Autor |
Ninco - povrch |
Honza
len
Pspvk celkem: 432
Bydlit: Ostrava
Registrovn od: 30.11.06 |
Vloeno dne 18-12-2006 15:56 |
|
|
Na dost LS, kter napsal moc hezk lnek o drze Scalectric bych zde chtl uvst obrzky vlastn zkuenosti s povrchem autodrhy Ninco (kterou jsem zakoupil a ihned taky vrtil), o kterch se zmiuji v komenti pod jeho lnkem. Jde o oibrzky skvrnitosti a nerovnosti drhy. Dle bych chtl uvst, e pi skldn drhy jsem si pkn odel klouby na prstech - bude to asi gumohryz, ikdy to jsem neml monost objektivn posoudit, protoe ob autka v setu byla vadn.... |
|
Autor |
Lavory na drze |
Honza
len
Vloeno dne 18-12-2006 22:28 |
|
|
Lavory na drze Ninco hlubok cca 2,5 mm:
Honza sem pipchnul tento obrzek:
Editoval Honza dne 19-12-2006 00:05 |
|
Autor |
RE: skvle, te skvrnit povrch drhy |
Honza
len
Vloeno dne 18-12-2006 22:31 |
|
|
Ninco drha je v katalogu ern, kdy jsem ji dostal, vypadala jako na dalm obrzku. Ml jsem pocit, e jsem dostal nco jinho ne jsem si objednal:
|
|
Autor |
RE: Fuuuuuuj....... |
Honza
len
Vloeno dne 18-12-2006 22:39 |
|
|
Snad nyn kad pochop, pro pro mne Ninco NE, dokud neodstran tyto pro tak znmou znaku nehorzn defekty na kvalit!
V katalogu ale vypad skvle - vynikajc fotograf!.....viz obrzek:
Editoval Honza dne 19-12-2006 23:39 |
|
Autor |
RE: Ninco |
HWSlot
len
Pspvk celkem: 401
Bydlit: Thereban
Registrovn od: 20.10.06 |
Vloeno dne 19-12-2006 00:10 |
|
|
Honzo koda je, e tvj pspvek zapad v nespoetnch pokusech o vloen obrzk a v radch, jak tyto vloit do koment.Jsem sice jednm z admin,ale momentln si nejsem jistej, jestli by nebylo bvalo lep a tak jestli by to lo, kdyby jsi tvoje pipomnky vetn fotek k Nincu vloil jako komente k mojm lnkm.
S vtinou tvojich pipomnek souhlasm, jen nco k t "barv". Ninco drha je OPRAVDU ern. Mn jen odstn pi rznm hlu nasvcen v dsledku svoj hrubosti.Mm dv tetiny osvcen zhora zivkou a tra je ern. Jednu tetinu mm prozatmn osvtlenou bodovou lampikou a to pesn msty vykazuje leskl, ediv a bl odstn. Sta popojt kousek vedle a souasn s tm se zmn i "svtl" msta na trati. pln to asi zmizne, a tra nebude "svtit" novotou a bude jednak trochu ojedn a druhak i trochu zapren.
HWS
http://www.hwslot.estranky.cz/
Editoval HWSlot dne 19-12-2006 00:13 |
|
Autor |
RE: Zmnit umstn? |
Honza
len
Vloeno dne 19-12-2006 01:59 |
|
|
Ivane, j jsem to zmrn nechtl dvat k Tvmu lnku jako oponenturu a kritiku k tomu, emu Ty dost fand. A nechtl jsem Ti Tvj lnek takto kazit.
K tomu nehomogenn zbarvenmu povrchu - mohu piloit obrzek drhy od Jarka, kter je z dl starch nkolik let a je to stejn. V, e jsem to obeel ze vech stran a chtl jsem sm sebe pesvdit, e nevidm, to co vidm, protoe, jak si jist vzpomn, jsem Ninco moc chtl.
Pokud bude chtt, dm to tam, kde se domluvme, podle m je to takto mimo taky dobr - je to v sekci Ninco.....
au
Editoval Honza dne 19-12-2006 23:42 |
|
Autor |
RE: Podkovn |
Honza
len
Vloeno dne 19-12-2006 23:57 |
|
|
Dkuji Pepinovi, Pecanovi a HWS, e mi pomhali pi vloen obrzk a mli trplivost s mou tupost.
Pro ostatn co se budou trpit pi vloen obrzku jako j:
Po napsn textu a zadn cesty k obrzku, kter chcete piloit pomoc PROCHZET u se nesnate o nhled, ale rovnou pspvek vlote. Nebojte se, e nevidte, co vkldte, pokud byste udlali chybu, mete pout funkci EDIT k doplnn nebo zmn textu i vmn obrzku. |
|