Autor |
Podvozky NINCO PRO RACE |
Pepino
Super Administrtor
Pspvk celkem: 1154
Bydlit: Hvozdnice
Registrovn od: 13.09.06 |
Vloeno dne 25-06-2010 10:37 |
|
|
Rd bych zde zskal odezvu o majitel tto ady podvozk. Vzhledem k tomu, e na nich mme postavenu na HK LIGU a dle jezd i v PC, objevuj se asem pomrn ast praskliny.
Je to vak zvodnk od zvodnka. Nap. ji po prvnm vyzkouen jsme pili na to, e je teba zpevnit oba chyty loisek (vyztuit) a dle pak drk podvozku vylt lepidlem.
Osobn jsem ml v ruce ji 6 podvozk (svoje a ty, kter jsem stavl zkaznkm pro Hk ligu) a po postaven nebyl dn problm. Samozejm, e na postaven auto se ji neah.
Na druhou stranu, Lubor u ns v klubu neustle na aut nco dl, mn loiska, neustle vyndv motor apod. a podvozky se mu len lmou. Na jednu stranu je to logick, na druhou teba u voz Scalextric nemm ani po astjch pravch tyt problmy.
Dky za nzory.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
RE: Podvozky NINCO PRO RACE |
Petr L
Administrtor
Pspvk celkem: 2145
Bydlit: Praha
Registrovn od: 04.04.07 |
Vloeno dne 25-06-2010 11:52 |
|
|
Podvozek Pro Race na P997 jsem koupil letos a nemm s nm dn problm - zatm. Materil podvozku je dost prun a futra jsem vyndaval ji 2x bez problm, stejn tak motor jsem mnil ji nkolikrt. Pvodn ern pdvozek vydrel podstatn mn a po prvnm vyndn motoru ji drm nebyl 100% a motor vypadval.
Z mho pohledu tedy Pro Race zcela bez problm, co se teba o podvozcch Fly ct rozhodn ned.
|
|
Autor |
Standa
len
Pspvk celkem: 275
Registrovn od: 24.01.09 |
Vloeno dne 25-06-2010 12:49 |
|
|
Kdy on Lubor je hroznej kov. |
|
Autor |
Marian
len
Pspvk celkem: 248
Bydlit: Libcany u Hradce Kralove
Registrovn od: 05.02.08 |
Vloeno dne 26-06-2010 15:31 |
|
|
Mam na na podvozku uz praskliny.
Jezdm na:
|
|
Autor |
Pepino
Super Administrtor
Pspvk celkem: 1154
Bydlit: Hvozdnice
Registrovn od: 13.09.06 |
Vloeno dne 26-06-2010 18:19 |
|
|
Mariane, m praskliny na tch exponovanch mstech (tedy hlavn pod loisky, kde to mus bt vyztueno) nebo nkde jinde?
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
Marian
len
Pspvk celkem: 248
Bydlit: Libcany u Hradce Kralove
Registrovn od: 05.02.08 |
Vloeno dne 28-06-2010 12:28 |