Autor |
Slevy, prodejní akce |
Marek
člen
Příspěvků celkem: 43
Bydlitě: Okres Znojmo
Registrován od: 28.12.06 |
Vloeno dne 22-01-2007 16:34 |
|
|
Moná by nemělo zapadnout e jeden ze dvou (jak jsem byl poučen) autorizovaných dovozců autodráh Carrera přichází s povánočním výprodejem a slevy jsou ve výi 40 a ojediněle i 50%. Můe to být zajímavé i pro někoho kdo do Carrery nedělá nebo např. jeden ze setů Evolution (auta 1:32) obsahuje dva vozy F1 (Ferrari, Mclaren - tuím sezóna 2005) k tomu 4,5m dráhy + potřebné přísluenstvím a výsledná cena činí 2190Kč. (původní cena 3990,-) Kdy si uvědomíme e cena kadého auta samostatně přesahuje běně tisícíkorunu tak to není patné. Slevy platí i na díly dráhy take jsem s chutí nakoupil.
Marek |
|
Autor |
RE: Slevy, prodejní akce |
Marek
člen
Vloeno dne 22-01-2007 16:39 |
|
|
A na to hlavní jsem samozřejmě zapomněl:
http://www.autodrahy.cz/index.php?modul=produkty&strana=akce&old_b=
Marek |
|
Autor |
Ku_e
člen
Příspěvků celkem: 241
Bydlitě: Havířov
Registrován od: 15.12.06 |
Vloeno dne 22-01-2007 20:08 |
|
|
no jak jsem se koukal ceny nejsou patné(snad i vynikající) ale některé ty vozy nejsou moc detajlně propracovány...Já bych si nechal líbit asi ten mini-cooper S a to červený, který se mi zdál asi nehezčí z nabídky... |
|
Autor |
Marek
člen
Vloeno dne 22-01-2007 22:09 |
|
|
To Ku_e by Puma Tuners:
Díval jsi se do patného oddílu. Zmiňované auto má patné detaily protoe je v měřítku 1:43. (řada GO) Nutno sledovat řadu Evolution která je v 1:32.
Marek |
|
Autor |
pery
člen
Příspěvků celkem: 6
Bydlitě: lbc
Registrován od: 11.10.06 |
Vloeno dne 23-01-2007 10:06 |
|
|
Nemáte tady někdo zkuenosti z provozování aut Carrera Evolution na České autodráze? Je to bez problémů nebo je potřeba nějak upravovat vodítko? |
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Příspěvků celkem: 1154
Bydlitě: Hvozdnice
Registrován od: 13.09.06 |
Vloeno dne 23-01-2007 12:07 |
|
|
pery: s Carrerou nemam zkusenost, budu to testovat az pristi tyden. Zkousel jsem vsak Scalextric auticka na stare 74mm draze, jezdi, ale nen ito ono. Prvne se musi uhladit dokonale veskere spoje drahy, stejne ty mala voditka drou atd.
Kazdopadne o te Carrere az pristi tyden.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
Marek
člen
Vloeno dne 23-01-2007 13:46 |
|
|
Já mám zase pouze Carreru a nemám tedy zkuenost s "přenositelností" aut na českou autodráhu, ale tipuju s klidem e bude ve naprosto OK. Kdy jsem toti vybalil koupený set od Carrery a podíval se na díly dráhy, tak jsem se trochu otřepal, protoe jsem měl pocit e jsem se na internetu přehmátl a objednal něco od Fara...
Marek |
|
Autor |
Dan
člen
Příspěvků celkem: 26
Bydlitě: Ústí nad Labem
Registrován od: 22.09.06 |
Vloeno dne 23-01-2007 21:01 |
|
|
Pánové,mám dva vozy Carrera Evolution a jsem s nimi spokojen,jezdím jen na České.Vozy jsem nijak neupravoval jen kartáčky musíte odtáhnout od sebe,aby se dotýkaly napajecích kolejí.
Mám Chevrolet Camaro a Pontiac GTO.Camaro je zcela bez výhrad a GTO (tato verze je irí) má kola vně blatníků,co v případě pouití mantinelů vůz brzdí(kola dřou o dráky a mantinel).Auta se dají lehce přepnou(polarita) a tak můete jezdit proti sobě.Bohuel ani u těchto aut se nevyhnete ulámání drobných dílů.Jinak souhlasím s Markem,nad jeho údivem. |
|
Autor |
vitek
člen
Příspěvků celkem: 1642
Bydlitě: Zlín
Registrován od: 07.12.06 |
Vloeno dne 25-01-2007 18:49 |
|
|
Jen by mně zajímalo jestli ty ceny budou mít i na webu uvedené prodejny.
Za tu cenu to má smysl, i kdyby to měl člověk upravovat. pokud není s výkonem spokojem. |
|
Autor |
vitek
člen
Vloeno dne 27-01-2007 10:30 |
|
|
Tak jsem byl v jedné z prodejen, které jsou uvedeny na webu. O slevách ani nevěděli. Na prodejně od Carrery nic - budou sestavovat objednávku podle poadavků zákazníků. Take dodání čehokoli je v horizontu několika měsíců.
Jen na okraj. Ta prodejna je uvedena i u Ninca. To doprodali o vánocích a taky ani roubek. |
|
Autor |
Marek
člen
Vloeno dne 27-01-2007 13:27 |
|
|
Nevím Vítku na čem bádá a co vlastně řeí. Přímo na té www stránce jsou odkazy s telefoními čísly na Conquest Entertainment. Tam jsem zavolal nadiktoval co chci a třetí den mi potou dorazilo ve co jsem objednal za ony vynikající ceny. Jetě přemýlím e bych něco doobjednal ve druhém kole. Pospěte si akce končí 31.1.
Marek |
|
Autor |
Marek
člen
Vloeno dne 26-02-2007 12:53 |
|
|
Na jednom zahraničním webu jsem narazil na super slevy dvou modelů (resp. tří...) od Revellu 1:32. Jsou za 19,95 Euro/ks. Kdyby nás bylo víc, byl by to dobrej kauf.
http://www.fundgrube-neandertal.de/onlineshop/index.html
(kliknout na "Autorennbahnen" a poté zmiňovaný Revell
Marek |
|
Autor |
Monty
člen
Příspěvků celkem: 2
Bydlitě: Říčany u Brna
Registrován od: 01.02.07 |
Vloeno dne 27-02-2007 10:38 |
|
|
Zdravím vechny, brouzdám po netu a na www.ostrovpokladu.cz jsem narazil na slevy na CARRERU. Jak na sety tak na auta. Akce mají asi do zítřka tak, kdo má zájem, a se koukne. |
|
Autor |
vitek
člen
Vloeno dne 24-10-2007 13:37 |
|
|
Někdy je člověk poslední a někdy poposlední
U jsem víckrát slyel a v praxi i viděl, e se poslední kusy blbě prodávají, nikdo je nechce. A proto i "rozdávají". Jen stále nevím proč. |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Příspěvků celkem: 2145
Bydlitě: Praha
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 24-10-2007 13:47 |
|
|
Vítku, plocha obchodu je dost drahá a dnení obchody mají z tohoto důvodu minimální sklady. Pokud se zboí na regálu neotáčí, tak se zvyují náklady.
Leák zabírá místo v regále a z výe uvedeného musí prostě pryč.
V takové chvíli je úplně jedno za kolik, hlavně co nejrychleji, na jeho místo čeká nové neokoukané zboí, které se bude točit.
|
|
Autor |
vitek
člen
Vloeno dne 24-10-2007 13:50 |
|
|
Souhlasím s Tebou, ale já to viděl u tangle salámu a slyel o oděvech. Prostě poslední věc z regálu lidi nechtějí. |
|
Autor |
Rebas
člen
Příspěvků celkem: 326
Registrován od: 18.01.07 |
Vloeno dne 26-10-2007 09:46 |
|
|
PetrL: souhlasim s tebou... ackoliv máme 120 metru cteverenych prostor (dve prodejny a sklad), tak neustale bojujeme s volnym prostorem.
V soucasne dobe to doslo tak daleko, ze uz jsem musel udelat regaly az ke stropu (kdyz z nich chci neco vzit, musim pro stafle ) a to mame zbozi na krame vystaveny jen po jednom kuse (vetsinou).
Vubec netusim, kam ted ulozim zasoby na vanoce protoze drahy jsou baliky jak svina
Rebas |
|
Autor |
vitek
člen
Vloeno dne 26-10-2007 10:12 |
|
|
A já mám zase starost, kde na to vezmu. Ulevím Tvé starosti, kdy někdo uleví mé (to Rebas). |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Příspěvků celkem: 2145
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 26-10-2007 10:36 |
|
|
To Vítek: ví přece co si říkala zvířátka v Orvelovi- "musíme jetě více pracovat"
|
|
Autor |
Rebas
člen
Příspěvků celkem: 326
Registrován od: 18.01.07 |
Vloeno dne 10-04-2008 10:41 |
|
|
Od včerejího dne jsem udělal slíbenou akci na některý sortiment (SCX, Carrera, Scalextric). Tak neváhejte vyuít slev.... případná dalí akce bude zase a za rok...
odkaz přímo na akční nabídku: http://autodrahy.e-obchod.com/store/default.asp?lngDepartmentID=643
V případě e najdu jetě nějaký volný čas a případný sortiment, který se do akce hodí, objeví se zboí v období akce na výe uvedeném odkazu.
Rebas |
|