Autor |
PORUCHY DIGITAL 132 |
haschm
len
Pspvk celkem: 3
Registrovn od: 15.03.11 |
Vloeno dne 15-03-2011 13:23 |
|
|
Po msci provozu mi zaaly blbnout pedn svtla, obas svt, obas nikoli. Zadn u nesvt vbec. To by se dalo pet, i kdy mi to tve a prodejce tvrd, e je to plinmi nrazy a e oprava by asi nebyla zrun a drah. Ovem ostatn 3 auta urit jezd zcela stejn a svt normln.
Ale vera se mi stalo, e mi 911 obas najednou zastav a nejede. Ale svtla svt a lze je i zhasnout, take va tam jde. A te pozor: pokud do nho zezadu trochu ouchnu , tak zase normln funguje a jede- teda nkdy. A nkdy zase pestane.
Nevte m to bude?? Kontakty ??? Dky za nzory na ob zvady.
Editoval haschm dne 15-03-2011 13:25 |
|
Autor |
RE: PORUCHY DIGITAL 132 |
Petr L
Administrtor
Pspvk celkem: 2145
Bydlit: Praha
Registrovn od: 04.04.07 |
Vloeno dne 15-03-2011 13:31 |
|
|
Doporuuji auto otevt a podne dotlait bl konektory na kabelech k sob. Dr nic moc. Piny na kterch jsou drty napjen nkdy nejsou podn zasunut a to zlob. Stejn tak jsou dost jemn vlastn body pjen kablk na tik. Take pozor, kablky se daj snadno utrhnout, J osobn po odzkouen hned vechny kablky co vedou z tiku zakpnu v mst pjen horkm lepidlem, aby pozdji neupadly.
|
|
Autor |
haschm
len
Vloeno dne 15-03-2011 19:35 |
|
|
Petr L napsal:
Doporuuji auto otevt a podne dotlait bl konektory na kabelech k sob. Dr nic moc. Piny na kterch jsou drty napjen nkdy nejsou podn zasunut a to zlob. Stejn tak jsou dost jemn vlastn body pjen kablk na tik. Take pozor, kablky se daj snadno utrhnout, J osobn po odzkouen hned vechny kablky co vedou z tiku zakpnu v mst pjen horkm lepidlem, aby pozdji neupadly.
Dky. Vechny 4 auta u jse rozebrl istil, u tch diod jsem dotlaoval, ale tam je urit jinerror. U toho motorku zkusm jet zkontrolovat. |
|
Autor |
Petr L
Administrtor
Vloeno dne 15-03-2011 20:08 |
|
|
U kadho chipu jsou 4 konektory : jeden na cest od vodtka k chipu, druh od chipu k motoru, dva ke svtlm. Projdi vechny a uvid.
Stejntak me bt problm u vodtka, jak u kartk, tak u pipojen vodi k vodtku. Projistotu bych pekontroloval i pjen na tiku, ty vodie jsou fakt chatrn .
|
|
Autor |
haschm
len
Vloeno dne 21-03-2011 08:45 |
|
|
Musm ct, e se mi kontakty zdly vechny v podku. Nicmn jsem ve alespo vyistil a auto jezd. Ovem svtla nkdy svt a nkdy nesvt. To nebude kontakt, ale jin oek, asi s tm budu muset zajet ke kamardovi kybernetikovi. |
|
Autor |
kiki
len
Pspvk celkem: 29
Bydlit: Ostrava
Registrovn od: 22.01.11 |
Vloeno dne 22-03-2011 17:39 |
|
|
e by chip?.....Tak si tak jezdme a jezdme a najednou se dvm a u jezdm sm.Klukovo Ferrari se rozjelo naplno,vyletlo a pi optovnm nasazen u jen Black box zaal pskat a auto blik svtly a popojede,zastav,popojede,zastav a tak dookola.
Zkontroloval jsem vechny spoje a letovac msta,taky motorek,ale nic jsem nenael.Taky jsme ho zkusili na druhm aut,dl to sam.....e by ten chip?
jezdm na idli
tu na monitoru |
|
Autor |
Petr L
Administrtor
Vloeno dne 22-03-2011 19:33 |
|
|
Pokud BB psk tak je nkde zkrat. Obas to bv u naich dt vypadl drt u vodtka. Tak mi jednou auto vyltlo jak splaen, ml jsem patn pepnut pepna na chipu a njak docvakl na druhou stranu, pi pepnut z digi na analog chip cukne naplno motorem. zkus ten pepna pepnou tam a zpt.
|
|
Autor |
kiki
len
Pspvk celkem: 29
Bydlit: Ostrava
Registrovn od: 22.01.11 |
Vloeno dne 22-03-2011 19:36 |
|
|
Ahoj.
Ten pepna jsem taky zkouel.Kdy ho pepnu,nejede vbec.
jezdm na idli
tu na monitoru |
|
Autor |
pinokijo01
len
Pspvk celkem: 33
Registrovn od: 26.12.10 |
Vloeno dne 15-08-2011 22:55 |
|
|
porucha digital 132 - no neviem ci je to porucha, ale mali ste niekto skusenost, ze pri jazde 4 aut naraz na drahe asi cca 15 m v jej polovici nahle akoby pokleslo napatie v drahe a auticka spomalili? Ked som sa priblizoval k cieli (black box) auticko zrychlilo......moze byt porucha aj na cipe? Dik za nejaky koment |
|
Autor |
Petr L
Administrtor
Vloeno dne 16-08-2011 11:15 |
|
|
Tak to bych vidl ne jako poruchu, ale jako problm s napjenm.
Pecejenom dky tomu, e je drha sloena z pomrn malch dl, nen vdy napjen po celm okruhu 100%. Doporuuji propojit napjen od dlu co nejble black boxu s mstem, kde to zlob a mlo by bt po problmu.
Lze zakoupit originl propojovac kabely - Carrera 20584- nebo zespodu propojit drty. Nedoporuuji pjet, Carrera m ny z nerez a pi pjen plast dlu nevydr. Spolehliv funguje na konec vodi piletovat kousek mdnho drtu cca 1,5 a zohbat ho do tvaru "V". To pak spolehliv dr nasunut zespod do ny.
Petr L sem pipchnul tento obrzek:
Editoval Petr L dne 16-08-2011 11:21 |
|
Autor |
pinokijo01
len
Pspvk celkem: 33
Registrovn od: 26.12.10 |
Vloeno dne 01-09-2011 10:20 |
|
|
O no skutone to funguje, pouil som 2xdvojilov kbel asi 2m dlh, zospodu som ich zasunul do drok a pomohlo to. Prikladm aj foto mojej drhy postupne nakupen asi za cca pol rok. Drha na 2x3 m m dku 20,15 m a jazd sa super na nej.
pinokijo01 sem pipchnul tento obrzek:
|
|