Autor |
prosba o radu-problém s ovladačem |
lucka
člen
Příspěvků celkem: 12
Registrován od: 11.11.11 |
Vloeno dne 25-12-2011 21:42 |
|
|
Zdravím,
chci někoho poádat o radu - koupili jsme novou carrera evolution a hned při prvním vyzkouení nám není jasné proč při zmáčknutí obou ovladačů na maximum se auta nerozjedou, jen pomalu jakoby poskakují vpřed - to samé i pokud se toto udělá během jízdy.
- a jetě jeden dotaz - mají auta svítit? - je to ten set carrera evolution GT championship
díky Lucka
Editoval lucka dne 25-12-2011 21:53 |
|
Autor |
RE: prosba o radu-problém s ovladačem |
Petr L
Administrátor
Příspěvků celkem: 2145
Bydlitě: Praha
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 26-12-2011 00:36 |
|
|
Jediné co mi napadá, je e kontakt na plný plyn je v ovladači zoxidovaný. To by po opakovaném promačkání mělo zmizet, nebo jetě kontakty zkusit vyčistit. Drtivá větina modelů Carrera svíti, podívejte se do modelu, má li ve světlech diody.Víc takhle na dálku nedovedu, ale taková porce závad, oba ovladače a světla v modelech není běná. Osobně jsem za poslední 4 roky měl v ruce cca 10 setů, kadý jiný a nenarazil jsem na jedinou takovou závadu.
|
|
Autor |
lucka
člen
Příspěvků celkem: 12
Registrován od: 11.11.11 |
Vloeno dne 26-12-2011 10:41 |
|
|
Tak jeden problém vyřeen - světla tam nejsou
Teď jetě ty ovladače - napsala jsem do prodejny, kde jme to kupovali - tak snad se k tomu nějak postaví.... na první pohled po rozmontování ádný problém s kontakty není - pořád kdy se zmáčknou oba najednou, tak se auta zastaví a jen tak pomalu cukají dopředu, jinak jezdí v pohodě |
|
Autor |
Dutch
člen
Příspěvků celkem: 60
Bydlitě: New Bor City
Registrován od: 08.02.11 |
Vloeno dne 26-12-2011 10:51 |
|
|
Jen tak pro nic za nic není dvouletá záruka na zboí
Osobně si myslím,e bude asi problém v samotném napájecím dílu té autodráhy.
Nejspolehlivějí forma opravy je reklamace zboí
Nic lepího neznám.
Drím palce a věřím,e se ve v dobré obrátí a přeji posléze jen tolik a Vám to jezdí
Dutch |
|