Zdravím příznivce autodráh. Prosím o radu. Koupil jsem autodráhu Carrera Evolution na blbnutí s dětmi (6 a 4 roky). Samozřejmě nemají cit pro rychlost a ve se snaí projet na maximální rychlost, co předznamenává výsledek. Aktuálně jim omezuji výkon tak, e jsem jim na ovladače nasadil takové gumové krouky, take ovladač nejde stisknout a na doraz. Bohuel mi toto řeení moc nevyhovuje, protoe kadé autíčko si ádá své nastavení a taky v tom hraje roli v jaké stopě jede. Proto se chci zeptat, jak nejlépe regulovat výkon autíček. Představoval bych si nějakou regulaci originálního trafa, ale nevím jak nejlépe. Řeil někdo podobný problém? Nepotřebuji řeit nějakou brzdu či extra plynulé rozjídění od 0% výkonu. Jde mi jen o omezování toho maximálního výkonu tak, abych měl monost natavení, e při plném stisknutí ovladače autíčko nevylítne v první zatáčce. Děkuji.
Úplně v pohodě by stačil i diodový sráeč, pro malá auta by snad ani nemusely být diody na chladiči. Alespoň já mám ty samé diody 10 ks na otočném přepínači v krabičce a běhá to zatím i bez chlazení