Autor |
Lap Counter - rozsirenie na 4 drahu |
pinokijo01
len
Pspvk celkem: 33
Registrovn od: 26.12.10 |
Vloeno dne 30-05-2012 14:27 |
|
|
Zdravim chlapci, vie niekto poradit, ci je mozne na diody z Lap Counter pripajkovat dalsie 2 diody a rozirit tak trat na 4 drahy aby mi to aj v druhej drahe pocitalo?...a ak ano, ake diody by som mal kupit?.....dakujem Vam vopred |
|
Autor |
RE: Lap Counter - rozsirenie na 4 drahu |
pinokijo01
len
Vloeno dne 30-05-2012 14:29 |
|
|
este poznamocka, ide o drahu Carrera digital 132 |
|
Autor |
Petr L
Administrtor
Pspvk celkem: 2145
Bydlit: Praha
Registrovn od: 04.04.07 |
Vloeno dne 30-05-2012 15:29 |
|
|
U Carrera DIGI se pot s clem VDY pouze ve dvou drkch, proto se z bnch dl tydrka s potnm kol ned sestavit. Je v provozu hodn rznch ubastlen, kter to e, vtinou tak, e jsou k diodm pipojen jet dal. Typ nkde mm napsan, musm se podvat.
Co to ovem dl ve chvli kdy projedou auta clem ve stejnou chvli, to netum. eil to i Brumbaer pomoc ELMSWD, ale ten se sthnul a na jeho webu ji nen nic dostupn. Pohledm v archvu, ale musi mi dt chvli as.
|
|
Autor |
Rebas
len
Pspvk celkem: 326
Bydlit: Praha
Registrovn od: 18.01.07 |
Vloeno dne 30-05-2012 15:33 |
|
|
U Carrery Digital 132 nemm bohuel vyzkoueno.
Nedvno jsem upravoval startovn rovinku (potac) pro SCX Digital System tak, aby mohly potat 4 drky. Pouil jsem na to jet jednu startovn rovinku pmo od SCX, kde jsou vak msto diod magnetick reltka.
Propojil jsem prvn rel se tetm a druh rel se tvrtm. V pohod to funguje (pot). Bhem zvod jsem nezaznamenal, e by to nefungovalo.
Je tedy pravdpodobn, e tomu tak bude i u Carrery, jeliko pedtm jsem se bl co to u SCX udl, kdy ty sprovan reltka budou sepl a druh nesepl. Jak se ukzalo, byly m obavy lich.
Rebas |
|
Autor |
pinokijo01
len
Vloeno dne 30-05-2012 20:02 |
|
|
no tak pocitadlo rozobrate skusime to s diodkami.... hadam neodpalime to |