Autor |
Bentley EXP Speed 8 Le Mans 2001 "TEST DAY" |
vitek
len
Pspvk celkem: 1642
Bydlit: Zln
Registrovn od: 07.12.06 |
Vloeno dne 15-01-2007 19:34 |
|
|
Toto auto se mi lb u del dobu a te ho maj i v dobr cen.
http://autodrahy.e-obchod.com/store/
goodsdetail.asp?strGoodsID=car-25453
Jak mte zkuenosti s auty od Carrery obecn a mon s tmto zvl?
Jak mte zkuenosti s provozem aut od Carrery na esk autodrze?
Editoval Pepino dne 18-01-2007 11:43 |
|
Autor |
RE: Bentley EXP Speed 8 Le Mans 2001 "TEST DAY" |
Ku_e
len
Pspvk celkem: 241
Bydlit: Havov
Registrovn od: 15.12.06 |
Vloeno dne 15-01-2007 19:46 |
|
|
ten je hezk a podvej na tento toho chci zase j. http://autodrahy.e-obchod.com/store/
goodsdetail.asp?strGoodsID=car-25444
Editoval Pepino dne 18-01-2007 11:43 |
|
Autor |
LS
len
Pspvk celkem: 133
Bydlit: Praha
Registrovn od: 23.11.06 |
Vloeno dne 15-01-2007 21:59 |
|
|
To auto Bentley mm od prosince roku 2001. Je to nejhor auto, kter vlastnm. Jezdit se s nm skoro ned. Je tk a m dlouh pevody. Na devn drze s rovinkami okolo 10 metr je to o nco lep. Koupil jsem si ho proto, e to bylo jedin zakryt vytrvalostn auto z LM, kter v t dob bylo na pultech. Bylo by zapoteb jej pestavt, ale to by, vedle vmny pevod, znamenalo tak vmny disk a pneumatik. A tak se na nj radi jen dvm. Od Carrery mm jet Ferrari F2002, to je o nco lep. Ve srovnn s modely Scalextric, FLY, MRRC, Sloter, Slot.it, SCX, Ninco, Spirit, Revell,..., kter vlastnm, je Carrera beznadjn nejhor. |
|
Autor |
LS
len
Pspvk celkem: 133
Bydlit: Praha
Registrovn od: 23.11.06 |
Vloeno dne 15-01-2007 22:16 |
|
|
Oproti Bentley je Ferrari jet velmi svin monopost. Bentley je pomrn hezk na koukn a z pl metru zaniknou i nkter schmatick detaily. Metalitick anglick zelen je vak psobiv. Nejnovj Carrery jsem u nechtl, nebo je na trhu plno jinch vrobc. Posledn dobou jsem velmi spokojen s modely Slot.it. Nakonec udlm vjimku. Mm od Carrery objednan Porsche 935_78 z LM 1978 v barvch Martini. A to jen proto e Martini modely sbrm. A jej budu mt na drze, tak dm vdt. |
|
Autor |
vitek
len
Vloeno dne 16-01-2007 13:17 |
|
|
To, e budu dlat zmny mi a tak nevad. Te u aspo tum co.
Vodtko s kartky, pebrouen pednch kol, zmna pevodu a nebo jet lpe celho motoru.
A jak to pe LS. Carrera nic moc, ale kdy on to auto nikdo jin nedl. Nebo o tom aspo nevm. A pokud ho nkdo dl za dvojnsobek, tak m smysl koupit toto a dlat tuning.
|
|
Autor |
vitek
len
Vloeno dne 16-01-2007 19:13 |
|
|
Mercedes G1??? Je to ten z blueprint na Tvm webu - Mercedes C9 a nebo kter typ. Ta "pedlvka" se mi moc nezamlouv, ale proti gustu ...
Mn se z tchto kr zamlouv taky Nissan 390GT1 nebo Mercedes CLK GTR. A z tch starch pak Sauber-Mercedes v ern barv s blmi linkami. A taky BMW 12 LM 99 a Toyota Toms Supra - Castrol.
Ale zpt k tmatu. Potm, e optimln v ppad Bentley bude udlat komplet nov podvozek a tm poeit i brouen pednch kol.
Jo a je problm v pevodech a nebo v lnm motoru a nebo v tkm autu.
Jen mn napad, e tady chyb etalon rychlosti. Pomalej ne co a nebo rychlej ne co. |
|
Autor |
Marek
len
Pspvk celkem: 43
Bydlit: Okres Znojmo
Registrovn od: 28.12.06 |
Vloeno dne 17-01-2007 16:36 |
|
|
S tou vmnou motoru za Faro super bych to nepehnl... Modely Carrera 1:32 (alespo dle oficilnch daj) maj motory toc 26000 otek.
Marek |
|
Autor |
RE: Mercedes CLK GTR |
Honza
len
Pspvk celkem: 432
Bydlit: Ostrava
Registrovn od: 30.11.06 |
Vloeno dne 18-01-2007 11:32 |
|
|
Pane Herder a na t fotografii, ten model, to je co za auto? Jen doufm, e ne toto???:
Honza sem pipchnul tento obrzek:
Editoval Honza dne 18-01-2007 11:37 |
|
Autor |
Mitch
len
Pspvk celkem: 1003
Bydlit: New Bor City
Registrovn od: 20.09.06 |
Vloeno dne 18-01-2007 11:51 |
|
|
Honzo ty jsi dsnej rejpal, vi? S tm se asi budem muset vichni smit. |
|
Autor |
Honza
len
Vloeno dne 18-01-2007 12:20 |
|
|
Piznvm a taky se nleit stydm , ale nemyslel jsem to tak zle a vbec ne osobn, chtl jsem jen upozornit na naprostou nepodobnost zvodnch SRC s originly a s tm, co mme rdi. Vdy na tom sta pemalovat svtla a bude to teba Porsche...
Tak prosm zastnn, a se na m nezlob (j vm, e oni UM), jen trochu vlnm klidnou hladinu, a ta didskuse m mrnc
H.
Editoval Honza dne 18-01-2007 12:23 |
|
Autor |
vitek
len
Vloeno dne 18-01-2007 13:32 |
|
|
Podepisuju to co napsal Honza. U SRC jim sta siluety, ale nkdy i tom pochybuji. A Honza nen rejpal, jen to vid jinak. A j jako povcero maket a s takovmi pravami nesouhlasm. Ale mon maj nkte jen trchu vt pedstavivost. Co ty na to Honzo?
J jen ekal, jestli se nkdo vyjd. Nechtl jsem zat jako prvn. Proto si myslm, e mnou zmiovan Bentley, i pes jeho nedostatky m ke skutenmu autu bl, ne ... |
|
Autor |
RE: Bentley? |
Honza
len
Vloeno dne 18-01-2007 14:20 |
|
|
Dobr pokus, ale nen to M CLK GTR ani nhodou
H.
Editoval Honza dne 18-01-2007 14:23 |
|
Autor |
Ku_e
len
Pspvk celkem: 241
Bydlit: Havov
Registrovn od: 15.12.06 |
Vloeno dne 18-01-2007 18:10 |
|
|
no poznal jsem s toho mercedes ale jako model nic moc ale neber to jako urku a sna se dl |
|
Autor |
HWSlot
len
Pspvk celkem: 401
Bydlit: Thereban
Registrovn od: 20.10.06 |
Vloeno dne 18-01-2007 20:37 |
|
|
Aby se pi kadm vypadnut nemusela dvat nov karoserie, tak se v tchto ppadech pouv lexan, kter opravdu vydr nkolik zvod. tometo nen a tak pln pravda !!!! Jednak lexanov karoserie m i nezanedbateln aerodynamick vlastnosti a druhak NESM svoj tuhost,pevnost omezovat podvozek. Tedy se i jen tak zevnit troku "pricne" barvou, n dnej mm nstik, aby se ta pvodn mkkost nezmnila.
Honzo !!! ty si uvdom, e "lexanov plackai" proli vvojem ZVODNK !! V cest za neustle lepmi a lepmi asy, dola jejich autka k takovmto tvarm a zaala se odvjet troku samostatn linka. Jsou to pedevm ZVODNCI a na to se zeptej tady tebas Jarka. To je typickej zvodnk - kdy tu svoji tra ujede za njak 3,5s (nechce se mi tu hledat jeho rekord), tak si v tom fofru ani nevimne, co ti to peltlo pod nosem, akort mon zaregistruje, e to bylo nco ervenho (zelenho,modrho....)
HWS
http://www.hwslot.estranky.cz/ |
|
Autor |
vitek
len
Vloeno dne 18-01-2007 21:27 |
|
|
1. Chtl bych se omluvit tomu59herderovi. Nechtl jsem se ho dotknout svm komentem a vm, e situace je komplikovanj ne jsem zjednoduen vyjdil. Naram sp na to, e nkdojde vc po ase a nkdo vc po vrohodnosti a obas na sebe koukme pes prsty. Bohuel.
2. Jsem rd, e jet nevymely snahy nco s dtmi dlat a e ze vech "domek" nezmizela oddlen techniky a e nkde udreli i autodrhu. Sm jsem nkolik let vedl krouek na oddlen techniky na jistm DDM jako dobrovolnk a docela vm co to znamen podat soute, jezdit na soute a motivovat dti k njak innosti.
3. Chpu, pro se jezd s lexanem a je mi jasn, e pro dt v krouku nen optimln koupit "hard" kastli za 500 a 1000,- K a v prvn zatce ji rozrotovat.
5. Abych udrel vlkno, tak oznamuji, e ztra volm do keftu, jestli Bentley jet je. A pokud to pjde, tak si ho nechm odloit abych si ho mohl v pondl nebo v ter vyzvednout v Praze v rmci sluebn cesty. A ppadn mohl "pestavovat". |
|
Autor |
Pepino
Super Administrtor
Pspvk celkem: 1154
Bydlit: Hvozdnice
Registrovn od: 13.09.06 |
Vloeno dne 18-01-2007 21:43 |
|
|
Pnov, pnov, nenute m k zamykn vlken.
Uvdomme si jednu dleitou vc. Kad z ns dl to, co ho bav a co povauje za nejlep. Druhmu se to lbit me a nemus. Nedvno probhla diskuze nad tm, jak vlastn nazvat nae autodrhy a nakonec zvtzil nzev "domc autodrha". Vtina lid se tu tak tto oblasti vnuje. Za domc jet povauji barevn pravy karoserie i vmny motor. Ve ostatn je u podle m profi.
Proto i lexan je u m spe kategorie, kter se vymyk a osobn bych je nazval tak "nahani gram a sekund". K lexanu toti pat vtinou vlastn podvozky, pneu aj. Pesto takov lid existuj a jsou mezi nmi.
Rozhodn vak chci ci, e web se tomuto tmatu zase a tolik vnovat nebude. To bychom museli jeho kapacitu zdvojnsobit.
Respektujme se vak navzjem, pochvalme, i vyjdeme jednoznan svj nzor a neopakujme jej v kad dal odpovdi. Potom by tu kad vlkno bylo do nekonena.
Dky
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
vitek
len
Vloeno dne 18-01-2007 23:12 |
|
|
Tomovi, kter u do tohoto vlkna nepjde to polu v soukrom zprv.
A pro ostan, kterm se Bentley lb a nepohrdnou jeho jednoduchm paprovm modlkem doporuuji toto
http://www.racepaper.de/
sekce GT cars, podsekce LeMan. Tam je sice auto a z 2003, ale pro ne. |
|
Autor |
Pepino
Super Administrtor
Vloeno dne 20-01-2007 19:44 |
|
|
Pnov, vkldm posledn pspvek od LS a pot vlkno zamykm!!!
Pnov, ve uveden diskuse mi pijdou opravdu o niem. Na jednu stranu si myslm, e bychom mli bt rdi, e mezi sebou mme autodrhovho matadora pana Herdera, kter m v malku dlensk autodrhov emeslo, m spoustu praktickch zkuenost a jet vede dti k naemu spolenmu hobby. Ruku na srdce, kdo z ns ostatnch se dostaten star o dti vlastn, nato ciz. A e dti v DDM nejezd s vrnmi modely, ale s maketami je snad pochopiteln.
Na druhou stranu bych chtl nco ci k ortodoxnm modelm. Nkupem vbhov formy Bentley z roku 2001 od Carrery, sv modelsk ego rozhodn neuspokojte. Detaily karoserie se jev, ve srovnn s vysplou konkurenc, peci jen jako schmatick. Vm o em mluvm, protoe to auto doma mm ji 5 let. O jzdnch vlastnostech jsem psal ve. To auto bych si dnes znovu nekoupil i kdyby bylo za polovic a to i v ppad, e bych jej ve sv sbrce dosud neml.
Pro ortodoxn modele, kterm jde o detaily a skutenou tvarovou vrnost modelu a nechtj jezdit jen s lep maketou (za kterou model Bentley od Carrery z LM 2001 tak trochu povauji), doporuuji model Bentley z Le Mans 2003 od firmy Le Mans Miniatoures v mtku 1:32. Cena je sice nkde jinde, radi ji zde ani neuvdm, jzdn vlastnosti jsou velmi dobr a modelsk ego tak neutrp. Vadou na krse je, vedle ceny, tak cca 6 msn lhta dodn.
LS
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
Pepino
Super Administrtor
Vloeno dne 20-01-2007 19:45 |
|
|
Pnov, vkldm posledn pspvek od LS a pot vlkno zamykm!!!
Pnov, ve uveden diskuse mi pijdou opravdu o niem. Na jednu stranu si myslm, e bychom mli bt rdi, e mezi sebou mme autodrhovho matadora pana Herdera, kter m v malku dlensk autodrhov emeslo, m spoustu praktickch zkuenost a jet vede dti k naemu spolenmu hobby. Ruku na srdce, kdo z ns ostatnch se dostaten star o dti vlastn, nato ciz. A e dti v DDM nejezd s vrnmi modely, ale s maketami je snad pochopiteln.
Na druhou stranu bych chtl nco ci k ortodoxnm modelm. Nkupem vbhov formy Bentley z roku 2001 od Carrery, sv modelsk ego rozhodn neuspokojte. Detaily karoserie se jev, ve srovnn s vysplou konkurenc, peci jen jako schmatick. Vm o em mluvm, protoe to auto doma mm ji 5 let. O jzdnch vlastnostech jsem psal ve. To auto bych si dnes znovu nekoupil i kdyby bylo za polovic a to i v ppad, e bych jej ve sv sbrce dosud neml.
Pro ortodoxn modele, kterm jde o detaily a skutenou tvarovou vrnost modelu a nechtj jezdit jen s lep maketou (za kterou model Bentley od Carrery z LM 2001 tak trochu povauji), doporuuji model Bentley z Le Mans 2003 od firmy Le Mans Miniatoures v mtku 1:32. Cena je sice nkde jinde, radi ji zde ani neuvdm, jzdn vlastnosti jsou velmi dobr a modelsk ego tak neutrp. Vadou na krse je, vedle ceny, tak cca 6 msn lhta dodn.
LS
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
Pepino sem pipchnul tento obrzek:
|
|
Autor |
Pepino
Super Administrtor