Autor |
Poruchy |
tomr
len
Pspvk celkem: 44
Bydlit: CZ - Brno
Registrovn od: 27.01.08 |
Vloeno dne 30-03-2008 21:09 |
|
|
Zdravm vechny,
chi se zeptat jak mte zkuenosti s poruchovost voz pp. autodrh.
Mm pr dn autodrhu digital od Scalextric a druh den provozu nm odelo autko.
Pipadne mi e se splil motorek - ale autko jeden den najezdilo tak hodinu a pot po pl dni odpoinku "zasmrdlo" po 15 minutch jzdy a hotovo
Splen motorky jsou pr z reklamace vylouen.... Nebo by to mohl bt problm s ipem? Jakm zpsobem si to mohu otestovat?
To m pivd jet k otzce jeslit nkdo nevte jak jek tak minutov vdr tchto novch digi autek ne se pehej pi jzd v kuse? (Ehm, pece jen na star autodrze z dtstv jsme klidn krouili hodinku a ve vdy bylo v pohod - motorky sice byly vel, ale dn problm)..... |
|
Autor |
RE: Poruchy |
Pepino
Super Administrtor
Pspvk celkem: 1154
Bydlit: Hvozdnice
Registrovn od: 13.09.06 |
Vloeno dne 30-03-2008 21:47 |
|
|
Mm se SCALEXTRIC DIGI za sebou dv 2 hodinov akce, kdy jezdila veejnost a auta v podstat bez problm. Prvn akce se jela na centrlu pro 4 auta s 15V zdrojem a ve OK, pot jsme kvli rychlosti pro dti peli na star centrlu pro 6 aut s 12V zdrojem a po cca hodin byly teplej ovladae, ale auta doposud OK.
Problm mm pouze s vozem, kter nen digi, ale DPR a m ip, stv se mi, e auto jede najednou zcela samo, asi njak patn kontakt.
Jinak obecn veker SCALEXTRIC auta kter mm, jezd dlouhodob bez jakchkoliv problm.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
tomr
len
Vloeno dne 30-03-2008 22:18 |
|
|
dky Pepino, tak to vypad, e jsem ml smlu. Doufm, e ostatn auta budou v pohod (zatm mm 4, ehm. u jen 3 A1 formule digi).... |
|
Autor |
tomr
len
Vloeno dne 07-04-2008 22:29 |
|
|
tak to je nakonec odeel ip - autko u je v zruce spraven a za chvli bude doma. Tak jsem celkem rd e to byl ip a ne peht motorek - mli jsme te pi jedn pod strach abyhom neusmaily dal auta..... |
|
Autor |
james11
len
Pspvk celkem: 5
Bydlit: Praha
Registrovn od: 11.03.09 |
Vloeno dne 18-03-2009 09:43 |
|
|
Take moje DPR auto od scalextric taky obas samo jezd, jak pe Pepino. Je nutn ho chytit, zastavit a vtinou znovu naprovat a je to ok.
james11 |
|
Autor |
Pepino
Super Administrtor
Pspvk celkem: 1154
Bydlit: Hvozdnice
Registrovn od: 13.09.06 |
Vloeno dne 18-03-2009 11:01 |
|
|
U m oveeno ji na 3 chipech. Auto DPR (Ferrari 430) se 3 rznmi chipy po cca 5 kolech se vdy samo rozjede. Te se chystm zabudovat chip do jinho DPR auta, abych vidl, zda to nen v aut.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
kmasita
len
Pspvk celkem: 213
Bydlit: Dobichovice
Registrovn od: 11.03.08 |
Vloeno dne 18-03-2009 15:43 |
|
|
V ppad problmu s chipy doporuuji chip od slot.it ( kompaktabiln se scalextric ) |
|