Autor |
Východočeský pohár |
src ceska trebova
člen
Příspěvků celkem: 212
Bydlitě: Sport klub, U Koupalitě 2092, 560 02Česká Třebová
Registrován od: 02.10.06 |
Vloeno dne 20-11-2008 10:18 |
|
|
Zdravím vechny příznivce SRC - dne 29.11.2008 od 8 hodin se koná na autodráze v České Třebové ji druhé setkání + volný závod komerčních aut 1:32. Jste vichni srdečně zváni, jen prosím o nahláení předběné účasti ( kvůli jídlům a dárkům).
Vezměte sebou ve co jezdí a je v měřítku 1:32. Pevná pravidla teprve vznikají a budou pouita a v 1. ročníku VÝCHODOČECHA 2009. Svezete se se vím co jezdí, od ITESU a po SLOT.IT nebo SCALEXTIRC.
Třeničkou na dortu bude přislíbená účast Milana Moučky ( dovozce SCALEXTRIC ). Startovné je 50,- Kč za vechny kategorie dohromady (mimo áků).
Pojede se klasickým systémem 4x2 minuty (Race Manager). Celá tato akce vzniká z iniciativy Edy Nechvátala z Hlinska, který taky před měsícem zorganizoval setkání a závody u kluků v HK a ve se vydařlo na výbornou. Počítá se z účastí klubů z HK, Hlinska, ČT, přijede i Vítek z Olomouce ale celá akce není nijak omezená -přijet můe kdokoliv odkudkoliv. Těíme se na Vás.
Za SRC ČT PIETRO. |
|
Autor |
RE: Východočeský pohár |
liberec
člen
Příspěvků celkem: 28
Registrován od: 27.10.08 |
Vloeno dne 20-11-2008 12:54 |
|
|
Ahoj Petře, omlouvám vechny z libereckého DDM a klubu. Ten den nám vrcholí 7. ročník Mistr Větrník, tak se nedostavíme. Snad někdy přítě. |
|
Autor |
Ivan
člen
Příspěvků celkem: 461
Registrován od: 19.01.07 |
Vloeno dne 21-11-2008 11:48 |
|
|
Já také nepřijedu. Pokud bych se mohl zúčastnit, dal bych přednost krunohoru, ale jsem v ten den v ústavním oetřování. Snad za rok. |
|
Autor |
notes
člen
Příspěvků celkem: 47
Bydlitě: Liberec
Registrován od: 02.09.08 |
Vloeno dne 23-11-2008 01:52 |
|
|
no tak jsem to cetl a pokud se clovek sveze se vsim,co ma k dispozici,asi bych prijel,ve stejny den se sice jede Krusnohor,ale ja,moje ruce a i jeste nedotunena auta me privedli na myslenku,ze pokud tedy bude cas,prijedu se na vas podivat ,povozit se a poznat zase par novych lidicek.......
opět jsem za nováčka po 30 letech |
|
Autor |
src ceska trebova
člen
Vloeno dne 02-12-2008 17:20 |
|
|
Tak akce je zdárně za náma - hodnocení mě nepřísluí - to a posoudí návtěvníci. Selo se nás celkem 20 závodníků, někdo jel vechny (6) kategorií, někdo jen jednu. Jezdilo se a do půl sedmé večer. Výsledky a foto posílám Pepínovi - čim ho prosím o vloení na web. Zárověň chci Pepínovi moc poděkovat za to, e nás naučil pracovat s RACE MANAGEREM v reimu závodů - Díííííííííííky
Místopisně se sela ČT, HK, Hlinsko, Olomouc, (Zlín pouze jako návtěva ).
Jetě jednou vem díky za návtěvu a teíme se zase na Vás. Za SRC ČT Pietro. |
|
Autor |
src ceska trebova
člen
Vloeno dne 08-01-2010 09:14 |
|
|
Konečne jsou na naem webu propozice pro Vychodočeský pohár 2010. V kalendáři jsou termíny, take jste srdečně zváni. Na webu máme i nové propozice Faro Cupu 2010. Ten budeme jezdit kadý druhý týden vdy v neděli večer, take pro přespolní to moc nebude. No popravdě řečeno, bohuel nás moc jezdců z venku na Faro Cupu 2009 nenavtívilo ani kdy byl v pátek.
Kadý čtvrtek pokud je pracovním dnem je nae čtyřdráha otevřená pro veřejnost od 17 hodin.
Nejdelí čtyřproudá autodráha v České republice |
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Příspěvků celkem: 1154
Bydlitě: Hvozdnice
Registrován od: 13.09.06 |
Vloeno dne 08-01-2010 12:41 |
|
|
Bohuel, jak ji psal v e-mailové konverzaci Vitek s pravidelnými účastníky VP, u komerčních modelů je technickým pravidlem ...
- karoserie a podvozek bez jakýchkoliv úprav na podvozku, vyrobený výrobcem komerčních modelů automobilů SRC
... značně omezená skupina závodníků a nepředpokládám, e si kvůli tomu budou lidé kupovat nové modely, take
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
Standa
člen
Příspěvků celkem: 275
Registrován od: 24.01.09 |
Vloeno dne 08-01-2010 13:29 |
|
|
Hlavně to nejede!!!!:@ |
|
Autor |
vitek
člen
Příspěvků celkem: 1642
Bydlitě: Zlín
Registrován od: 07.12.06 |
Vloeno dne 08-01-2010 16:30 |
|
|
Ano, potvrzuji, za takto stanovených podmínek VP vynechávám.
U Faro Cupu je to jiná - jetě jsem se neprokousal vemi tabulkami abych nael kdy se co jede. A nedostal odpověď na pár dotazů ohledně technických pravidel - jen upřesnění.
ASTON MARTIN - 100 Years of Power, Beauty, Soul.
http://www.youtube.com/watch?v=BGj6x7AE4Rk |
|
Autor |
RE: Pro Vítka |
src ceska trebova
člen
Vloeno dne 08-01-2010 21:28 |
|
|
Nevím jaké technické problémy Ti nebyli zodpovězeny , ale stačí pouít klubový mail: src@ceskatrebova.com a ten je přesměrován na vechny členy klubu a to by v tom byl čert , aby se Ti alespoň jeden třebovák (Faro Cupák :-) neozval.
Kadý čtvrtek pokud je pracovním dnem je nae čtyřdráha otevřená pro veřejnost od 17 hodin.
|
Autor |
vitek
člen
Vloeno dne 09-01-2010 09:37 |
|
|
To, e nemám odpověď je v pohodě - já ten dotaz psal 7.1. a nečekal jsem odpověď obratem. Take tady je to v pořádku.
Jetě k VP. Na dotaz ohledně pravidel jsem dostal odpověď, e mi nic nebrání abych jel s autem upraveným podle pravidel pro Porsche Cup.
|
Autor |
src ceska trebova
člen
Vloeno dne 09-01-2010 11:48 |
|
|
Odpověď Ti tedy příjde. Nevím komu jsi ji adresoval, ale jak jsem psal, máme klubový mail. Na dotazy ohledně VP Ti doporučuji kdyz nechce psát vem, koukni na ná web, kde jsou kontakty na vechny členy klubu a od nás je ve vedení Ivan Vaněk, ten Ti určo odpoví.
|
Autor |
vitek
člen
Vloeno dne 09-01-2010 15:13 |
|
|
Ad VP - u jsme jistou debatu vedli přes e-mail - hromadná korespondence (i Ivan tam měl adresu). A kdo chtěl, tak se zapojil. Pravda nebylo toho mnoho. Aspoň z toho co mi přilo.
To, e je e-mail rozesílán - přesměrováván na vechny je dobrá zpráva. Díky. Snad toho vyuiju. Jen bych měl takový technický návrh. Nemohli byste si kadý v ČT zřídit vlastní profil a přes klubovou registraci psát jen nějaká oficiální sdělení. Takto ani nevím s kým píu - přesněji nevím, kdo má přístupová práva na DF. Nebo aspoň podpis na konci příspěvku. Díky.
|
Autor |
src ceska trebova
člen
Vloeno dne 09-01-2010 18:38 |
|
|
Ahaaaaaaaa, vidí. Já se zapomenul podepsat. Vdy jsme to dělali, ale nějak jsem mimoň. Take ty posledni přispěvky byli od Jardy .
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Příspěvků celkem: 1154
Bydlitě: Hvozdnice
Registrován od: 13.09.06 |
Vloeno dne 11-01-2010 13:14 |
|
|
vitek napsal:
Jetě k VP. Na dotaz ohledně pravidel jsem dostal odpověď, e mi nic nebrání abych jel s autem upraveným podle pravidel pro Porsche Cup.
Jene v pravidlech je něco jiného !!!
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
vitek
člen
Vloeno dne 11-01-2010 17:24 |
|
|
Jak jsem koupil, tak prodávám. Co dodat
|
Autor |
vitek
člen
Vloeno dne 12-01-2010 09:41 |
|
|
Blýská se na lepí časy - asi. Dostal jsem upravenou verzi pravidel a ta u je v zásadě pouitelná.
|
Autor |
src ceska trebova
člen
Vloeno dne 12-01-2010 12:28 |
|
|
Ja bohuzel kvuli casu VP vypoustim. Nejak nestiham ani "nas" Faro Cup . Co si ale jsem jisty je, ze na nasem webu www.src.ceskatrebova.com jsou pravidla pro oba serialy platna pro letosni rok minimalne tyden vyvesena. Mozna i o chloupek dele. Co se tyka pripadnych nejasnosti napiste kdokoliv na nas klubovy mail src(zavinac)ceskatrebova.com a kluci co jsou aktivni ve VP se Vam urco co nejdrive ozvou. Jarda
|
Autor |
src ceska trebova
člen
Vloeno dne 29-01-2010 11:08 |
|
|
V sobotu 23.1. se v Hradci Králové odjel první závod VP2010. Zúčastnilo se celkem 13 jezdců z toho 12 bodovalo do celkových výsledků. Výsledky jsou na naem webu www.src.ceskatrebova.com. Jarda
|
Autor |
src ceska trebova
člen
Vloeno dne 02-03-2010 09:00 |
|
|
Poslední únorový víkend bylo v naem klubu runo. V sobotu Východočeský pohár a v neděli večer Faro Cup. Oba závody měli účast spíe mení, ale závodilo se o 106 . Výsledky a nějakou fotečku najdete na naem webu. Jarda
Nejdelí čtyřproudá autodráha v České republice
Editoval src ceska trebova dne 09-12-2011 01:32 |
|