Autor |
RE: Předělávky hraček |
PSSLOT
člen
Příspěvků celkem: 21
Bydlitě: Praha 8
Registrován od: 17.05.07 |
Vloeno dne 24-05-2007 15:44 |
|
|
Honzo,kdy já sundám karoseri tak při pohledu na podvozek shora mám převod
na levé staně.Motory PARMA,PROSLOT,maji vyraenou ipku směru,FALCON
ukládám stejně.Při uloení motoru ikmo k ose nebo s osou ,mám převod vpravo.Setkal jsem se s tím ,e motor kdy se obrátila polarita točil víc otáček.
Pavel Svoboda |
|
Autor |
RE: Předělávky hraček a domácí výroba vlastních modelů |
Honza
člen
Příspěvků celkem: 432
Bydlitě: Ostrava
Registrován od: 30.11.06 |
Vloeno dne 24-05-2007 22:10 |
|
|
No to vím, viml jsem si toho u formulky od Jarka, Falcon se točí naopak, ale u mé formulky je Faro Super a myslím, e někde na stránkách Faro jsem i četl (snad????), e se má točit doprava....
Pokud vak Faro Super pouiju na podvozku od Jarka, musí se bohuel točit opačně....
Z komerčních autíček mám u jen Dallara Indy a tam je to taky opačně, ne u Favorita a Ferrari 360, prostě Faro musí mít asi vechno jinak....(a si zákazník uije)
|
|
Autor |
roman
člen
Příspěvků celkem: 70
Bydlitě: Havířov
Registrován od: 02.11.06 |
Vloeno dne 26-05-2007 21:31 |
|
|
zdravím po nějakém čase....jak jsem koukal na nějaké příspěvky tak souhlasím DOST BYLO FÁČKA- proto jdu jinou cestou...nebude asi stříbrný ...ale hagusy tam budou....roman
roman sem připíchnul tento obrázek:
Editoval roman dne 26-05-2007 21:33 |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Příspěvků celkem: 2145
Bydlitě: Praha
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 27-05-2007 08:03 |
|
|
No tak to drím palce, kombíka jsem na dráze jetě neviděl. Moná by stálo za to zapátrat, jestli to vůbec někoho před Romanem napadlo.
Editoval Petr L dne 27-05-2007 19:04 |
|
Autor |
Mitch
člen
Příspěvků celkem: 1003
Bydlitě: New Bor City
Registrován od: 20.09.06 |
Vloeno dne 28-05-2007 09:06 |
|
|
Já u jsem tu ten nápad také předhodil a myslel jsem na to u loni v létě, e bych si postavil takové sportovní Kombi z Favoritu jako Safety Car, ale na realizaci mi chyběli věci a čas. Nakovec jsem el zcela jinou cestou.
Roman ale na to myslel u určitě také hodně dlouho.
Já jsem tuto přestavbu viděl poprvé někdy po revoluci kolem roku 90 v nějakém ABC kde byla fotka nebo dokonce návod, u si nevzpomínám, jak právě z Favoritu firmy Směr byl postaven Forman VB (Veřejná Bezpečnost). Vypadal dost dobře a právě loni jsem si na něj vzpoměl kdy jsem koukal na nějaké okruhové závody a tam krouil kombikovej Mercedes AMG s majáčky. V tu chvíli mi to trklo. |
|
Autor |
Mitch
člen
Vloeno dne 28-05-2007 09:15 |
|
|
Romane, musím uznat e se ti velice povedl. jen si nejsem jist těmi proporcemi těch zadních bočních okének, ale to čert vem. V laku to nikdo řeit nebude. Jsem zvědav jak se ti povede nastavit ten Faro fámeček. Tak a se daří. |
|
Autor |
JMS
člen
Příspěvků celkem: 349
Bydlitě: Holeov
Registrován od: 21.03.07 |
Vloeno dne 28-05-2007 11:58 |
|
|
Kombíky jezdily dokonce na okruzích 1:1, není to a tak dávno.
Bylo to Volvo a firma JK ho měla dokonce v nabídce lexanek.
Romane, ty hagusy zkus troku sníit(zkus si to změřit a porovnat v měřítku, jak by byly od střechy vysoko), jinak to vypadá moc hezky.
JMS |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 28-05-2007 19:56 |
|
|
Já Faro rámeček ji nastavoval...
Petr L sem připíchnul tento obrázek:
Editoval Pepino dne 28-05-2007 20:54 |
|
Autor |
Mitch
člen
Vloeno dne 29-05-2007 07:19 |
|
|
Petře, ale tohle je drák a né rámeček. Já měl na mysli to co je okolo toho dráku aby to sedělo s tou prodlouenou karoserii. Tenhle drák tam zůstave podle mě jistojistě původní. |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 29-05-2007 14:15 |
|
|
No jo vidí, tak to jsem to popletl.
Já ten drák motoru natahoval , aby se veel do Audi TT a teď ho zase zkracuji do Porsche 935.
|
|
Autor |
roman
člen
Příspěvků celkem: 70
Registrován od: 02.11.06 |
Vloeno dne 30-05-2007 23:52 |
|
|
Mitchi-a ostatní ,nenael jsem odvahu říznout a nadstavit origo rámeček Faro(přece jenom není jako náhradní díl) a upravuji jenom hračku Klik Klak do které nasoukám drák motoru a vodítko , tak aby to alespoň trochu jezdilo .To e se ti zdají poslední okna trochu velká to je opravdu klam velikosti skel které budou začerněny dle originálu ve velikosti 1/1.
JMS-na hagusech se pracuje -určitě budou nií a hlavně ,, kombíkové"
roman sem připíchnul tento obrázek:
|
|
Autor |
Mitch
člen
Vloeno dne 31-05-2007 07:25 |
|
|
Tak ty kola jsou Váně Hard-Core, to si vzal z nějakého DTMka? koda e nebude na tom faro rámeku. Byl by to nejostřejí závodní kobik, kterej jsem kdy na dráhu viděl. Ani světový výrobci s ničím takovým dosud nepřili. Nebo jsem to jetě neviděl. Přitom třeba Subaru Impreza WRX combi existuje u nějaký ten pátek. No nic tak doufám e to bude aspoň pěkný tuningový civil. |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 31-05-2007 10:29 |
|
|
Podle mne je to Romane lepí řeení, ne ničit origo rám. Vdy ten drák motoru není problém do podvozku upevnit. Stačí udělat v podvozku otvor na drák s vodítkem a v bocích chytit tak jako ve Fávu a neměl by být problém. Kdy si s tím pohraje, nevidím důvod proč by to nejezdilo alespoń tak jako ty Faro předělávky Revellu.
|
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Příspěvků celkem: 1154
Bydlitě: Hvozdnice
Registrován od: 13.09.06 |
Vloeno dne 31-05-2007 10:32 |
|
|
Romane, myslím si, e tvůj KOMBIK je ji na samostatné vlákno či článek z kompletní stavby. Co myslí?
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
RE: Trocha oivení |
Ku_e
člen
Příspěvků celkem: 241
Registrován od: 15.12.06 |
Vloeno dne 16-07-2007 18:54 |
|
|
Zdravím vechny. Koukám e tu skoro nikdo nechodí, tak jsem se rozhodl e zveřejním zrovna předělávaný easy kit Ford Focus.Nechtěl jsem ho dělat podle originálu, tak dostal pouze takový vzhled, jaký jsem si představoval. Tak k Autu
barva zůstala bílá(kdyby se někde odřelo-je to bílí plast, tak to nepůjde vidět)černé doplňky(mám rád kontrasty) modré nálepky(doplněk, aby nepůsobilo hole).
Podvozek nechám pí akorád do něj zabuduji drák motoru od Fara.
Snad to tady trochu oiví a bude se vám líbit.PS: Je to pouze ochutnávka zbytek budepozději. |
|
Autor |
RE: Trocha oivení |
Ku_e
člen
Vloeno dne 16-07-2007 18:54 |
|
|
Zdravím vechny. Koukám e tu skoro nikdo nechodí, tak jsem se rozhodl e zveřejním zrovna předělávaný easy kit Ford Focus.Nechtěl jsem ho dělat podle originálu, tak dostal pouze takový vzhled, jaký jsem si představoval. Tak k Autu
barva zůstala bílá(kdyby se někde odřelo-je to bílí plast, tak to nepůjde vidět)černé doplňky(mám rád kontrasty) modré nálepky(doplněk, aby nepůsobilo hole).
Podvozek nechám pí akorád do něj zabuduji drák motoru od Fara.
Snad to tady trochu oiví a bude se vám líbit.PS: Je to pouze ochutnávka zbytek budepozději.
Ku_e sem připíchnul tento obrázek:
|
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 16-07-2007 21:12 |
|
|
No vida, pěkné, a já myslel, e ulítává na Favoritech.
Bohuel nemůu ádnou práci připíchnoput, 2x pokus o lak na kastli Dallary se nezdařil :
1. pokus, původní zdrsněný lak začal reagovat s novým nástřikem a celé to začalo stékat jao med.
2.pokus, po odstranění vech laků a kalamit, nástřik základem na plast. I kdy zkuební nástřik zevnitř dopadnul dobře, zvenčí začal základ leptat karoserii.
Tak opět brousím a i navíc kytuji. A tu kalamitu odstraním a opravím, půjdu si koupit základ a barvy Tamyia a pak snad ji půjde ve jak má. Potom uvidím.
|
|
Autor |
Honza
člen
Příspěvků celkem: 432
Bydlitě: Ostrava
Registrován od: 30.11.06 |
Vloeno dne 18-07-2007 14:13 |
|
|
To Ku_e: no tak se sna a uka výsledek |
|
Autor |
Ku_e
člen
Vloeno dne 18-07-2007 18:11 |
|
|
Není čas.
Jinak vechno mám hotovo akorád mi chybí převrtat kola...
|
|
Autor |
RE: Předělávky |
mcfik
člen
Příspěvků celkem: 69
Bydlitě: Plzeň
Registrován od: 09.10.06 |
Vloeno dne 24-07-2007 20:35 |
|
|
Tak do toho,jsem na Focuse zvědavej,toho mojeho jsi viděl,tak a mám konkurenci !
fik |
|