Autor |
RE: Papír na domácí autodráze |
Ferobert
člen
Příspěvků celkem: 34
Bydlitě: Ostrava
Registrován od: 13.03.13 |
Vloeno dne 16-04-2013 12:24 |
|
|
Tak jsem dělal o víkendu pokus a musím říct e docela úspěný... Zkoueli jste tavnou pistol? Zkusil jsem tavné lepidlo vytlačit do modelu, stačí tenká vrstva a papír je pevný téměř jako plast. navíc i částečně pruný. Váha se taky nějak dramaticky nezvětila. Take teď jen tmel, plnič, vybrousit a kastle je hotová... Můete vyzkouet |
|
Autor |
RE: Papír na domácí autodráze |
Petr L
Administrátor
Příspěvků celkem: 2145
Bydlitě: Praha
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 16-04-2013 13:56 |
|
|
Pokud tedy papír brousit, tmelit a lakovat, tak bych místo tavné pistole pouil epoxy lak, výsledná kastle ji prakticky není papír a dá se s tím dobře pracovat a na kastli lepit i epoxy brousit, co u povrchu z tavného lepidle nejde.
|
|
Autor |
RE: RE:Papír na domácí autodráze |
Jirka B
člen
Příspěvků celkem: 209
Bydlitě: Brno
Registrován od: 02.05.09 |
Vloeno dne 17-04-2013 12:51 |
|
|
To Ferobert-Já to dělám tak,e povrch papírové karoserie jen nastříkám barvou,aby se mení nerovnosti zalili.Pak tmelím jen větí nerovnosti a na závěr bezbarvý lak.Zevnitř je nejlepí vyztuit epoxidem,a nebo kdy nechce epoxidem, tak stačí vnitřek vytřít lepidlem Herkules /na papír/ a nalepit noviny.To je nejjednoduí. Já pouívám jemný balící papír.Takový jak hedvábný nebo jak bych to nazval.Je hodně tenký a jemný./údajně se to jmenuje kloboukový papír,ale nevím to stopro./Tak jak jsme kdysi kaírovali karoserie do sádrové formy. Jirka B
Jirka B |
|