Autor |
RE: Dráha 1:32 / autíčko 1:43 |
Rebas
člen
Příspěvků celkem: 326
Bydlitě: Praha
Registrován od: 18.01.07 |
Vloeno dne 09-10-2007 09:05 |
|
|
dydy: jako prodejce moc autíčka carrera go!!! na českou dráhu nedoporučuju. A to z toho důvodu, e jako jediný mají rozteč trolejí irí ne ostatní výrobci (tam klidně a rád doporučím, případně poradím s přibrlouením vodítek) a to malé autíčko má dělán magnet pro uí rozteč, take se pak autíčko "přilepí-přitáhne" k jedné z trolejí a jezdí naikmo.
Jediné řeení je nějak upravit magnet, nebo přidat něco magnetického tak, aby pokrylo plochu celé ířky trolejí na české dráze.
Rebas |
|
Autor |
Mitch
člen
Příspěvků celkem: 1003
Bydlitě: New Bor City
Registrován od: 20.09.06 |
Vloeno dne 09-10-2007 09:52 |
|
|
Dydy: pokud má z té české dráhy jen pár kolejí tak bych ti spá radil, prodej to a pořid si radi originál GO. Ne abys pak předělával autíčko po autíčku. To by nemělo smysl kvůli malému starámu okruhu s ites dílů. Tyhle autodráhy zas nestojen ranec a kdy si časem jednu nebo dně přikoupí někde přes inzerátak z toho u sloí slunej domácí okruh. |
|
Autor |
PetrM
člen
Příspěvků celkem: 31
Bydlitě: Liberec
Registrován od: 13.04.07 |
Vloeno dne 09-10-2007 10:11 |
|
|
2Mitch: Ajo, já na Hellera ouplně zapomněl a přitom jsem od něj měl Subaru Impreza WRC (i kdy v měřítku 1:24). Já jsem doma v 5-ti letech začínal na čínské autodráze 1:43 a pak jsem přeel rovnou na dřevo ve Větrníku a tam jsem jetě jeden rok stačil vyzkouet i modely 1:32, take jsem prakticky proel vemi meřítky. Nejméně mi pak přirostlo k srdci 1:43 a je to asi tím, e číňani to holt nemají propracováno. Má pravdu s tím, e "třiačtyřicetina" se mi vela do pokoje (i kdy později u taky ne, kdy jsem toho měl 15 metrů )
koda 130 RS forever !!! |
|