Autor |
RE: Le Mans na PC |
DeKon
len
Pspvk celkem: 28
Bydlit: Frdek-Mstek
Registrovn od: 29.06.09 |
Vloeno dne 02-07-2009 23:10 |
|
|
zdravm vechny,to snad je sen,e nco takovho existuje.Ji dlouho marn shnm simultor 24h LeMans na PC kdysi to snad nkdo vydal,ale sehnat se to ned.Prosm T, Jirko,pokud bude mt as a bude tak hodn ,poli mi taky odkaz na mj mail.(dkuji pedem moc)Mm,asi urit nesplnitelnm snem je se svzt s opravdovou 917... ale takhle bych si to aspo troiku splnil.Ale doufm,e se mi spln dl sen a to je zastnit se Le Mans Classic s autem,kter startovalo v Le Mans v r.76, jeho repliku stavm,sice u dlouho,ale snad se toho dokm jete v tomto ivot,protoe u taky hodne pamatuji,teba i to jak jsme mili uplerou v galanteriich ocelov jehlice na osiky a nakupovali rheumosin v lkarn...a taky pr krsnch drah,kter u neexistujou,jako teba ta v Ostrav Porub... To auto se jmenuje Chevy DeKon Monza a jestli je vm nzev povdom,tak proto e ho celkem krsn dl carrera ve dvou verzch,jedna je ve verzi IMSA a druh v Le Mans z r.78.To auto v r.75-77 zskalo mistra znaek v serialu IMSA a Al Holbert v r.76 a 77 zskal s Monzou mistrovsk titul v serialu IMSA.Pokud by byl zjem,tak bych psnul samostatn lnek o tomto zajmavm aut,mm i spoustu fotek rznch verz,pro ppadnou pestavbu tch od carrery...Bohuel jsem jet neml monost ten svj DeKon od carrery otestovat,mm jen takov mal ovlek od ninca,tak jsem jen vyzkouel jestli to vbec jede...
DeKon sem pipchnul tento obrzek:
|
|
Autor |
DeKon
len
Vloeno dne 02-07-2009 23:49 |
|
|
mimochodem,Jirko,pkn motto...mm ho v originle na helm... Michael Keyser,fotograf a novin,kter s Dekon Monzou startoval v Le Mans 76,byl ptelem Steve McQueena a pi naten filmu nafotil spoustu fotek a o naten napsal knihu "French kiss with death"... A Luboi,je autoem i Tv fotky... http://www.autosportsltd.com/ zdrav Lua
DeKon sem pipchnul tento obrzek:
|
|
Autor |
Petr L
Administrtor
Pspvk celkem: 2145
Bydlit: Praha
Registrovn od: 04.04.07 |
Vloeno dne 03-07-2009 11:24 |
|
|
To Dekon, lnk nen nikdy dost.
Od aut Carrera neekej dn asn jzdn vlastnosti, jejich pednost je sp bytelnost a snadn drba. Ale na plastu to bude dky magnetm dobr
P.S. J jsem zastncem motta:
"kdo nepad, nejezd na hranici svch monost"
ale to nem s auty moc spolenho
Editoval Petr L dne 03-07-2009 13:06 |
|
Autor |
vitek
len
Pspvk celkem: 1642
Bydlit: Zln
Registrovn od: 07.12.06 |
Vloeno dne 03-07-2009 19:27 |
|
|
Po troe hledn po netu mm dal Mody - jak souasnou LeMans s LMS i GT a Formule z 67 i leton F1. A taky esk manul v pdf. Mohu jak zaslat linky na sosn, tak pivzt u ztaen na DVD na dal zvod.
Je to fakt dobr. Jirko dky.
ASTON MARTIN - 100 Years of Power, Beauty, Soul.
http://www.youtube.com/watch?v=BGj6x7AE4Rk |
|
Autor |
Jirka
len
Pspvk celkem: 417
Bydlit: Holubice, Praha-zpad
Registrovn od: 04.04.07 |
Vloeno dne 03-07-2009 19:51 |
|
|
Dekone, m to tam. Dv jsem se na net nedostal a te opt asi tyi dny nebudu.
Zvod je ivot, to co je ped i po nm je jen ekn. |
|
Autor |
DeKon
len
Vloeno dne 03-07-2009 20:40 |
|
|