AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetov� server o autodr�h�ch

ÚvodnĂ­ strĂĄnka ::  ČlĂĄnky ::  Seznam krĂĄtkĂ˝ch zprĂĄv ::  DiskuznĂ­ fĂłrum ::  Fotogalerie ::  Ke staĹženĂ­ ::  Odkazy ::  VyhledĂĄvĂĄnĂ­
December 25 2024 19:33:30 

Kalendář
PoÚtStČtSoNe
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
ZÁVODY

1:32
Porsche Cup
Krušnohorský pohár
Moravská liga
Slovakia Cup

POSLEDNÍ ČLÁNKY
Test Corvette C5R Fl...
Aston Martin DBR9 – ...
Test TATRA T602 Tatr...
Porsche 997 RSR od F...
Test TATRA 607/2 (FA...
VW Golf Gr.2 "KAMEI"...
Jak vznikají modely ...
Slotlandia 2011
Dodge Charger 500 od...
Scaleauto Porsche 91...
Flyslot cars Ferrari...
SCX Volkswagen Touar...
SCX Aston Martin DBR9
SCX Aston Martin - p...
GSLOT - Nová značka ...
KLUBY A KROUŽŽKY
AMC Podbaba 132
Česká Třebová
DDM Hradec Králové
MC SRC Most
Pražský klub SCX
SCRC - Praha 7
SRC Brno
KONTAKTY
MEDIA

View Thread
AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetovďż˝ server o autodrďż˝hďż˝ch | Volný pokec | Prostě vo všem okolo autodráhy
strana 2 z 2 < 1 2
Autor RE: Nový časopis SlotLook
vitek
člen

Příspěvků celkem: 1642
Registrován od: 07.12.06
Vloženo dne 03-03-2010 09:40
Registrovaný jsem. Avízo mi přišlo až po tom co už jsem měl celý časopis přečtený. Ale to je asi tím, že mám info o jeho "vyjíítí" i odjinud.
Souhlasím s PetremL. Ustálený režim prohlížení dokumentů v pc je odshora dolů a rolováním. A pokud chci něco přiblížit, tak zoom na konkrétní místo.
Nevím jestli tento způsob prezentace není obavou ze zneužití fotek nebo textů. Ale dobré pdf to taky hodně stíží. A pro někoho i znemožní.
Celý systém mi silně připomíná knihovnu s jejími časopisy jen do studovny. Tady je tou studovnou domovský web a po přečtení tam časopis pěkně necháme.

ASTON MARTIN - 100 Years of Power, Beauty, Soul.
http://www.youtube.com/watch?v=BGj6x7AE4Rk
Petr L
Administrátor

Příspěvků celkem: 2145
Registrován od: 04.04.07
Vloženo dne 03-03-2010 09:49
Pokud bude někdo jo moc potřebovat, tak si to stejně stáhne, takže je to jenom komplikace a kazí to výsledný dojem z jinak velmi kvalitního produktu.

http://132slotcars.blogspot.com/
JK
člen

Příspěvků celkem: 226
Registrován od: 09.09.09
Vloženo dne 03-03-2010 11:11
Srovnal sem si Slotlook s přílohou v RCC a pro RCC je to docela smutný kino. A není to jen o počtu stran smiley.
Pepino
Super Administrátor

Příspěvků celkem: 1154
Registrován od: 13.09.06
Vloženo dne 03-03-2010 11:53
1. Jsem rád, že Slotlook existuje, grafiku má pěknou, obsahově super, škoda, že není v PDF ke stažení.

2. Budu RRC obhajovat.

O čem to je, když ne o počtu stran? Pokud pominu předmluvu, inzerci, historii české autodráhy (což je vlastně historie vydavatele) tak je tam reportហz veletrhu, kde na 1 fotku a odstavec má Slotlook až 2 str. Prostě mohu napsat, že Carrera bude mít VW Scirocco a ve Slotlook je, že to bude červené s pěkným potiskem apod.

Ve Slotlooku je článek od LS a v RCC je velice kvalitní článek od LS. V RCC jsou novinky na trhu, představení závodů, představení značky, tipy triky apod.

Prostě mně vadí, že každý RCC odsuzuje, ale za rok se našli jen 3 aktivní lidé z těchto stránek, kteří mají chu něco napsat a zveřejnit.

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
155143779 www.facebook.com/autodrahaorg/
JK
člen

Vloženo dne 04-03-2010 09:12
Tak jo. Odtedka teda radši jenom chválit. To chceš?.
Jenže na rozdíl od ostatních si já RCC kupuju a tak sem čekal že za ty peníze si na teď už 16 stranách něco najdu.
Třeba u článku o eurosportech mi dost chybý fotky aut, šasi a motorů. Určitě by to bylo pro lidi který to nejezdí zajímavější než obviklá fotka vítězů a tabulky. Kdo to jezdí výsledky zná kdo ne nic mu to asi neřekne. Článek LS a jeho fotky jsou jako vždy profi záležitost ale pro změnu fotek jednoho auta až zbytečně moc. Krušnohor od Jirky zajímavej ale zase bez fotek neůčastníci nic o jejich způsobu tunění nic nezjistěj. Naopak Jak na to od RK fotkama moc získalo jenže jsem si první 4 díly už dávno přečet na slotracingu. Snad se teda časem dočkám v RCC posledního dílusmiley.
Celkově grafika průměr a obsah taky. A to je pro přilákání lidí dost málosmiley.

Pepino
Super Administrátor

Příspěvků celkem: 1154
Registrován od: 13.09.06
Vloženo dne 04-03-2010 09:22
JK napsal:
Tak jo. Odtedka teda radši jenom chválit. To chceš?.

Nepotřebuji chválit a ani jsem to tak nikde nenapsal, potřebuji to, co jsi tu napsal, tedy ZPĚTNOU ODEZVU od čtenářů. Jsem z toho a toho odvětví a toto mě zaujalo, toto ne a toto mi tam úplně chybí.

Protože napsat, že to stojí za prd, to může každý a pak nemusíme nic dělat.

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
155143779 www.facebook.com/autodrahaorg/
JK
člen

Vloženo dne 04-03-2010 09:45
Víš já se na to koukám z toho pohledu jestli si to ještě příště koupím. Nezajímaj mně věci typu scrollingu stránek nebo to jestli je to papírové nebo digitální. Jde jen o obsah. Na netu je spousta webů jednotlivejch závodů se vším včetně fotek a je to přístupný pro každýho. Jestli má RCC někoho cizího nalákat ke koupi tak bude muset v té zadarmiko konkurenci něčím lidi zaujmout. Třetí příloha byla sice lepší než první ale pořád to není nějak vono. A Slotlook je hodně silná konkurence úplně vevšemsmiley.
PIETRO
člen

Příspěvků celkem: 8
Registrován od: 03.02.10
Vloženo dne 25-03-2010 17:53
Ahoj kluci modelářský - jestli Vám ještě nedorazilo avízo, tak upozorňuji na nové číslo SLOTLOOK č.3 ( na www.slotlook.cz ). Opět moc hezké čtení smileysmileysmiley. Pietro.
Petr L
Administrátor

Vloženo dne 25-03-2010 18:48
No ještě nedorazilo ani na číslo 2, díky za info smiley

Jirka
člen

Příspěvků celkem: 417
Vloženo dne 31-03-2010 16:02
Další číslo jsem opět přečetl jedním dechem a při čtení článků o ferrari jsem si vzpomněl na histroku, kterou zažil nedávno můj starší syn při cestě ze školy. V centru Prahy bylo zaparkované Ferrari 612 scaglietti s českou spz a okolo postávala skupinka zvědavců. Syn se mezi ně také zařadil a okukoval nevšední vozidlo. Za chvilku přišel řidič a nastartoval. V tu chvíli se obecenstvo nadšeně roztleskalo a mávalo za odjíždějícím vozem. Byli to totiž turisti z Itálie. No není to krásný.smiley

Závod je život, to co je před či po něm je jen čekání.
tel. 723577484
JK
člen

Vloženo dne 31-03-2010 16:11
To je super. Ale skus to udělat u italský Fabie na výletu do Itálie a nebude to onosmiley. Ferrari je prostě ferrari.

Slotlook bezva jako vždy. Nejpozdějc v úterý bych měl mít ve schránce RCC a jsem zvědavej i na něj.
JK
člen

Vloženo dne 01-04-2010 09:56
Tak se v PNS pochlapily a RCC mám na stole. Čekal jsem další vylepšení obsahu ale ten se smrsknul na polovinu. První strana je věnována obsahu zbylích 7 a na zbytku fakt nic moc. Dokonce už tam neni ani pokračováni Jak na to. Pepino udělej s tím něco takhle to přestanu kupovat i jásmiley.
Jirka B
člen

Příspěvků celkem: 209
Registrován od: 02.05.09
Vloženo dne 05-04-2010 17:09
Pánové,když tady sleduji vaše reakce a hádky, musím přidat svoji trošku do mlýna.Myslím si ,že se dohadujete zbytečně.Každá aktivita je dobrá, a je na každém z vás,aby si vybral co se mu hodí a co jej zajímá.Pokud si pamatuju,nikdy neexistoval časopis ve kterém by mne všechno zajímalo.Stačí vzpomenout z mládí na časopis modelář,kde byly části pro všechny modeláře a každý si vybral to co potřeboval.Na druhé straně je pravdou,že v dnešních časopisech je větší komerční
zaměření.Mě v nich např.chybí praktické rady,plánky a návody,tak jak tomu bývalo např. v časopise modelář.Ale bohužel taková je doba.Ale i tak si vždy něco vyberu.Takže je dobře že vůbec někdo něco takového dělá,jen tak dál.Pozn.-v časopise s méně oděnými kráskami se vám také všechny nemusí líbit a přesto tam jsou. Jirka B.

Jirka B
PIETRO
člen

Příspěvků celkem: 8
Registrován od: 03.02.10
Vloženo dne 01-07-2010 20:31
Ahoj všem - jen info - na www.slotlook.cz je nové číslo SLOTLOOK č.5. Opět hezké počteníčko. smileysmileysmiley Pietro.
Petr L
Administrátor

Vloženo dne 02-07-2010 09:30
Jo jo, již jsem to večer věšel do krátkých zpráv smiley

Petr L sem připíchnul tento obrázek:

Editoval Petr L dne 02-07-2010 09:31
JMS
člen

Příspěvků celkem: 349
Registrován od: 21.03.07
Vloženo dne 02-07-2010 16:41
Díky Romanovi a celému týmu za pěkné počtení.

JMS
www.blueking.cz
Jirka B
člen

Příspěvků celkem: 209
Registrován od: 02.05.09
Vloženo dne 23-05-2011 19:46
Jen pro informaci pro ostatní.Vyšlo nové číslo 1/2011. Zajímavé a dobré počteníčko. Zjistil jsem to náhodou na Faro a až teď. Jirka B.

Jirka B
Petr L
Administrátor

Vloženo dne 23-05-2011 19:54
No já a dělám, co dělám, je tam pořád to poslední 2011#1 a to je tam již dost dlouhosmiley

Editoval Petr L dne 23-05-2011 19:58
JMS
člen

Příspěvků celkem: 349
Registrován od: 21.03.07
Vloženo dne 23-05-2011 20:23
Jo pánové, to je hezké, že vám chybí další čísla...
já jsem teď byl celý týden na MS v Plzni a byli jsme s Romanem Kyselou domluveni na setkání, ale.........
Roman mi poslal SMS, že je ve špitálusmiley
Takže vydržte a Romanovi přeju brzké uzdravení!

JMS
www.blueking.cz
Petr L
Administrátor

Vloženo dne 23-05-2011 21:14
Já si myslím, že Slotlook vzhledem k vždy velmi kvalitnímu obsahu vychází docela často.

Reakce byla pouze k tomu, že kolega Jirka B na poslední číslo přišel až zhruba kvartál po tom, co se objevilo smiley

V každém případě přeji brzké uzdravení.

strana 2 z 2 < 1 2
Přeskoč do fóra:
INFORMACE
PRAVIDLA WEBU
Copyright, autorská práva
Administrátoři

TOPlist

DDM HRADEC KRÁLOVÉ

Seznam novinek
Kalendář