Autor |
RE: Nový časopis SlotLook |
vitek
člen
Příspěvků celkem: 1642
Bydlitě: Zlín
Registrován od: 07.12.06 |
Vloeno dne 03-03-2010 09:40 |
|
|
Registrovaný jsem. Avízo mi přilo a po tom co u jsem měl celý časopis přečtený. Ale to je asi tím, e mám info o jeho "vyjíítí" i odjinud.
Souhlasím s PetremL. Ustálený reim prohlíení dokumentů v pc je odshora dolů a rolováním. A pokud chci něco přiblíit, tak zoom na konkrétní místo.
Nevím jestli tento způsob prezentace není obavou ze zneuití fotek nebo textů. Ale dobré pdf to taky hodně stíí. A pro někoho i znemoní.
Celý systém mi silně připomíná knihovnu s jejími časopisy jen do studovny. Tady je tou studovnou domovský web a po přečtení tam časopis pěkně necháme.
ASTON MARTIN - 100 Years of Power, Beauty, Soul.
http://www.youtube.com/watch?v=BGj6x7AE4Rk |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Příspěvků celkem: 2145
Bydlitě: Praha
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 03-03-2010 09:49 |
|
|
Pokud bude někdo jo moc potřebovat, tak si to stejně stáhne, take je to jenom komplikace a kazí to výsledný dojem z jinak velmi kvalitního produktu.
|
|
Autor |
JK
člen
Příspěvků celkem: 226
Registrován od: 09.09.09 |
Vloeno dne 03-03-2010 11:11 |
|
|
Srovnal sem si Slotlook s přílohou v RCC a pro RCC je to docela smutný kino. A není to jen o počtu stran . |
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Příspěvků celkem: 1154
Bydlitě: Hvozdnice
Registrován od: 13.09.06 |
Vloeno dne 03-03-2010 11:53 |
|
|
1. Jsem rád, e Slotlook existuje, grafiku má pěknou, obsahově super, koda, e není v PDF ke staení.
2. Budu RRC obhajovat.
O čem to je, kdy ne o počtu stran? Pokud pominu předmluvu, inzerci, historii české autodráhy (co je vlastně historie vydavatele) tak je tam reportá z veletrhu, kde na 1 fotku a odstavec má Slotlook a 2 str. Prostě mohu napsat, e Carrera bude mít VW Scirocco a ve Slotlook je, e to bude červené s pěkným potiskem apod.
Ve Slotlooku je článek od LS a v RCC je velice kvalitní článek od LS. V RCC jsou novinky na trhu, představení závodů, představení značky, tipy triky apod.
Prostě mně vadí, e kadý RCC odsuzuje, ale za rok se nali jen 3 aktivní lidé z těchto stránek, kteří mají chu něco napsat a zveřejnit.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
JK
člen
Vloeno dne 04-03-2010 09:12 |
|
|
Tak jo. Odtedka teda radi jenom chválit. To chce?.
Jene na rozdíl od ostatních si já RCC kupuju a tak sem čekal e za ty peníze si na teď u 16 stranách něco najdu.
Třeba u článku o eurosportech mi dost chybý fotky aut, asi a motorů. Určitě by to bylo pro lidi který to nejezdí zajímavějí ne obviklá fotka vítězů a tabulky. Kdo to jezdí výsledky zná kdo ne nic mu to asi neřekne. Článek LS a jeho fotky jsou jako vdy profi záleitost ale pro změnu fotek jednoho auta a zbytečně moc. Krunohor od Jirky zajímavej ale zase bez fotek neůčastníci nic o jejich způsobu tunění nic nezjistěj. Naopak Jak na to od RK fotkama moc získalo jene jsem si první 4 díly u dávno přečet na slotracingu. Snad se teda časem dočkám v RCC posledního dílu.
Celkově grafika průměr a obsah taky. A to je pro přilákání lidí dost málo.
|
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Příspěvků celkem: 1154
Bydlitě: Hvozdnice
Registrován od: 13.09.06 |
Vloeno dne 04-03-2010 09:22 |
|
|
JK napsal:
Tak jo. Odtedka teda radi jenom chválit. To chce?.
Nepotřebuji chválit a ani jsem to tak nikde nenapsal, potřebuji to, co jsi tu napsal, tedy ZPĚTNOU ODEZVU od čtenářů. Jsem z toho a toho odvětví a toto mě zaujalo, toto ne a toto mi tam úplně chybí.
Protoe napsat, e to stojí za prd, to můe kadý a pak nemusíme nic dělat.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
JK
člen
Vloeno dne 04-03-2010 09:45 |
|
|
Ví já se na to koukám z toho pohledu jestli si to jetě přítě koupím. Nezajímaj mně věci typu scrollingu stránek nebo to jestli je to papírové nebo digitální. Jde jen o obsah. Na netu je spousta webů jednotlivejch závodů se vím včetně fotek a je to přístupný pro kadýho. Jestli má RCC někoho cizího nalákat ke koupi tak bude muset v té zadarmiko konkurenci něčím lidi zaujmout. Třetí příloha byla sice lepí ne první ale pořád to není nějak vono. A Slotlook je hodně silná konkurence úplně vevem. |
|
Autor |
PIETRO
člen
Příspěvků celkem: 8
Bydlitě: Česká Třebová
Registrován od: 03.02.10 |
Vloeno dne 25-03-2010 17:53 |
|
|
Ahoj kluci modelářský - jestli Vám jetě nedorazilo avízo, tak upozorňuji na nové číslo SLOTLOOK č.3 ( na www.slotlook.cz ). Opět moc hezké čtení . Pietro. |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 25-03-2010 18:48 |
|
|
No jetě nedorazilo ani na číslo 2, díky za info
|
|
Autor |
Jirka
člen
Příspěvků celkem: 417
Bydlitě: Holubice, Praha-západ
Vloeno dne 31-03-2010 16:02 |
|
|
Dalí číslo jsem opět přečetl jedním dechem a při čtení článků o ferrari jsem si vzpomněl na histroku, kterou zail nedávno můj starí syn při cestě ze koly. V centru Prahy bylo zaparkované Ferrari 612 scaglietti s českou spz a okolo postávala skupinka zvědavců. Syn se mezi ně také zařadil a okukoval nevední vozidlo. Za chvilku přiel řidič a nastartoval. V tu chvíli se obecenstvo nadeně roztleskalo a mávalo za odjídějícím vozem. Byli to toti turisti z Itálie. No není to krásný.
Závod je ivot, to co je před či po něm je jen čekání. |
|
Autor |
JK
člen
Vloeno dne 31-03-2010 16:11 |
|
|
To je super. Ale skus to udělat u italský Fabie na výletu do Itálie a nebude to ono. Ferrari je prostě ferrari.
Slotlook bezva jako vdy. Nejpozdějc v úterý bych měl mít ve schránce RCC a jsem zvědavej i na něj. |
|
Autor |
JK
člen
Vloeno dne 01-04-2010 09:56 |
|
|
Tak se v PNS pochlapily a RCC mám na stole. Čekal jsem dalí vylepení obsahu ale ten se smrsknul na polovinu. První strana je věnována obsahu zbylích 7 a na zbytku fakt nic moc. Dokonce u tam neni ani pokračováni Jak na to. Pepino udělej s tím něco takhle to přestanu kupovat i já. |
|
Autor |
Jirka B
člen
Příspěvků celkem: 209
Bydlitě: Brno
Registrován od: 02.05.09 |
Vloeno dne 05-04-2010 17:09 |
|
|
Pánové,kdy tady sleduji vae reakce a hádky, musím přidat svoji troku do mlýna.Myslím si ,e se dohadujete zbytečně.Kadá aktivita je dobrá, a je na kadém z vás,aby si vybral co se mu hodí a co jej zajímá.Pokud si pamatuju,nikdy neexistoval časopis ve kterém by mne vechno zajímalo.Stačí vzpomenout z mládí na časopis modelář,kde byly části pro vechny modeláře a kadý si vybral to co potřeboval.Na druhé straně je pravdou,e v dneních časopisech je větí komerční
zaměření.Mě v nich např.chybí praktické rady,plánky a návody,tak jak tomu bývalo např. v časopise modelář.Ale bohuel taková je doba.Ale i tak si vdy něco vyberu.Take je dobře e vůbec někdo něco takového dělá,jen tak dál.Pozn.-v časopise s méně oděnými kráskami se vám také vechny nemusí líbit a přesto tam jsou. Jirka B.
Jirka B |
|
Autor |
PIETRO
člen
Příspěvků celkem: 8
Bydlitě: Česká Třebová
Registrován od: 03.02.10 |
Vloeno dne 01-07-2010 20:31 |
|
|
Ahoj vem - jen info - na www.slotlook.cz je nové číslo SLOTLOOK č.5. Opět hezké počteníčko. Pietro. |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 02-07-2010 09:30 |
|
|
Jo jo, ji jsem to večer věel do krátkých zpráv
Petr L sem připíchnul tento obrázek:
Editoval Petr L dne 02-07-2010 09:31 |
|
Autor |
JMS
člen
Příspěvků celkem: 349
Bydlitě: Holeov
Registrován od: 21.03.07 |
Vloeno dne 02-07-2010 16:41 |
|
|
Díky Romanovi a celému týmu za pěkné počtení.
JMS |
|
Autor |
Jirka B
člen
Příspěvků celkem: 209
Bydlitě: Brno
Registrován od: 02.05.09 |
Vloeno dne 23-05-2011 19:46 |
|
|
Jen pro informaci pro ostatní.Vylo nové číslo 1/2011. Zajímavé a dobré počteníčko. Zjistil jsem to náhodou na Faro a a teď. Jirka B.
Jirka B |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 23-05-2011 19:54 |
|
|
No já a dělám, co dělám, je tam pořád to poslední 2011#1 a to je tam ji dost dlouho
Editoval Petr L dne 23-05-2011 19:58 |
|
Autor |
JMS
člen
Příspěvků celkem: 349
Bydlitě: Holeov
Registrován od: 21.03.07 |
Vloeno dne 23-05-2011 20:23 |
|
|
Jo pánové, to je hezké, e vám chybí dalí čísla...
já jsem teď byl celý týden na MS v Plzni a byli jsme s Romanem Kyselou domluveni na setkání, ale.........
Roman mi poslal SMS, e je ve pitálu
Take vydrte a Romanovi přeju brzké uzdravení!
JMS |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 23-05-2011 21:14 |
|
|
Já si myslím, e Slotlook vzhledem k vdy velmi kvalitnímu obsahu vychází docela často.
Reakce byla pouze k tomu, e kolega Jirka B na poslední číslo přiel a zhruba kvartál po tom, co se objevilo
V kadém případě přeji brzké uzdravení.
|
|