AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetov� server o autodr�h�ch

ÚvodnĂ­ strĂĄnka ::  ČlĂĄnky ::  Seznam krĂĄtkĂ˝ch zprĂĄv ::  DiskuznĂ­ fĂłrum ::  Fotogalerie ::  Ke staĹženĂ­ ::  Odkazy ::  VyhledĂĄvĂĄnĂ­
December 25 2024 19:47:25 

Kalendář
PoÚtStČtSoNe
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
ZÁVODY

1:32
Porsche Cup
Krušnohorský pohár
Moravská liga
Slovakia Cup

POSLEDNÍ ČLÁNKY
Test Corvette C5R Fl...
Aston Martin DBR9 – ...
Test TATRA T602 Tatr...
Porsche 997 RSR od F...
Test TATRA 607/2 (FA...
VW Golf Gr.2 "KAMEI"...
Jak vznikají modely ...
Slotlandia 2011
Dodge Charger 500 od...
Scaleauto Porsche 91...
Flyslot cars Ferrari...
SCX Volkswagen Touar...
SCX Aston Martin DBR9
SCX Aston Martin - p...
GSLOT - Nová značka ...
KLUBY A KROUŽŽKY
AMC Podbaba 132
Česká Třebová
DDM Hradec Králové
MC SRC Most
Pražský klub SCX
SCRC - Praha 7
SRC Brno
KONTAKTY
MEDIA

View Thread
AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetovďż˝ server o autodrďż˝hďż˝ch | Volný pokec | Prostě vo všem okolo autodráhy
strana 4 z 5 < 1 2 3 4 5 >
Autor RE: Předvánoční setkání v České Třebové + otevření jejich nové dráhy
Mitch
člen

Příspěvků celkem: 1003
Registrován od: 20.09.06
Vloženo dne 05-12-2007 22:58
Teď jsem krapet v rozpacích, k jakému tomovi se tu teď mluví?
Jestli na mě tak je to jen blbá závada na autí 1:1. Praskla mi nádržka na chladící kapalinu a pač je to už řadu let vyšlej model Vectry-A tak ji nemůžu sehnat. Respektive už jsem narazil na 3 a každá byla jiná.
Je mi líto.
Jestli neukecám kámoše tak to nevidím růžově. Jet vlakem a vláčet sebou dva kufry na minimálně dvou přestupech se mi opravdu nechce.
JMS
člen

Příspěvků celkem: 349
Registrován od: 21.03.07
Vloženo dne 06-12-2007 09:01
Tak Mitchi, co je to za Vectru- rv. typ motoru atd.
kolik má ta nádobka vývodů a jakého průměru? popiš to třeba do SZ.
Protože dělám do aut, tak bych ti to mohl sehnatsmiley

JMS
www.blueking.cz
JMS
člen

Vloženo dne 07-12-2007 12:16
Po konzultaci s Petrem vezmu do Třebové i nějaký materiál.
Falcony (za vánoční cenu),ložiska, podvozky, osičky,disky,vodítka a jiné drobnosti.
Zítra se uvidímesmiley

JMS
www.blueking.cz
Pepino
Super Administrátor

Příspěvků celkem: 1154
Registrován od: 13.09.06
Vloženo dne 07-12-2007 12:33
JMS, super nápad.

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
155143779 www.facebook.com/autodrahaorg/
vitek
člen

Příspěvků celkem: 1642
Registrován od: 07.12.06
Vloženo dne 07-12-2007 15:08
To je skvělý, zrovna jsem i kvůli tomu chtěl volat. Třikrát HURÁ!
Mitch
člen

Vloženo dne 07-12-2007 18:29
Považujte to za malý zázrak, zrovna jsem namontoval novou nádržku a můžu tedy zítra přijed. Známí mi ji před hoďkou dovezl. Ani jsem se ho neptal ve kterym pekle pro ní musel až být. Vypadala děsně ale už je jak nová a tam kde má být.smiley
Editoval Mitch dne 07-12-2007 18:31
JMS
člen

Vloženo dne 09-12-2007 00:52
Poděkování členům klubu z Č.Třebové, za hezké setkání v jejich příjemném prostředí.
Je fakt, že i na plastové dráze se dá dobře zajezdit a pokud je auto sladěno, dobrý ovladač(mačkátko) a dráha dobře zajeta jde to i s auty bez magnetu.
Škoda, že jsem musel po obědě na pár hodin odejet do Jilemnice a nemohl jsem pokecat s většinou z vás, co už jste tam po mém návratu nebyli.
Díky domácím za pefektní gulášek a vlídné přijetí v jejich klubovně.
Přeju vám, po tolika hodinách strávených při modernizaci klubovny a stavbě dráhy, hodně trpělivosti při stavbě nových modýlků a hodně štastných okruhů na vaší dráze.

JMS
www.blueking.cz
vitek
člen

Vloženo dne 09-12-2007 10:42
Přidávám se k poděkování za příjemný den s příjemnými lidmi.

A myslím, že kromě lidí z ČT patří poděkování i JMS za rady a ukázky, díky kterým si možná někteří víc uvědomili, že plastové a dřevěné dráhy mají k sobě blíž než mnozí tušili.

Jen škoda "malé" účasti (že by předvánoční čas?). Poježdění na dlouhém plastu bylo fakt SUPER!!!
sutor
člen

Příspěvků celkem: 359
Registrován od: 10.04.07
Vloženo dne 09-12-2007 17:03
Pracovní povinnosti mě v sobotu zavedli do Brna a při návratu jsem si uvědomil, že Česká Třebová je vlastně jen kousek mino standardní zpáteční cestu. A mohu jen konstatovat, že malá zajížďka byla opravdu na místě.
Samotný klubový „svatostánek“ jsem už předtím viděl na fotodokumentaci pořízené při stavbě dráhy na webu klubu a myslel jsem si, že mě asi ničím nedokáže překvapit. Skutečnost ale byla o něčem jiném a fotky jsou jen slabý odvar reality na vlastní oči – dráha je opravdu monstrózní a související prostory perfektní, včetně dokonalé prezentace FARA. Jako část sobotních návštěvníků-cizinců inklinuji založením spíše k dřevěným drahám, ale v tomto případě si dovolím tvrdit, že SRC ČT udělal neskutečný kus práce a výsledek skutečně stojí za to. Na rozdíl od převážné většiny současných klubů se místní navíc mohou těšit z neutuchajícího nadšení a finanční přízně místního generálního sponzora DS Intex (a dalších) i tak potřebné podpory představitelů městské samosprávy. Vložený improvizovaný promo závod s jejich účastí je pak určitě povzbudil k zachování náklonnosti i v budoucnu (i když vítězná zlatá fidorka putovala do žaludku Pepina).
Škoda, že mi časový rozvrh nedovolil zůstat delší dobu (alespoň na odpolední závody), ale i tak to byly po delší době opět příjemně strávené chvíle s řadou známých tváří a to jak místních kluků (vedle Válce, Pietra, Michala a Míry nesmím zapomenout rozhodně na šéfkuchaře Šaníka a jeho vynikající gulášek), tak i přespolních (JMS, Pepina, Vitka a dalších).
Doufám, že se všichni uvidíme zase společně na nějakém ze závodních seriálů.

Mmch, umístění závodní dráhy do přímého sousedství příjemné restaurace je určitě ispirující a praktická záležitost. Zkusíme to navrhnout vedení našeho DDM, třeba uznají, že aerobik nemá takový členský potenciálsmiley jako dobře zavedená osvěžovna...

Honza
Editoval sutor dne 09-12-2007 17:07
vitek
člen

Vloženo dne 09-12-2007 17:50
Bylo to opravdu dlouhé, deset minut před půlnocí jsem byl doma.

Spokojený - příjemně unavený - nachozený z nasazování aut, sytý - gulášek byl super i ve večerním chodu, zase o něco chytřejší - z rad od JMS i jiných.
A hlavně se skvělým pocitem s možnosti si zajezdit mezi příjemnými lidmi a protáhnout hromadu aut na velké dráze.
Mitch
člen

Vloženo dne 09-12-2007 21:15
I já se musím přidat k vřelým gratulacím a pět pouze samou chválu na nově vzniklý automodelářský klub. Přesně jak Sutor napsal, z fotek se nedá vyčís vůbec nic. To člověk prostě musí vidět a zkusit.
Ač to ještě v pátek odpoledne vypadalo že nikam nepojedu nakonec se na mě štěstí pousmálo a můj věrný oř mohl být opraven a zapřežen na ne zrovna krátkou trasu.
V sobotu jsem vztával jako do práce v 5 ráno a do třebové dorazil na dobu zahajovačky akce tedy na 9 raní. Ale vyplatilo se, o nic jsem nepřišel a před příjezdem ostatních i z řad některých pořadatelů jsem se stihl vklidu seznámit s prostředím a velice rychle se zpřátelit s kolegy z Třebové.
Co Vám budu vykládat, je to skvělá parta. Co bych za pár takových fandů dal tady u nás na českolipsku.
Obdivuju jejich zapálení pro věc a soudržnost, schopnost improvizace s materiály, a co se týče samotné výstavby tak i obrovskou trpělivost a nervy jaké s nimi musely mít jejich drahé polovičky. To opravdu klobouk dolu.
Myslím, že firma Faro může být vděčná za tak dokonalý počin místních borcu a tomu že právě oni věnovali přízeň našemu domácímu výrobci a nikoliv zahraniční značce.
Musím říct, že tak dlouho a skvěle už jsem si dlouho dlouho nezajezdil, odhalil některé neduhy mích modelů a na druhoustranu i některé zkryté zázraky které mi (ani nevím jak) pomohli k jednomu zlatýmu a jednomu stříbrnýmu místu ve dvou ze třech kategorií které se tam jen tak pro srandu jeli.
Bylo mi velkou ctí poznat Pietra a jeho partu ve zbrani. Jsem rád že jsem si mohl po dlouhé době pokecat s Vítkem, Pepinem, řádně provětrat staré itesy s Luborem.

A abych nebyl pořád jen pozitivní tak mě poněkud zklamalo jak malou účast lidí, a už s tohoto webu nebo obecně fandů, setkání provázelo. Aktivní fandové a i přihlížející tohoto webu tak měli jedinečnou příležitost se seznámi se vším co autodráha po domácí i profesionální stránce (díky JMS ) obnáší. Velká škoda, že jste této příležitosti nevyužili a promrhali ji. Myslím, že takové seskupení informací z jednoho i druhého konce a vzájemná konzultace se už asi nenaskytne. I já byl překvapen tím co všechno ještě nevím. Zvláště pak z pohledu profesionálních jezdců. To jsou neskutečné věci které se kolem jejich závodů na dřevěných drahách točí. Tím bych chtěl poděkovat JMS za vyčerpávající celovečerní přednášku čistě v přátelském důchu plnou názorných ukázek a vysvětlení. Zase jsme my z plastu o něco chtřejší. Díky

No, ale abychom popojeli, jako jediný z návštěvníků jsem na setkání vydržel přes noc a nelituju toho. U dráhy jsme všici vydrželi od těch devíti ráno přes oběd (mimochodem vynikající gulášek) až do nočních hodin kolem půl jedenácté. To bych si v případě jednodení návštěvy opravdu nemohl dovolit, pač brázdit naše české silnice v tuto roční dobu se mi ve dvě ráno skutečně nechtělo.
No po lehké noční akci v jednom výbornym místním baru jsem se odpoklonkoval do postele a tam mě vzkřísil až nedělní, téměř polední, ruch z chodby místní ubytovny.
Pak jsem s mlaďasama z klubu ještě asi dvě hodky lítal po dráze a řádně jsme proháněli letité Itesy. Nutno podotknout že to byl skutečně zážitek pro všechny přítomné pač to byli asi nejvyrovnanější boje celého víkendu a jak někdo řekl. Mělo to své kouzko. Naprosto vyrovnané modely sice nejezdili super rychle, ale zato je udržet víc jak dvě kola s maximálním nasazením bok po boku v dráze. To byl výkon hoden těch nejlepšších.
Bohužel začínající padající sních a kručení v žaludku všech přítomných nás rozehnalo do svých domovů a ukončil tak v pořadí druhé oficiální setkání našeho českého klubu domácích dráhových modelářů.
Díky kluci, těším se na další setkání.smiley
Petr L
Administrátor

Příspěvků celkem: 2145
Registrován od: 04.04.07
Vloženo dne 09-12-2007 21:27
Po přečtení příspěvků mi moje neúčast mrzí ještě víc, muselo to být dokonalé. Sám jsem na dráhu a celou partu okolo dráhy byl zvědavý. Bohužel vánoce sebou nesou i zvýšenou aktivitu, která se jaksi z podstaty vánoc a konce roku nedá odložit na jindy.
Účast určitě ovlivnilo také i to, že se pokus si dobře vzpomínám ,kryla s termínem závodů.
Pokud ale mají v ČT takovou dráhu a zázemí, doufám, že to určitě nebyla akce poslední!

http://132slotcars.blogspot.com/
Mitch
člen

Vloženo dne 09-12-2007 22:47
Petře, ale i když byl ten poslední krušnohor a závod v Liberci. Na jaře se nás sešlo cca 30+návštěvnící z řad diváků a tento víkend ani né třetina. To je škoda pač kluci se tam toho půl roku fakt nadřeli. Řekl bych že je to trošku zklamalo.
Petr L
Administrátor

Vloženo dne 09-12-2007 23:33
Mitchi, právě proto, že to bylo na jaře, tak se nás sešlo tolik, víš, jindy by to bylo podstatně horší!
Co se táká soboty, tak i když se kluci určitě nadřeli víc, než si dovedeme představit, tak prostě otvítat prosinci je riziko a s tím, že lidi nebudou mít čas se musí počítat. Snažil jsem se to zde nauknout již před měsícem, nebo kdy, ale to byl každý chytrý, jak si prostě je potřeba ten čas udělat a basta. Ale ono to tak prostě nefunguje.

Podívej, třeba já, mohl jsem to mít desetkrát podtržené v kalendáři, ale netuším jak bych dětem vysvětlil, že v adventu nebudu poslouchat jak zpívají koledy, ale že budu v ČT prohánět auta. Termín vystoupení kvůli mojí osobě nikdo nepřendá a děti zcela logicky namítnou, že prohánět auta jindy jde, kdežto zpívat koledy jindy, než o vánocích je trochu blobost že.

Stejně tak asi podobně je to s koncem roku v práci, pokud se vše potřebné nestihne do vánoc, musí se to udělat o vánocích, protože až skončí rok, tak už je prostě pozdě. Co s tím naděláš? Nic, prostě vše ostatní odložíš a dělᚠco je potřeba, zábava musí stranou, nebo až na drobné vyjímky nás všechny práce živí že?

Závody jsou také tak nějak předem dané a ten kdo je jezdí, tak také nepojede jinam.

Sám, pokud by jsi nedal dohramady auto, tak by jsi se tam také asi neobjevil, protože se ti trmácet vlakem nechtělo, viď ?

Takže prosím přestante si pořád stěžovat, že tam bylo málo lidí a že to kluky mrzelo, nás co jse tam nemohli být to také mrzí a tyhle řečičky kolem jsou k ničemu. Máme autodráhu jako koníčka a kdyby to šlo, tak jsme tam byli ne?

Radši dejte místo toho mentorování do kupy pořádný materiál a si z toho také můžeme alespoň trochu užít.

Editoval Petr L dne 09-12-2007 23:48
Mitch
člen

Vloženo dne 10-12-2007 06:45
Smůla, foák jsem nevzal.smiley
A nikdo neříká že by jsme nad návštěvností brečeli, vůbec, aspoň jsme si pořádně zajezdili a vyblbli se.
Jistě mᚠpravdu v tom, že na vánoce to nebylo nešastnější, ale dělat kolaudační akci pro úzký okruh lidí čtvrt roku po dostavbě a zahájení provozu pro veřejnost je také pitomost. Se na mě nezlob ale to jaksi ztrácí smysl a pointu. Za čtvrt roku se tak klíďo můžem sjet zas.
Editoval Mitch dne 10-12-2007 06:59
JMS
člen

Vloženo dne 10-12-2007 08:24
Já si myslím, že kdo chtěl a mohl, tak přijel.
A že by z toho, že se dostavilo celkem málo lidí, domácí měli trauma se mi nezdá.
Vždy jsme to v sobotu museli utnout my s Vítkem, že už pojedeme domů.
Kluci by jezdili klidně do rána.
Nějaké fotky dělal Vítek, tak vydržte.
Jinak si myslím, že vůbec není problém, pokud někdo pojede kolem Třebové- domluvit se s klukama a oni vás rádi přivítají a ukážou vám svoje dílo.
No a pokud by jste chtěli udělat třeba nějaký závod podbabského klubu 1/32 tak to myslím taky zorganizují.

JMS
www.blueking.cz
Petr L
Administrátor

Vloženo dne 10-12-2007 09:00
Já jenom reagoval na Vítka :
Jen škoda "malé" účasti (že by předvánoční čas?).

a na Mitche :
a tento víkend ani né třetina. To je škoda pač kluci se tam toho půl roku fakt nadřeli. Řekl bych že je to trošku zklamalo.

Jinak věřím, jak jsem se zmínil výše, že to nebyla v ČT poslední akce a již se těším až si tam zajezdím.

src ceska trebova
člen

Příspěvků celkem: 212
Registrován od: 02.10.06
Vloženo dne 10-12-2007 11:05
Zdravím Vás všechny - chci Vám všem za klub SRC ČT moc poděkovat za Vaší návštěvu u nás v ČT. Byla to opravdu super akce a ze super lidičkama. Obvzvláštní díky patří Jiřímu Míčkovi, který nejen dokázal nám všem ale i přichozím neznalcům pořád dokola a v klidu vysvětlovat a ukazovat věci nad kterýma se tají dech. Přivezl nám i ježíška v podobě 4 kusů stavebnic profi podvozků, včetně motorů, kol, hřídelek, ložisek, zkrátka vše. Pravdou je, že termín byl takovej jakej byl ( už to tady vysvětloval Mitch ) a v návaznosti na sponzory, starostu a další pro nás důležité VIP jednince byl jediný možným nyní při otevření dráhy. Rozhodně to nebylo setkání poslední a v návaznosti na FARO se tady na jaře asi sejdeme nad zajímavou akcí - zatím si to s Vaším dovolením nechám jako tajnůstku a překvapení k novému roku. Ještě jednou Vám všem díky za návštěvu a ostatním se omlouvám kvůli tomu termínu. Jak z oficiálního otevření 2.12. tak z této akce vznikne samostatný článek - ale vydržtesmileysmileysmiley - máme ještě spousty závazků ke sponzorům, které musíme ztihnout ještě nyní do vánoc.
Mějte se hezky, a brzy na viděnou Petr Krška SRC ČT.
www.autodraha-src.ceskatrebova.com
vitek
člen

Vloženo dne 10-12-2007 12:50
Ano fotky mám. Včera jsem psal Pepinovi SZ jestli je chce poslat jako celek a pak vyvěsit. Tak počkám na odpověď, a zbytečně nezatěžuji forum.
src ceska trebova
člen

Příspěvků celkem: 212
Registrován od: 02.10.06
Vloženo dne 10-12-2007 19:59
Ježiši já ještě zapomenul - od Jirky jsme ještě dostali pod stromeček, kromě zmíněných podvozků + vše potřebné k tomu - stříkací pistoli na airbrush a něco dobrého moku na uklidnění adrenalinu v krvi - Jiří, ještě jednou díky. Pietrosmileysmileysmiley
www.autodraha-src.ceskatrebova.com
strana 4 z 5 < 1 2 3 4 5 >
Přeskoč do fóra:
INFORMACE
PRAVIDLA WEBU
Copyright, autorská práva
Administrátoři

TOPlist

DDM HRADEC KRÁLOVÉ

Seznam novinek
Kalendář
BPA Gallardo + Výsledky