Autor |
RE: Předvánoční setkání v České Třebové + otevření jejich nové dráhy |
Mitch
člen
Příspěvků celkem: 1003
Bydlitě: New Bor City
Registrován od: 20.09.06 |
Vloeno dne 05-12-2007 22:58 |
|
|
Teď jsem krapet v rozpacích, k jakému tomovi se tu teď mluví?
Jestli na mě tak je to jen blbá závada na autí 1:1. Praskla mi nádrka na chladící kapalinu a pač je to u řadu let vylej model Vectry-A tak ji nemůu sehnat. Respektive u jsem narazil na 3 a kadá byla jiná.
Je mi líto.
Jestli neukecám kámoe tak to nevidím růově. Jet vlakem a vláčet sebou dva kufry na minimálně dvou přestupech se mi opravdu nechce. |
|
Autor |
JMS
člen
Příspěvků celkem: 349
Bydlitě: Holeov
Registrován od: 21.03.07 |
Vloeno dne 06-12-2007 09:01 |
|
|
Tak Mitchi, co je to za Vectru- rv. typ motoru atd.
kolik má ta nádobka vývodů a jakého průměru? popi to třeba do SZ.
Protoe dělám do aut, tak bych ti to mohl sehnat
JMS |
|
Autor |
JMS
člen
Vloeno dne 07-12-2007 12:16 |
|
|
Po konzultaci s Petrem vezmu do Třebové i nějaký materiál.
Falcony (za vánoční cenu),loiska, podvozky, osičky,disky,vodítka a jiné drobnosti.
Zítra se uvidíme
JMS |
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Příspěvků celkem: 1154
Bydlitě: Hvozdnice
Registrován od: 13.09.06 |
Vloeno dne 07-12-2007 12:33 |
|
|
JMS, super nápad.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
vitek
člen
Příspěvků celkem: 1642
Bydlitě: Zlín
Registrován od: 07.12.06 |
Vloeno dne 07-12-2007 15:08 |
|
|
To je skvělý, zrovna jsem i kvůli tomu chtěl volat. Třikrát HURÁ! |
|
Autor |
Mitch
člen
Vloeno dne 07-12-2007 18:29 |
|
|
Povaujte to za malý zázrak, zrovna jsem namontoval novou nádrku a můu tedy zítra přijed. Známí mi ji před hoďkou dovezl. Ani jsem se ho neptal ve kterym pekle pro ní musel a být. Vypadala děsně ale u je jak nová a tam kde má být.
Editoval Mitch dne 07-12-2007 18:31 |
|
Autor |
JMS
člen
Vloeno dne 09-12-2007 00:52 |
|
|
Poděkování členům klubu z Č.Třebové, za hezké setkání v jejich příjemném prostředí.
Je fakt, e i na plastové dráze se dá dobře zajezdit a pokud je auto sladěno, dobrý ovladač(mačkátko) a dráha dobře zajeta jde to i s auty bez magnetu.
koda, e jsem musel po obědě na pár hodin odejet do Jilemnice a nemohl jsem pokecat s větinou z vás, co u jste tam po mém návratu nebyli.
Díky domácím za pefektní guláek a vlídné přijetí v jejich klubovně.
Přeju vám, po tolika hodinách strávených při modernizaci klubovny a stavbě dráhy, hodně trpělivosti při stavbě nových modýlků a hodně tastných okruhů na vaí dráze.
JMS |
|
Autor |
vitek
člen
Vloeno dne 09-12-2007 10:42 |
|
|
Přidávám se k poděkování za příjemný den s příjemnými lidmi.
A myslím, e kromě lidí z ČT patří poděkování i JMS za rady a ukázky, díky kterým si moná někteří víc uvědomili, e plastové a dřevěné dráhy mají k sobě blí ne mnozí tuili.
Jen koda "malé" účasti (e by předvánoční čas?). Pojedění na dlouhém plastu bylo fakt SUPER!!! |
|
Autor |
sutor
člen
Příspěvků celkem: 359
Bydlitě: Praha
Registrován od: 10.04.07 |
Vloeno dne 09-12-2007 17:03 |
|
|
Pracovní povinnosti mě v sobotu zavedli do Brna a při návratu jsem si uvědomil, e Česká Třebová je vlastně jen kousek mino standardní zpáteční cestu. A mohu jen konstatovat, e malá zajíďka byla opravdu na místě.
Samotný klubový svatostánek jsem u předtím viděl na fotodokumentaci pořízené při stavbě dráhy na webu klubu a myslel jsem si, e mě asi ničím nedokáe překvapit. Skutečnost ale byla o něčem jiném a fotky jsou jen slabý odvar reality na vlastní oči dráha je opravdu monstrózní a související prostory perfektní, včetně dokonalé prezentace FARA. Jako část sobotních návtěvníků-cizinců inklinuji zaloením spíe k dřevěným drahám, ale v tomto případě si dovolím tvrdit, e SRC ČT udělal neskutečný kus práce a výsledek skutečně stojí za to. Na rozdíl od převáné větiny současných klubů se místní navíc mohou těit z neutuchajícího nadení a finanční přízně místního generálního sponzora DS Intex (a dalích) i tak potřebné podpory představitelů městské samosprávy. Vloený improvizovaný promo závod s jejich účastí je pak určitě povzbudil k zachování náklonnosti i v budoucnu (i kdy vítězná zlatá fidorka putovala do aludku Pepina).
koda, e mi časový rozvrh nedovolil zůstat delí dobu (alespoň na odpolední závody), ale i tak to byly po delí době opět příjemně strávené chvíle s řadou známých tváří a to jak místních kluků (vedle Válce, Pietra, Michala a Míry nesmím zapomenout rozhodně na éfkuchaře aníka a jeho vynikající guláek), tak i přespolních (JMS, Pepina, Vitka a dalích).
Doufám, e se vichni uvidíme zase společně na nějakém ze závodních seriálů.
Mmch, umístění závodní dráhy do přímého sousedství příjemné restaurace je určitě ispirující a praktická záleitost. Zkusíme to navrhnout vedení naeho DDM, třeba uznají, e aerobik nemá takový členský potenciál jako dobře zavedená osvěovna...
Honza
Editoval sutor dne 09-12-2007 17:07 |
|
Autor |
vitek
člen
Vloeno dne 09-12-2007 17:50 |
|
|
Bylo to opravdu dlouhé, deset minut před půlnocí jsem byl doma.
Spokojený - příjemně unavený - nachozený z nasazování aut, sytý - guláek byl super i ve večerním chodu, zase o něco chytřejí - z rad od JMS i jiných.
A hlavně se skvělým pocitem s monosti si zajezdit mezi příjemnými lidmi a protáhnout hromadu aut na velké dráze. |
|
Autor |
Mitch
člen
Vloeno dne 09-12-2007 21:15 |
|
|
I já se musím přidat k vřelým gratulacím a pět pouze samou chválu na nově vzniklý automodelářský klub. Přesně jak Sutor napsal, z fotek se nedá vyčís vůbec nic. To člověk prostě musí vidět a zkusit.
Ač to jetě v pátek odpoledne vypadalo e nikam nepojedu nakonec se na mě těstí pousmálo a můj věrný oř mohl být opraven a zapřeen na ne zrovna krátkou trasu.
V sobotu jsem vztával jako do práce v 5 ráno a do třebové dorazil na dobu zahajovačky akce tedy na 9 raní. Ale vyplatilo se, o nic jsem nepřiel a před příjezdem ostatních i z řad některých pořadatelů jsem se stihl vklidu seznámit s prostředím a velice rychle se zpřátelit s kolegy z Třebové.
Co Vám budu vykládat, je to skvělá parta. Co bych za pár takových fandů dal tady u nás na českolipsku.
Obdivuju jejich zapálení pro věc a soudrnost, schopnost improvizace s materiály, a co se týče samotné výstavby tak i obrovskou trpělivost a nervy jaké s nimi musely mít jejich drahé polovičky. To opravdu klobouk dolu.
Myslím, e firma Faro můe být vděčná za tak dokonalý počin místních borcu a tomu e právě oni věnovali přízeň naemu domácímu výrobci a nikoliv zahraniční značce.
Musím říct, e tak dlouho a skvěle u jsem si dlouho dlouho nezajezdil, odhalil některé neduhy mích modelů a na druhoustranu i některé zkryté zázraky které mi (ani nevím jak) pomohli k jednomu zlatýmu a jednomu stříbrnýmu místu ve dvou ze třech kategorií které se tam jen tak pro srandu jeli.
Bylo mi velkou ctí poznat Pietra a jeho partu ve zbrani. Jsem rád e jsem si mohl po dlouhé době pokecat s Vítkem, Pepinem, řádně provětrat staré itesy s Luborem.
A abych nebyl pořád jen pozitivní tak mě poněkud zklamalo jak malou účast lidí, a u s tohoto webu nebo obecně fandů, setkání provázelo. Aktivní fandové a i přihlíející tohoto webu tak měli jedinečnou příleitost se seznámi se vím co autodráha po domácí i profesionální stránce (díky JMS ) obnáí. Velká koda, e jste této příleitosti nevyuili a promrhali ji. Myslím, e takové seskupení informací z jednoho i druhého konce a vzájemná konzultace se u asi nenaskytne. I já byl překvapen tím co vechno jetě nevím. Zvlátě pak z pohledu profesionálních jezdců. To jsou neskutečné věci které se kolem jejich závodů na dřevěných drahách točí. Tím bych chtěl poděkovat JMS za vyčerpávající celovečerní přednáku čistě v přátelském důchu plnou názorných ukázek a vysvětlení. Zase jsme my z plastu o něco chtřejí. Díky
No, ale abychom popojeli, jako jediný z návtěvníků jsem na setkání vydrel přes noc a nelituju toho. U dráhy jsme vici vydreli od těch devíti ráno přes oběd (mimochodem vynikající guláek) a do nočních hodin kolem půl jedenácté. To bych si v případě jednodení návtěvy opravdu nemohl dovolit, pač brázdit nae české silnice v tuto roční dobu se mi ve dvě ráno skutečně nechtělo.
No po lehké noční akci v jednom výbornym místním baru jsem se odpoklonkoval do postele a tam mě vzkřísil a nedělní, téměř polední, ruch z chodby místní ubytovny.
Pak jsem s mlaďasama z klubu jetě asi dvě hodky lítal po dráze a řádně jsme proháněli letité Itesy. Nutno podotknout e to byl skutečně záitek pro vechny přítomné pač to byli asi nejvyrovnanějí boje celého víkendu a jak někdo řekl. Mělo to své kouzko. Naprosto vyrovnané modely sice nejezdili super rychle, ale zato je udret víc jak dvě kola s maximálním nasazením bok po boku v dráze. To byl výkon hoden těch nejlepích.
Bohuel začínající padající sních a kručení v aludku vech přítomných nás rozehnalo do svých domovů a ukončil tak v pořadí druhé oficiální setkání naeho českého klubu domácích dráhových modelářů.
Díky kluci, těím se na dalí setkání. |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Příspěvků celkem: 2145
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 09-12-2007 21:27 |
|
|
Po přečtení příspěvků mi moje neúčast mrzí jetě víc, muselo to být dokonalé. Sám jsem na dráhu a celou partu okolo dráhy byl zvědavý. Bohuel vánoce sebou nesou i zvýenou aktivitu, která se jaksi z podstaty vánoc a konce roku nedá odloit na jindy.
Účast určitě ovlivnilo také i to, e se pokus si dobře vzpomínám ,kryla s termínem závodů.
Pokud ale mají v ČT takovou dráhu a zázemí, doufám, e to určitě nebyla akce poslední!
|
|
Autor |
Mitch
člen
Vloeno dne 09-12-2007 22:47 |
|
|
Petře, ale i kdy byl ten poslední krunohor a závod v Liberci. Na jaře se nás selo cca 30+návtěvnící z řad diváků a tento víkend ani né třetina. To je koda pač kluci se tam toho půl roku fakt nadřeli. Řekl bych e je to troku zklamalo. |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 09-12-2007 23:33 |
|
|
Mitchi, právě proto, e to bylo na jaře, tak se nás selo tolik, ví, jindy by to bylo podstatně horí!
Co se táká soboty, tak i kdy se kluci určitě nadřeli víc, ne si dovedeme představit, tak prostě otvítat prosinci je riziko a s tím, e lidi nebudou mít čas se musí počítat. Snail jsem se to zde nauknout ji před měsícem, nebo kdy, ale to byl kadý chytrý, jak si prostě je potřeba ten čas udělat a basta. Ale ono to tak prostě nefunguje.
Podívej, třeba já, mohl jsem to mít desetkrát podtrené v kalendáři, ale netuím jak bych dětem vysvětlil, e v adventu nebudu poslouchat jak zpívají koledy, ale e budu v ČT prohánět auta. Termín vystoupení kvůli mojí osobě nikdo nepřendá a děti zcela logicky namítnou, e prohánět auta jindy jde, kdeto zpívat koledy jindy, ne o vánocích je trochu blobost e.
Stejně tak asi podobně je to s koncem roku v práci, pokud se ve potřebné nestihne do vánoc, musí se to udělat o vánocích, protoe a skončí rok, tak u je prostě pozdě. Co s tím nadělá? Nic, prostě ve ostatní odloí a dělá co je potřeba, zábava musí stranou, nebo a na drobné vyjímky nás vechny práce iví e?
Závody jsou také tak nějak předem dané a ten kdo je jezdí, tak také nepojede jinam.
Sám, pokud by jsi nedal dohramady auto, tak by jsi se tam také asi neobjevil, protoe se ti trmácet vlakem nechtělo, viď ?
Take prosím přestante si pořád stěovat, e tam bylo málo lidí a e to kluky mrzelo, nás co jse tam nemohli být to také mrzí a tyhle řečičky kolem jsou k ničemu. Máme autodráhu jako koníčka a kdyby to lo, tak jsme tam byli ne?
Radi dejte místo toho mentorování do kupy pořádný materiál a si z toho také můeme alespoň trochu uít.
Editoval Petr L dne 09-12-2007 23:48 |
|
Autor |
Mitch
člen
Vloeno dne 10-12-2007 06:45 |
|
|
Smůla, foák jsem nevzal.
A nikdo neříká e by jsme nad návtěvností brečeli, vůbec, aspoň jsme si pořádně zajezdili a vyblbli se.
Jistě má pravdu v tom, e na vánoce to nebylo neastnějí, ale dělat kolaudační akci pro úzký okruh lidí čtvrt roku po dostavbě a zahájení provozu pro veřejnost je také pitomost. Se na mě nezlob ale to jaksi ztrácí smysl a pointu. Za čtvrt roku se tak klíďo můem sjet zas.
Editoval Mitch dne 10-12-2007 06:59 |
|
Autor |
JMS
člen
Vloeno dne 10-12-2007 08:24 |
|
|
Já si myslím, e kdo chtěl a mohl, tak přijel.
A e by z toho, e se dostavilo celkem málo lidí, domácí měli trauma se mi nezdá.
Vdy jsme to v sobotu museli utnout my s Vítkem, e u pojedeme domů.
Kluci by jezdili klidně do rána.
Nějaké fotky dělal Vítek, tak vydrte.
Jinak si myslím, e vůbec není problém, pokud někdo pojede kolem Třebové- domluvit se s klukama a oni vás rádi přivítají a ukáou vám svoje dílo.
No a pokud by jste chtěli udělat třeba nějaký závod podbabského klubu 1/32 tak to myslím taky zorganizují.
JMS |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 10-12-2007 09:00 |
|
|
Já jenom reagoval na Vítka : Jen koda "malé" účasti (e by předvánoční čas?).
a na Mitche : a tento víkend ani né třetina. To je koda pač kluci se tam toho půl roku fakt nadřeli. Řekl bych e je to troku zklamalo.
Jinak věřím, jak jsem se zmínil výe, e to nebyla v ČT poslední akce a ji se těím a si tam zajezdím.
|
|
Autor |
src ceska trebova
člen
Příspěvků celkem: 212
Bydlitě: Sport klub, U Koupalitě 2092, 560 02Česká Třebová
Registrován od: 02.10.06 |
Vloeno dne 10-12-2007 11:05 |
|
|
Zdravím Vás vechny - chci Vám vem za klub SRC ČT moc poděkovat za Vaí návtěvu u nás v ČT. Byla to opravdu super akce a ze super lidičkama. Obvzvlátní díky patří Jiřímu Míčkovi, který nejen dokázal nám vem ale i přichozím neznalcům pořád dokola a v klidu vysvětlovat a ukazovat věci nad kterýma se tají dech. Přivezl nám i jeíka v podobě 4 kusů stavebnic profi podvozků, včetně motorů, kol, hřídelek, loisek, zkrátka ve. Pravdou je, e termín byl takovej jakej byl ( u to tady vysvětloval Mitch ) a v návaznosti na sponzory, starostu a dalí pro nás důleité VIP jednince byl jediný moným nyní při otevření dráhy. Rozhodně to nebylo setkání poslední a v návaznosti na FARO se tady na jaře asi sejdeme nad zajímavou akcí - zatím si to s Vaím dovolením nechám jako tajnůstku a překvapení k novému roku. Jetě jednou Vám vem díky za návtěvu a ostatním se omlouvám kvůli tomu termínu. Jak z oficiálního otevření 2.12. tak z této akce vznikne samostatný článek - ale vydrte - máme jetě spousty závazků ke sponzorům, které musíme ztihnout jetě nyní do vánoc.
Mějte se hezky, a brzy na viděnou Petr Krka SRC ČT. |
|
Autor |
vitek
člen
Vloeno dne 10-12-2007 12:50 |
|
|
Ano fotky mám. Včera jsem psal Pepinovi SZ jestli je chce poslat jako celek a pak vyvěsit. Tak počkám na odpověď, a zbytečně nezatěuji forum. |
|
Autor |
src ceska trebova
člen
Příspěvků celkem: 212
Bydlitě: Sport klub, U Koupalitě 2092, 560 02Česká Třebová
Registrován od: 02.10.06 |
Vloeno dne 10-12-2007 19:59 |
|
|
Jeii já jetě zapomenul - od Jirky jsme jetě dostali pod stromeček, kromě zmíněných podvozků + ve potřebné k tomu - stříkací pistoli na airbrush a něco dobrého moku na uklidnění adrenalinu v krvi - Jiří, jetě jednou díky. Pietro |
|