Jeliko bylo jedno vlákno uzamčeno (nemyslím, e tak moc odbočilo), rozhodnul jsem se ho znovu otevřít.
A to z těchto důvodů.
1. Srovnání autodráh není jen o parametrech a zkuenostech.
2. Srovnání autodráh je i o dostupnosti "servisu" - auta, díly apod.
3. Srovnání autodráh je i o srovnání toho co na nich jezdí. A o dostupnosti těchto aut.
A teď poznámky na okraj
Názory LS s ohledem na to, jak jsou formulovány, plně respektuji a přesto, e jsem neměl monost si ta tvrzení ověřit v praxi, mám k nim důvěru.
A kdy řeknu pitomost, musím zkousnout, e mně někdo víče či méně vybíravě opraví.
Pokud se do sebe pustí obchodníci, vůbec mi to nevadí. Mohu si o nich udělat obrázek i z jiné strany a i to můe rozhodnout o tom kdy a kde nakoupím.
O tom, e je český trh (nejen ten autodráhový) divný vůbec nepochybuji. Jen nevidím důvod k tomu, proč by se nemohl trochu projasnit i na tomto webu a tomto fóru. Jen by mělo být jasné, e dotyčný je obchodník a zastupuje tady tu či onu firmu.
Ale má li super admin jiný názor, je jeho svatým právem smazat příspěvek a tím určovat profil webu.
Přiznám se, e jsem příspěvky obchodníků - ty smazané - nestihnul přečíst, ale není neobvyklé, e na forech mají firmy své reprezentanty, kteří jednak naslouchají, jednak informují a taky uvádí věci napravou míru. A u nás se i hádaj (asi?) í Proč ne?
Vitku, jak jsem psal minule, pripravujeme rozsahle srovnani jednotlivých značek, které bude v samostatném panelu a pod kadou značkou diskuze. Ve tak během 14 dnů.
Předchozí vlakno bylo zamčeno krátkodobě mou chybou :-)
P. Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
Editoval Pepino dne 30-01-2007 22:47
Příspěvků celkem: 326 Bydlitě: Praha Registrován od: 18.01.07
Vloeno dne 02-02-2007 20:14
vitek: nemyslím si, e bysme se hádali... máme jen některé jiné názory
dodavatel to vidí jinak, já to vidím jinak
od začátku provozu svého obchodu jsem ke svým zákazníkům velice otevřený a nehodlám to ani do budoucna měnit.
Pan Kalo se mnou osobně mluvil u mně na krámu a myslím si, e jsme si řekli ve nutné co bylo třeba.
Co se týče smazaných příspěvků, tak nevím co v nich bylo nebo nebylo, nestačil jsem je také přečíst (případné reakce na mé texty). Osobně si vak myslím, e se mazat neměly, jeliko jsou to názory lidí, kteří jsou do světa autodráh nějakým způsobem zainteresováni.