Autor |
Anketa - přoč se věnuji autodráze? |
LS
člen
Příspěvků celkem: 133
Bydlitě: Praha
Registrován od: 23.11.06 |
Vloeno dne 06-02-2007 16:48 |
|
|
Váení,
přicházím s novým námětem na diskusní fórum. Zajímalo by mne, proč se věnujete takovému hobby jakým je domácí autodráha. Udělejme si takovou malou anketu. Dělám to proto e:
A. Jsem sběratel, ve sbírce mám systém a sbírám:
a. modely veteránů
b. formule (F1 včetně historických), IRL, CART,
c. prototypy a sportovní vozy
d. cestovní vozy
e. silniční vozy určené pro běný provoz
f. motokáry
g. motocykly
h. sbírám jenom českou autodráhu
B. Jsem závodník:
a. stavím placky v měřítku 1:24 a víc mne nezajímá
b. jsem modelář a sám si stavím makety v měřítku 1:24 a občas se svezu na domácí dráze
C. Jsem konstruktér:
a. ve si stavím sám ve své konstrukční a vývojové kanceláři (dílně) a ze svých zdrojů, kupuji jen motor a převody
b. modely si stavím sám, motory, chassis a převody pouívám sériově vyráběné, nepohrdnu stavebnicí např. od Revellu
D. Jsem kudlil:
a. ve dělám co nejlevněji, hlavně aby to jelo a zbyly peníze na jiné koníčky či na manelku nebo na přítelkyni |
|
Autor |
RE: Anketa - přoč se věnuji autodráze? |
Honza
člen
Příspěvků celkem: 432
Bydlitě: Ostrava
Registrován od: 30.11.06 |
Vloeno dne 06-02-2007 17:57 |
|
|
C/a, C/b |
|
Autor |
HWSlot
člen
Příspěvků celkem: 401
Bydlitě: Thereban
Registrován od: 20.10.06 |
Vloeno dne 06-02-2007 18:30 |
|
|
Jsem kudlil:hlavně aby to jelo a zbyly peníze na jiné koníčky.......Jsem sběratel, ve sbírce NEMÁM systém a sbírám kde co jsem modelář a sám si stavím makety v měřítku 1:32 i 1:24 a někdy se i občas svezu na dřevěný dráze ..... modely si stavím sám, motory, chassis a převody pouívám sériově vyráběné, nepohrdnu stavebnicí např. od Revellu
Take tohle by byla kategorie E.
HWS
http://www.hwslot.estranky.cz/ |
|
Autor |
Mitch
člen
Příspěvků celkem: 1003
Bydlitě: New Bor City
Registrován od: 20.09.06 |
Vloeno dne 06-02-2007 19:39 |
|
|
A)h ale rád bych to rozířil i o A)c,d,e scalextric a rozhodně se hlásim i k C)b a jestli si někdo domá dělá kastličky, jako je tomu v případě a, tak klobouk dolu.
Díly kupuju v závislosti na tom co vlastně stavím. Pokud si dělám svůj vlastní podvozek tak počítám s tím, e to nebude nic extra a tudí neinvestuju do zbytečně drahých komponentů. Navíc nejsem aktivní závodník. A budu stavět závodní speciál na kupovaný profipodvozek tak se plácnu přes kapsu.
Editoval Mitch dne 06-02-2007 19:41 |
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Příspěvků celkem: 1154
Bydlitě: Hvozdnice
Registrován od: 13.09.06 |
Vloeno dne 06-02-2007 19:55 |
|
|
Já se bohuel nevejdu do ádné kolonky.
Osobně jsem:
- obyčejnej kluk, který se rád hraje
- kdysi měl autodráhu
- baví mě něco organizovat
- a kdy něco dělám, dělám to s 1000% nasazením
- auta systematicky nesbírám ani nestavím
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
Pecan
člen
Příspěvků celkem: 185
Bydlitě: Praha
Registrován od: 23.10.06 |
Vloeno dne 06-02-2007 20:39 |
|
|
Kdy jsem byl malej, tak jsem si chtěl pořád hrát s autodráhou, ale postavili jsme ji tak maximálně dvakrát do roka. Tohle mi vydrelo a tak jsem rozhodl si to trochu zpestřit o nová autíčka. A zničeho nic jsem se dostal ke sbírání. Take monost A/h (zatím... a budu mít více financí, tak si pořídim i nějaký zahraniční...) |
|
Autor |
vitek
člen
Příspěvků celkem: 1642
Bydlitě: Zlín
Registrován od: 07.12.06 |
Vloeno dne 07-02-2007 08:26 |
|
|
Kdybych se měl charakterizovat, tak jsem modelář. A věnuju se hlavně papírovým modelům. Ale nepohrdnu ani tím co jezdí a plave a tak občas lodička a nebo autíčko.
K dráze jsem se vrátil po x letech kvůli dětem, ale ruku na srdce i kvůli sobě. A děti byly takový zastírací manévr Ale ne e by je to nebavilo.
Pokud bych se měl věnovat sbírání (ale to je na dlouhou dobu), tak to budou britské vozy (proto ten Bentley, Lola, Jaguar . A ne formule a ne rally.
Rád si zazávodím, ale příleitostí je málo. A určitě nebudu ten typ závodníka, co nakoupí to nej a za závod by to odrovnal.
Nejsem kudlil, take ne ve a za kadou cenu bastlím doma. A určitě se nechci poutět např. do domácí stavby karoserie.
Mám rád věrohodné makety, proto nejsem příznivcem placek a honění desetin.
Preferuju českou dráhu, kterou mohu v klidu za málo roziřovat.
PS Kdyby se nael někdo v Olomouci, myslím, e bychom mohli zaloit spolek domácí autodráhy.
|
|
Autor |
mcfik
člen
Příspěvků celkem: 69
Bydlitě: Plzeň
Registrován od: 09.10.06 |
Vloeno dne 07-02-2007 12:34 |
|
|
Chce to podkategorie ! Asi bych se řadil k D,běhám i okolo skutečných aut a v poslední době i RC.No a trochu C.b. A v kategoriích chybí rally,to mě bere nejvíc.
fik |
|