Autor |
HRBOLATÝ originální povrch plastových dílů |
carlos
člen
Příspěvků celkem: 5
Bydlitě: Praha
Registrován od: 08.12.07 |
Vloeno dne 12-12-2007 15:53 |
|
|
Zdravím Vás fecky,
soused odněkud z "ulice" přinesl domů několik starých plastových dílů a dvě autíčka (bugynky) v polystyrénové originální krabici bez víka, take nemám zdání kdo by mohl být výrobce, ale zajmavostí je to, e rovinky i zatáčky mají na sobě podivné puchýře - pokud se mi povede připojit fotku, podivte se sami a zkuste zjistit, kdo to kdy vyrobil???
carlos sem připíchnul tento obrázek:
Editoval Pepino dne 13-12-2007 20:18 |
|
Autor |
RE: HRBOLATÝ originální povrch plastových dílů |
mcfik
člen
Příspěvků celkem: 69
Bydlitě: Plzeň
Registrován od: 09.10.06 |
Vloeno dne 13-12-2007 20:15 |
|
|
Docela zajímavé,autodráhový autocros ?koda e tu dráhu nemá komplet,byl by to zajímavé svezení.
fik |
|
Autor |
Mitch
člen
Příspěvků celkem: 1003
Bydlitě: New Bor City
Registrován od: 20.09.06 |
Vloeno dne 14-12-2007 08:19 |
|
|
Čoveče u jsem viděl hodně ale tohle jetě ne, Myslím tenhle typ dráhy. |
|
Autor |
carlos
člen
Vloeno dne 14-12-2007 12:22 |
|
|
mcfik napsal:
. . . koda e tu dráhu nemá komplet,byl by to zajímavé svezení.
... komplet? - no máme asi 6x 1/3 zatáčku a 3+1 rovinku, take uzavřený "ovál" s napájecím dílem je! sestaven :-) ale je to malý těch hrbolatých je asi 2-3 rovinky a 2-3 zatáčky, nevím přesně, ostatní klasika hladký. |
|
Autor |
Mitch
člen
Příspěvků celkem: 1003
Bydlitě: New Bor City
Registrován od: 20.09.06 |
Vloeno dne 14-12-2007 12:57 |
|
|
No jestli jsou autíčka originál tak to musí být napsaný minimálně na nich. Jestli je k tomu i trafo a ovladače tak na nich to musí také někde vylisovaný. A jestli ne tak je to nějaký NOname a výrobce se od toho snaí distancovat. Nic méně tou ířkou dílu dráhy a předpokládám e je to v měřítku 1/32 mi připomíná Carreru. Nedivil bych se kdyby to byl nějaký vylí nebo neoblíbený typ Carrery. Také mám doma autíčka z takového jednoho typu carrery který bych spí nazval průkopnický a slepé rameno vývoje. Ale po úpravě jezdí i na český dráze a to je podstatný.
Bohuel bez výrobce dalí sady těko seene. Jedině zkouknout fanweby renomovaných výrobců a kouknout se po historii jestli to fakt není nějaký vylý typ. Vím e němci měli svého času také hodně výrobců autodráh. I to by mohla být trefa do černého. koukni po na model bazar nebo na aukro třeba se k identifikaci časem dopracuje.
Editoval Mitch dne 14-12-2007 13:02 |
|
Autor |
carlos
člen
Vloeno dne 21-12-2007 01:15 |
|
|