AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetov� server o autodr�h�ch

ÚvodnĂ­ strĂĄnka ::  ČlĂĄnky ::  Seznam krĂĄtkĂ˝ch zprĂĄv ::  DiskuznĂ­ fĂłrum ::  Fotogalerie ::  Ke staĹženĂ­ ::  Odkazy ::  VyhledĂĄvĂĄnĂ­
December 25 2024 18:36:02 

Kalendář
PoÚtStČtSoNe
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
ZÁVODY

1:32
Porsche Cup
Krušnohorský pohár
Moravská liga
Slovakia Cup

POSLEDNÍ ČLÁNKY
Test Corvette C5R Fl...
Aston Martin DBR9 – ...
Test TATRA T602 Tatr...
Porsche 997 RSR od F...
Test TATRA 607/2 (FA...
VW Golf Gr.2 "KAMEI"...
Jak vznikají modely ...
Slotlandia 2011
Dodge Charger 500 od...
Scaleauto Porsche 91...
Flyslot cars Ferrari...
SCX Volkswagen Touar...
SCX Aston Martin DBR9
SCX Aston Martin - p...
GSLOT - Nová značka ...
KLUBY A KROUŽŽKY
AMC Podbaba 132
Česká Třebová
DDM Hradec Králové
MC SRC Most
Pražský klub SCX
SCRC - Praha 7
SRC Brno
KONTAKTY
MEDIA

View Thread
AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetovďż˝ server o autodrďż˝hďż˝ch | Volný pokec | Prostě vo všem okolo autodráhy
strana 1 z 2 1 2 >
Autor 2. společné setkání
Pepino
Super Administrátor

Příspěvků celkem: 1154
Registrován od: 13.09.06
Vloženo dne 05-11-2009 14:24
Ahoj všem,
vzhledem k faktu, že na mistrovství ČR v "komerkčách" asi nejsme doposud připraveni a moje ego nutné potřebuje něco organizovat, nabízí se možnost uspořádat víkenodvé setkání dle vzoru původních Libošovic.

Místo:
Nová Paka, hotel Štikov, ubytování cca 350,- Kč / osoba a noc

Proč Nová Paka?
Opět je to tak nějak uprostřed, slušné vlakové spojení, hotel je velký a nabízí se možnost vzít rodinu a vyslat je na výlety do okolí (hrady, Jičín apod.) a navíc je v NP klub s velkou dřevěnou 8 dráhou.

Program:
Burza, setkání, zaježdění na plastovkách v hotelu + závody na dřevěné klubové dráze.

Ideálně opět pátek večer první zájemci, sobota vlastní akce s večerním posezením, neděle dopoledne/odpoledne (závody) individuální odjezd.

Termín:
Prostě si dopředu naplánovat a vyčlenit a ne pak říkat, že rodina toto a tamto.

Pokud se nesejde alespoň 30 lidí, nemá to smysl. Když se zde ozvete, že máte zájem, zjistím 3 volné termíny a uděláme selekci.

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
155143779 www.facebook.com/autodrahaorg/
Autor RE: 2. společné setkání
Pavel 128
člen

Příspěvků celkem: 318
Registrován od: 06.01.09
Vloženo dne 05-11-2009 17:43
Dokud mám malé dítě, tak je pro mne takováto vícedenní akce nereálná a jsem rád, že se utrhnu na jednodenní závody KHP nebo PC. Akce by to byla určitě zajímavá a až bude dcera větší, tak bych se rád nějakého dalšího ročníku zúčastnil (třeba by i závodila, kdyby bylo víc dětí smiley). Každý, kdo se pustí do organizace takéhoto podniku má můj obdiv. Organizovat cokoli je strašně nevděčné a vyčerpávající smiley.
Editoval Pavel 128 dne 05-11-2009 17:48
Petr L
Administrátor

Příspěvků celkem: 2145
Registrován od: 04.04.07
Vloženo dne 05-11-2009 18:09
Já jsem v zásadě pro, ovšem pokud bude termín jaro.
Teď na podzim je již zcela nereálné "prostě si dopředu naplánovat a vyčlenit " jakýkoliv termín od listopadu do ledna, protože alespoň u nás od dušiček do silvestra sotva stačíme objezdit celou rodinu, připravit vánoce, uzavřít rok v práci, koupit dárky, najít pár dní na hory a ještě se z toho nezcvoknout. smiley

http://132slotcars.blogspot.com/
vitek
člen

Příspěvků celkem: 1642
Registrován od: 07.12.06
Vloženo dne 05-11-2009 18:15
Závisí na úhlu pohledu. Já bych to pojal jako něco mezi "pánskou" jízdou a setkáním klubu gentlemanů. A na takové věci přívažky jaksi nepatří.
Místo OK. Jen závisí na termínu - aby to šlo spojit třeba s nějakým opékáním smiley

ASTON MARTIN - 100 Years of Power, Beauty, Soul.
http://www.youtube.com/watch?v=BGj6x7AE4Rk
Editoval vitek dne 05-11-2009 18:16
Petr L
Administrátor

Vloženo dne 05-11-2009 18:38
Vítku, opékat můžeš o dovolené, nebo na zahradě s rodinou, pokud se sejdeme, tak budeme klábosit o autech a ovladačích a dost na to, že si do toho nalijeme pivo, ještě abychom si to upatlaly od jídlasmiley

Marian
člen

Příspěvků celkem: 248
Registrován od: 05.02.08
Vloženo dne 05-11-2009 21:27
Nechci do toho stourat, ale vyhradil jsem si pro pristi rok sest sobot pro Porsche cup. To je celkem hodne. Takze nejlepsi by bylo jit do Nove Paky v terminu PC.

Jezdím na:

Petr L
Administrátor

Vloženo dne 05-11-2009 22:10
Mariane a kdy chceš závodit, když budeš klábosit na srazu, nebo opačně, jak chceš absolvoat sraz, když budeš v tom samém termínu závodit?

V Libošovicích jsem se většina během rána sešla, ti co dorazili večer se akorát probudili a dosnídali, celou sobotu jsem prodebatili, já upalovaloval domů po 17. hodině a měl jsem pocit, že odcházím v nejlepším. To společně se závody nestíhneš.

Jirka
člen

Příspěvků celkem: 417
Vloženo dne 05-11-2009 22:25
Rád bych se takového srazu zůčastnil, ale vzhledem k tomu kolik objíždíme za rok závodů je to pro někoho kdo dělá na směny docela přepych. Na setkání jsou ideální sobotní závody spojené s pátečním tréninkem. Během pátku je dost času poklábosit s přáteli, probrat pravidla apod. Také proto by se mi líbilo kdyby se PC odehrával také v tomto duchu. Navíc pokud umožníte přespolním aby se mohli na dráze připravit již v pátek, získalo by to na větší popularitě. Hlavně by to bylo spravedlivější. Celovíkendového setkání se z rodinných důvodů těžko někdy zůčastním.smiley

Závod je život, to co je před či po něm je jen čekání.
tel. 723577484
Petr L
Administrátor

Vloženo dne 05-11-2009 22:33
No jo Jirko, ale kolik z nás je schopno být na závodech jak v pátek, tak v sobotu, já osobně tedy ne, takže takový model srazu je pro mne nereálný.

Jirka
člen

Příspěvků celkem: 417
Vloženo dne 05-11-2009 23:14
Hmm a kdy jsi byl naposledy na jednodenních závodech?smiley

Závod je život, to co je před či po něm je jen čekání.
tel. 723577484
Petr L
Administrátor

Vloženo dne 06-11-2009 00:13
Jirko, vloni na podzim, od té doby jsem byl zcela mimo a také jsem to dopředu avizoval.
Počítám 14.11. s Podbabou a to jen proto, že to mám přez kopec a v kalendáři překvapivě nic .
I když to vypadá, že pak bude volněji, stejně dvoudenní výlet těžko nacpu do kalendáře. To víš, pro mne by bylo nejideálnější závodit ve všední dny dopoledne, kolik by se nás sešlo?

JMS
člen

Příspěvků celkem: 349
Registrován od: 21.03.07
Vloženo dne 06-11-2009 07:55
A kdo by měl zájem se před vánocema podívat do Vídně?

JMS
www.blueking.cz
Marian
člen

Vloženo dne 06-11-2009 10:03
Petre, na jedne strane tvrdis, ze tridenni setkani v Nove Pace muzes, na druhe strane tvrdis, ze dvoudenni zavod ne. Tam je nejaka disproporce.

Jezdím na:

Petr L
Administrátor

Vloženo dne 06-11-2009 11:35
Mariane, nikdy jsem nic takového netvrdil, jsem od začátku svého ježdění zastáncem jednodenních akcí nebo více je pro mne nereálné. I v Libošovicích jsem byl pouze v sobotu.
K délce akce jsem se vůbec nevyjadřoval, kdo má čas a se sráží třeba celý týden, pouze jsem navrhoval z praktických důvodu jarní termín.

Marian
člen

Vloženo dne 06-11-2009 12:29
Aha, jasne, to jsem prehledl. Taky to muzes napsat rovnou smiley

Jezdím na:

Pepino
Super Administrátor

Příspěvků celkem: 1154
Registrován od: 13.09.06
Vloženo dne 06-11-2009 12:30
Termínově samozřejmě 2010, idea je dostat tam také distributory a mít tak možnost vidět více než na Model Hobby atd. ... prostě takový malý SRC veletrh :-)

A dělám to taky kvůli tomu, abychom si trošičku odpočali a nebrali to závodění tak moc vážně smiley, protože se nějak vytratila ta pohoda z ježdění, zajezdit si i s jinými vozy bez tunningu apod.

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
Editoval Pepino dne 06-11-2009 12:32
155143779 www.facebook.com/autodrahaorg/
vitek
člen

Příspěvků celkem: 1642
Registrován od: 07.12.06
Vloženo dne 06-11-2009 15:04
Ani nevíte jaká fajnová byla pečená svačinka v letošní Pace na PC. smiley smiley
Tantokrát bych to za sebe viděl i na pátek. Libošovice mi tehdy kvůli dopravě nevyšly a asi to byla škoda.
A zajezdit si s auty, které běžně leží na polici ...
A nezapomínejme i na ty co na žádné závody nejezdí, ale na dráze jezdí. Třeba jenom doma pro radost. A nebýt toho prvního v Libošovicích, bůh ví jak by to dnes vypadalo. Myslím, že ho ještě nedoceňujeme nebo podceňujeme.
Jo a dodám, že když odečtu účast na všech modelářských akcích v průběhu roku - a většinou jsou to víkendy, tak mi na rodinu pořád zůstává víc než třicet celých víkendů (o nedělích nemluvě). Pravda v sobotu do práce nemusím. Připoměl bych ještě jeden film o Homolkových, kde starej Homolka říká Ludvovi:" Jestli si ten fotbal neprosadíš, tak jseš u mně ....." smiley

ASTON MARTIN - 100 Years of Power, Beauty, Soul.
http://www.youtube.com/watch?v=BGj6x7AE4Rk
Kubajs
člen

Příspěvků celkem: 18
Registrován od: 03.07.08
Vloženo dne 06-11-2009 15:54
Tohle zní přesně jako typ setkání o který stojím. Moc bych si přál, aby mi to vyšlo. Jsem zvědav na termíny.
Petr L
Administrátor

Vloženo dne 06-11-2009 16:09
On si to Ludva mohl v klidu prosazovat, když domu dorazil z fabriky ve tři a žena s mámou byly celý den doma. .....

Autor RE: 2.společné setkání
Tomnem
člen

Příspěvků celkem: 181
Registrován od: 12.11.07
Vloženo dne 06-11-2009 16:55
Myšlenka je to pěkná.Pro mne,ale bohužel těžko realizovatelná.Když mi na Porsche cup vyjdou blbě směny,sežere mi ten jeden den, dva dny dovolené.Úplně volná sobota a neděle mi vychází jednou za osm týdnů.Takže odjezdem na tří denní akci,bych doma získal velkou popularitu,až by se mi z té slávy zatočila hlava.Holt jsem MRTVEJ MUŽ.smileyAle nikdy neříkej nikdy.smiley
Držím palce,aby se setkání uskutečnilo a vydařilo.Budu tiše závidět a těšit se na dojmy a fotky.smiley

TomᚠN. www.tomnem-slot.estranky.cz
www.tomnem-slot.estranky.cz
strana 1 z 2 1 2 >
Přeskoč do fóra:
INFORMACE
PRAVIDLA WEBU
Copyright, autorská práva
Administrátoři

TOPlist

DDM HRADEC KRÁLOVÉ

Seznam novinek
Kalendář