Autor |
2. společné setkání |
Pepino
Super Administrátor
Příspěvků celkem: 1154
Bydlitě: Hvozdnice
Registrován od: 13.09.06 |
Vloeno dne 05-11-2009 14:24 |
|
|
Ahoj vem,
vzhledem k faktu, e na mistrovství ČR v "komerkčách" asi nejsme doposud připraveni a moje ego nutné potřebuje něco organizovat, nabízí se monost uspořádat víkenodvé setkání dle vzoru původních Liboovic.
Místo:
Nová Paka, hotel tikov, ubytování cca 350,- Kč / osoba a noc
Proč Nová Paka?
Opět je to tak nějak uprostřed, sluné vlakové spojení, hotel je velký a nabízí se monost vzít rodinu a vyslat je na výlety do okolí (hrady, Jičín apod.) a navíc je v NP klub s velkou dřevěnou 8 dráhou.
Program:
Burza, setkání, zajedění na plastovkách v hotelu + závody na dřevěné klubové dráze.
Ideálně opět pátek večer první zájemci, sobota vlastní akce s večerním posezením, neděle dopoledne/odpoledne (závody) individuální odjezd.
Termín:
Prostě si dopředu naplánovat a vyčlenit a ne pak říkat, e rodina toto a tamto.
Pokud se nesejde alespoň 30 lidí, nemá to smysl. Kdy se zde ozvete, e máte zájem, zjistím 3 volné termíny a uděláme selekci.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
RE: 2. společné setkání |
Pavel 128
člen
Příspěvků celkem: 318
Bydlitě: Praha
Registrován od: 06.01.09 |
Vloeno dne 05-11-2009 17:43 |
|
|
Dokud mám malé dítě, tak je pro mne takováto vícedenní akce nereálná a jsem rád, e se utrhnu na jednodenní závody KHP nebo PC. Akce by to byla určitě zajímavá a a bude dcera větí, tak bych se rád nějakého dalího ročníku zúčastnil (třeba by i závodila, kdyby bylo víc dětí ). Kadý, kdo se pustí do organizace takéhoto podniku má můj obdiv. Organizovat cokoli je straně nevděčné a vyčerpávající .
Editoval Pavel 128 dne 05-11-2009 17:48 |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Příspěvků celkem: 2145
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 05-11-2009 18:09 |
|
|
Já jsem v zásadě pro, ovem pokud bude termín jaro.
Teď na podzim je ji zcela nereálné "prostě si dopředu naplánovat a vyčlenit " jakýkoliv termín od listopadu do ledna, protoe alespoň u nás od duiček do silvestra sotva stačíme objezdit celou rodinu, připravit vánoce, uzavřít rok v práci, koupit dárky, najít pár dní na hory a jetě se z toho nezcvoknout.
|
|
Autor |
vitek
člen
Příspěvků celkem: 1642
Bydlitě: Zlín
Registrován od: 07.12.06 |
Vloeno dne 05-11-2009 18:15 |
|
|
Závisí na úhlu pohledu. Já bych to pojal jako něco mezi "pánskou" jízdou a setkáním klubu gentlemanů. A na takové věci přívaky jaksi nepatří.
Místo OK. Jen závisí na termínu - aby to lo spojit třeba s nějakým opékáním
ASTON MARTIN - 100 Years of Power, Beauty, Soul.
http://www.youtube.com/watch?v=BGj6x7AE4Rk
Editoval vitek dne 05-11-2009 18:16 |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 05-11-2009 18:38 |
|
|
Vítku, opékat můe o dovolené, nebo na zahradě s rodinou, pokud se sejdeme, tak budeme klábosit o autech a ovladačích a dost na to, e si do toho nalijeme pivo, jetě abychom si to upatlaly od jídla
|
|
Autor |
Marian
člen
Příspěvků celkem: 248
Bydlitě: Libcany u Hradce Kralove
Registrován od: 05.02.08 |
Vloeno dne 05-11-2009 21:27 |
|
|
Nechci do toho stourat, ale vyhradil jsem si pro pristi rok sest sobot pro Porsche cup. To je celkem hodne. Takze nejlepsi by bylo jit do Nove Paky v terminu PC.
Jezdím na:
|
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 05-11-2009 22:10 |
|
|
Mariane a kdy chce závodit, kdy bude klábosit na srazu, nebo opačně, jak chce absolvoat sraz, kdy bude v tom samém termínu závodit?
V Liboovicích jsem se větina během rána sela, ti co dorazili večer se akorát probudili a dosnídali, celou sobotu jsem prodebatili, já upalovaloval domů po 17. hodině a měl jsem pocit, e odcházím v nejlepím. To společně se závody nestíhne.
|
|
Autor |
Jirka
člen
Příspěvků celkem: 417
Bydlitě: Holubice, Praha-západ
Vloeno dne 05-11-2009 22:25 |
|
|
Rád bych se takového srazu zůčastnil, ale vzhledem k tomu kolik objídíme za rok závodů je to pro někoho kdo dělá na směny docela přepych. Na setkání jsou ideální sobotní závody spojené s pátečním tréninkem. Během pátku je dost času poklábosit s přáteli, probrat pravidla apod. Také proto by se mi líbilo kdyby se PC odehrával také v tomto duchu. Navíc pokud umoníte přespolním aby se mohli na dráze připravit ji v pátek, získalo by to na větí popularitě. Hlavně by to bylo spravedlivějí. Celovíkendového setkání se z rodinných důvodů těko někdy zůčastním.
Závod je ivot, to co je před či po něm je jen čekání. |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 05-11-2009 22:33 |
|
|
No jo Jirko, ale kolik z nás je schopno být na závodech jak v pátek, tak v sobotu, já osobně tedy ne, take takový model srazu je pro mne nereálný.
|
|
Autor |
Jirka
člen
Příspěvků celkem: 417
Bydlitě: Holubice, Praha-západ
Vloeno dne 05-11-2009 23:14 |
|
|
Hmm a kdy jsi byl naposledy na jednodenních závodech?
Závod je ivot, to co je před či po něm je jen čekání. |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 06-11-2009 00:13 |
|
|
Jirko, vloni na podzim, od té doby jsem byl zcela mimo a také jsem to dopředu avizoval.
Počítám 14.11. s Podbabou a to jen proto, e to mám přez kopec a v kalendáři překvapivě nic .
I kdy to vypadá, e pak bude volněji, stejně dvoudenní výlet těko nacpu do kalendáře. To ví, pro mne by bylo nejideálnějí závodit ve vední dny dopoledne, kolik by se nás selo?
|
|
Autor |
JMS
člen
Příspěvků celkem: 349
Bydlitě: Holeov
Registrován od: 21.03.07 |
Vloeno dne 06-11-2009 07:55 |
|
|
A kdo by měl zájem se před vánocema podívat do Vídně?
JMS |
|
Autor |
Marian
člen
Vloeno dne 06-11-2009 10:03 |
|
|
Petre, na jedne strane tvrdis, ze tridenni setkani v Nove Pace muzes, na druhe strane tvrdis, ze dvoudenni zavod ne. Tam je nejaka disproporce.
Jezdím na:
|
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 06-11-2009 11:35 |
|
|
Mariane, nikdy jsem nic takového netvrdil, jsem od začátku svého jedění zastáncem jednodenních akcí nebo více je pro mne nereálné. I v Liboovicích jsem byl pouze v sobotu.
K délce akce jsem se vůbec nevyjadřoval, kdo má čas a se sráí třeba celý týden, pouze jsem navrhoval z praktických důvodu jarní termín.
|
|
Autor |
Marian
člen
Vloeno dne 06-11-2009 12:29 |
|
|
Aha, jasne, to jsem prehledl. Taky to muzes napsat rovnou
Jezdím na:
|
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Příspěvků celkem: 1154
Bydlitě: Hvozdnice
Registrován od: 13.09.06 |
Vloeno dne 06-11-2009 12:30 |
|
|
Termínově samozřejmě 2010, idea je dostat tam také distributory a mít tak monost vidět více ne na Model Hobby atd. ... prostě takový malý SRC veletrh :-)
A dělám to taky kvůli tomu, abychom si troičku odpočali a nebrali to závodění tak moc váně , protoe se nějak vytratila ta pohoda z jedění, zajezdit si i s jinými vozy bez tunningu apod.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
Editoval Pepino dne 06-11-2009 12:32 |
|
Autor |
vitek
člen
Příspěvků celkem: 1642
Bydlitě: Zlín
Registrován od: 07.12.06 |
Vloeno dne 06-11-2009 15:04 |
|
|
Ani nevíte jaká fajnová byla pečená svačinka v letoní Pace na PC.
Tantokrát bych to za sebe viděl i na pátek. Liboovice mi tehdy kvůli dopravě nevyly a asi to byla koda.
A zajezdit si s auty, které běně leí na polici ...
A nezapomínejme i na ty co na ádné závody nejezdí, ale na dráze jezdí. Třeba jenom doma pro radost. A nebýt toho prvního v Liboovicích, bůh ví jak by to dnes vypadalo. Myslím, e ho jetě nedoceňujeme nebo podceňujeme.
Jo a dodám, e kdy odečtu účast na vech modelářských akcích v průběhu roku - a větinou jsou to víkendy, tak mi na rodinu pořád zůstává víc ne třicet celých víkendů (o nedělích nemluvě). Pravda v sobotu do práce nemusím. Připoměl bych jetě jeden film o Homolkových, kde starej Homolka říká Ludvovi:" Jestli si ten fotbal neprosadí, tak jse u mně ....."
ASTON MARTIN - 100 Years of Power, Beauty, Soul.
http://www.youtube.com/watch?v=BGj6x7AE4Rk |
|
Autor |
Kubajs
člen
Příspěvků celkem: 18
Bydlitě: Praha 5
Registrován od: 03.07.08 |
Vloeno dne 06-11-2009 15:54 |
|
|
Tohle zní přesně jako typ setkání o který stojím. Moc bych si přál, aby mi to vylo. Jsem zvědav na termíny. |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 06-11-2009 16:09 |
|
|
On si to Ludva mohl v klidu prosazovat, kdy domu dorazil z fabriky ve tři a ena s mámou byly celý den doma. .....
|
|
Autor |
RE: 2.společné setkání |
Tomnem
člen
Příspěvků celkem: 181
Bydlitě: Kondrac 119,258 01 Vlaim
Registrován od: 12.11.07 |
Vloeno dne 06-11-2009 16:55 |
|
|
Mylenka je to pěkná.Pro mne,ale bohuel těko realizovatelná.Kdy mi na Porsche cup vyjdou blbě směny,seere mi ten jeden den, dva dny dovolené.Úplně volná sobota a neděle mi vychází jednou za osm týdnů.Take odjezdem na tří denní akci,bych doma získal velkou popularitu,a by se mi z té slávy zatočila hlava.Holt jsem MRTVEJ MU.Ale nikdy neříkej nikdy.
Drím palce,aby se setkání uskutečnilo a vydařilo.Budu tie závidět a těit se na dojmy a fotky.
Tomá N. www.tomnem-slot.estranky.cz |
|