Autor |
Nový časopis SlotLook |
Rebas
člen
Příspěvků celkem: 326
Bydlitě: Praha
Registrován od: 18.01.07 |
Vloeno dne 15-01-2010 18:40 |
|
|
Tak koukám e pan Kysela nevydrel a vydal svůj vlastní časopis
najdete ho tady: http://www.slotlook.cz/
Rebas |
|
Autor |
RE: Nový časopis SlotLook |
Petr L
Administrátor
Příspěvků celkem: 2145
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 15-01-2010 18:50 |
|
|
No vida, tak to přecejenom nebyla fáma
|
|
Autor |
lubos
člen
Příspěvků celkem: 95
Bydlitě: Slavkov u Brna
Registrován od: 08.03.08 |
Vloeno dne 15-01-2010 19:33 |
|
|
Pěkný počtení. |
|
Autor |
Jan
člen
Příspěvků celkem: 162
Registrován od: 22.02.08 |
Vloeno dne 15-01-2010 19:48 |
|
|
Jen tak dál............
Jan |
|
Autor |
HWSlot
člen
Příspěvků celkem: 401
Bydlitě: Thereban
Registrován od: 20.10.06 |
Vloeno dne 16-01-2010 09:12 |
|
|
Zatím jsem jen prolistoval obrázky,ale.....dobrá práce! Jen aby to neskončilo u druhýho dílu nebo aby druhej díl nebyl za dva roky
HWS
http://www.hwslot.estranky.cz/ |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 16-01-2010 10:22 |
|
|
Časopis velmi pěkný, ale trochu mi vadí, e si ho nemůu stáhnout - nebo to neumím?
|
|
Autor |
JMS
člen
Příspěvků celkem: 349
Bydlitě: Holeov
Registrován od: 21.03.07 |
Vloeno dne 17-01-2010 00:35 |
|
|
Pánové, mě se líbí, skladba a obsah článků.
Paráda, počtení pro vechny a dokonce i o dospělých autech 1:1.
Teď jsem se vrátil z Plzně, kde jsme měli Hondacup a tak jsme s Romanem domluvili dalí schůzku a potkali se, troku pokecali, ale byla na něm vidět únava, ale taky uspokojení, e to co sliboval je dnes dotaeno do podoby, kterou jste si mohli pročíst.
Moc se mi líbí, e se s klidem věnují článkům o konkurenčních výrobcích .
Ve čtvrtek večer jsem dostal od Romana sms, abych se kukl na mail, který mi poslal.
Bylo u dost pozdě a protoe jsem věděl, e ráno před pátou jetě musím jít do dílny něco dokončit, abych to vzal sebou na Hondu, rychle jsem si odkaz Slotlook otevřel a v rychlosti prolistoval.
Byla to pracovní verze a Roman mě prosil o kontrolu, jestli ve v článku se mnou je OK.
Odpověděl jsem mu, e to musím proletět v rychlosti, e musím jít spát, e brzy vstávám a hned mi poslal odpověď, e on spát nemůe, e ve musí zkontrolovat, aby 15.ledna mohl časopis prezentovat veřejnosti.
Z mé strany mu patří velký obdiv a dík, e to dotáhl do takové podoby.
Samozřejmě v zaslaném mailu mě prosil o názor, co je patně, kde by bylo třeba něco vylepit a ne jen to pochvalovat.
Klobouk dolů, před takovým člověkem-vlastně celým týmem lidí, kteří to dokázali.
JMS |
|
Autor |
JK
člen
Příspěvků celkem: 226
Registrován od: 09.09.09 |
Vloeno dne 18-01-2010 09:05 |
|
|
Kdy to srovnám s přílohou RCC tak naprostá bomba. Super grafika a obsah ve kterým si kadej něco najde. Jesli je to práce jen jednoho člověka pak má muj obdiv. Faro normálně moc nemusim ale tady mi jeho promočlánky vubec nevadí protoe je vidět e automodelařinou ijou. Těím se na dalí díl. |
|
Autor |
Jirka
člen
Příspěvků celkem: 417
Bydlitě: Holubice, Praha-západ
Vloeno dne 18-01-2010 12:12 |
|
|
Perfektní, opravdu se mi časopis moc líbí a velmi lituji, e si ho nemohu koupit v titěné formě. Protoe nemám moc času vysedávat u PC nepřečetl jsem jetě vechny články a postupně si je vychutnávám. Moc se mi mimo jiné líbí čtení o historii firmy Ites a těím se na pokračování.
Závod je ivot, to co je před či po něm je jen čekání. |
|
Autor |
Ivan
člen
Příspěvků celkem: 461
Registrován od: 19.01.07 |
Vloeno dne 18-01-2010 13:03 |
|
|
Velmi zdařilý počin. Po dobrých zkuenostech s upravenou NF 1400 se těím na nové sormulky od Fara. |
|
Autor |
Tomnem
člen
Příspěvků celkem: 181
Bydlitě: Kondrac 119,258 01 Vlaim
Registrován od: 12.11.07 |
Vloeno dne 18-01-2010 15:07 |
|
|
Taky bych si to raději četl v titěné podobě,ale jinak to nemá chybu.Smekám klobouk a drím palce do dalí práce.
Tomá N. www.tomnem-slot.estranky.cz |
|
Autor |
HWSlot
člen
Příspěvků celkem: 401
Bydlitě: Thereban
Registrován od: 20.10.06 |
Vloeno dne 18-01-2010 15:44 |
|
|
To JK -
Roman Kysela:éfredaktor, foto
Miroslav Sanytrák:marketing, inzerce
Jan Stavinohaesign, grafika
David Kysela:redaktor, 3D grafika
Jiří Pech:textové korektury
A jinak - zapla Pán Bůh, e to není na papíru - nikdy bych se nic nedozvěděl.
HWS
http://www.hwslot.estranky.cz/ |
|
Autor |
Marian
člen
Příspěvků celkem: 248
Bydlitě: Libcany u Hradce Kralove
Registrován od: 05.02.08 |
Vloeno dne 18-01-2010 16:35 |
|
|
Super, takhle jsem to chtel, je to jedina cesta, jak to muze pro pana Kyselu mit smysl, jak to muze mit smysl pro nas, i pro trh.
A obecne - funguji veci, ktere maji smysl, jinak je to nesmysl
Jezdím na:
|
|
Autor |
JK
člen
Příspěvků celkem: 226
Registrován od: 09.09.09 |
Vloeno dne 19-01-2010 10:22 |
|
|
To HWS - větinou je stejně jeden hlavní tahoun. A ten si v tomhle případě doved vybrat správnej tým.
Jen do tý postýlky bych si to rád vytisknul . |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 19-01-2010 15:19 |
|
|
Já osobně bych si to ani nemusel tisknout, ale monost pročíst si to offline a bez nutnosti číst za stránek které mi furt tancujou před očima je pro mne zásadní a aktuální stav cítím jako velký diskomfort.
|
|
Autor |
src ceska trebova
člen
Příspěvků celkem: 212
Bydlitě: Sport klub, U Koupalitě 2092, 560 02Česká Třebová
Registrován od: 02.10.06 |
Vloeno dne 19-01-2010 19:20 |
|
|
No nevím co Ti tancuje - mám hodně malej NOAS a dá se to číst normálně ( za střízliva) - nechtěl jsem urazit. P.
Kadý čtvrtek pokud je pracovním dnem je nae čtyřdráha otevřená pro veřejnost od 17 hodin.
Nejdelí čtyřproudá autodráha v České republice |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 19-01-2010 19:46 |
|
|
Jsem za léta práce zvyklý a dělám to zcela automaticky, e v dokumentech jedu nahoru a dolu scrollovacím kolečkem, nebo scroll páskem. Kurzorem myi si jedu po textu, nebo si označuji něco, k čemu se chci vrátit. Take kdy čtu, díky automatickému pohybu myi po textu mi utíká stránka do pryč a kdykoliv chci posunout stránku níe a to díky 12" monitoru musím dělat často, tak místo posunutí dolů co dělám přirozeně scrollem, přelistuji na dalí stránku.
Je to na palici a čtení u mne probíhá tak, e neustále mimoděk díky pohybu mye po textu, cukám stránkou a kdy mi utíká, tak jí automaticky chci korigovat scrollem a tím se dostanu na jinou stránku. A tak pořád dokola a dokola a se to vy.............
A je fukt jestli jsem třízlivý, nebo mám naváto
|
|
Autor |
Ivan
člen
Příspěvků celkem: 461
Registrován od: 19.01.07 |
Vloeno dne 20-01-2010 14:02 |
|
|
I já sem tímto chováním zaskočen. Z důvodu zrakové nedostatečnoszi si to musím přiblíit i na 19" monitoru a to "přebíhání" mi hodně vadí a zdruje. |
|
Autor |
PIETRO
člen
Příspěvků celkem: 8
Bydlitě: Česká Třebová
Registrován od: 03.02.10 |
Vloeno dne 02-03-2010 16:48 |
|
|
Ahoj páni kluci - tak jsem se prokousal dalím (druhým číslem) internetového časopisu SLOTLOOK ( volně k prohlíení na www.slotlook.cz ). Avízo na jeho vydání mě přilo mailem. Je to opravdu počteníčko . Tentokrát nejvíce prostoru z 54 stránek zabírá obsáhlá reportá z Norimberka. Nezklamal článek o historii české autodráhy, plus pravidelné rubriky. Mě osobně oslovil článek o systému FaroMyKit . O nás Českotřebovácích se říká, e jsme bastlíři veho moného a tady se otevírá prostor pro hodně zajímavých modelů vyrobených z čehokoliv. Ale to u si asi zaslouí samostatné vlákno. Stojí to za zkouknutí. Pietro |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 02-03-2010 19:50 |
|
|
Tam ač jsem se registroval hned, jak se Slotlook objevil, avízo dodnes nepřilo, moná jsem napsal patně adresu...
Obsah velmi dobrý, na způsob pohybu po časopisu jsem si pořád nezvyknul a protoe jinde na toto hejble nenaráím, tak asi nezvyknu
|
|