Zdravím vechny co mají rádi krásná a rychlá auta 1/32. Spí je sbírám ne závodím. A jsem na ve sám, to znamená, e jsem si pořídil od SCX set se skříňkou Trenair 2, která byla schopna simulovat soupeře. Naučila se tempo a zapatovala si místo, kde zvolnit. Nebylo to dokonalé, ale byla to prima zábava. Po několika týdnech bohuel přestala fungovat a dodavatel není schopen ji opravit. Konečně jsem u důvodu tohoto dotazu: umí někdo z vás tuto krabičku opravit nebo ( a to je pravděpodobnějí ) ví někdo o něčem podobném? A u je to soft nebo hotová krabička, ale aby to umělo se mnou závodit. Budu vděčný za kadý tip.
Příspěvků celkem: 1003 Bydlitě: New Bor City Registrován od: 20.09.06
Vloeno dne 01-07-2010 07:12
K nám se přes aukro nějakým způsobem dostali rovnou dva. Jeden kompletní set a jeden model na díly. Ten byl docela očesanej musím podotknout. Nejdřív jsem si říkal: proč? Ten kompletní model jezdil tak pěkně, svině, ale s rozvahou do zatáček a vůbec není snadné ho se seriovým modelem porazit kdy upaluje na reim sport, ale ani jednou nám na dráze scalextric nevypadnul.
Jen tak jsme zkusili i ten očesaný model na díly a následně jsem úpochopil proč tak vypadá. Má nejspí nějakou chybku v elektronice pač to pořád pálí moc rychle. Spomaluje do zatáček to jo, ale málo. Kolikrát vyletí u v první.
Zkouel jsem ho komlet odstrojit, odmastit vyčistit včetně čidel a zas namazat, ale bezezměn.
Jinak je to zajmavá hračka kdy člověk jezdí sám.