Autor |
ME, MS profík vs. amatér |
Pepino
Super Administrátor
Příspěvků celkem: 1154
Bydlitě: Hvozdnice
Registrován od: 13.09.06 |
Vloeno dne 19-11-2010 11:07 |
|
|
Jen tak pro inspiraci
http://www.carforum.tom59herder.com/index.php?topic=339.0
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
RE: ME, MS profík vs. amatér |
Jan
člen
Příspěvků celkem: 162
Registrován od: 22.02.08 |
Vloeno dne 19-11-2010 11:34 |
|
|
No, to je teda "síla"
I kdy, podle mého názoru je koda, e "končí", ale na druhou stranu, po přečtení
pár příspěvků na fóru http://www.carforum.tom59herder.com/index.php?topic=339.0
..............
Jan |
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Vloeno dne 19-11-2010 11:51 |
|
|
Honzo, končím jen se svým klubem a budu si jezdit jinde.
Odkaz na diskuzi u Tomáe jsem dal proto, protoe tady je vidět přesně přístup lidí. A se kdokoliv snaí (a jsem to já, Tomá H. , JMS nebo kdokoliv jiný) vdy to nakonec skončí úplně stejně.
Take Tome, jsem rád, e jsi to zamknul a e si Pavel ve vrátí na svůj web, kde to dopadne, jako minule, kde se stejní lidé budou navzájem obviňovat, místo toho, aby něco vymysleli.
Celá nová rad má za rok 2 zápisy, kde prvně schválili 15tis. na nový web, který běí na volně iřitelném systému a není na něm doposud obsah a ve druhém jsou 4 body napsáne za 5 minut.
Brzy nám tu bohuel celé SRC vymře
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
Ivan
člen
Příspěvků celkem: 461
Registrován od: 19.01.07 |
Vloeno dne 19-11-2010 12:01 |
|
|
No neviděl bych to tak tragicky. SRC nevymře. Tato zájmová činnost nestála nikdy jen na jednom člověkovi, ale na celé plejádě zanícených a tak to bude pokračovat. Nemusí do té komunity zrovna dobře zapadnout, ale bude-li pozorovat nezúčastněně a oprotěn vech averzí, tak pozná, e se vichni k sobě chovají stejně pěkně jako komerčkáři mezi sebou.
No a k těm zápisům z rady. Minulá rada měla zápisů hafo a stejně se do ni pořád někdo naváel. Dnení rada jezdí po závodech, je v centru dění a asi nemá takové nutkání vyrábět pouze papíry. Jen nemohu pochopit v čem by bylo pro tebe lepí kdyby těch zápisů bylo víc.
Editoval Ivan dne 19-11-2010 12:18 |
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Vloeno dne 19-11-2010 12:12 |
|
|
Ivane, doposud jsem neviděl na foru o velkém SRC jedinou konstruktivní debatu. JMS vdy něco navrhne, někdo podpoří a ostatní zahodí jako totální blbost s odkazem na 21. století (tento argument u jsem viděl několikrát).
Teď třeba příklad:
Jsem člověk neznalý, někde jsem viděl jezdit velké lexanové autíčko. Jejda, to se mi líbí, to chci zkusit. Co udělám, podívam se na internet a ... ? Najdu max. výsledky závodů, po delím hledání web KuAM (kde je psáno na větine stránek TOTO JE MRTVÝ TEXT), kde si koupit hotové autíčko ani netřeba mluvit.
Jak se mají nalákat lidé do SRC?
Samozřejmě i tady jsou divné debaty a problémy. Ale přijde mi, e prostě místo hledání cesty dál spíe jen hledáme problémy a vrtáme se v nich, místo toho, abychom měli nové a nové zájemce.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
Editoval Pepino dne 19-11-2010 12:16 |
|
Autor |
Lada64
člen
Příspěvků celkem: 76
Bydlitě: Hradec Králové
Registrován od: 17.12.07 |
Vloeno dne 19-11-2010 14:23 |
|
|
Jen pro upřesnění (Pepíno to napsal tak dost alamounsky).
Pepíno, jakoto hybná síla, končí ve svém klubu, ale to zatím jetě neznamená, e klub končí zároveň s Pepínem.
Zkusíme zachovat provoz klubu i bez Pepína. Pokud u nás nebude členem, tak jako host bude vdy vítán.
Pokud skutečně dojde ke zruení klubu, budeme Vás zde informovat.
|
|
Autor |
Ivan
člen
Příspěvků celkem: 461
Registrován od: 19.01.07 |
Vloeno dne 19-11-2010 14:30 |
|
|
To je dobře a přeji vám hodně úspěchů. U nás také u více jak rok chybí ona hybná síla a přesto se klub nepoloil, naopak jsou zde nové aktivity. |
|
Autor |
liberec
člen
Příspěvků celkem: 28
Registrován od: 27.10.08 |
Vloeno dne 19-11-2010 14:34 |
|
|
Je asi zapotřebí, abych se k tomu vyjádřil i já. Čas opravdu uzrál k tomu, aby tzv. slotraceři odtáhli odkud přili. Mé stránky měli a snad jetě budou slouit těm, kteří mají dráhovou automodelařinu jako koníčka a stejně tak na toto měla navazovat konference.
el jsem stejně jako PF do rizika, e se to nemusí podařit, protoe někteří lidé nejsou schopni tolerovat, e "jejich" koníčka lze dělat jinak a s tím, e to nemusí být jen dobrý keft, ale má to člověka naplnit radostí. Prostě se to nepodařilo. Nedostatečně jsme zapojili obranné mechanismy a pokud jsou názorově rozdílní i admini konference, tak je to jetě horí.
Přesto se za dobu společného "vegetování" objevilo pár dobrých vláken i za strany závodníků. Ta budou zachována, i kdy hlouběji vnořena do konference. Vlákna pak budou prohlídnuta a nevhodné příspěvky smazány.
Co vak zamrzí je to, e kdy se objeví něco o konferenci na mém webu, pak je to na diskuzi kde je nějaký flame. Na dobré diskuze se tak neděje. Jene - zkus někdy referovat i o tom, ovem pokud si myslí, e taková diskuze na mé konferenci je. |
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Vloeno dne 19-11-2010 14:51 |
|
|
Tome, takové to "zdravé jádro" si myslím tvůj web čte (vč. diskuze), proto nemá smysl sem odkazovat kadé druhé vlákno.
Toto je zde i kvůli tomu, aby se někteří zde registrovaní (co k tobě nechodí) třeba chytli za hlavu a uvědomili, e kde není diskuze, nejsou témata a pak není o čem psát. Přesně to, čím JMS tvoje vlákno uvedl.
Jinak přesné mé vyjádření ke klubu je na titulce ... končím své aktivity v klubu
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
Editoval Pepino dne 19-11-2010 14:52 |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Příspěvků celkem: 2145
Bydlitě: Praha
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 19-11-2010 15:22 |
|
|
Ono asi propojení pouze webem, nebo svazem nestačí. Pokud by se jednotlivé části irokého spektra potkávali na stejné dráze asi by se hrany a despekt lépe obrousily......
|
|