AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetov� server o autodr�h�ch

ÚvodnĂ­ strĂĄnka ::  ČlĂĄnky ::  Seznam krĂĄtkĂ˝ch zprĂĄv ::  DiskuznĂ­ fĂłrum ::  Fotogalerie ::  Ke staĹženĂ­ ::  Odkazy ::  VyhledĂĄvĂĄnĂ­
December 25 2024 18:53:17 

Kalendář
PoÚtStČtSoNe
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
ZÁVODY

1:32
Porsche Cup
Krušnohorský pohár
Moravská liga
Slovakia Cup

POSLEDNÍ ČLÁNKY
Test Corvette C5R Fl...
Aston Martin DBR9 – ...
Test TATRA T602 Tatr...
Porsche 997 RSR od F...
Test TATRA 607/2 (FA...
VW Golf Gr.2 "KAMEI"...
Jak vznikají modely ...
Slotlandia 2011
Dodge Charger 500 od...
Scaleauto Porsche 91...
Flyslot cars Ferrari...
SCX Volkswagen Touar...
SCX Aston Martin DBR9
SCX Aston Martin - p...
GSLOT - Nová značka ...
KLUBY A KROUŽŽKY
AMC Podbaba 132
Česká Třebová
DDM Hradec Králové
MC SRC Most
Pražský klub SCX
SCRC - Praha 7
SRC Brno
KONTAKTY
MEDIA

View Thread
AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetovďż˝ server o autodrďż˝hďż˝ch | Volný pokec | Prostě vo všem okolo autodráhy
Autor ME, MS profík vs. amatér
Pepino
Super Administrátor

Příspěvků celkem: 1154
Registrován od: 13.09.06
Vloženo dne 19-11-2010 11:07
Jen tak pro inspiraci
http://www.carforum.tom59herder.com/index.php?topic=339.0

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
155143779 www.facebook.com/autodrahaorg/
Autor RE: ME, MS profík vs. amatér
Jan
člen

Příspěvků celkem: 162
Registrován od: 22.02.08
Vloženo dne 19-11-2010 11:34
No, to je teda "síla"smiley
I když, podle mého názoru je škoda, že "končíš", ale na druhou stranu, po přečtení
pár příspěvků na fóru http://www.carforum.tom59herder.com/index.php?topic=339.0
..............smiley

Jan
Pepino
Super Administrátor

Vloženo dne 19-11-2010 11:51
Honzo, končím jen se svým klubem a budu si jezdit jinde.

Odkaz na diskuzi u Tomáše jsem dal proto, protože tady je vidět přesně přístup lidí. A se kdokoliv snaží (a jsem to já, TomᚠH. , JMS nebo kdokoliv jiný) vždy to nakonec skončí úplně stejně.

Takže Tome, jsem rád, že jsi to zamknul a že si Pavel vše vrátí na svůj web, kde to dopadne, jako minule, kde se stejní lidé budou navzájem obviňovat, místo toho, aby něco vymysleli.

Celá nová rad má za rok 2 zápisy, kde prvně schválili 15tis. na nový web, který běží na volně šiřitelném systému a není na něm doposud obsah a ve druhém jsou 4 body napsáne za 5 minut.

Brzy nám tu bohužel celé SRC vymře smiley

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
Ivan
člen

Příspěvků celkem: 461
Registrován od: 19.01.07
Vloženo dne 19-11-2010 12:01
No neviděl bych to tak tragicky. SRC nevymře. Tato zájmová činnost nestála nikdy jen na jednom člověkovi, ale na celé plejádě zanícených a tak to bude pokračovat. Nemusíš do té komunity zrovna dobře zapadnout, ale budeš-li pozorovat nezúčastněně a oproštěn všech averzí, tak poznáš, že se všichni k sobě chovají stejně pěkně jako komerčkáři mezi sebou.
No a k těm zápisům z rady. Minulá rada měla zápisů hafo a stejně se do ni pořád někdo navážel. Dnešní rada jezdí po závodech, je v centru dění a asi nemá takové nutkání vyrábět pouze papíry. Jen nemohu pochopit v čem by bylo pro tebe lepší kdyby těch zápisů bylo víc.
Editoval Ivan dne 19-11-2010 12:18
Pepino
Super Administrátor

Vloženo dne 19-11-2010 12:12
Ivane, doposud jsem neviděl na foru o velkém SRC jedinou konstruktivní debatu. JMS vždy něco navrhne, někdo podpoří a ostatní zahodí jako totální blbost s odkazem na 21. století (tento argument už jsem viděl několikrát).

Teď třeba příklad:
Jsem člověk neznalý, někde jsem viděl jezdit velké lexanové autíčko. Jejda, to se mi líbí, to chci zkusit. Co udělám, podívam se na internet a ... ? Najdu max. výsledky závodů, po delším hledání web KuAM (kde je psáno na většine stránek TOTO JE MRTVÝ TEXT), kde si koupit hotové autíčko ani netřeba mluvit.

Jak se mají nalákat lidé do SRC?

Samozřejmě i tady jsou divné debaty a problémy. Ale přijde mi, že prostě místo hledání cesty dál spíše jen hledáme problémy a vrtáme se v nich, místo toho, abychom měli nové a nové zájemce.

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
Editoval Pepino dne 19-11-2010 12:16
Lada64
člen

Příspěvků celkem: 76
Registrován od: 17.12.07
Vloženo dne 19-11-2010 14:23
Jen pro upřesnění (Pepíno to napsal tak dost šalamounsky).
Pepíno, jakožto hybná síla, končí ve svém klubu, ale to zatím ještě neznamená, že klub končí zároveň s Pepínem.
Zkusíme zachovat provoz klubu i bez Pepína. Pokud u nás nebude členem, tak jako host bude vždy vítán.
Pokud skutečně dojde ke zrušení klubu, budeme Vás zde informovat.
Ivan
člen

Příspěvků celkem: 461
Registrován od: 19.01.07
Vloženo dne 19-11-2010 14:30
To je dobře a přeji vám hodně úspěchů. U nás také už více jak rok chybí ona hybná síla a přesto se klub nepoložil, naopak jsou zde nové aktivity.
liberec
člen

Příspěvků celkem: 28
Registrován od: 27.10.08
Vloženo dne 19-11-2010 14:34
Je asi zapotřebí, abych se k tomu vyjádřil i já. Čas opravdu uzrál k tomu, aby tzv. slotraceři odtáhli odkud přišli. Mé stránky měli a snad ještě budou sloužit těm, kteří mají dráhovou automodelařinu jako koníčka a stejně tak na toto měla navazovat konference.
Šel jsem stejně jako PF do rizika, že se to nemusí podařit, protože někteří lidé nejsou schopni tolerovat, že "jejich" koníčka lze dělat jinak a s tím, že to nemusí být jen dobrý kšeft, ale má to člověka naplnit radostí. Prostě se to nepodařilo. Nedostatečně jsme zapojili obranné mechanismy a pokud jsou názorově rozdílní i admini konference, tak je to ještě horší.
Přesto se za dobu společného "vegetování" objevilo pár dobrých vláken i za strany závodníků. Ta budou zachována, i když hlouběji vnořena do konference. Vlákna pak budou prohlídnuta a nevhodné příspěvky smazány.
Co však zamrzí je to, že když se objeví něco o konferenci na mém webu, pak je to na diskuzi kde je nějaký flame. Na dobré diskuze se tak neděje. Jene - zkus někdy referovat i o tom, ovšem pokud si myslíš, že taková diskuze na mé konferenci je.smiley
http://www.tom59herder.cz/index.php
Pepino
Super Administrátor

Vloženo dne 19-11-2010 14:51
Tome, takové to "zdravé jádro" si myslím tvůj web čte (vč. diskuze), proto nemá smysl sem odkazovat každé druhé vlákno.

Toto je zde i kvůli tomu, aby se někteří zde registrovaní (co k tobě nechodí) třeba chytli za hlavu a uvědomili, že kde není diskuze, nejsou témata a pak není o čem psát. Přesně to, čím JMS tvoje vlákno uvedl.

Jinak přesné mé vyjádření ke klubu je na titulce ... končím své aktivity v klubu

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
Editoval Pepino dne 19-11-2010 14:52
Petr L
Administrátor

Příspěvků celkem: 2145
Registrován od: 04.04.07
Vloženo dne 19-11-2010 15:22
Ono asi propojení pouze webem, nebo svazem nestačí. Pokud by se jednotlivé části širokého spektra potkávali na stejné dráze asi by se hrany a despekt lépe obrousily......

http://132slotcars.blogspot.com/
Přeskoč do fóra:
INFORMACE
PRAVIDLA WEBU
Copyright, autorská práva
Administrátoři

TOPlist

DDM HRADEC KRÁLOVÉ

Seznam novinek
Kalendář
BPA Gallardo + Výsledky
O DDM Barák