Dobrý den,ahoj.Nejdříve bych se chtěl moná trochu omluvit za zaloení nového vlákna.Proel jsem jich za posledních 14 dní větinu a jde mi z toho hlava kolem. Nevím na které navázat,protoe bych chtěl vědět najednou o autodráhách vechno. Naposled jsem zastrčil krabici s AD pod postel asi před 30ti lety. Teď mám 7mi letého syna,který navtívil v rámci koly AD v DDM HK. Následkem toho bylo rozhodnuto o (společném)vánočním dárku. Zvolil jsem Carreru-set 6,3m.Červík ale hlodá,jestli jsem udělal dobře...? Zvlá po čím dál hlubím brouzdání po AD webech. Moná se bláhově domnívám,e to kluka chytne(rád bych) a bude zase o nějakou zábavu postaráno. Jak jsem tak koukal, na závodění je toho potřeba docela dost.Je mi jasné,e to potřebuje čas. Mám spoustu otázek,na které tu třeba jetě najdu odpověď. Nenael jsem tu třeba nějaký přehledný seznam kategorií,ve kterých se závodí vč.dětských. Dále informaci o tom,zdali je monost zajezdit si na AD v DDM HK, pokud nejsem člene klubu.To je zatím ve. Jetě uvádím,e moje srdce tluče pro SUBARU.... Jirka
Ano, na dráze je moné si zajezdit. Buď kdykoliv po domluvě s Mgr. Kohoutem (tel. 777 758 437), který má dráhu v DDM na starost, anebo nejlépe navtívit v době, kdy je otevřena pro "autodráhaře", tedy vdy v úterý mezi 17 - 19 hodinou. V tu dobu se tam scházíme a je moné zodpovědět hodně dotazů a ukázat potřebné vč. měřítek a kategorií, které se jak v HK tak i v celé ČR jezdí. Myslím, e setkání tam je přínosnějí ne to rozepisovat tady v diskuzi.
Co se týče Carrery, myslím, e na domácí pojedění je to ideální varianta. Ačkoliv jste se nezmínil o tom, jakou Carreru. Zda měřítko 1/43, 1/32 nebo 1/24.
Jinak SUBARU je hezké, ale moc si s ním na dráze v rámci jakéhokoliv závodění nezajezdíte ... ale pro potěchu samozřejmě pojede
Pokud se nestane nic neočekávaného, měl bych tam přítí úterý 6. 12. být, klidně se na mě obrate.
P. Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
Editoval Pepino dne 01-12-2011 19:24
Příspěvků celkem: 2145 Bydlitě: Praha Registrován od: 04.04.07
Vloeno dne 01-12-2011 22:26
Ve nejde nastudovat najednou, některé věci si musí člověk "odít" ne mu doklapnou souvislosti. Otázky budou postupně přicházet podle toho, jak se to doma chytne a kam a se postupně dostanete. Mnoho věcí, které se tu zuřivě řeí, nebo řeily, doma nemá smysl z různých důvodů aplikovat, lecos co je doma úasné se zase nedá pouít na dřevěných dráhách.
Osobně doporučuji vybalit set, začít jezdit a uvidíte :-)) Hodně těstí
P.S. Carrera je dobrá volba, zvlátě pak pokud se chystáte na závody na dřevo :-))
Co se týká AD,mám měřítko 1:32,auta tuím DTM- BMW+AUDI. Kdy jsem byl sám doma,tak jsem ji sloil(nemohl jsem přece čekat a do vánoc-co kdyby tam třeba něco chybělo...!)a postupně jsem v reálu viděl to,o čem se píe ve vláknu ACH JO... Take roubováček... pinzetka...kletičky.... Ale na tědrý den to aspoń pojede! Co se týče Pepínovy nabídky na úterý 6.12.Moc rádi by jsme se stavili-máme zrovna v HK krouek do 18hod. Kvůli tomu hlavně píu-jestli tam máte nějaký "erární" auta s kterýma by si mohl kluk zkusit zajezdit? Je jasný,e ty nae vzít jetě nemůem.
Ano, jsou tam erární, ale podle toho taky vypadají :-)
Půjčím vám nějaké od mých dětí, také mám 1x Carreru Audi v základu jen na silikonových pneu, abyste viděli, jak jede Carrera atd. Od toho tam jsme, přijďte, ukáeme.