AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetov� server o autodr�h�ch

ÚvodnĂ­ strĂĄnka ::  ČlĂĄnky ::  Seznam krĂĄtkĂ˝ch zprĂĄv ::  DiskuznĂ­ fĂłrum ::  Fotogalerie ::  Ke staĹženĂ­ ::  Odkazy ::  VyhledĂĄvĂĄnĂ­
December 25 2024 08:09:08 

Kalendář
PoÚtStČtSoNe
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
ZÁVODY

1:32
Porsche Cup
Krušnohorský pohár
Moravská liga
Slovakia Cup

POSLEDNÍ ČLÁNKY
Test Corvette C5R Fl...
Aston Martin DBR9 – ...
Test TATRA T602 Tatr...
Porsche 997 RSR od F...
Test TATRA 607/2 (FA...
VW Golf Gr.2 "KAMEI"...
Jak vznikají modely ...
Slotlandia 2011
Dodge Charger 500 od...
Scaleauto Porsche 91...
Flyslot cars Ferrari...
SCX Volkswagen Touar...
SCX Aston Martin DBR9
SCX Aston Martin - p...
GSLOT - Nová značka ...
KLUBY A KROUŽŽKY
AMC Podbaba 132
Česká Třebová
DDM Hradec Králové
MC SRC Most
Pražský klub SCX
SCRC - Praha 7
SRC Brno
KONTAKTY
MEDIA

View Thread
AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetovďż˝ server o autodrďż˝hďż˝ch | Volný pokec | Prostě vo všem okolo autodráhy
Autor Nová autodráha..... A co dál?
hrop1
člen

Příspěvků celkem: 2
Registrován od: 27.11.11
Vloženo dne 01-12-2011 18:21
Dobrý den,ahoj.Nejdříve bych se chtěl možná trochu omluvit za založení nového vlákna.Prošel jsem jich za posledních 14 dní většinu a jde mi z toho hlava kolem. Nevím na které navázat,protože bych chtěl vědět najednou o autodráhách všechno. Naposled jsem zastrčil krabici s AD pod postel asi před 30ti lety. Teď mám 7mi letého syna,který navštívil v rámci školy AD v DDM HK. Následkem toho bylo rozhodnuto o (společném)vánočním dárku. Zvolil jsem Carreru-set 6,3m.Červík ale hlodá,jestli jsem udělal dobře...? Zvl᚝ po čím dál hlubším brouzdání po AD webech. Možná se bláhově domnívám,že to kluka chytne(rád bych) a bude zase o nějakou zábavu postaráno. Jak jsem tak koukal, na závodění je toho potřeba docela dost.Je mi jasné,že to potřebuje čas. Mám spoustu otázek,na které tu třeba ještě najdu odpověď. Nenašel jsem tu třeba nějaký přehledný seznam kategorií,ve kterých se závodí vč.dětských. Dále informaci o tom,zdali je možnost zajezdit si na AD v DDM HK, pokud nejsem člene klubu.To je zatím vše. Ještě uvádím,že moje srdce tluče pro SUBARU.... Jirka
Autor RE: Nová autodráha..... A co dál?
Pepino
Super Administrátor

Příspěvků celkem: 1154
Registrován od: 13.09.06
Vloženo dne 01-12-2011 19:23
Dovolím si odpovědět na část týkající se DDM HK.

Ano, na dráze je možné si zajezdit. Buď kdykoliv po domluvě s Mgr. Kohoutem (tel. 777 758 437), který má dráhu v DDM na starost, anebo nejlépe navštívit v době, kdy je otevřena pro "autodráhaře", tedy vždy v úterý mezi 17 - 19 hodinou. V tu dobu se tam scházíme a je možné zodpovědět hodně dotazů a ukázat potřebné vč. měřítek a kategorií, které se jak v HK tak i v celé ČR jezdí. Myslím, že setkání tam je přínosnější než to rozepisovat tady v diskuzi.

Co se týče Carrery, myslím, že na domácí poježdění je to ideální varianta. Ačkoliv jste se nezmínil o tom, jakou Carreru. Zda měřítko 1/43, 1/32 nebo 1/24.

Jinak SUBARU je hezké, ale moc si s ním na dráze v rámci jakéhokoliv závodění nezajezdíte smiley ... ale pro potěchu samozřejmě pojede smiley

Pokud se nestane nic neočekávaného, měl bych tam příští úterý 6. 12. být, klidně se na mě obrate.

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
Editoval Pepino dne 01-12-2011 19:24
155143779 www.facebook.com/autodrahaorg/
Petr L
Administrátor

Příspěvků celkem: 2145
Registrován od: 04.04.07
Vloženo dne 01-12-2011 22:26
Vše nejde nastudovat najednou, některé věci si musí člověk "odžít" než mu doklapnou souvislosti. Otázky budou postupně přicházet podle toho, jak se to doma chytne a kam až se postupně dostanete. Mnoho věcí, které se tu zuřivě řeší, nebo řešily, doma nemá smysl z různých důvodů aplikovat, lecos co je doma úžasné se zase nedá použít na dřevěných dráhách.
Osobně doporučuji vybalit set, začít jezdit a uvidíte :-)) Hodně štěstí

P.S. Carrera je dobrá volba, zvláště pak pokud se chystáte na závody na dřevo :-))

http://132slotcars.blogspot.com/
hrop1
člen

Příspěvků celkem: 2
Registrován od: 27.11.11
Vloženo dne 03-12-2011 13:01
Co se týká AD,mám měřítko 1:32,auta tuším DTM- BMW+AUDI. Když jsem byl sám doma,tak jsem ji složil(nemohl jsem přece čekat až do vánoc-co kdyby tam třeba něco chybělo...!)a postupně jsem v reálu viděl to,o čem se píše ve vláknu ACH JO... Takže šroubováček... pinzetka...kleštičky.... Ale na Štědrý den to aspoń pojede! Co se týče Pepínovy nabídky na úterý 6.12.Moc rádi by jsme se stavili-máme zrovna v HK kroužek do 18hod. Kvůli tomu hlavně píšu-jestli tam máte nějaký "erární" auta s kterýma by si mohl kluk zkusit zajezdit? Je jasný,že ty naše vzít ještě nemůžem.
Pepino
Super Administrátor

Příspěvků celkem: 1154
Registrován od: 13.09.06
Vloženo dne 03-12-2011 17:22
Ano, jsou tam erární, ale podle toho taky vypadají :-)
Půjčím vám nějaké od mých dětí, také mám 1x Carreru Audi v základu jen na silikonových pneu, abyste viděli, jak jede Carrera atd. Od toho tam jsme, přijďte, ukážeme.

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
155143779 www.facebook.com/autodrahaorg/
Přeskoč do fóra:
INFORMACE
PRAVIDLA WEBU
Copyright, autorská práva
Administrátoři

TOPlist

DDM HRADEC KRÁLOVÉ

Seznam novinek