Zdravím,mám problém s nakodváním auta.Dělám to podle návodu.Dvakrát zmáčknu vyhýbkové tlačítko,nadzvenu předek auta,poté ho poloím zpět a světla neblíkají.Jedná se o Carrera digitál 132.Poradí mi někdo,díky.
Editoval marozo1 dne 22-09-2013 11:21
Příspěvků celkem: 2145 Bydlitě: Praha Registrován od: 04.04.07
Vloeno dne 22-09-2013 18:05
Ahoj, moná moje otázka na první pohled bude vypadat divně, ale věř, e jsem se s tím ji setkal:
je jisté, e auto ma funkční světla, je D132 a ne Pro-X, má v pořádku kartáčky a je jisté, e není přeruené vedení nezi kartáčky a chipem, nebo vedení mezi chipem a světly?
Ahoj,Pro-X tonení a ostatní dva auta co byly v setu tak fungují na který koliv ovládač,mám 3ks vireles ovladače a ty dva auta co byly v setu,tak jdou přepínat na kterýkoliv.To nové to u je druhé,první jsem odeslal na reklamaci a poslali mi hned nové a to taky nefunguje,tak to nechápu.
Příspěvků celkem: 2145 Bydlitě: Praha Registrován od: 04.04.07
Vloeno dne 23-09-2013 20:39
OK, ale zeptat jsem se musel, abychom měli jistotu,
e by byly dvě auta za sebou vadné by byla hodně velká náhoda, osobně se mi nikdy nepodařilo narazit na závadu, Co adresy ovladačů ? V tom není hokej ? Má i normál ovladač s kabelem?
Nejjednoduí by bylo odzkouet auta, ovladače i řídící jednotku, co má BB nebo CU?