Autor |
váhy modelů |
Honza
člen
Příspěvků celkem: 432
Bydlitě: Ostrava
Registrován od: 30.11.06 |
Vloeno dne 20-01-2007 13:25 |
|
|
HWS - k váze jsme se dostali tak, e jsem se Toma zeptal najednou na více věcí, mám toho mnoho, co bych potřeboval vědět....
Ten dotaz na Toma - teď se ale opravdu zeptám jako hloupý Honza: Bburago dělá kovové diecasty, to ta kastle má 250 g proto, e je kovová??? (ptám se naprosto váně i kdy moná se někdo bude smát) A nebo jakto, e ty makety jsou tak těké, jak se toho dosáhne - to se tam vloí tolik závaí??? Včera mně napadlo, e to by mi při akceleraci a brdění modelů a při rychlém průjezdu zatáček ta dráha chodila po stole... jasně, musejí mít 200 g, tak mají, ale jak se to udělá???? A na doma se asi to moc nehodí???
Dalí nápad: pak bych musel do modelu dát 2 motory Faro super, aby si zachovaly svou dynamiku...
A teď něco na kompenzaci toho zmatku, co provádím na Pepina - nelo by do stránek zavést funkci hledej??? - trochu by nám to pomohlo řeit ten chaos, co vytváříme.
(A třeba taky funkce ULO PŘÍSPĚVEK - ale tá u je méně obvyklá a kadý si to můe hodit třeba do wordpadu....).......Je mi jasné, e to tu nepatří
Ahoj vichni H |
|
Autor |
RE: váhy modelů |
Pepino
Super Administrátor
Příspěvků celkem: 1154
Bydlitě: Hvozdnice
Registrován od: 13.09.06 |
Vloeno dne 20-01-2007 13:31 |
|
|
Honzo,
kdyz kliknes nahore v MENU stranek na DISKUZNI FORUM, tak pod seznamem vsech kategorii ono tlacitko HLEDEJ s vyhledavacim polickem je
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
Editoval Pepino dne 20-01-2007 14:37 |
|
Autor |
Honza
člen
Vloeno dne 20-01-2007 13:41 |
|
|
Díky, nehledal jsem ho dole.... - ty brýle v tomto případě jsou slepecké
H
|
|
Autor |
vitek
člen
Příspěvků celkem: 1642
Bydlitě: Zlín
Registrován od: 07.12.06 |
Vloeno dne 20-01-2007 15:18 |
|
|
Mně připadaly kovové modely aut na autodráhu těké, ale v kombinaci s vhodným podvozkem, motorem, převodem atd. asi proč ne. Kadopádně se tím výrazně roziřuje spektrum karoserií. A to i v 1:32.
A Tom to nakousl přesně, není to jen o hmotnosti, ale taky o těiti |
|
Autor |
Honza
člen
Vloeno dne 20-01-2007 16:21 |
|
|
Pokračuji ve vlákně karoserie modelů....
H |
|
Autor |
vitek
člen
Vloeno dne 20-01-2007 21:13 |
|
|
Nedalo mi to, rozdělal jsem kit od Bburaga Ferrari F40 a kastli dal na váhu - 247g bez kousku plastu a kdy k tomu přidám Tomův výpočet hmotnosti podvozku tak mám skoro 400g a to je FAKT moc. Tudy cesta nevede. Nehledě na to, e po vyjetí z tratě by takové auto bylo sluným projektilem.
Spí (a ono to navazuje na sousední vlákno) je cestou lisování a nebo se porozhlédnout po marketech a vybrat plastové autíčko. Teď jsem někde viděl velmi sluné DTM za 150,- (ale v 1:24 ). Pochopitelně to nedosahuje kvality kitu např. od Tamiye, ale k předloze to nemělo dál ne Favorit od Fara.
Záleí na kadém, kterou cestu zvolí a jaký výsledek mu stačí. |
|
Autor |
vitek
člen
Vloeno dne 21-01-2007 10:29 |
|
|
Nedá mi abych se k tomu nevrátil. Dnes jsem drel v ruce kit od Maista http://www.etoys.cz/maisto_new/katalog/katalog_maisto_det_1.php?
skup=8&idzbozi=10617&obchod=&lang=&actkat=&skladem=&vse=ano
Subjektivně mi připadal (zabalený v krabici) výrazně lehčí ne zmiňované Bburago. Na prodejce jsem poslal dotaz, tak uvidím.
Zmiňované DTM jetě měli. To bude nejspí tím, e Tom v Ol nebydlí
Editoval Pepino dne 21-01-2007 16:30 |
|
Autor |
RE: Re |
Honza
člen
Vloeno dne 21-01-2007 16:06 |
|
|
Taky kolem nich smutně chodím - levné, hezké, ale velké...- a říkám si - snad to někoho napadne udělat do 15 cm...
Ten CLK od Maista je moc velký, a je to jen street verze..a bude to kovové...
H |
|