Pspvk celkem: 133 Bydlit: Praha Registrovn od: 23.11.06
Vloeno dne 21-01-2007 18:53
Ped nkolika dny se zde sebhla vniv diskuse na tma Bentley vyrobenho firmou Carrera. Napsal jsem svj nzor na jzdn vlastnosti modelu, kter vlastnm pt let. Diskuse byla podloen pouze tvrzenmi a domnnkami a chybl j hmatateln zklad. Proto jsem zaloil toto nov vlkno, popsal alespo pevodov pomry modelu a pidal fotografie do osobnho alba.
st ten si asi nevybavuje, jak model vypad. Pro ty je urena celkov fotografie v mm osobnm albu. Pro ty, kte by chtli model pestavovat a pidvat zva, jsou ureny dal fotografie. Dle mho nzoru jsou jakkoliv pravy tohoto modelu ztrtou asu, kad a si vak po shldnut fotografi udl svj vlastn nzor. Pro plnost dodvm, e originln pastorek m 10 zub, pevodov kolo 26 zub. Loiska jsou plastov.
koda, e vtina vlken po nkolika pspvcch, tak v 99% naprosto zmn tma. Toti tm Bentleyem jsem se tu zaal zaobrat
Vloeno dne 10-11-2006 23:50
K tomu pevaovn autek m motivoval jeden zahranin web. Tunili tam Bentleye od Carerry, kterho porovnvali s Toyotou tedy nkdy ped dvma msci. A kdy se ten Bentley tady neustle objevuje, tak jsem vyhledal ten lnek a tady je na nj link. I pi velice mal znalosti nminy rozlosknete, e Bentleye je mono vytunit, ale d to hoooooooodn nmahy.
A tady je ten link:http://www.slotkeller.de/Tuning/bentley.html