Autor |
RE: Krajnice na FARO/ITES |
src ceska trebova
len
Pspvk celkem: 212
Bydlit: Sport klub, U Koupalit 2092, 560 02esk Tebov
Registrovn od: 02.10.06 |
Vloeno dne 20-05-2010 14:28 |
|
|
Jen se pochlub, obzvlaste kdyz je cim. Pokud mas nekde vice foto drahy napis kde a nebo si tady udelej album. Rozhodne je to paradni inspirace. Ja i kdyz mam do nasi drahy [www.src.ceskatrebova.com] asi tak 400 metru, tak premyslim o domaci draze pro vnoucata. Pokud by jsi k fotkam pridal i nejaka data, tak by to bylo uplne nejlepsi. Jarda
Kad tvrtek pokud je pracovnm dnem je nae tydrha oteven pro veejnost od 17 hodin.
Nejdel typroud autodrha v esk republice |
|
Autor |
src ceska trebova
len
Vloeno dne 21-05-2010 08:08 |
|
|
Klobouk dolu. To jsi se ale "krasne vyblbnul". Moc se mi to libi a hned jsem k monitoru zavolal jednoho ze sponzoru meho teamu - manzelku, ze je to realne mit doma pekny okruh . Otazky: nadjezd mas na original sloupcich? Je ale na desce predpokladam. Mereni casu a kol je co? Pokud to neni tajny now how (nebo jak se to pise budu rad za odpoved a myslim, ze nejen ja. Jarda
Kad tvrtek pokud je pracovnm dnem je nae tydrha oteven pro veejnost od 17 hodin.
|
Autor |
src ceska trebova
len
Vloeno dne 23-05-2010 18:57 |
|
|
Ahoj Honzo, nebud zklamany. Ja jsem na netu porad, ale ve vsedni den - potrebuji jej k praci a na monitor "cumim" minimalne 8 hodin denne. O vikendu skoro nikdy, protoze si chci vorazit. Za vse Ti moc dekuji - SW, schemata, prelozeny navod, fotografie a detailni rozpocet - bomba. Urcite vse peclive prostuduji a hlavne zazalohuji pro pripad, ze bych se do domaci modelove autodrahy pustil. Diky moc Jarda
|
Autor |
Michal15
len
Pspvk celkem: 6
Bydlit: Berounsko
Registrovn od: 24.02.10 |
Vloeno dne 04-06-2010 11:43 |
|
|
Zdravim. Chtel jsem se zeptat, nevite nekdo jak se pokrocilo s krajnicema? Debata utichla a po dizzzym ani vidu ani slechu. Skvely napad, ktery vzal rychly konec? |
|
Autor |
Mitch
len
Pspvk celkem: 1003
Bydlit: New Bor City
Registrovn od: 20.09.06 |
Vloeno dne 04-06-2010 14:02 |
|
|
Pesn jsi to vystihl.
Naposledy jsem se ptal kolik by se mu toho velo do toho zbytku desky, e bych si to vzal, vyzkouel a poppad nco doobjednal.
Vlastn jsem se jen pihlsil o to, o tu na samm atku vlkna podal.
O odbr zbytku desky. |
|
Autor |
SaVec
len
Pspvk celkem: 97
Bydlit: Boskovice
Registrovn od: 17.06.10 |
Vloeno dne 03-07-2010 07:43 |
|
|
Dobr rno, napadlo m dal zpsob jak pichytit krajnice k draze. Pouil by se klasick vrut do deva 3x16 se zpustnou hlavou. Do krajnice vyvrtat dru o prmru 2,5 mm a hloubce min. 16mm, kapnout lepidlo a vrut naroubovat do dry tak hluboko, aby el suvn zasunout do drky v zatce. Knus zpustn hlavy by automaticky pitahoval krajnici k drze.
|
|
Autor |
rtepcz
len
Pspvk celkem: 4
Registrovn od: 02.01.11 |
Vloeno dne 03-01-2011 21:44 |
|
|
Zdravm, ji njakou dobu zde sleduji toto vlkno a jeliko jsem si udlal takt krajnice, tak zaslm svoje een. Staila karimatka tl8mm za 50 K, n na vyezn, psky plechu 0,55mm na packy a tavn lepidlo. Na krajnice jsem si udlal ablonu ze tvrtky, karimatku podle n vyezal, psky plechu jsem ohnul a tavnm lepidlem pilepil. Krajnici pichytm psky ze spodu panelu a je to. Jzda je o 100% lep.
rtepcz sem pipchnul tento obrzek:
Editoval rtepcz dne 03-01-2011 21:56 |
|
Autor |
rtepcz
len
Vloeno dne 03-01-2011 21:51 |
|
|
detail
rtepcz sem pipchnul tento obrzek:
Editoval rtepcz dne 03-01-2011 21:55 |
|
Autor |
liberec
len
Pspvk celkem: 28
Registrovn od: 27.10.08 |
Vloeno dne 04-01-2011 07:46 |
|
|
Hezk!!! Dobrmu npadu je zapoteb zatleskat. V jednoduchosti je sla. Doufm, e se takovch npad objev co nejvce. |
|
Autor |
Kubajs
len
Pspvk celkem: 18
Bydlit: Praha 5
Registrovn od: 03.07.08 |
Vloeno dne 06-01-2011 09:41 |
|
|
Dky, dky. Tohle je konen npad, kter mi pipad realizovateln pro domc poteby. K vnocm jsem si navc nechal nadlit velkou ezac podloku, take tuhle zimu se asi vrhnu na takovhle krajnice. |
|
Autor |
HWSlot
len
Pspvk celkem: 401
Bydlit: Thereban
Registrovn od: 20.10.06 |
Vloeno dne 07-01-2011 19:37 |
|
|
To fakt dobr !!! A co to zkusit stknout njakm tvrdidlem? Peci jenom, jestli ten materil nen tak trochu mkk....
HWS
http://www.hwslot.estranky.cz/ |
|
Autor |
SaVec
len
Vloeno dne 08-01-2011 06:40 |
|
|
Davm palec nahoru! A na tu barvu. Bude to lakovat na ervenoblo? J chci pout bl sololak 3mm ten podlepit pnovou gumou 4mm, uchycen plkama okopruju a z T objednam erven nlepky. Jarda: erven obrubnky mte v jednom tvaru a rozmru nebo se li podle rovinky, vnj krajnice a vnitn krajnice? |
|
Autor |
rtepcz
len
Vloeno dne 08-01-2011 16:35 |
|
|
Krajnice jsem vytvoil pro hobby pouit, protoe mi vadilo ten aut o mantinely, take je ji nebudu upravovat. Mkk to je, ale auta se do toho nebo , materil je uren pro vt zaten ). Jesli toto uchycen bude fungovat se sololitem nevm, protoe pi namknut na panel se krajnice malinko zmne a tm to vlasn i dr. |
|
Autor |
SaVec
len
Vloeno dne 08-01-2011 17:54 |
|
|
S tm zmknutm dobr poznmka, nechm pnovou gumu o 1-2 mm ir. Tavn lepidlo je bn z tavn pistole? |
|
Autor |
rtepcz
len
Vloeno dne 08-01-2011 19:25 |
|
|
Ano, bn lepidlo z tavn pistole. Mon by to lo i silikonem. |
|
Autor |
src ceska trebova
len
Vloeno dne 09-01-2011 09:24 |
|
|
SaVec - Jarda: erven obrubnky mte v jednom tvaru a rozmru nebo se li podle rovinky, vnj krajnice a vnitn krajnice?
Cervene samolepky jsou dvoji - vnitrni a vnejsi. Vnejsi na ctyrdraze jsou potreba ctyri na jeden dil a na vnitrni jedna lepka na jeden dil. Neni ale problem udelat i jine deleni - myslim, ze kruhovou vysec spocitam a nebo se nekde kouknu . Material je kvalitni Oracal 651 matny. Take neni problem udelat i jinou barvu pokud by chtel byt nekdo novator . Jeste jsme chteli zaretusovat vruty bylym tercikem, ale nejak nejsou lidi Ty tam vruty nebudes mit, tak je to bezpredmetne. Jarda
Nejdel typroud autodrha v esk republice
src ceska trebova sem pipchnul tento obrzek:
Editoval src ceska trebova dne 09-01-2011 09:34 |
|
Autor |
SaVec
len
Vloeno dne 10-01-2011 10:41 |
|
|
Jarda: J budu mt zajem o vnj obrubnky na Ites74, vnj obrubnky mal a velk zatka Faro. Poet dl budu znt asi do 14 dn. Jet shnm kdlo na formuli Tyrell. |
|
Autor |
src ceska trebova
len
Vloeno dne 10-01-2011 11:11 |
|
|
Ites 74 si nekde vypujcim abych mohl zmerit a Faro dily mame na draze takze pocitej a rad udelam. Cervenou mam skladem. Pokud by jsi chtel jinou barvu napis abych si ji objednal. Budes chtit presah na zahnuti jak vidis na foto. Je to o cca 2cm na kazde strane vetsi.
Nejdel typroud autodrha v esk republice
src ceska trebova sem pipchnul tento obrzek:
Editoval src ceska trebova dne 10-01-2011 11:15 |
|
Autor |
SaVec
len
Vloeno dne 12-01-2011 07:17 |
|
|
Jarda: Jaky material jste pouili na vyrobu krajnic a jak jsou irok? Pokud ti posta pro vrobu obrubnk vnj prmr Itesu74 tak ten zmm a polu. |
|
Autor |
src ceska trebova
len
Vloeno dne 12-01-2011 08:37 |
|
|
SaVec napsal:
Jarda: Jaky material jste pouili na vyrobu krajnic a jak jsou irok? Pokud ti posta pro vrobu obrubnk vnj prmr Itesu74 tak ten zmm a polu.
Ahaaaaaaaaaa, ja neumim cist. Ja myslel, ze se pise porad o samolepkach. Obrubniky nas delalo vice lidi v klubu, tak to tak i musime probrat na schuzi (prvni unorove utery). Material je 8mm deska komatex na vyrobu reklamnich ceduli. Tvar je frezovany a tak je jedna jako druha. Tato verze neni zrovna nejlevnejsi , ale pro nas pripad stale drahy je zatim to nejlepsi co jsme vymysleli ( a tim padem i to co existuje ) Krajnice tvori "korytko" na celou drahu vcetne nadjezdu. Kdo vi jak draha i sesponkovana "pracuje" pochopi vyhodu pevneho sevreni drahy. Jarda
|