AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetov� server o autodr�h�ch

Úvodní stránka ::  Články ::  Seznam krátkých zpráv ::  Diskuzní fórum ::  Fotogalerie ::  Ke stažení ::  Odkazy ::  Vyhledávání
December 25 2024 06:08:08 

Kalend
PotSttPSoNe
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
ZVODY

1:32
Porsche Cup
Krunohorsk pohr
Moravsk liga
Slovakia Cup

POSLEDN LNKY
Test Corvette C5R Fl...
Aston Martin DBR9 ...
Test TATRA T602 Tatr...
Porsche 997 RSR od F...
Test TATRA 607/2 (FA...
VW Golf Gr.2 "KAMEI"...
Jak vznikaj modely ...
Slotlandia 2011
Dodge Charger 500 od...
Scaleauto Porsche 91...
Flyslot cars Ferrari...
SCX Volkswagen Touar...
SCX Aston Martin DBR9
SCX Aston Martin - p...
GSLOT - Nov znaka ...
KLUBY A KROUKY
AMC Podbaba 132
esk Tebov
DDM Hradec Krlov
MC SRC Most
Prask klub SCX
SCRC - Praha 7
SRC Brno
KONTAKTY
MEDIA

View Thread
AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetov� server o autodr�h�ch | esk autodrha | Panely
strana 1 z 3 1 2 3 >
Autor Krajnice na FARO/ITES
dizzzy
len

Pspvk celkem: 3
Registrovn od: 10.05.10
Vloeno dne 17-05-2010 13:54
Ahoj, nechal jsem si cvicne vyfrezovat z preklizky krajnice k FARO autodraze. Uchyceni zobacky pod drahou. Vypada to, ze by to bylo pouzitelene, ale chtelo by to asi nechat udelat z plastu. Jenze Komatex jde koupit jen cela deska a to je na me trochu moc. Mel by pripadne nekdo zajem o krajnice z bileho Komatexu? Sirka 50mm, cena vzchazi cca 45kc/ks pro vnejsi krajnici male zatacky, 65Kc/Ks pro vnejsi krajnici velke zatacky. Cena je dana hlavne cenou CNC frezovani.
Autor RE: Krajnice na FARO/ITES
Mitch
len

Pspvk celkem: 1003
Bydlit: New Bor City
Registrovn od: 20.09.06
Vloeno dne 17-05-2010 14:55
Nechci dlat chytrho, ale nebylo by to levnj nechat to vyezat rovnou z desky na Laseru? Si myslm, e by to bylo levnj ne to eit CNC frzkou.
Mysl e bys mohl hodit do placu alespo njak vkres podle kterho se to bude dlat a pesnji vm jak to bude vypadat a jak bude fungovat to zachytvn k drze?
vitek
len

Pspvk celkem: 1642
Bydlit: Zln
Registrovn od: 07.12.06
Vloeno dne 17-05-2010 16:58
Pro vymlet u vymylen. Krajnice maj okolo cel Faro drhy v esk Tebov. Na fotky mrkni na jejich webu - http://www.src.websnadno.cz/.
Nevm, jestli o technologii u nkdo nco tady zmnil. Pokud ne, tak napi na klubov e-mail.

ASTON MARTIN - 100 Years of Power, Beauty, Soul.
http://www.youtube.com/watch?v=BGj6x7AE4Rk
Michal15
len

Pspvk celkem: 6
Bydlit: Berounsko
Registrovn od: 24.02.10
Vloeno dne 17-05-2010 17:05
Zdravim. Myslm, e v esk Tebovov maj krajnice piroubovan do stolu, na kterm je drha poloena. Nejsem si tm ale jist. Take pro uivatele, kter nem drhu napevno, jako maj oni, je to nepouiteln, take npad s krajnic pidlanou k drze zobky nen vbec patn.
vitek
len

Vloeno dne 17-05-2010 17:49
J o tom psal hlavn proto, e vm, e kluci drhu i pestavuj. A urit zvili hodn variant een. A asi mli dvod eit to roubovnm.

Jet ale existuj dv varinaty. Bu se zbavit Faro/Ites a koupit drhu, kter nabz i krajinice a nebo pokat na krajnice od vrobce. (co sem dt za smajlka???)

Petr L
Administrtor

Pspvk celkem: 2145
Bydlit: Praha
Registrovn od: 04.04.07
Vloeno dne 17-05-2010 22:31
Vtku, oficiln i kdy myslm, e ji dva roky star stanovisko Faro je " krajnice a po kaminu" take bych asi neekal a jednal. smiley

http://132slotcars.blogspot.com/
Mitch
len

Vloeno dne 17-05-2010 23:12
Vtku, PetrL m pravdu.
Faro s krajnicemi sice pot, ale ne v nejbli budoucnosti. A j si je nehodlm ke sv 30metrov typroud Ites/Faro drze kupovat a v dchodu a prodvat ji mi pipad jako hol nesmysl pa to co bych msto n zskal by mon nebylo ani to sam ve dvojdrze od scalextriku.
Navc tak zdlim ten pocit e kluci v esk Tebov se s tm moc nemazlili a opravdu to naprali vruty pmo k desce stolu. Ale neptal jsem se! Oni si to ale mohou dovolit kdy pestavuj drhu jednou za dva roky. kolik dr bude v tom stolu za deset let? Mon e je ani po tch deseti letech v tom umlm trvnku nenajde. Dokonce mm i pocit e to jsou cel oblouky vyzl rovnou pro danou zatku nikoliv segmentov co dl zatky to dl krajnice.

Petr L
Administrtor

Vloeno dne 18-05-2010 00:21
Pnov, podvejte na web HWS, tak nejdv laboroval s krajnicemi, ale i kdy ty od Carrera jsou myslm velmi dobr, nakonec celou drhu obloil peklikou stejn tlouky jako dly drhy. Nepotebuje krajnice a jet mu drha dr na podkladu jak m. Tak cesta a velmi dobr.

http://www.hwslot.estranky.cz/fotoalbum/new-speedway-ii/carrera-ii

Mitch
len

Vloeno dne 18-05-2010 06:59
To vim, to jako bezpochyby, ale je to ponkud jednoelov. Nemysl? Vem si, e kdy si postavim njakou drhu jen na pr dn pa nemm stl prostory kde bych si ji postavil celou a na stlo tak je tv varianta troku zcestn. Kadopdn souhlas, e to samo osob dr drhu pevn v sob.

Tak co ten Dizzzy? Psne jet? Zajmalo by m, jak to m vymylen. Myslm tedy to uchycen k drze a pichycen mantinel pokud tam njak m.
Petr L
Administrtor

Vloeno dne 18-05-2010 08:38
Uchycen pod, bych nedlal, bude to drhu zvedat, kdy jsem jet jako majitel Faro problm eil, ml jsem plnovanou v krajnici drku do kter se vloila spona na tydrhu, nebo klasick spona dl, pokud by to bylo na konci. smiley

src ceska trebova
len

Pspvk celkem: 212
Bydlit: Sport klub, U Koupalit 2092, 560 02esk Tebov
Registrovn od: 02.10.06
Vloeno dne 18-05-2010 09:14
Ke krajnicim u nas v Ceske Trebove www.src.ceskatrerbova.com - mame je opravdu prisroubovane do stolu. Vyresili jsme tim to, ze draha v takovem rozsahu jenom sesponkovana nedelala dobrotu, takze vsechny dily jsou v jakemsi korytu 8mm hlubokem z krajnic. Jak pise Mitch o laseru, to by asi nebylo stastne reseni, bylo by asi moc odpadu. Nevim zda jsou bezne lasery 2,5 x 1,5 metru coz je cca deska z ktere se to frezovalo. Frezy s takovym stolem jsou. Presnost je dokonala. Udelal jsem pro dilnu vykres v Corelu a krajnice na dilu sedi jak prd.... na hrncismiley. Drahu jsme za tri roky staleho mista predelavali dvakrat. Zatim o dalsim predelavani neuvazujeme ale kdo vi smiley. Tech der v desce stolu bych se vubec nebal. Na prichyceni krajnice jsme pouzili 4mm vrut a na 60 metrech ctverecnich je to zanedbatelne - jenom ta prace se sroubovanimsmiley. Rovinky jsou rezane u naseho clena - truhlare na formatove pile na lamino, takze hladky rez. Rovinky jsou natrene barvou s pilinami (imitace sterku) a zatacky jsou polepene presne vyrezanymi vysecemi na ploteru matnou cervenou folii. Doplneno zachytnymi sitemi - nejen parada ale i prakticka nutnost. Prijedte se podivat a zajezdit na Vychodocesky pohar smiley v cervnu. Varianta pro ty co musi drahu skladat je urcite lepsi reseni se sponkou ctyrdrahy jak pise Petr L. Jarda

Kad tvrtek pokud je pracovnm dnem je nae tydrha oteven pro veejnost od 17 hodin.
Nejdel typroud autodrha v esk republice
src ceska trebova sem pipchnul tento obrzek:

Editoval src ceska trebova dne 18-05-2010 12:08
www.autodraha-src.ceskatrebova.com
Mitch
len

Vloeno dne 18-05-2010 12:15
Kuc vte nebo ne, ale nemt to k vm pes dvst kilk tak jsem tam snad kadej tvrtek.
Jinak j nemyslel vyezvat laserem cel obvodov segmenty, ale prv jen ty mal, co zatka to kus krajnice.
Tak jak to chce Dizzzy i j. Jen by m zajimalo jak to m vyeen s tm uchycenm k drze a mantinely. M u napadlo ledacos, vetn suchho zipu.
vitek
len

Vloeno dne 18-05-2010 15:35
To Mitch Tak jezdi VP a bude tam aspo jednou za dva msce. smiley A zbytek uraz v HK a to u tak daleko nem. Pije v sobotu do Hradce na DDM aspo na pokec a teba se i sklouznout.

dizzzy
len

Vloeno dne 18-05-2010 23:51
Obrzky jsem dal do fotoalba. Na "prototypu" jsou dva zobky. Je to z 8mm truhlsk pekliky, take zobky moc nedr, ale plast by ml bt pevnj. Navc jsem je musel kus uznout, protoe kolidovali s jednou vztuhou dlu, se kterou jsem nepotal. Chce to ale udlat jet tet zobek uprosted (a udlat zobky ir). Dly zatek jsou zpravidla prohnut a krajnice je pak veprosted v ne drha a auto se o n zaraz. Po podloen je sice zase na kocch dl drhy o nco v ne krajnice, co ale dle "test" nevad. Zobky jsou v mst, kde je kraj dlu cca 2mm nad zem, take pokud nen dl prohnut, nic se nenadzvedv. Navc to krajnici fixuje proti posunu podl dlu. Uchycen mantinel jsem neeil. lo by to udlat stejn jako to m faro, ale musela by bt ten frza=dra frzovn. Laserem to udlat nejde kvli tm zobkm a navc byly nabdky na ezn laserem jet dra ne frzovn.
Taky jsem zvaoval spojit navc dly krajnic podobn jako puzzle pro vy stabilitu, ale nejsem si jist estetinost tohoto een.
Dal variantou by bylo vyznout z 6mm materilu a zobky (teba z ohnutho plechu) pilepit zespodu krajnice.
Uchycen sponou tydrhy jsem taky zkouel, ale z t pekliky to bylo nepouiteln, tohy se skoro hned ulomily. Mon, e by plast vydrel...
Tak to zkouknte a dejte do placu nvrhy ppadn se hlate, kdo by ml potenciln zjem.
Pipadn kdyby nkdo vdl o njakm extra levnm frzovn v okol Hoovic, Prahy nebo Plzn...
P.S. Na mj dotaz mi z FARO napsali, e krajnice + tet polomr zatky plnuj na konec roku. (ale je pravda, e nenapsali 2010 :-) )
dizzzy sem pipchnul tento obrzek:

Editoval dizzzy dne 19-05-2010 07:27
Autor RE: Druh foto
dizzzy
len

Vloeno dne 19-05-2010 07:28
Druh foto
dizzzy sem pipchnul tento obrzek:

kmasita
len

Pspvk celkem: 213
Bydlit: Dobichovice
Registrovn od: 11.03.08
Vloeno dne 19-05-2010 08:54
Ahoj skus radi oslovit nkoho na FARO diskuzi http://www.autodraha-faro.cz/diskuse/ tady na faru skoro nikdo nejezd a jak jsi asi u pochopil hlan se tady "dobe rad"
src ceska trebova
len

Pspvk celkem: 212
Bydlit: Sport klub, U Koupalit 2092, 560 02esk Tebov
Registrovn od: 02.10.06
Vloeno dne 19-05-2010 09:56
Myslim, ze jdes spravnym smerem a krajnice budou dobre. Kdyz by jsi sel do plastu, urcite zobacky budou pevnejsi - u preklizky hrozi neslepene kousky nebo nedej boze suk smiley. K tomu frezovani: do googlu jsem napsal frezovani plastu CNC + praha a vyskocilo na mne 29 400 odkazu smiley. Takze jeden vecer budes psat dotazy a nabidky se pohrnou a nemusis hledat v Praze. Dnes to vyresis po netu a dopravnich firem je mraky a nebo balik posty je za 100,-. My jsme to takhle take udelali a asi tak ze 40 oslovenych jsme si vybrali nejlepsi podminky (cena, rychlost, zarucena presnost, dodavka komplet i s materialem atd). Urcite si dej nejdrive udelat jeden vzorek kvuli kvalite (poslali radi postousmiley). Rozdil mezi nejnizsi a nejvyssi nabidkou byl asi 400%smiley, takze se neunahli a chvilku surfuj - to se vyplatismiley. Odhaduji podle stesku nad tim, ze nejsou k Faru krajnice, ze by z toho mohl byt i trochu "kseft", takze Tvoje usili by mohlo byt i financne zhodnoceno. Ja Ti nabizim za solidni cenu vyrezani cervenych klinu z matne samolepky jako mame my - plotr je cast me zivnosti smiley. Jarda

Kad tvrtek pokud je pracovnm dnem je nae tydrha oteven pro veejnost od 17 hodin.
Nejdel typroud autodrha v esk republice
src ceska trebova sem pipchnul tento obrzek:

Editoval src ceska trebova dne 19-05-2010 11:16
www.autodraha-src.ceskatrebova.com
Michal15
len

Pspvk celkem: 6
Bydlit: Berounsko
Registrovn od: 24.02.10
Vloeno dne 19-05-2010 11:04
Zdravim, myslim, ze krajnice z prekliky vypadaj dobe na prvn pokus (prvn prototyp).
Jak pise SRC CT, zkusil bych plast. A kdyz plastova krajnice, tak myslim, ze pevnost rohu by mohla byt vcelku slusna pro pouziti spon od Fara na ctyrdrahu.
Mitch
len

Vloeno dne 19-05-2010 17:31
Dizzzy, kolik by ti jich zbylo do jedn desky, kdy bych chtl z toho zbytku tak +- 2/3 mnostv velkch polomr a asi tak 1/3 mnostv malch polomr?

Jinak te kdy vm jak vypadaj tak uznvm e by je ezat na laseru kvli zobkm nelo nebo by to bylo sloitj a tak dra. Vyadovalo by to dal obrbc operaci.

Jadopdn koncepce toho rozen je chytr a urit funkn. Pokud by se mi to po odzkouen lbilo tak bych si jich vzal mon vc.

Jan
len

Pspvk celkem: 162
Registrovn od: 22.02.08
Vloeno dne 20-05-2010 10:49
Nechci se chlubit, ale podobn jako Hwslot, jsem to eil u ped dvma roky, aby dly dobe drely, prost
jsem je dal na desku a k nim krajnicesmiley (je to een pro drhu "na stole"smiley

Jan
Jan sem pipchnul tento obrzek:

strana 1 z 3 1 2 3 >
Pesko do fra:
INFORMACE
PRAVIDLA WEBU
Copyright, autorsk prva
Administrtoi

TOPlist

DDM HRADEC KRLOV

Seznam novinek
Kalend