AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetov� server o autodr�h�ch

Úvodní stránka ::  Články ::  Seznam krátkých zpráv ::  Diskuzní fórum ::  Fotogalerie ::  Ke stažení ::  Odkazy ::  Vyhledávání
December 25 2024 07:31:58 

Kalend
PotSttPSoNe
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
ZVODY

1:32
Porsche Cup
Krunohorsk pohr
Moravsk liga
Slovakia Cup

POSLEDN LNKY
Test Corvette C5R Fl...
Aston Martin DBR9 ...
Test TATRA T602 Tatr...
Porsche 997 RSR od F...
Test TATRA 607/2 (FA...
VW Golf Gr.2 "KAMEI"...
Jak vznikaj modely ...
Slotlandia 2011
Dodge Charger 500 od...
Scaleauto Porsche 91...
Flyslot cars Ferrari...
SCX Volkswagen Touar...
SCX Aston Martin DBR9
SCX Aston Martin - p...
GSLOT - Nov znaka ...
KLUBY A KROUKY
AMC Podbaba 132
esk Tebov
DDM Hradec Krlov
MC SRC Most
Prask klub SCX
SCRC - Praha 7
SRC Brno
KONTAKTY
MEDIA

View Thread
AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetov� server o autodr�h�ch | esk autodrha | Ovladae
strana 1 z 2 1 2 >
Autor Elektronicky ovladac Slot.it
Marian
len

Pspvk celkem: 248
Bydlit: Libcany u Hradce Kralove
Registrovn od: 05.02.08
Vloeno dne 24-09-2008 16:07
Stojim pred nutnosti si zakoupit elektronicky ovladac (hlavne pro drahu v HK), a nevim jaky. Premyslim nad ovladacem od Slot.it, mate s tim nekdo zkusenosti?
Autor RE: Elektronicky ovladac Slot.it
vitek
len

Pspvk celkem: 1642
Bydlit: Zln
Registrovn od: 07.12.06
Vloeno dne 24-09-2008 16:22
Koupil jsem si ovlada od JMS- erstv ped Porsche Cupem v HK. A jsem s nm maximln spokojen. Na SC v HK u s nm jel i kolega z esk Tebov a ne nespn.
Myslm, e si ho me vyzkouet v HK. Pepino ho m k dispozici.
Pu to trochu schvln - jako pchnut do vosho hnzda - regl od mistra svta povauji za dobrou investici.
Stavitel regl to budou urit vidt jinak. Majitel Slot.it i Hammeru taky.

ASTON MARTIN - 100 Years of Power, Beauty, Soul.
http://www.youtube.com/watch?v=BGj6x7AE4Rk
Petr L
Administrtor

Pspvk celkem: 2145
Bydlit: Praha
Registrovn od: 04.04.07
Vloeno dne 24-09-2008 17:39
Vtku j bych to takto nestavl, dobr investice je kad, kter ti pinese oekvan vsledek.
Vechny tebou uveden ovladae, vetn stavnch, maj svoj kvalitu a kad od ovladae ek nco jinho a tak nen mon to takto jednodue postavit. Zvl᚝ kdy ani cena nen vodtkem, nebo se u vech pohybuje na zhruba stejn rovni.
Nejlep je asi nespchat, vechny si odzkouet, a nechat si kad ovlada vysvtlit od toho, kdo s nm opravdu um zachzet. Pak je mon se rozhodnout.

http://132slotcars.blogspot.com/
vitek
len

Vloeno dne 24-09-2008 18:49
Jo to je dobr doplnn - pokud me - vyzkouej a mluv s tmi co s tm jezd.

Nemyslm, e jsem to postavil tak jednodue. Naopak - upozornil jsem na monost dalho zkouen.

sutor
len

Pspvk celkem: 359
Registrovn od: 10.04.07
Vloeno dne 24-09-2008 19:26
Docela podstatn hledisko pi vbru je i oven spolehlivost. Nic lovka nedoke vc znervznit, ne opakovan funkn vpadky.

Honza
kmasita
len

Pspvk celkem: 213
Bydlit: Dobichovice
Registrovn od: 11.03.08
Vloeno dne 24-09-2008 21:07
Mariane poslal jsem Ti soukromou sprvu smiley
vitek
len

Vloeno dne 26-09-2008 13:42
Pokud zvld nmecky, tak tady je rovnou nkolik vlken k SCP-1.
http://freeslotter.de/board.php?boardid=27&sid=51f18c40d334280ec40d1226c97cf6b7

Ale i k jinm ovladam.

Marian
len

Vloeno dne 01-10-2008 11:19
Jeste jednou diky, vsechny informace, i na SZ mi hodne pomohli. Zvladam nemecky i anglicky, tak jsem hodne cerpal na webech venku, tam byli hodne pozitivni ohledem SCP-1, ty negativni veci byly zejmena k prvnim ovladacum, pak to Slot.it vylepsil. Protoze jsem na drevene draze novacek, tak predpokladam, ze nebudu mit zadne stare navyky, a proto si budu moci rychle na ten ovladac zvyknout, t.j. nebude mi kratka spoust pripadat divna (navic vzdy se da prodlouzit). Nejvice se mi ale libi moznost nastaveni "curve" modu, t.j. konkavni nebo konvexni krivka pridavani rychlosti (t.j. i citlivosti spouste), to by se prave na zatackovite trati v Hradci Kralove dalo vyuzit. T.j. jdu do ovladace Slot.it
kmasita
len

Vloeno dne 01-10-2008 22:41
Ahoj nev co konkrtn pedlvali a jak se poznaj ty prvn ?
sutor
len

Vloeno dne 02-10-2008 08:55
Tedy, je to docela odvaha kupovat ovlada na zklad ryze subjektivnch informac (co me pln vyhovovat jednomu, je pro druhho s ohledem na jeho styl jzdy zcela nepouiteln) posbranch na rznch frech a pedtm si vechny ppadn adepty nevyzkouet v relnm provozu s vlastnmi auty a pacikami. Ale teba bude mt prv ty kliku (i kdy Murphyho zkony urit funguj i v tto oblasti)...smiley

Honza
Editoval sutor dne 02-10-2008 08:58
Marian
len

Vloeno dne 02-10-2008 09:12
Pokud si prectes 100-150 subjektivnich reakci, tak dostavas objektivni nahled smiley, to mne ucili ve druhaku na statistice. Navic par nazoru je tam od Maurizia ze Slot.it, nekde jsou i skutecne hadky a osocovani kdo ma pravdu, coz je zajimave cist. Nazory nebyly pouze pozitivni, ale nekde doslo i na ohmum zakon pri zduvodnovani proc to nejde (nebo jde).

Nechci zkouset ruzne ovladace, nebot tomu nerozumim (zatim). Proto jsem vznesl dotaz tady na foru. Obecne ale k pouzitelnosti jakehokoliv vyrobku - vsechny ovladace, at JMS, TH, Slot.it, etc. jsou ovladace se kterymi muzes vyhrat zavod. Nektere se ovladaji tak, nektere jinak, nektere vyhovuji (vyhovuji naucenym zvyklostem a ocekavanim) lepe a jine hure.

Vzhledem k tomu, ze nemam naucene zvyklosti a ocekavani, protoze jsem vzdy jezdil doma s ovladacem Faro/Ites, tak se nebojim jit do jakehokoliv ovladace rovnou, nebot svoje pacicky, a i svoje uzivatelske chovani (zvyklosti a ocekavani) prispusobim prave tomu konkretnimu ovladaci. Myslim si, ze to chce duveru v tento ovladac, je hodne slozity, a zkouseni a testovani a zkouseni a testovani, a more trpelivosti.

Btw. to co muze plne vyhovovat jednomu neni pro jineho zcela nepouzitelneho. Podminkou je, aby ten jiny zmenil uzivatelske chovani. A ja jsem v tomto (alespon doufam) jako nepopsany list papiru.

Marian
len

Vloeno dne 02-10-2008 09:19
Pro Kmasitu - predelavaji se porad, maji nalisovane akorat vsechny plasty v Cine a tistaky by si meli delat v Evrope, tam se na pozadovane serie nedostanou. Pokud vim, tak upravovali dvakrat pojistku, poprve v unoru a obecne odchytavali mouchy. Jak ty mouchy chytali, to nevim smiley, obcas najdes poznamku - "to je odstraneno", napr. problem s omezovanim u vyssiho napeti mel byd odstranen v dubnu. Kdyz vypustili ovladac na trh, tak prvni mesice jen dostavali informace od nechtenych Beta Testovacu, a na zaklade toho upravovali vyrobek. Ale nemelo to byt nic dramatickeho, jednalo se spise o kompatibilitu vsude se vsim, problem pojistek, a omezeni rychlosti. Samozrejme na pulte to nepoznas.
sutor
len

Vloeno dne 02-10-2008 11:03
Pouit statistiky pi nkupu ovladae naslepo mi pipad z hlediska validity zskanch poznatk tak trochu v duchu ren "stokrt opakovan le se stv pravdou". Ohledn ady tvch dvod pedmtnho vbru by se daly vst dlouh diskuze, ale v jedn vci m stoprocentn pravdu - a u si vybere ze zvaovanch variant cokoliv, bude to zaruen lep volba ne dosavadn Faro (a samozejm taky nesrovnateln dra).
A ti slot.it dobe a dlouho slou...

Honza
Petr L
Administrtor

Vloeno dne 02-10-2008 13:55
Myslm, e koupit ovlada bez pedchozho odzkouen a porovnn nen rozumn. Je sice pravda, e pokud lovk nem pedchoz zkuenosti, tak nen omezen pedstavou jak by to opravdu mlo bt, ale z druh strany je stejn pravdpodobn, e si dky tomu zvykne na nco, co mu nevyhovuje nejlpe. Me na to pijt pozd a me ho pedchoz zkuenost omezovat teba formou patnch nvyk.

Osobn jsem se skoro rok plcal s ovladaem Faro ( st tto doby dokonce pedlan na elektronick), protoe jsem tak neml pedstavu a pedchoz zkuenosti.
Za tu dobu jsem dky kolegm odzkouel co bylo dostupn od klasickho Parma po Slot.It a hlavn tak lecos pi relnm nasazen zail vetn rznch poruch a anomli. Ani pak jsem nebyl jednoznanm zastncem jednoho ovladae - vechny byly v porovnn s Faro super, ale kad ml nco, co mi vadilo a nco, co ostatn nemaj. Rozhodoval jsem se dlouho a nemt za sebou toto martrium urit bych nebyl stoprocentn pesvden o sprvnosti volby.....

Marek
len

Pspvk celkem: 43
Bydlit: Okres Znojmo
Registrovn od: 28.12.06
Vloeno dne 29-11-2008 15:02
Mm SCP-1 a s Carrerou mi to hapruje. Do 3/4 plynu to mak normln, ale pokud dm maximum, tak klesne napt a auto se vklidu loud...
Tedy naznaovan problm s naptm u prvnch sri ovlada? (nad 12V ...)
To to mm jako vzt a hodit to do koe? (koupeno u pana Zednka)
Dky za pomoc.

Marek
Petr L
Administrtor

Vloeno dne 29-11-2008 15:17
Marku, pokud jsi nic nedlal se zapojenm pipojovacho dlu Carrera, tak bych s tou reklamac rglu pokal.

U vech 10 pipojovacch panel Carrera, kter jsem za posledn rok ml v ruce je zapojen jinak, ne je zvykem. Ve se d jednodue poeit obrcenm zapojenm konektor od zdroj, pouze auta jezd opanm smrem. smiley

J to eil komplet pedrtovnm a je ve OK.

Schvln si to prom a uvid. smiley

Petr L sem pipchnul tento obrzek:

Editoval Petr L dne 29-11-2008 15:22
kmasita
len

Vloeno dne 29-11-2008 22:49
Mm ovlada z prvn srie jezdil jsem s nm i teba na 16v a ok. Mm zase problm z nastavenm minimln rychlosti. U silnjch motor je i ta nejmen minimln rychlost moc a rgl je potom moc ostr a moc se s nm vypadv.... Co mi ale zar je to e to vlastn funguje opan ne klasick odpor kde naopak m silnj motor tmto poten namaknut je "mnk" a pouvaj se proto na silnj motory men odpory....
Ivan
len

Pspvk celkem: 461
Registrovn od: 19.01.07
Vloeno dne 30-11-2008 15:21
Pete, jsem te dlouho po nemocnicch a mon se mi vlivem chmie nco vypailo z hlavy. Podle mn je v praidlech SRC napsno, e plus pl je v pravo po smru jzdy. Ty ho m na obrzku vlevo. J mm sice jenom dva sety a tyi modelyod Carrery a ve funguje jako na dev. U cek je mnost pepnut polarity do otru. Jde o to, e nemus pedrtovvat ppojn dl, ouze ho oto zuvkami dovnitokruhu. Ale mon mm jin sety.
Petr L
Administrtor

Vloeno dne 30-11-2008 17:37
Ivane, je to mon, schema je pevzat z USA, ale to nen podstatou problmu, zsadn je, e je u Carrera zapojen takov, e m + na erven a - na bl.
U odporovch ovlada je to fuk, ale divil bych se, kdyby to nevadilo elektronickm. Radi jsem to nezkouel o rovnou to ve pedrtoval.

Ivan
len

Pspvk celkem: 461
Registrovn od: 19.01.07
Vloeno dne 08-12-2008 09:36
Tak jsem se na obrzek podval doma, m pravdu. Pokud je to zapojen takov, mus to pedrtovat. Omlouvm se za pedchoz blbol, v nemocnici to nebylo na kiosku tak dobe vidt.
strana 1 z 2 1 2 >
Pesko do fra:
INFORMACE
PRAVIDLA WEBU
Copyright, autorsk prva
Administrtoi

TOPlist

DDM HRADEC KRLOV

Seznam novinek
Kalend
BPA Gallardo + Vsledky
O DDM Bark