Autor |
RE: AUTOMODELÁŘSKÁ SOUTĚ |
Petr L
Administrátor
Příspěvků celkem: 2145
Bydlitě: Praha
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 29-05-2008 19:42 |
|
|
Tak a definitivně nestíhám termín
|
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Příspěvků celkem: 1154
Bydlitě: Hvozdnice
Registrován od: 13.09.06 |
Vloeno dne 30-05-2008 08:47 |
|
|
Musím napsat na rovinu, e mě mrzí, e se doposud do soutěe nikdo nepřihlásil.
Pořád se zde objevují hláky typu" ... nic se tu neděje ... a kdy se teda pokusíme zorganizovat podle mě velice jednuduchou soutě a navíc o zajímavé ceny, které jsme kvůli tomu sháněli, nenajde se nikdo, kdo by se zúčastnil.
V krátkých zprávách je nyní aktuální informace o soutěi ... uzávěrka byla prodlouena do 20. 6. 2008
Je to první věc, kterou jsme pro vás takto zorganizovali a pokud to nezafunguje, asi také poslední.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 30-05-2008 12:02 |
|
|
No jo ale to je ono, asi ne kadý má ve fokusu zrovna něco od Fly, ne kadý je schopný doma stříkat a vyrábět decals.
Kdy pak z těch pár, co by mohli, má kadý nějaký důvod proč se nezúčastnit, tak se není proč divit kde jsme e?
|
|
Autor |
Marian
člen
Příspěvků celkem: 248
Bydlitě: Libcany u Hradce Kralove
Registrován od: 05.02.08 |
Vloeno dne 30-05-2008 12:03 |
|
|
Tome, je to trochu jinak. Vid moji reakci, a to jsem venoval soutezi hodne casu, abych zdokumentoval konkretni vuz, a vsechny detaily na nem. Hodne jsem se pritom naucil o CanAm , dokonce jsem nakreslil 4 pohledove bokorysy dvou vozu a chystal jsem se na treti..., ono to mnou zvolene auto je k dispozici az ted...
To jen na vysvetlenou mych pohnutek, nyni zvazuji jestli se mam do toho pro kratkost casu pustit, kdyz uz je model dostupny (mezitim mi ukradli v Praze notebook se vsemi fotkami a nakresy, a jeste mi rozbili i sklo na aute). |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 30-05-2008 22:07 |
|
|
Nevíte někdo co je to za logo. Snímek je z BOAC 1971
Petr L sem připíchnul tento obrázek:
|
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 31-05-2008 01:33 |
|
|
Díky za typ, vdy to bylo i okolo tratě v té době. Nějak mi netrklo
|
|
Autor |
Mitch
člen
Příspěvků celkem: 1003
Bydlitě: New Bor City
Registrován od: 20.09.06 |
Vloeno dne 02-06-2008 13:57 |
|
|
PetrL na to částečně kápnul.
Moná bych se taky zůčastnil kdyby bylo v nabídce něco co by mě nadchlo. Ale kdy se podívám tak jak od Fordu tak od Ferrari nic. Vechno hotovky v cenně přes 1200. To po mě nemůete chtít abych kvůli soutěi bez vyhlídky takový model zruil a předělal. By se mi pěkně prodrail.
A jetě mě jedna věc fascinuje. Koukal jste někdo na oficiální stránky Fly?
Můe mi někdo vysvětlil logiků těch stránek? Modely dělaj podle různých kitů (Limited, Playboy, Duo, Fast nebo jen Kit a nevim co jetě), ale modely na stránkách jsou podle značek a navíc jetě ne vechny pohromadě.
Jak a kde mám zjistit co vechno vyráběj prodávaj a v jakých setech? Býval bych se zkusil s někym dohodnout na nějakym dovozu. |
|
Autor |
Marian
člen
Vloeno dne 02-06-2008 14:54 |
|
|
Podivej se na www.slot32.de, tam je kompletni databaze modelu Fly, myslim ze vse co vyrobili, i to co uz se neda sehnat.
Jina dobra stranka je www.flymodelcars.com, to je stranka britskeho distributora. |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 02-06-2008 15:00 |
|
|
No myslím, e Fly Car collector je docela přehledný
http://www.flymodelcars.com/system/index.html
|
|
Autor |
Jirka
člen
Příspěvků celkem: 417
Bydlitě: Holubice, Praha-západ
Vloeno dne 02-06-2008 15:15 |
|
|
Pepino, koda e jsem se podcenil. Ji začátkem dubna jsem měl hotovou 917ku v Gulfu ale jeliko mi krycí lak rozleptal nástřik, tak to do dokonalosti mělo daleko ale na Krunohoru jsem s tím jezdil a hlavně pro závody jsem to dělal. Kdy jsem si vak přečetl tady ty vekeré odborné přípravy neodváil jsem se ti to do soutěe poslat abych si neuříznul ostudu. koda mohl jsem vyhrát.
Závod je ivot, to co je před či po něm je jen čekání. |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 02-06-2008 15:17 |
|
|
Trefa
|
|
Autor |
Marian
člen
Vloeno dne 03-06-2008 14:54 |
|
|
Nakonec jsem se sam umrskal, a jdu do toho. Bude to model Porsche 908, tak jak jel zavod America Road na trati Elkhart Lake v roce 1970 (serie CanAm). Je to slavny vuz, nebot v pristim zavode (v Atlante) ziskal vitezstvi, mimochodem prvni vitezstvi pro Porsche v CanAm. To vitezstvi je o to cennejsi, ze vuz s obsahem 3l, zvitezil v konkurenci vozu s dvojnasobnym obsahem. Zboku vypada takhle:
Zhora takhle:
Editoval Marian dne 03-06-2008 14:56 |
|
Autor |
Marian
člen
Vloeno dne 06-06-2008 09:53 |
|
|
Ted mi dorazil balicek z Ilpe. Tak to odstartuju, do pondeli musim mit udelane podklady na obtisky, at to muze Pepino (diky Pepino) vytisknout. Anebo nema nekdo k dispozici ten obtiskovy arch od Revellu? Tam prave byly stare loga, to je presne to co potrebuju. |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 23-06-2008 11:53 |
|
|
Tak jsem to nestihnul, stříkat jsem začal a dnes.......
Editoval Petr L dne 23-06-2008 11:58 |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 23-06-2008 12:02 |
|
|
Take cíl - P 917, Sebring-1970 T, Jo Siffert / Brian Redman, je jetě bohuel hooodně daleko
Editoval Petr L dne 23-06-2008 12:08 |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 24-06-2008 02:27 |
|
|
Take soutě je za námi a docela chápu Pepinovo zklamání, z toho, jaký ohlas a účast při stovce registrovaných členů měla.
Mluvili jsme o tom ji na dvouhodinovce u nás na Podbabě.
Samostatnou kapitolou jsou ale myslím komentáře o stavu a pasivitě zdejí komunity ve vztahu k této soutěi od těch, kteří se sami soutěe nezůčastnili, tak to opravdu nechápu.
My s Jirkou jsme se alespoň pokusili........................
Editoval Petr L dne 24-06-2008 02:30 |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 24-06-2008 11:33 |
|
|
No zrovna ti, co se do akce nadeně vrhnuli ale tím to skončilo se alespoń o něco pokusili. Horí je ta skoro skoro stovka členů, kteří se ani neobtěovali.
Já jsem se třeba na soutě docela těil, ovem gará/dílnu mi obsadili zedníci. Jsou holt v ivotě věci, které mají jaksi přednost-bohuel. Ve společnosti pytlů s cementem, prachu z brouení fasády atp se opravdu stříkat nedá. No a kdy jsem se konečně v garái osiřel a vygruntoval, tak jsem po pár dnech práce díky spěchu áhnul přesně na střed střechy do nezatvrdnutého základy. Zjistil jsem to a po zatvrdnutí Při odstraňován dokonalého otisku vlastního palce jsem částečně probrousil jediný výstupek, který P917 na střee má a rázem jsem měl ve střee díru. Drahocený čas na stříkání a finále jsem strávil naprosto děsivou prací na rekonstrukci toho "bobku" No a bylo po soutěi....... co mám dělat? Zbyl pocit, e jsem nachal Pepina a vlastně i Mariana ve "tychu". Ono soutěit sám se sebou je asi taky docela pruda.
Pak kadá poznámka kohokoliv (i dobře míněná), který se nezůčastnil ale pouze konstatuje, e ostatní nic nedělají, docela natve. To snad lze pochopit ne?
|
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 24-06-2008 12:28 |
|
|
Tak s tou ancí má Tome naprostou pravdu! Podívám li se na tvé tutoriály, tak by model byl určitě hodně kvalitně zpracovaný.
Moná je koda, e Fly nemá ve Fast kitech nějakého Nascara................
|
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 24-06-2008 14:33 |
|
|
Ale moná to s tou aktivitou členů zase tak patné nakonec nebude. Kdy vidím aktivity okolo 130, tak jsem zvědavý, jak to dopadne.
|
|
Autor |
Marian
člen
Vloeno dne 24-06-2008 16:09 |
|
|
Sel jsem do toho s tim, aby jsem pomohl Pepinovi, pres nej tomuto webu. Jestli na nem chci cist kvalitni obsah, a potkavat sa na nem se zajimavymi lidmi, tak musim podat pomocnou ruku. T.j. i pripravuji nejake clanky, a i tutorial. Jeden z nich bude urcite u sstavbe Porsche 908, resp. konverzi kitu Fly do podoby jaka jezdila
|
|