Pspvk celkem: 318 Bydlit: Praha Registrovn od: 06.01.09
Vloeno dne 18-07-2011 12:47
Tak jsem ho trochu poladil. Myslm e loga na bonicch kdel modelu prospla a npisy vytvoen pomoc obtisk Fslot tak. Vce o modelu jsem j i ostatn napsali do koment k lnku.
Pavel 128 sem pipchnul tento obrzek:
Vloeno dne 25-07-2011 17:06
O vkendu jsem postavil drhu a zkusil Lotuse v akci. Musm ct, e mne v prvn chvli zklamal, pli siln inek magnetu dovoloval jezdit v podstat jen v reimu plnej nebo nic a tak to byl sp trhanec ne jzda. Problm jsem vyeil odstnnm magnetu kouskem kreditn karty ve velikosti magnetu vloenm pod nj. Te u jezd dobe ale rovn Marchu nedosahuje. Je mrn petiv, co nen na kodu. Umstn magnetu uprosted auta nen asi tak ideln, no a o jeho sle nemluv. Nejlep umstn magnetu m jednoznan March, tedy mezi motorem a zadn osou. Williams ho m za zadn osou a tak je nadzvedvn pedek, take jsem musel dovaovat (a vte kolik je tam msta ) a dval jsem mk kartky. Stedov umstn u Lotusu mi pipadalo teoreticky ideln, ale nen tomu tak. Pehnan sbhavost pednch kol se na drze pi pist magnetem zmn v relativn normln geometrii. Kdy tak napite sv zkuenosti z jzd.
Vloeno dne 05-06-2013 15:38
Ped asem tu Pepino psal lnek o modelu Fly Ferrari 250 LM a celkov model chvlil. Protoe jsme na tento model tak narazili s Honzou Charvtem bhem diskuse o povolench vozech na mosteckou 6h, tak jsem se ho rozodl zkusit na devnou drhu postavit pro rekrean jedn na Podbab. Po vybalen modelu mi dolo, pro jsem asi Charviho svm poadavkem na zaazen modelu mezi povolen vozy velmi pobavil. Rozchod zadnch kol 55-56mm opravdu nedv monost z modelu smyslupln zvok postavit o implantaci klece nemluv. Na Podbab by navc jel kvli zkmu rozchodu asi asto v "pkopu" drky. Tak jsem si ho nakonec upravil na dobr domc jedn.
Vzhledov mne model velmi mile pekvapil, ze statickho hlediska je ndhern. Z hlediska funknosti je to hor i kdy z krabiky model jede, ale patn vlisek jedn pneu a kiv nalisovan pevod si dal pravu. Pouil jsem komplet vybaven SlotIt a a zbyten siln motor NSR 25000, kter jsem koupil kvli pvodn zamlenmu uit na devn drze. Kola jsou 15 a 17 mm, pneu C1 19x10, pevod 38/12. Podloenm magnetu jsem snil jeho innost, protoe s koly SlotIt je svtl vka men a magnet ble drze. Po pravch jsem se "zelenm blkem" spokojen .
Vloeno dne 05-06-2013 15:44
Jet pidvm obr. zadnho kola. Protoe jsem chtl mt model co nejvrnj, bylo nutno njak imitovat drtn vplet kol. Pouil jsem inserty pro model SlotIt Chaparal, kter sice nemaj pedstavovat kola drtn, drtn vplet vak imituj uspokojiv, kdy se navc pidaj pvodn kdlov matice je dojem docela realistick. U zadnch kol jsem kvli vtmu prmru pidal jet "lmec" pvodem z Daytona Riley, jeho kola mi zbyla po stavb vozu na 6h Dn.