AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetov� server o autodr�h�ch

Úvodní stránka ::  Články ::  Seznam krátkých zpráv ::  Diskuzní fórum ::  Fotogalerie ::  Ke stažení ::  Odkazy ::  Vyhledávání
December 25 2024 07:59:51 

Kalend
PotSttPSoNe
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
ZVODY

1:32
Porsche Cup
Krunohorsk pohr
Moravsk liga
Slovakia Cup

POSLEDN LNKY
Test Corvette C5R Fl...
Aston Martin DBR9 ...
Test TATRA T602 Tatr...
Porsche 997 RSR od F...
Test TATRA 607/2 (FA...
VW Golf Gr.2 "KAMEI"...
Jak vznikaj modely ...
Slotlandia 2011
Dodge Charger 500 od...
Scaleauto Porsche 91...
Flyslot cars Ferrari...
SCX Volkswagen Touar...
SCX Aston Martin DBR9
SCX Aston Martin - p...
GSLOT - Nov znaka ...
KLUBY A KROUKY
AMC Podbaba 132
esk Tebov
DDM Hradec Krlov
MC SRC Most
Prask klub SCX
SCRC - Praha 7
SRC Brno
KONTAKTY
MEDIA

View Thread
AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetov� server o autodr�h�ch | Zvody a akce | V Hradci Krlov
strana 3 z 5 < 1 2 3 4 5 >
Autor RE: SLOT.IT Group C
notes
len

Pspvk celkem: 47
Bydlit: Liberec
Registrovn od: 02.09.08
Vloeno dne 18-03-2009 10:27
Me tedy dovazovani zatim moc nejdesmiley -snad se to casem naucim.ale at si to dovazi kazdy cim chce,vzdyt je to prkotina....jinak maM PRO VAS RADU-jako rybar vim,ze za par korun koupim velka olova,ktera jde lehce pretavit-coz jako rybar cinim casto na ruzne tvary a je to pristupne pro kazdeho s minimal. naklady a hledanim. A komu se nechce tavit,staci par ran kladivem a pak ostry nuz a ma co potrebuje. A nemusi se zase spekulovat a merit jeste olovo pri prejimce. Jinak s nakupem neotalejte i u rybaru budou brzo olova zakazana,prechazime na zateze z kamenu smiley

opt jsem za novka po 30 letech
334424673
Lada64
len

Pspvk celkem: 76
Bydlit: Hradec Krlov
Registrovn od: 17.12.07
Vloeno dne 18-03-2009 10:33
Nechci tvrdi, e toto pravidlo je patn (kdy u je napsan), ale jde o ten systm kontroly
Ivan
len

Pspvk celkem: 461
Registrovn od: 19.01.07
Vloeno dne 18-03-2009 10:54
Dostvm do tla vce jed ne je ve vech olvnch zvakch mojich autek. Pokud bude muset bt zvako pouze komern produkce, tak se budu na zvody pouze koukat. Natst jsem si koupil Carreru. Barva psky - to byl pokus o odlehen tohoto tmatu. Pokud to nebylo pochopeno a vznikla njak diskuze, kterou jsem nestail ped smaznm pest, omlouvm se.smiley
sutor
len

Pspvk celkem: 359
Bydlit: Praha
Registrovn od: 10.04.07
Vloeno dne 18-03-2009 10:54
Vechny body pravidel mohou mt kauzln zvislost na optickou a dal kontrolu pi pejmce. Prv proto bych neeil vku zva, protoe tam se budeme dostvat do nesmyslnch debat ohledn jejich nkde nerelnho pemovn (a o tom, e jsou tyto neshody mon, svd i tato debata), ale protoe je uren materil, tak bych povolil jeho libovoln uit v dan vze. Stailo by se pak kouknout na to, zda jde o olovo i zinkochorm a pak pevit cel model, zda spluje maximln povolenou vhu.

Jinak, kdybyste chtli z njakho dvodu standardizovat pro vechny stejn olovn zva, mohu ho zajistit dostaten mnostv pro vechny (ocejchovan varianta). Cenov vychz na 25,- K za sadu 2,5g (myslm, e je to 12 kus, se spodn samolepc vrstvou).

Honza
notes
len

Pspvk celkem: 47
Bydlit: Liberec
Registrovn od: 02.09.08
Vloeno dne 18-03-2009 11:11
jinak s tou vahou modelu-mozna mi neco uteklo a nebo to nechapu-bude max vaha pro kazde auto zvlast nebo celkova pro vsechna auta ve skupine?? Protoze pokud bude celkova ve skupine a bude varianty,kazdy pobezi sehnat co nejlehci auto,aby tam mohl dat vice olova....hele lidi,nevim,jestli jste si nekdo vsiml,ona je celkem krize a lidi premysli,za co dat ci nedat korunu. A vymyslet pravidla,ktera z vyvazovani za koruny udela zase drazsi zalezitost mi opravdu pripada scestne. Sakra to ten,co ma olovo 3mm vysoke bude tak zavidet tomu,kdo vezme kladivo a jednou ranou z toho udela 2,5mm??? Nebo o co tu jde??? Prestavam tomu vsemu rozumet....kdyz se resi upravy,lexany,motory -to bych jeste pochopil,ale ranu kladivem do olova to je uz podle me naprosto scestne!!!!!

opt jsem za novka po 30 letech
334424673
sutor
len

Pspvk celkem: 359
Registrovn od: 10.04.07
Vloeno dne 18-03-2009 11:30
Vha modelu by byla samozejm pro kad typ auta rozdln, i kdy vhov rozdly jsou u tto skupiny mal. Ale hlavn to byl jen nvrh na eventuln dal srovnn handicapu. Podle rozbhl debaty je vidt, e by ve zva asi nkomu opt vadila. Zlat Krunohor.

Jinak jsi na velkm omylu, e by nkterm lidem brnila krize v investicch, urit se objev ada aut s lexanem, Mg disky, dutmi a nezvislmi osami a Al pevody. Cena doven je proti tmto pravm zcela marginln zleitostsmiley v dech korun (navc ani ta rybsk zva nejsou zadarmo).

Honza
Editoval sutor dne 18-03-2009 11:31
liberec
len

Pspvk celkem: 28
Registrovn od: 27.10.08
Vloeno dne 18-03-2009 11:30
Tato diskuze mi ned a proto reaguji. Pravidlo o pouit typovho zva je patn a nem v celkovch pravidlech co dlat. Opt jste papetj ne pape.smiley
http://www.tom59herder.cz/index.php
Honza65
len

Pspvk celkem: 164
Bydlit: Most
Registrovn od: 05.04.07
Vloeno dne 18-03-2009 11:44
souhlasm s libercem,moc to rozpitvte a pak je z toho ta povstn bramboraka.v jednoduchosti je to kouzlo.Kp jezdme dost dlouho,pravidla na A4 a fungujeme.smiley
Standa
len

Pspvk celkem: 275
Registrovn od: 24.01.09
Vloeno dne 18-03-2009 11:45
Pnov,toto jsou nmty proT.Z.pro ppadnou pravu pravidel,nyn vychzejme ze stvajcch,.poelme se o informace.
Tomas Zednicek
len

Pspvk celkem: 13
Bydlit: Chr᚝any (Tebvlice)
Registrovn od: 17.04.07
Vloeno dne 19-03-2009 00:33
Dobr veer. Vtina z vs asi v, e zde tak asto nepi. Dnes jsem k tomu byl vyzvn slovy "prosm t, napi tam, u nemohu st, co se tam zase dje".
Tato pravidla nebyla dn hur akce. Ped jejich sepsnm jsem sbral nmty od lid, kte se astn celkem pravideln zvod a njak chtj zpt k maketm jako takovm, tedy ne tm smrem, kam uklouznul "krunohor". A tak ne od tch, kte sed v zamstnn nebo po veerech u PC a nemaje nic kloudnho na prci bu nesmysln ouraj, nebo hledaj skulinky, jak nco, co je v dobrm myslu vytvoeno, obejt, nebo lidov eeno pe_cat. Proto, jak jsem Pepinovi od samho zatku kal, toto budou zvody pro lidi, kte se chtj pobavit, bez nroku na nutnost peezvat podvozky, i jinm zbsilm zpsobem upravovat auta tak, aby byla jet rychlej ne ta nejrychlej. Mimo jin, pvodn pravidla pro "krunohor" vychzela tak z mch pravidel. To, e z tchto pravidel byly postupn vypoutny urit vty, m dnes za nsledek, e se v plastovch modelech 1:32 pouvaj "SRC" vodtka, tm ve vech kategorich jsou k vidn auta obut na pneu a discch F1 (upozoruji, e se jedn o zvody MAKET), pedn kola vlaj pi jzd ve vzduchu, karosrie ouraj o drhu.
To, e byl pesn pedepsn zpsob dovaovn, je jen st danho. Jsou tam i jin direktiva, ale jak je vidt jsou nutn. Kdo chce dle tchto pravidel zkusit zvodit, a tak uin, ostatn prosm, vyuvejte svj as elnji. Kadmu jsem pipraven odpovdt na jeho smysluplnou individuln otzku, pro je to tak a ne jinak (mou soukromou mailadresu najdete v mm profilu).
Nyn pro plnost ="Slot.it" se bude jezdit v tcto kategorich:
Classic, Gr.C, GT/LM, a vytrvalostn (individuln hodinovka) DPC, tedy Sideways Riley MkXX.
Potencilnm zastnnm peji pedem pjemnou zbavu.

Tom Zednek
www.autodrahy.info
JMS
len

Pspvk celkem: 349
Bydlit: Holeov
Registrovn od: 21.03.07
Vloeno dne 19-03-2009 05:46
Mj nzor je ten, e doven auta je ta nejleh prkotina a na materilu zase a tak nezle.
Klidn a si to nkdo dov plastelnou, kdy nebude radioaktivn.....smiley

JMS
www.blueking.cz
Pepino
Super Administrtor

Pspvk celkem: 1154
Bydlit: Hvozdnice
Registrovn od: 13.09.06
Vloeno dne 19-03-2009 09:08
Take pnov, dnes veer v HK premira Group C. Dodm pak fotky aut a podvozk.

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
155143779 www.facebook.com/autodrahaorg/
Standa
len

Pspvk celkem: 275
Registrovn od: 24.01.09
Vloeno dne 19-03-2009 09:47
A hlavn bude drsn pejmka:svtlosti,inzerty,vybarven interiru,materil zva,dotek pednch kol,pozice zadnho kdla,Pepo piprav se!smileysmileysmiley
Pepino
Super Administrtor

Vloeno dne 06-04-2009 10:49
Zveejnna FINLN pravidla pro GROUP C
http://www.autodraha.org/hk/viewpage.php?page_id=19

Podle tchto pravidel se pojede i Group C po skonen Porsche Cupu v Nov Pace.

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
vitek
len

Pspvk celkem: 1642
Bydlit: Zln
Registrovn od: 07.12.06
Vloeno dne 16-04-2009 09:20
Kolik ns pojede Group C a s m?
Hlsm se jako prvn s Jaguarem XJR9 . 60.

ASTON MARTIN - 100 Years of Power, Beauty, Soul.
http://www.youtube.com/watch?v=BGj6x7AE4Rk
Pepino
Super Administrtor

Vloeno dne 16-04-2009 09:38
Pepino 956C
Standa Nmeek 956C
La Just Jr. 956KH
? Standa Lakom Lancia LC2/ Porsche 956C

Jinak jsme zjistili, e nen a tak lehk dt auto do kupy bez znalosti kompletnho Slot.it sortimentu.

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
Petr L
Administrtor

Pspvk celkem: 2145
Registrovn od: 04.04.07
Vloeno dne 16-04-2009 09:55
A na co jste narazili?

http://132slotcars.blogspot.com/
Pepino
Super Administrtor

Vloeno dne 16-04-2009 10:07
Nap. standardn pouvme Al disky 17 x 8 (SIPA18-Als), ale pi pouit Sidewinder OFFSET klece se tyto disky nevejdou na i do karoserie P956C a je nutn pouvat ty se zaputnm nbojem (SIPA38-Als) apod.

Pak teba pedepsan pneu 20 x 10 se pouvaj pouze ve smsi S2 a nikoliv standarn S1 a navc je rozpor mezi oznaenm v nabdce Slot.it, kdy stejn pneu je v katalozch jako 20 x 10 a na balku pod stejnm vrobnm slem 19 x 10

Mte nkdo vyzkouenou sms S2?

A doposud mi tak nikdo neekl a nikde jsem nenael, jak typ pneumatik se dv do pytlku do krabiek Slot.it jako nhradnjsou tam 2 ks pneu).

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
vitek
len

Pspvk celkem: 1642
Bydlit: Zln
Registrovn od: 07.12.06
Vloeno dne 16-04-2009 10:48
Fakt to nen sranda. Nap. a po dodln webu Slot.it, kde jsou info o kadm modelu, tak vm jak klece pat do Jaguaru.
Ale Tom Zednek bude na mst. Tak si pipravte penenky a co nebude dokoupme. Nap. teprve te mn Pepino nakopl s tou sms S2. Mm tam S1.

Jen se musm pochlubit - sehnal jsem povolen zva smiley A mt lnou h..., neml bych nic.

ASTON MARTIN - 100 Years of Power, Beauty, Soul.
http://www.youtube.com/watch?v=BGj6x7AE4Rk
Jirka
len

Pspvk celkem: 417
Bydlit: Holubice, Praha-zpad
Registrovn od: 04.04.07
Vloeno dne 16-04-2009 10:49
Pestoe mm s pouvnm Slot. itu zkuenosti, technick pravidla mi pipadaj zbyten sloit a nevm zda se ho nkdy zastnm. Kdy u jste chtli rovn technick podmnky pro vechny, tak pro to nemohli bt jen auta z krabiky bez jakchkoliv prav. Vdy ty auta jezd na dev jako z praku. Nen to jen mj nzor, a bavil jsem se o tom na zvodech se spoustou lid.

Zvod je ivot, to co je ped i po nm je jen ekn.
tel. 723577484
strana 3 z 5 < 1 2 3 4 5 >
Pesko do fra:
INFORMACE
PRAVIDLA WEBU
Copyright, autorsk prva
Administrtoi

TOPlist

DDM HRADEC KRLOV

Seznam novinek
Kalend
BPA Gallardo + Vsledky