Autor |
HRADECKÝ POHÁR - Registrace |
Pepino
Super Administrátor
Příspěvků celkem: 1154
Bydlitě: Hvozdnice
Registrován od: 13.09.06 |
Vloeno dne 15-09-2006 08:43 |
|
|
Take lidičky, sháníme cca 10 lidí do zimního poháru. Kdo se hlásí? Jezdit se bude zase asi neděle, cca od půlky listopadu.
PRO UPŘESNĚNÍ: POHÁR JE SOUKROMÝ ZÁVOD POUZE PRO VYVOLENÉ, KTEŘÍ SE ÚČASTNILI POHÁRU JI V SEZONĚ 2004/2005.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
Editoval Pepino dne 20-09-2006 12:41 |
|
Autor |
RE: HRADECKÝ POHÁR - Registrace |
Cmelda
člen
Příspěvků celkem: 5
Registrován od: 18.09.06 |
Vloeno dne 18-09-2006 14:45 |
|
|
No, nějak nikde nevidím seznam přihláených, ale hlásím se a vem vám letos se svým vytuněným porsche natrhnu prdélky :-DDD |
|
Autor |
Cmelda
člen
Vloeno dne 18-09-2006 14:46 |
|
|
A propó, jak je to s týmy? Bude to jako minule, dvoučlenné týmy, nebo letos kadý sólo??? e bych začal rychle hledat paráka... |
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Vloeno dne 19-09-2006 15:14 |
|
|
Teamy nebudou a nikdo dalí tu není, protoe se nikdo dalí zatím nepřihlásil. Kdytak to odjedem ve dvou lidech :-)
Vidím to tak celkove pouze na 2-3 závody.
P.S: vydrail jsem teď 2 nová autíčka, take budu mít svoji super červenou stáj
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
Mitch
člen
Příspěvků celkem: 1003
Bydlitě: New Bor City
Registrován od: 20.09.06 |
Vloeno dne 20-09-2006 14:16 |
|
|
Proč jen pro vyvolené? Se pořádá u někoho ve slepě nebo jsou v tom důvody technického rázu jako nedostatek potřebných dílů na pořádný autodrom nebo časomíra s počítadlem? Či je to čistě osobní párty pro zvané? Ne e bych se hrnul do prvních řad uchazečů, ale ptam se asi i za ostatní fandy české dráhy. Býval bych se rád zůčastnil, ale bohuel to mám kapku z ruky a na to abych se zůčastnil několika závodů nemám prostředky. |
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Vloeno dne 20-09-2006 14:44 |
|
|
Ve sklepě ne, ale v obýváku :-) V roce 2004 jsem udělal zimní pohár po kamarády a nalo se celkem asi 16 závodníů, kteří se jak mohli dostavovali na závody a závodili. Závodilo se opět v obýváku, ale bylo tam jetě méně nábytku ne nyní.
Proto je tento pohár opět spíe pro pár Hradečáků.
Stránky jsou tu proto, aby se dali dohromady právě různí zájemci z různých měst a třeba pořádali vlastní závody.
Samozřejmě u delí dobu uvauji o větí celodenní akci, ale je třeba mít tělocvičnu, vymylen systém závodu, mít různé kategorie (aby nezávodila 9V, 12V a Favoriti najednou) atd. Spousta práce a třeba z toho nic nebude. Proto my máme malý pohár pro pár lidí a dalí se pomalinku nabalují.
To moje odpověď.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
Cmelda
člen
Vloeno dne 22-09-2006 14:34 |
|
|
Hele, kdy je Mitch administrátor, já chci taky :-D Jinak info o tom, co vechno nabízí fy FARA je fajn, ale ve speciálce v HK toho moc nemají a fy FARA prý u léta jen slibuje a skutek utek...přesto se mi ale podařilo nakoupit jejich super vysokootáčkový motorek a v kombinaci s 9zoubkovým pastorkem a mým super vychytaným podvozkem porsche 911 to prostě dává dohromady stroj, který nebude mít konkurence...je tedy dobře, e jsi rozířil svou stáj - tým "1.Česká-Čmelda Racing" ji minulý rok marně hledala soupeře :-) |
|
Autor |
Cmelda
člen
Vloeno dne 22-09-2006 14:35 |
|
|
A kdy u jsme u toho...co se týká umístění...u jsem to říkával tehdá...samozřejmě útulný obývák nabízí úplně jiné monosti, ale v naem domě jsou ve sklepě nějaké nevyuité místnosti a dost moná by je lo pro podobné účely za nějaký symbolický příspěvek či úklid pronajmout...to bych musel zjistit. |
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Vloeno dne 22-09-2006 14:40 |
|
|
Čmeldo, to s tím sklepem je na domluvě. Mého volného času je jako obyvkle málo. Co se týče závodů, budou moci jezdit jen naprosto origo autíčka pouze se změnami karoserie (barva, nálepky apod.)
Co se týče administrace, Mitch má přístup pouze k vkládání odkazů. Sleduj články na homepage, budem hledat oficiální administrátory.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
Dan
člen
Příspěvků celkem: 26
Bydlitě: Ústí nad Labem
Registrován od: 22.09.06 |
Vloeno dne 26-09-2006 20:34 |
|
|
Nevím,zda-li se pod některým nickem neskrývá Lubor z HK.Ten pořádá závody pro děti ve k.tělocvičně.Jinak ve fóru"OKOLO AUTODRÁHY" naráím na podnět od Čmeldy: Ve speciálce nic nemají.... |
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Vloeno dne 26-09-2006 21:54 |
|
|
Neskrývá, Lubor tu zaregistrován zatím není, má dost práce a málo času. Já i Čmelda ho známe osobně.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|