Autor |
Východočeský pohár |
Pepino
Super Administrátor
Příspěvků celkem: 1154
Bydlitě: Hvozdnice
Registrován od: 13.09.06 |
Vloeno dne 26-03-2009 15:35 |
|
|
Na základě textů v Rychlých vzkazech se tímto vyjádřím k Východočeskému poháru (dále jen VP).
V tuto chvíli tento závod neberu jako plnohodnotný závod a za situace, která je kolem tohoto závdu mu nedávám moc naději na úspěch, ačkoliv bych byl rád za opak.
Myslím si, e není moné informovat kluby týden před akcí, e se u nich děje, upřeňovat ve 2 dny dopředu apod.
My se např. na začátku března dozvěděli, e by se jako v březnu mělo jet u nás. Po diskuzi s kolegou v klubu, který to má starost jsem apeloval na to, a se nejprve zjistí, zda vůbec někdo přijede. Závod byl samozřejmě nakonec odloen.
Stejně tak nechápu organizátory, proč např. jeden ze závodů dají do termínu 20.6., kdy se jede Scalextric v Bílině a zároveň Porsche v Pardubicích.
A ve finále zjistím, e se dokonce v jeden den jede finále Porsche Cupu u nás v HK na Beneeovce a předposlední závod VP v HK v Baráku (a u obojího máme být).
Jak jsem v diskuzi s příslunými závodníky napsal, závod je zaloen na účasti 2 organizátorů, pak 5 lidí z ČT (kteří mají zrovna čas) a 2-3 lidí z HK (kteří mají zrovna čas a nejsou na jiných závodech).
Takté nechápu, proč je vyhláeno 9 kategorií, kdy např. na posledním VP v HK v Baráku se dle výsledků odjeli jen 3 kategorie s min. účastí apod.
Podle mě seité moc horkou jehlou. Z SMS jsem navíc ani nepochopil, zda mají být informace o VP na tomto webu nebo na hradeckém.
Chápu, e toto vechno mi nedává důvod, proč zde info nezveřejnit, na druhou stranu je to můj web a nechci zvát lidi na "nehotový" závod (akci). Navíc, kdy se podívam na zde zveřejněnou zprávu s pozvánkou, jsou tam jen 2 reakce (nezájem?)
Prosím proto organizátory o vyjádření.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
Editoval Pepino dne 26-03-2009 15:37 |
|
Autor |
RE: Východočeský pohár |
vitek
člen
Příspěvků celkem: 1642
Bydlitě: Zlín
Registrován od: 07.12.06 |
Vloeno dne 26-03-2009 17:04 |
|
|
Sorry, e jsem hodil tento míček do hry, ale do ČT to nemám daleko a proto mně to zajímá - chci si zajezdit. Je jasné, e pokud to má fungovat (a proč by nemělo), tak termíny, avizování etc. musí sedět a běet. To snad není problém tady udělat vlákno a tam napsat ve podstatné.
Je fakt, e před Vánoci to v ČT nebylo patné, ale dovědět se, e se něco děje v HK dva dny před akcí není OK.
A plně chápu Pepina, e se mu některé věci nechtějí propagovat.
ASTON MARTIN - 100 Years of Power, Beauty, Soul.
http://www.youtube.com/watch?v=BGj6x7AE4Rk |
|
Autor |
src ceska trebova
člen
Příspěvků celkem: 212
Bydlitě: Sport klub, U Koupalitě 2092, 560 02Česká Třebová
Registrován od: 02.10.06 |
Vloeno dne 27-03-2009 08:27 |
|
|
Ahoj Vítku, není zač se omlouvat. V klubech kde by se mělo jezdit, pravidla co napsal Eda Nechvátal máme. Je pravda, e nikde asi ani nepadlo při domlouvání VP, kdo a jak by měl tato pravidla s kalendářem zveřejnit. My se alespoň u nás v Třebové domluvíme a asi dáme na ná web pravidla VP. Kalendář akcí v naem klubu je na webu, ale je pravda, e zatím nikde není kalendář celého VP. Pokusím se domluvit s organizátory za ná klub a v pondělí to třeba trochu napravíme. Zda o VP bude zájem ukáe čas. Poznámka k organizaci VP: podle diskusí v naem klubu jsem myslel, e hlavní organizátoři VP jsou kluby z Hlinska a Hradce. Nai účast v roli organizátorů jsem bral spíe učednickou. Jarda
Kadý čtvrtek pokud je pracovním dnem je nae čtyřdráha otevřená pro veřejnost od 17 hodin.
Nejdelí čtyřproudá autodráha v České republice |
|
Autor |
src ceska trebova
člen
Vloeno dne 30-03-2009 13:15 |
|
|
Na webu src.ceskatrebova.com je odkaz věnovaný Východočeskému poháru. Jsou tam pravidla, kalendář i kontakty na jednotlivé pořadatelé. Jarda
Kadý čtvrtek pokud je pracovním dnem je nae čtyřdráha otevřená pro veřejnost od 17 hodin.
Nejdelí čtyřproudá autodráha v České republice
Editoval src ceska trebova dne 30-03-2009 13:15 |
|
Autor |
Ivan
člen
Příspěvků celkem: 461
Registrován od: 19.01.07 |
Vloeno dne 31-03-2009 08:37 |
|
|
Tak jsem se díval na pravidla pro VP. Docela se mi líbí a pokud bude vyhovovat spojení jistě na některý závod, v druhé polovině roku, se budu snait dostat.
Mám dotaz na karosérie v maketách, je moné pouít i papír a balzu a zda jsou karosérie vyráběné kdysi n.p. Microtechna Praha vnímány jako "bubliny"? |
|
Autor |
src ceska trebova
člen
Vloeno dne 01-04-2009 12:37 |
|
|
Na naem webu jsou propozice pro 1. závod VP 2009. Ve je podle pravidel VP pouze jsme upřesnili magnety a startovné. Jarda
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Vloeno dne 01-04-2009 12:58 |
|
|
Já se omlouvám, ale týden před je Scalextric a týden po Porsche Cup, take určitě nepřijedu !!!
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
eda
člen
Příspěvků celkem: 1
Bydlitě: Hlinsko
Registrován od: 01.04.09 |
Vloeno dne 03-04-2009 10:41 |
|
|
Zdravím vechny a zároveň se omlouvám,ale e včera mě propustily bílé plátě,proto moje reakce bude stručná.
Termíny závodů - měsíc ve kterém se kde pojede byl znám ji v únoru a na upřesnění termínu jsme se domluvili na jednání v HK 21.února s tím,e vichni oynámí termín do 25.února.Vám na Beneovce se to nepodařilo do konce března /moná vázne vnitřní komunikace/.
Kategorie - počet narostl dvakrát na základě Tvého-Vaeho ? stanoviska,e komerční autíčka se stavěnými nemohou jezdit.Jenom se teď zamýlím,čím se od sebe nyní po úpravě pravidel lií.U jenom pneu a to je podle mne také jen otázka času,protoe větina závodů se jezdí na dřevě a pak je logické pouívat levnějí profi díly SRC.Např. jeden pár gum cca 100,-Kč a protoe jsou na modelz 1:24,tak je rozříynu a mám dva páry na 1:32.
Kdo se bude zúčastňovat závodů?Ten kdo bude mít důvod nebo motiv.Někdo jeydí yávodit.Jiný si dobře yajeydit a přitom strávit příjemný den s přáteli.Někdo oboje.Někdo s prodejem.Ale je to jedno.Vichni jsou potřeba.Ti,co závodí,tak yvzují sportovní úroveň,jiní vztvářejí příjemné klima a ani bey prodejců bz to nebzlo ono.Máme snadný přístup k materiálu.
Papír-balsa ano.
Bublinz microtechna ne.
Na závěr ke vem připomínkám - termín uzávěrky k VP byl 25.2.09 a tím bzla pravidla uzavřena do 30.června.
Diskuse - jedině diskuse zkvalitní a posune VP vpřed.Proto je kadý náyor,námět nebo rada vítán a neyapadne.Vechnz náyorz v období do 30.6. budou minimálně registrovánz,ale můe probíhat i permanentní diskuse.
No,moc stručné to nen.
Zdravím.
Eda |
|
Autor |
vitek
člen
Vloeno dne 12-04-2009 13:51 |
|
|
Tak jsme včera na přbudované dráze v České Třebové odjeli závod Východočeského poháru. Myslím, e dráze výrazně prospělo jak opatření krajnicemi a sítěmi, tak její nový tvar - hlavně s ohledem na nasazování.
Byl to příjemný den v domácké atmosféře (v papučích na občerstvení jen guláek pro tentokrát chyběl ).
Láďa Just st. udělal poučnou přejímku, kde si kadý mohl ujasnit v čem jeho auto "pokulhává" a do přítě !!musí!! odstranit. Samotný zavod se odjel jen ve čtyřech kategoriích. Ten poslední s Favoritama byl fakt záitek. Tzv. stavěné vozy absentovaly.
Na závěr si dovolím dodat, e si myslím, e je zbytečné ohrnovat na nos a koukat přezíravě na plastovou dráhu. Plnohodnotné závodění můe být i na ní.
|
Autor |
src ceska trebova
člen
Vloeno dne 16-04-2009 10:23 |
|
|
Na webu SRC Česká Třebová (www.src.ceskatrebova.com) jsou výsledkové listiny 1. závodu Východočeského poháru u nás. Přes víkend jetě Pietro udělá tabulku průběného pořadí, kterou v tydnu hned doplníme. Jarda
|
Autor |
src ceska trebova
člen
Vloeno dne 08-05-2009 08:36 |
|
|
Zdravím vechny - kdo pojedete přítí týden na Východočeský pohár do HK ??? Pietro
|
Autor |
Ivan
člen
Vloeno dne 09-05-2009 12:51 |
|
|
Kdy mi vypadl "krunohor", zvaoval jsem účast na VP, ale do Hradce se vlakem včas nedostanu take nepřijedu. |
|
Autor |
vitek
člen
Vloeno dne 09-05-2009 18:31 |
|
|
Dostat se na předměstí Pardubic je vskutku komplikované. Díky Pietrovi je to mnohem lepí.
To Ivan44 Přeji rychlé uzdravení.
|
Autor |
Ivan
člen
Vloeno dne 11-05-2009 14:23 |
|
|
Kategorie I/K
- vechny díly včetně pneu originální
- pastorek můe být kovový a připájený
Toto je v prvidlech východočeského poháru. znamená to, e spolu soutí formule i vozy se zakrytými koly společně? |
|
Autor |
vitek
člen
Vloeno dne 11-05-2009 14:29 |
|
|
Ne, formulky si jedou samostatně.
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Vloeno dne 11-05-2009 18:45 |
|
|
Kategorie I/K = modely vyrobené firmou Ites s 9V motorem, vechny díly včetně pneu originální, pastorek můe být kovový a připájený
Tzn. jak auta, tak formulky, ale ve originál, take na dřevě se budou klouzat pneu. Navíc, nejsem si jist, ale v rámci VP se tato kategorie jetě ani jednou pro nezájem nejela.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
vitek
člen
Vloeno dne 11-05-2009 19:14 |
|
|
Aha, toto se fakt nikdy nejelo, proto jsem odpověděl chybně. Omlouvám se.
|
Autor |
Lada64
člen
Příspěvků celkem: 76
Bydlitě: Hradec Králové
Registrován od: 17.12.07 |
Vloeno dne 12-05-2009 08:45 |
|
|
Omlouvám se ze sobotního závodu, jsem povolán na měření do Hořic a to od pátku odpoledne a do neděle. |
|
Autor |
vitek
člen
Vloeno dne 12-05-2009 09:12 |
|
|
A kdo bude dělat přejímku Mistře???
|
Autor |
Lada64
člen
Příspěvků celkem: 76
Bydlitě: Hradec Králové
Registrován od: 17.12.07 |
Vloeno dne 12-05-2009 10:18 |
|
|
Jeliko je otcem seriálu Eda, tak určitě někoho schopného nominuje.
Myslím, e jste posledně viděli, o co při přejímce jde. Pravidla jsou jednoduchá, tak toho ke kontrole moc není. Myslím si, e tato činnost nemůe stát na přítomnosti jednoho člověka. |
|