Autor |
RE: estihodinovka v Děčíně. |
Mitch
člen
Příspěvků celkem: 1003
Bydlitě: New Bor City
Registrován od: 20.09.06 |
Vloeno dne 26-10-2007 09:40 |
|
|
No to právě e ne. Měl jsem jedno elísko v ohni v podobě kamaráda se kterým jsme dřív hodně jezdily Itesy a dával dokupy tu dráhu kterou nyní mám, ale ten by mohl snad jen zítra a třetího jseme nesehnali vůbec. Tak jsem se v úterý vybodl i na dostavění modelu. Mám bohuel té práce víc a hořel mi termín na jedné věci. Take zítra fakt jen na čumendu a okouknout zákulisí. Pokusím se tam dotlačit i toho známého aby také něco pochytil. Nevím jak on, ale já tam chci zůstat celý den. Toho třetí dopřítě snad seenem a model dám dokupy hned jak mi tu zkončí ten blázinec. Nelo nám ani tolik o nějaké umístění jako spí o to zůčastnit se. U od mala jsme jezdili dlouhé závody na vytrvalost a tohle se nám jevilo jako taková vízva. |
|
Autor |
Jarda
člen
Příspěvků celkem: 21
Bydlitě: Děčín 32
Registrován od: 22.10.07 |
Vloeno dne 26-10-2007 10:44 |
|
|
Zdarvím vechny 6-ti hodináře, dle Edy by mělo jet cca 11 teamů. Jestli můu doporučit, tak vzhledem ke včerejí zkouce s krabičkovými modely by bylo vhodné autíčka osadit vyím vodítkem. Jinak dnes bude Eda dráhu připravovat a mazat, aby jste byli spokojeni. Zdravici zasílá Jarda Vlček. |
|
Autor |
Jarda
člen
Vloeno dne 26-10-2007 20:05 |
|
|
Asi před hodinou jsem dorazil z dráhy. Trochu jsme se Slávou pomohli Edovi s rozjezdem estihodinovky, ale teď u musím být doma hodný . Klukům krabičkáče na Blue Kingu jezdí bez velkých problémů. S trohou úprav na vodítkách to bude zítra pohledově hezký závod. Půjdu se také s dcerou podívat. Zatím nashledanou Jarda Vlček. |
|
Autor |
Mitch
člen
Vloeno dne 27-10-2007 20:51 |
|
|
Tak jsem se vrátil z právě skončelého estihodnového závodu v Děčíně a můu říct, e z toho mám dobrý pocit. Chvílemi to sice připomínalo i Destruction Derby, e a mě zamrazilo v zádech, ale to k těmto závodům bohuel patří. Nějaké té sráce s vypadlím soupeřem prostě nikdo neujde, ale s tím se při takto extrémně dlouhém závodě prostě musí počítat. Budu rád jestli mě někdo opraví, jestli se pletu, ale z 9 zúčastněných týmu nakonec nedojel pouze jeden a to jen asi 1 hodinku před koncem závodu. Bohuel dojeli na vyhořelý motor a po bliím ohledání modelu se zjistilo e má i dost oklivě naruenou kapotá. Jednalo se o vůz Porsche 935 (MobyDick) z nynějí produkce Carrera. Jestli moho osobní poznámku, dost mile mě překvalil jako jediný vůz od Carrery v poli o kterém vím. Samozřejmě to nebyli jediné trable, které vozy provázeli, motory měnilo během závodu hned několik týmů a někteří dokonce i několikrát, dolo i na celkem radikální opravy v podvozkové struktůře jednoho z modelů kdy se opravoval utrený závěs vodítka. K velkému údivu vech, model nakonec přeci jen závod dokončil ikdy k tragické nehodně dolo někdy v půli závodu.
Tento závod byl opravdovým prověřením skvěle sehraných týmu, technické připravenosti, rychlosti a zručnosti v boxech a předevím skvělích jezdeckých dovedností. Myslím, e tady platilo víc ne kde jinde e nevyhrává pouze rychlost ale předevím stabilní sviná jízda bez karambolů. Jestli dávalo modelům něco nejvíc zabrat tak jednoznačně svodidla a střety při vypadnutí s vozy soupeřů. Jsem rád, e se při tomto závodě i dost taktizovalo a u s ohledem na vlastní poramocenou techniku tak i v důsledku aktuálního průběhu a stavu závodu vůči svým konkurentům. Myslím, e to byl opravdu skvělí den a nelituju byď jsem tam byl jen jako návtěvník. Byla to parádní podívaná.
Editoval Mitch dne 27-10-2007 22:14 |
|
Autor |
Jarda
člen
Vloeno dne 27-10-2007 21:25 |
|
|
No pánové, smekám pomyslný klobouk. To je tedy pozdní čas kdy jste skončili. Musím se přiznat, e netrpělivě čekám na vae ohlasy ze závodu v Děčíně. Sám jsem se byl opravdu na chvíli podívat, ale bohuel po cestě na dráhu mi dcera usnula v autě a tak jsem ji měl nehlídanou v autě, čili jsem se zdrel cca 40 minut. Karambolům a srákám asi v závodě zabránit nelze, ale s mantinely se do budoucna pokusíme něco jetě vymyslet. Bude to ale obtíné. Jsou názory polepit je cca 2 a 3 mm gumou, ale v tom případě se autíčko o gumu zarazí a můe docházet k utrení motorů a jiných částí na podvozku. Tyto mantinely mají zase výhodu, e se po nich autíčka po nárazu sklouznou. Jetě uvidíme, třeba má někdo nějaké řeení. Jinak ji existuje asi 12-ti minutový spot z Děčínské dráhy který natočil a sestříhal ikula Rosa. Samozřejmostí jsou i fota, take je mono ve poskytnout do prezentace KLUBY A KROUKY pokud by byl zájem. Zatím zdravím vechny závodníky Jarda Vlček. |
|
Autor |
Mitch
člen
Vloeno dne 27-10-2007 22:02 |
|
|
Nechtěl jsem tou poznámkou hned rozvířit téma svodidla, ale kdy u si to nakous tak jen čistě mimo téma!
Někde jsem viděl něco jako takovou měkčenou gumu. Vlastnostmi asi jako směs gumy a molitanu. Byli to pásy nebo pláty a bylo to jako oboustraná lepící páska. Tlouka byla asi kolem 5 a 10mm. Tak mě napadlo e kdyby se to tou jednou stranou nalepilo na svodidla a na tu druhou stranu se nalepila nějaká 1mm tlustá plastová fólie tak by to jednak tlumilo rázy a druhak by tomu zůstala ta kluzná vlastnost.
Ale to je jen taková mylenka. Napadlo mě to u tam při závodě.
Čekám na dalí reakce ze závodu nebo sem snad z krunohoru nikdo nechodí? |
|
Autor |
Jarda
člen
Vloeno dne 27-10-2007 22:11 |
|
|
Jo, jo, rozumím, to není patné řeení a stálo by za to ho u nás zkusit třeba zatím na jedné zatáčce. Určitě jsi nic nerozvířil, rady jsou tu dobré a já zastávám názor, e více hlav více ví. Také jetě čekám na nějaké ohlasy z dneních závodů.Jarda. |
|
Autor |
Jirka
člen
Příspěvků celkem: 417
Bydlitě: Holubice, Praha-západ
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 27-10-2007 22:58 |
|
|
Děkuji za nai posádku AMC Podbaba 132 organizátorům estihodinovky v Děčíně za perfektní uspořádání závodu a také těm, kteří nám i svými radami pomohli k pátému místu v konečném pořadí. Velice si toho ceníme protoe jsme se tak náročného závodu v silné konkurenci účastnili poprvé a je to pro nás velké povzbuzení do dalí činnosti. |
|
Autor |
Honza65
člen
Příspěvků celkem: 164
Bydlitě: Most
Registrován od: 05.04.07 |
Vloeno dne 28-10-2007 09:08 |
|
|
Tak koukam e u zde jsou první zprávy o závodě.ja se dřív nedostal k PC.souhlasím s Jirkou a děkuji vem kteří se zůčastnili a myslím si e organizátoři zvládli perfektně tento estihodinový maraton.Dám dohromady fotky a během dne je polu někomu z admin. |
|
Autor |
HWSlot
člen
Příspěvků celkem: 401
Bydlitě: Thereban
Registrován od: 20.10.06 |
Vloeno dne 30-10-2007 12:53 |
|
|
U mne na webu je obsáhlá reportá přímo z dějitě závodu od Jirky Hamety, včetně fotogalerie.
HWS
http://www.hwslot.estranky.cz/ |
|
Autor |
Honza65
člen
Vloeno dne 20-10-2008 21:55 |
|
|
Pánové ve dnech 24-25.10.se v Děčíně jede dalí estihodinovka tentokrát ale jsou to auta LM-GT 1:32 dle pravidel krunohoru.Dnes jsem se dozvěděl e na startovním rotu je jedno místo volné,proto tato výzva.Najde se někdo kdo sloí tří člený tým a přijede si do Děčína zajezdit.Dle mého názoru nejblíe k pravidlům krunohoru mají v Hradci Králové s jejich porsche LM-GT se dá ject.V případě zájmu zůčastnit se volejte 721478925,nebo přímo do Děčína E.erbra. |
|
Autor |
Honza65
člen
Vloeno dne 15-10-2009 08:35 |
|
|
Pozor,v kalendáři avizovaná estihodinovka GT-LM v Mostě se pojede ve stejném termínu,ale v Děčíně.Jinak ve zůstává,auta dle pravidel KP,tříčlené týmy.
Trénink v pátek,kvalifikace v pátek večer,závod v sobotu. |
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Příspěvků celkem: 1154
Bydlitě: Hvozdnice
Registrován od: 13.09.06 |
Vloeno dne 15-10-2009 14:20 |
|
|
Sorry, jedem Scalextric v Bílině na celkové vítězství :-)
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
Ivan
člen
Příspěvků celkem: 461
Registrován od: 19.01.07 |
Vloeno dne 24-10-2009 18:32 |
|
|
Jetě jednou krátké a stručné výsledky z estihodinovky v Děčíně.
Vítězství obhájil team HMH ( Hameta Daniel, Maita Květoslav, Hameta Jiří) před druhým týmem z Mostu a na třetím místě se umístilo drustvo SRC z Brna. Jeden z favoritů, první mančaft SRC z Mostu, skončil čtvrtý. Po tuhém boji uhájil Děčín 5. místo před Chomutovem. Sedmí skončili áci ZZZ TOP a na 8- místě SRC Most III. Poslední drustvo neabsolvovalo celý závod pro poruchu modelu.
Editoval Ivan dne 24-10-2009 18:44 |
|
Autor |
lubos
člen
Příspěvků celkem: 95
Bydlitě: Slavkov u Brna
Registrován od: 08.03.08 |
Vloeno dne 24-10-2009 22:49 |
|
|
Pro upřesnění, počet najetých kol:
1. TEAM HMH - 2613
2. SRC MOST 2 - 2578
3. SRC BRNO - 2552
4. SRC MOST 1 - 2489
5. SRC DĚČÍN - 2414
6. SRC CHOMUTOV - 2406
7. ZZZ TOP - 2040
8. SRC MOST 3 - 1105 |
|
Autor |
Honza65
člen
Vloeno dne 25-10-2009 08:33 |
|
|
Chtěl bych poděkovat Edovi za organizaci této estihodinovky a určitě Ivanovi kterej jako rozhodčí perfektně odkaučoval závod.
Editoval Honza65 dne 25-10-2009 12:56 |
|
Autor |
Ivan
člen
Vloeno dne 25-10-2009 09:52 |
|
|
Počet kol, odjetý jednotlivými drustvi, jsem si samozřejmě, pro uveřejnění na tomto webu, opsal. Cestou domů jsem ale papír někde zapoměl, tak proto byla moje zpráva tak kusá.
Chtěl bych, závěrem tohoto příspěvku, poděkovat vem zůčastněným za perfektní dodrování harmonogramu závodu a přátelské a sportovní chování během jízd. Proil jsem si velmi dobrý den v příjemné atmosféře a u se těím na dalí závody ve Slaném. |
|
Autor |
Honza65
člen
Vloeno dne 05-04-2010 23:07 |
|
|
23.4.-24.4. se v Děčíně koná tradiční estihodinovka tentokrát se pojede s vozy
skupiny GT-LM.Podrobné info a propozice na:
http://www.slotmaster.cz/pravidla_a_propozice.html |
|
Autor |
Ivan
člen
Vloeno dne 26-04-2010 14:59 |
|
|
Tak to muselo být letos v pěkném fofru. Vítězný tým HMH najel o 148 kol více ne v roce 2009. Výsledek třetího týmu z letoka by stačil na druhé místo vloni I čtvrtý tým dosáhl o 29 kol více oproti loňsku kdy skončil pátý.
Ve na http://www.krusnohorskypohar.cz/node/53 |
|
Autor |
Jirka
člen
Příspěvků celkem: 417
Bydlitě: Holubice, Praha-západ
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 26-04-2010 19:21 |
|
|
A jedna kuriozitka. Most 2 ujel přesně na kolo to samý co vloni.
Závod je ivot, to co je před či po něm je jen čekání. |
|