AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetov� server o autodr�h�ch

ÚvodnĂ­ strĂĄnka ::  ČlĂĄnky ::  Seznam krĂĄtkĂ˝ch zprĂĄv ::  DiskuznĂ­ fĂłrum ::  Fotogalerie ::  Ke staĹženĂ­ ::  Odkazy ::  VyhledĂĄvĂĄnĂ­
December 25 2024 20:35:09 

Kalendář
PoÚtStČtSoNe
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
ZÁVODY

1:32
Porsche Cup
Krušnohorský pohár
Moravská liga
Slovakia Cup

POSLEDNÍ ČLÁNKY
Test Corvette C5R Fl...
Aston Martin DBR9 – ...
Test TATRA T602 Tatr...
Porsche 997 RSR od F...
Test TATRA 607/2 (FA...
VW Golf Gr.2 "KAMEI"...
Jak vznikají modely ...
Slotlandia 2011
Dodge Charger 500 od...
Scaleauto Porsche 91...
Flyslot cars Ferrari...
SCX Volkswagen Touar...
SCX Aston Martin DBR9
SCX Aston Martin - p...
GSLOT - Nová značka ...
KLUBY A KROUŽŽKY
AMC Podbaba 132
Česká Třebová
DDM Hradec Králové
MC SRC Most
Pražský klub SCX
SCRC - Praha 7
SRC Brno
KONTAKTY
MEDIA

View Thread
AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetovďż˝ server o autodrďż˝hďż˝ch | Závody a akce | Různé závody
strana 2 z 3 < 1 2 3 >
Autor RE: šestihodinovka v Děčíně.
Mitch
člen

Příspěvků celkem: 1003
Registrován od: 20.09.06
Vloženo dne 26-10-2007 09:40
No to právě že ne. Měl jsem jedno želísko v ohni v podobě kamaráda se kterým jsme dřív hodně jezdily Itesy a dával dokupy tu dráhu kterou nyní mám, ale ten by mohl snad jen zítra a třetího jseme nesehnali vůbec. Tak jsem se v úterý vybodl i na dostavění modelu. Mám bohužel té práce víc a hořel mi termín na jedné věci. Takže zítra fakt jen na čumendu a okouknout zákulisí. Pokusím se tam dotlačit i toho známého aby také něco pochytil. Nevím jak on, ale já tam chci zůstat celý den. Toho třetí dopříště snad seženem a model dám dokupy hned jak mi tu zkončí ten blázinec. Nešlo nám ani tolik o nějaké umístění jako spíš o to zůčastnit se. Už od mala jsme jezdili dlouhé závody na vytrvalost a tohle se nám jevilo jako taková vízva.
Jarda
člen

Příspěvků celkem: 21
Registrován od: 22.10.07
Vloženo dne 26-10-2007 10:44
Zdarvím všechny 6-ti hodináře, dle Edy by mělo jet cca 11 teamů. Jestli můžu doporučit, tak vzhledem ke včerejší zkoužce s krabičkovými modely by bylo vhodné autíčka osadit vyšším vodítkem. Jinak dnes bude Eda dráhu připravovat a mazat, aby jste byli spokojeni. Zdravici zasílá Jarda Vlček.
Jarda
člen

Vloženo dne 26-10-2007 20:05
Asi před hodinou jsem dorazil z dráhy. Trochu jsme se Slávou pomohli Edovi s rozjezdem šestihodinovky, ale teď už musím být doma hodný smiley . Klukům krabičkáče na Blue Kingu jezdí bez velkých problémů. S trohou úprav na vodítkách to bude zítra pohledově hezký závod. Půjdu se také s dcerou podívat. Zatím nashledanou Jarda Vlček.
Mitch
člen

Vloženo dne 27-10-2007 20:51
Tak jsem se vrátil z právě skončelého šestihodnového závodu v Děčíně a můžu říct, že z toho mám dobrý pocit. Chvílemi to sice připomínalo i Destruction Derby, že až mě zamrazilo v zádech, ale to k těmto závodům bohužel patří. Nějaké té srážce s vypadlím soupeřem prostě nikdo neujde, ale s tím se při takto extrémně dlouhém závodě prostě musí počítat. Budu rád jestli mě někdo opraví, jestli se pletu, ale z 9 zúčastněných týmu nakonec nedojel pouze jeden a to jen asi 1 hodinku před koncem závodu. Bohužel dojeli na vyhořelý motor a po bližším ohledání modelu se zjistilo že má i dost ošklivě narušenou kapotáž. Jednalo se o vůz Porsche 935 (MobyDick) z nynější produkce Carrera. Jestli moho osobní poznámku, dost mile mě překvalil jako jediný vůz od Carrery v poli o kterém vím. Samozřejmě to nebyli jediné trable, které vozy provázeli, motory měnilo během závodu hned několik týmů a někteří dokonce i několikrát, došlo i na celkem radikální opravy v podvozkové struktůře jednoho z modelů kdy se opravoval utržený závěs vodítka. K velkému údivu všech, model nakonec přeci jen závod dokončil ikdyž k tragické nehodně došlo někdy v půli závodu.
Tento závod byl opravdovým prověřením skvěle sehraných týmu, technické připravenosti, rychlosti a zručnosti v boxech a především skvělích jezdeckých dovedností. Myslím, že tady platilo víc než kde jinde že nevyhrává pouze rychlost ale především stabilní svižná jízda bez karambolů. Jestli dávalo modelům něco nejvíc zabrat tak jednoznačně svodidla a střety při vypadnutí s vozy soupeřů. Jsem rád, že se při tomto závodě i dost taktizovalo a už s ohledem na vlastní pošramocenou techniku tak i v důsledku aktuálního průběhu a stavu závodu vůči svým konkurentům. Myslím, že to byl opravdu skvělí den a nelituju byď jsem tam byl jen jako návštěvník. Byla to parádní podívaná.
Editoval Mitch dne 27-10-2007 22:14
Jarda
člen

Vloženo dne 27-10-2007 21:25
No pánové, smekám pomyslný klobouk. To je tedy pozdní čas kdy jste skončili. Musím se přiznat, že netrpělivě čekám na vaše ohlasy ze závodu v Děčíně. Sám jsem se byl opravdu na chvíli podívat, ale bohužel po cestě na dráhu mi dcera usnula v autě a tak jsem ji měl nehlídanou v autě, čili jsem se zdržel cca 40 minut. Karambolům a srážkám asi v závodě zabránit nelze, ale s mantinely se do budoucna pokusíme něco ještě vymyslet. Bude to ale obtížné. Jsou názory polepit je cca 2 až 3 mm gumou, ale v tom případě se autíčko o gumu zarazí a může docházet k utržení motorů a jiných částí na podvozku. Tyto mantinely mají zase výhodu, že se po nich autíčka po nárazu sklouznou. Ještě uvidíme, třeba má někdo nějaké řešení. Jinak již existuje asi 12-ti minutový spot z Děčínské dráhy který natočil a sestříhal šikula Rosa. Samozřejmostí jsou i fota, takže je možno vše poskytnout do prezentace KLUBY A KROUŽKY pokud by byl zájem. Zatím zdravím všechny závodníky Jarda Vlček.
Mitch
člen

Vloženo dne 27-10-2007 22:02
Nechtěl jsem tou poznámkou hned rozvířit téma svodidla, ale když už si to nakous tak jen čistě mimo téma!

Někde jsem viděl něco jako takovou měkčenou gumu. Vlastnostmi asi jako směs gumy a molitanu. Byli to pásy nebo pláty a bylo to jako oboustraná lepící páska. Tlouška byla asi kolem 5 až 10mm. Tak mě napadlo že kdyby se to tou jednou stranou nalepilo na svodidla a na tu druhou stranu se nalepila nějaká 1mm tlustá plastová fólie tak by to jednak tlumilo rázy a druhak by tomu zůstala ta kluzná vlastnost.
Ale to je jen taková myšlenka. Napadlo mě to už tam při závodě.
Čekám na další reakce ze závodu nebo sem snad z krušnohoru nikdo nechodí?
Jarda
člen

Vloženo dne 27-10-2007 22:11
Jo, jo, rozumím, to není špatné řešení a stálo by za to ho u nás zkusit třeba zatím na jedné zatáčce. Určitě jsi nic nerozvířil, rady jsou tu dobré a já zastávám názor, že více hlav více ví. Také ještě čekám na nějaké ohlasy z dnešních závodů.Jarda.
Jirka
člen

Příspěvků celkem: 417
Registrován od: 04.04.07
Vloženo dne 27-10-2007 22:58
Děkuji za naši posádku AMC Podbaba 132 organizátorům šestihodinovky v Děčíně za perfektní uspořádání závodu a také těm, kteří nám i svými radami pomohli k pátému místu v konečném pořadí. Velice si toho ceníme protože jsme se tak náročného závodu v silné konkurenci účastnili poprvé a je to pro nás velké povzbuzení do další činnosti.
tel. 723577484
Honza65
člen

Příspěvků celkem: 164
Registrován od: 05.04.07
Vloženo dne 28-10-2007 09:08
Tak koukam že už zde jsou první zprávy o závodě.ja se dřív nedostal k PC.souhlasím s Jirkou a děkuji všem kteří se zůčastnili a myslím si že organizátoři zvládli perfektně tento šestihodinový maraton.Dám dohromady fotky a během dne je pošlu někomu z admin.
HWSlot
člen

Příspěvků celkem: 401
Registrován od: 20.10.06
Vloženo dne 30-10-2007 12:53
U mne na webu je obsáhlá reportហpřímo z dějiště závodu od Jirky Hamety, včetně fotogalerie.smiley

HWS
http://www.hwslot.estranky.cz/
http://www.hwslot.estranky.cz/
Honza65
člen

Vloženo dne 20-10-2008 21:55
Pánové ve dnech 24-25.10.se v Děčíně jede další šestihodinovka tentokrát ale jsou to auta LM-GT 1:32 dle pravidel krušnohoru.Dnes jsem se dozvěděl že na startovním roštu je jedno místo volné,proto tato výzva.Najde se někdo kdo složí tří člený tým a přijede si do Děčína zajezdit.Dle mého názoru nejblíže k pravidlům krušnohoru mají v Hradci Králové s jejich porsche LM-GT se dá ject.V případě zájmu zůčastnit se volejte 721478925,nebo přímo do Děčína E.Šerbra.smiley
Honza65
člen

Vloženo dne 15-10-2009 08:35
Pozor,v kalendáři avizovaná šestihodinovka GT-LM v Mostě se pojede ve stejném termínu,ale v Děčíně.Jinak vše zůstává,auta dle pravidel KŠP,tříčlené týmy.
Trénink v pátek,kvalifikace v pátek večer,závod v sobotu.
Pepino
Super Administrátor

Příspěvků celkem: 1154
Registrován od: 13.09.06
Vloženo dne 15-10-2009 14:20
Sorry, jedem Scalextric v Bílině na celkové vítězství :-)

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
155143779 www.facebook.com/autodrahaorg/
Ivan
člen

Příspěvků celkem: 461
Registrován od: 19.01.07
Vloženo dne 24-10-2009 18:32
Ještě jednou krátké a stručné výsledky z šestihodinovky v Děčíně.
Vítězství obhájil team HMH ( Hameta Daniel, Mašita Květoslav, Hameta Jiří) před druhým týmem z Mostu a na třetím místě se umístilo družstvo SRC z Brna. Jeden z favoritů, první mančaft SRC z Mostu, skončil čtvrtý. Po tuhém boji uhájil Děčín 5. místo před Chomutovem. Sedmí skončili žáci ZZZ TOP a na 8- místě SRC Most III. Poslední družstvo neabsolvovalo celý závod pro poruchu modelu.
Editoval Ivan dne 24-10-2009 18:44
lubos
člen

Příspěvků celkem: 95
Registrován od: 08.03.08
Vloženo dne 24-10-2009 22:49
Pro upřesnění, počet najetých kol:

1. TEAM HMH - 2613
2. SRC MOST 2 - 2578
3. SRC BRNO - 2552
4. SRC MOST 1 - 2489
5. SRC DĚČÍN - 2414
6. SRC CHOMUTOV - 2406
7. ZZZ TOP - 2040
8. SRC MOST 3 - 1105
Honza65
člen

Vloženo dne 25-10-2009 08:33
Chtěl bych poděkovat Edovi za organizaci této šestihodinovky a určitě Ivanovi kterej jako rozhodčí perfektně odkaučoval závod.
Editoval Honza65 dne 25-10-2009 12:56
Ivan
člen

Vloženo dne 25-10-2009 09:52
Počet kol, odjetý jednotlivými družstvi, jsem si samozřejmě, pro uveřejnění na tomto webu, opsal. Cestou domů jsem ale papír někde zapoměl, tak proto byla moje zpráva tak kusá.
Chtěl bych, závěrem tohoto příspěvku, poděkovat všem zůčastněným za perfektní dodržování harmonogramu závodu a přátelské a sportovní chování během jízd. Prožil jsem si velmi dobrý den v příjemné atmosféře a už se těším na další závody ve Slaném.
Honza65
člen

Vloženo dne 05-04-2010 23:07
23.4.-24.4. se v Děčíně koná tradiční šestihodinovka tentokrát se pojede s vozy
skupiny GT-LM.Podrobné info a propozice na:
http://www.slotmaster.cz/pravidla_a_propozice.html
Ivan
člen

Vloženo dne 26-04-2010 14:59
Tak to muselo být letos v pěkném fofru. Vítězný tým HMH najel o 148 kol více než v roce 2009. Výsledek třetího týmu z letoška by stačil na druhé místo vloni I čtvrtý tým dosáhl o 29 kol více oproti loňsku kdy skončil pátý.
Vše na http://www.krusnohorskypohar.cz/node/53
Jirka
člen

Příspěvků celkem: 417
Registrován od: 04.04.07
Vloženo dne 26-04-2010 19:21
A jedna kuriozitka. Most 2 ujel přesně na kolo to samý co vloni.smiley

Závod je život, to co je před či po něm je jen čekání.
tel. 723577484
strana 2 z 3 < 1 2 3 >
Přeskoč do fóra:
INFORMACE
PRAVIDLA WEBU
Copyright, autorská práva
Administrátoři

TOPlist

DDM HRADEC KRÁLOVÉ

Seznam novinek
Kalendář
BPA Gallardo + Výsledky