Autor |
RE: PODBABA PORSCHE CUP |
Jirka
len
Pspvk celkem: 417
Bydlit: Holubice, Praha-zpad
Registrovn od: 04.04.07 |
Vloeno dne 18-09-2008 22:07 |
|
|
Honzo, nic jsem nezkreslil, ptal jsem se t konkrtn na konkrtn auto. Kdyby jsi odpovdl jinak, tak bych to tu vbec nerozebral nemysl?
Zvod je ivot, to co je ped i po nm je jen ekn. |
|
Autor |
sutor
len
Pspvk celkem: 359
Bydlit: Praha
Registrovn od: 10.04.07 |
Vloeno dne 18-09-2008 22:35 |
|
|
Tak v tom ppad jsem asi sklerotik, vk na to mm, a nevzpomnm si na kter a v jakm kontextu.
Kadopdn to vidm pod stejn, tj. je vhradn na poadateli, aby se rozhodl, jestli na pravidlech nco zmn nebo ne. Souasn je na nm tak rozhodnut, zda bude chtt zachovat zvody s njakm specifickm charakterem nebo si udl klon ji existujcho serilu s jinm nzvem.
V praxi je to stejn vtinou tak, e se povol start i modelm s odchylkou od stavebnch pravidel, kter neznamen jednostrannou vhodu a se kterou vtina souhlas (viz nap. Nascary).
Honza
Editoval sutor dne 18-09-2008 22:37 |
|
Autor |
Jirka
len
Vloeno dne 18-09-2008 23:03 |
|
|
Jo jist vdycky zle na dohod a jde nm pece o to aby jsme si zazvodili a byl ns na to dostaten poet. Jenom kvli sob jsem do tohoto vlkna nevstupoval a kdy jsem vidl Petrv pspvek, e by rd obohatil startovn pole o RS Spyder a stoj ped stejnm problmem jako j.
|
Autor |
Marian
len
Pspvk celkem: 248
Bydlit: Libcany u Hradce Kralove
Registrovn od: 05.02.08 |
Vloeno dne 21-09-2008 17:21 |
|
|
Ja bych ty pravidla nemenil, kdo chce zavodit na Krusnohoru, tak tam zavodi, kdo chce zavodit na Porsche cupu, nebo i Scalextric cupu zavodi tam. Osobne to budu resit pravdepodobne obtiskovou variantou 956/962 at to neni Jagermeister. |
|
Autor |
kmasita
len
Pspvk celkem: 213
Bydlit: Dobichovice
Registrovn od: 11.03.08 |
Vloeno dne 21-09-2008 22:08 |
|
|
Ahoj jde o to e prakticky jezdme ty zvody vechny protoe jich z kadho serilu moc nen tak se to rzn kombinuje.... Dostv se potom do situace e mus mt na kad seril jin auto... Kdy to pepotm nap krunohor 6 kategori, scalextric 6 kategiri, persche 3 kategorie to je dohromady 15 aut a kdy beru nklady auto + tuning co vychz cca 2500-3000 na jedno auto krt tch 15 kategori tak jsme skoro na 45 tiscch a napklad Jirka jezd se synem tak jet krt 2. Doufm e u jsi pochopil pro se sna hledat skulinky jak pout jedno auto ve vce serilech..... Jet musm ct e ne kad auto se povede a je dost "rychl" tak e jich taky velk st kon za sklem na pardu... To samozejmn do t reie taky pat. |
|
Autor |
Marian
len
Pspvk celkem: 248
Bydlit: Libcany u Hradce Kralove
Registrovn od: 05.02.08 |
Vloeno dne 23-09-2008 13:58 |
|
|
Aha, jasne, tento argument chapu, proto se napriklad neucastnim a nechci ucastnit Krusnohoru. T.j. tak jak to pises, problem je v tom, ze je malo zavodu. Mne vyhovuje Scalextric, resp. jeho Porsche verze, nebot mi staci tri zavodni auta do Porsche cupu, to jsou vlastne i tri kategorie ve Scalextric cupu a protoze 911 je rallye, tak s ni odjedu i Hradeckou rallye ligu.
At uz Porsche cup postrcis ke Krusnohoru, nebo ke Scalextricu, vicemene vzdy se budes snazit nasazovat Porshe na dvou seriich, tak usetris. Z tohoto pohledu je to prakticky jedno jestli budou pravidla vic tuningova, nebo vic komercni.
Ale je zajimave, a ve smyslu drive polozenych dotazu kriticke, ze v podstate v Porsche cupu v te kategorii tusim PP, nema nic jineho nez 956/962 od Slot.it sanci. Jezdi takhle s prevahou i ve Scalextric cupu? Mam ten dojem, ze tam nejezdi jenom Scalextric auta. |
|
Autor |
RE: 956/962 |
notes
len
Pspvk celkem: 47
Bydlit: Liberec
Registrovn od: 02.09.08 |
Vloeno dne 23-09-2008 14:16 |
|
|
no ono to mas tezke. Kdyz kupujes auto do urcite kategorie,tak se snazis koupit slusny zaklad na dalsi moznou upravu. No a je fakt,ze slot.it je proste v zaklaadu nejlepsi-coz se mi potvrdilo,kdyz jsem jako uplny novacek s absolutne seriovym autem krome voditka nebyl posledni a mejma rukama to rozhodnee nebylo. Na tom druhem zavode ted v HK jsem jel s McLaren GTR opet se seriovkou a byl jssem v polovine vysledkove listiny. Z toho je jaasne,zee prevaha slot.it aut v LM tride je obrovska. Jsem zvedav,jak zareaguji ostatni vyrobci-tim lepssim zpusobem,vylepsi podvozky,nebo tim horssim,omezi v teto kategorii modelove rady..cas ukaze
opt jsem za novka po 30 letech |
|
Autor |
Petr L
Administrtor
Pspvk celkem: 2145
Vloeno dne 23-09-2008 14:23 |
|
|
No j zvodm jen obas, ale protoe mne bav ta prce a hledn jak ovlivnit jzdn vlastnosti, preferuji pravidla Krunohoru. Leckter krsn auto m toti od vrobce ve vnku jzdn vlastnosti tak patn, e pokud se budu dret pravidel Scalextric, tak je takov auto zcela mimo reln nasazen.
Pi pravch kter dovoluje KP ale lze i z takovho auta vtinou udlat kvalitn zvok. Teba moje P911 od Fly s motorem za zadn osou, nebo Spider Porsche od Carrera. Ten prvn se udr na dev pouze ze zvam na pedku, kter je za hranic zdravho rozumu, to druh, tomu s podvozkem od vrobce bez radiklnch prav nepome ani svcen voda. Take je upravm..........
|
|
Autor |
sutor
len
Vloeno dne 23-09-2008 14:43 |
|
|
Ono tch zvod oproti teba pedloni u zase tak mlo nen a st lid u dnes m docela opan problm, tj. vybrat si, eho veho se zastnit. Ten problm me bt pro nkoho teba i u systmu dvoudennch zvod, ne kad m monost vyrazit v ptek brzy odpoledne, aby dojel nkam pes 150 km na zvod, veer odjel njak kategorie a pak zstal pes noc do pozdn soboty - pro st lid to me bt i citeln finann vdaj. To je teba i jeden z dvod, pro jsme se rozhodli podat Velk ceny v Podbab pouze jako jednodenn zvody.
Rozdlnost technickch pravidel PS a Krunohoru nen a tak fatln, s auty z PS me vlastn prakticky bez omezen jet Krunohor (snad jen kulikov loiska jsou zakzna). Opan kompatibilita je sice vrazn hor, ale v posledn dob se i na PS mlky akceptuj odchylky od rigidnch pravidel (nhradn drk vodtka). Navc vrobci aut stle inovuj a tak se v m dl tm vt me objevuj rzn kyvn motorov klece i u ostatnch aut a tm pdem se tyto modely daj pout vude. Obecn je stle viditelnj i tolerance vi marginlnm odchylkm od pravidel v zjmu zpstupnn startu pro vechny astnky (zvl kdy tyto nemaj zsadn vliv na jzdn vlastnosti auta).
Slot.it je v Porsche Cupu i PS kapitola sama pro sebe, asi opravdu nen dn jin model, kter by mohl jeho stvajc pozici vraznji ohrozit (hlavn z hlediska dodatench nklad na tuning). Toton zbarven dosaitelnch verz je pi existenci white kit jen doasn nedostatek, pedpokldm, e na 2. zvod serilu Porsche Cup v Podbab u bude daleko ir kla barevnch proveden.
Honza
Editoval sutor dne 23-09-2008 21:57 |
|
Autor |
RE: mozna |
notes
len
Vloeno dne 23-09-2008 16:41 |
|
|
mozna by bylo fajn udelat pred vlastnim zavodem- na PC neni zase tolik trid-zase treba jen hodinovou burzu... ale to je na poradatelich
|
Autor |
sutor
len
Vloeno dne 23-09-2008 21:54 |
|
|
Vera jsme dvali dohromady propozice, mly by se objevit ve finln verzi na netu nejpozdji bhem ztka. asov harmonogram je docela nabit, burza se tam bohuel nevejde ani nhodou - dopoledne probhne standardn zvod Porsche Cupu (2. zvod) , odpoledne pak vytrvalostn zvod dvoulennch tm s vozy Porsche. Dopoledn zvod bude regulrn soust serilu PC a pot se do celkovho poad PC.
Honza |
|
Autor |
HWSlot
len
Pspvk celkem: 401
Bydlit: Thereban
Registrovn od: 20.10.06 |
Vloeno dne 23-09-2008 22:30 |
|
|
U mne na webu propozice u jsou a tady by se mly objevit bhem veera.
HWS
http://www.hwslot.estranky.cz/ |
|
Autor |
vitek
len
Pspvk celkem: 1642
Bydlit: Zln
Registrovn od: 07.12.06 |
Vloeno dne 28-09-2008 10:14 |
|
|
http://www.aukro.cz/show_item.php?item=447663722
Sta koupit a upravit
ASTON MARTIN - 100 Years of Power, Beauty, Soul.
http://www.youtube.com/watch?v=BGj6x7AE4Rk |
|
Autor |
Pepino
Super Administrtor
Pspvk celkem: 1154
Bydlit: Hvozdnice
Registrovn od: 13.09.06 |
Vloeno dne 30-09-2008 16:17 |
|
|
Dost srandy
Kdo se zastnte?
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
Petr L
Administrtor
Vloeno dne 30-09-2008 16:37 |
|
|
U ns doma marodka, take pravdpodobnost asti zatm 60%
|
|
Autor |
notes
len
Vloeno dne 30-09-2008 22:00 |
|
|
u me posledni letosni airsoftova akce,takze tam jet musim,jinaK me kluci z naseho military klubu roznesou v zubech...na dalsi zavod se ale tesim,mam z Nemecka objednane Porsche na obohaceni startovniho pole
|
Autor |
Jirka
len
Vloeno dne 30-09-2008 23:34 |
|
|
Pijedeme s Danym ale zastnme se pravdpodobn pouze Porsche cupu. Msto odpolednho vytrvalostnho zvodu pojedeme na Model Hobby protoe to je jedin den kdy mm volno.
|
Autor |
sutor
len
Vloeno dne 01-10-2008 10:40 |
|
|
Zatm pln potvrzena ast Edy z Dna a rodinnho tmu Tome Zednka, za Podbabu urit Ivan, Kvta a Honza, dal lid bez upesnn.
Diplomy a ceny pro dti pichystny, pro odpoledn zvod jsou pipraveny pohry.
To Petr: dt m dost, manelku taky - tak a se ten jeden den oetuj navzjem...
Honza
Editoval sutor dne 01-10-2008 11:06 |
|
Autor |
Tomnem
len
Pspvk celkem: 181
Bydlit: Kondrac 119,258 01 Vlaim
Registrovn od: 12.11.07 |
Vloeno dne 01-10-2008 16:08 |
|
|
Bohuel jsem v prci.Posledn pokus o prohozen smny dneska selhal.Tak snad pt.
Tom N. www.tomnem-slot.estranky.cz |
|
Autor |
Petr L
Administrtor
Vloeno dne 01-10-2008 16:30 |
|
|
To Sutor: k by to bylo tak jednoduch..........
V kadm ppad odjedu s HWS odpoledn zvody.
|
|