Autor |
RE: MOJE PRAVIDLA |
Standa
len
Pspvk celkem: 275
Registrovn od: 24.01.09 |
Vloeno dne 06-03-2009 09:53 |
|
|
No prv,a proto by vedle znakovch pohr s jasnmi restrikcemi/kter velmi podporuji u ns v klubu/ existovala opravdu"racing"tda plastovch autek,emu momentln podle pravidel vyhovuje PC,Krunohor/v dnem ppad nekritizuju je u velk modelaina.To Pepa chce vyzsadn vynechat. |
|
Autor |
vitek
len
Pspvk celkem: 1642
Bydlit: Zln
Registrovn od: 07.12.06 |
Vloeno dne 06-03-2009 10:47 |
|
|
OT Jen aby se nm pnov pln nevytratilo, e autodrha jsou i jin vci ne zvody na drevu a restrikce v tunn.
ASTON MARTIN - 100 Years of Power, Beauty, Soul.
http://www.youtube.com/watch?v=BGj6x7AE4Rk |
|
Autor |
Petr L
Administrtor
Pspvk celkem: 2145
Bydlit: Praha
Registrovn od: 04.04.07 |
Vloeno dne 06-03-2009 12:54 |
|
|
No a pokud si nkdo d prci a projde si vechny pedel debaty na toto tma, tak zjist, e se e pod to sam a pouiteln vsledky takka dn.
J osobn podporuji pravidla tak, jak jsou v Krunohoru, podoba pravidel je podloen zkuenost zvodnk a organiztor, kte vd co dlaj a lecos ji odjezdili a je to jedin okruh zvod, kde se d alespo trochu na autech pracovat a to je prv to, co mne na tom pitahuje. dn zbyten restrikce a nazen, rmec providel umouje postavit jedouc auto i ze zdnlivho outsidera.
A o to jde
|
|
Autor |
notes
len
Pspvk celkem: 47
Bydlit: Liberec
Registrovn od: 02.09.08 |
Vloeno dne 06-03-2009 14:08 |
|
|
Pokud nechcete v PC nic liberalizovat,tak to nechte jak to je...pokud pridate jen dalsi omezeni a neprida se k tomu omezeni zadne uvolneni pravidel na druhe strane,asi zvazim nakup dalsich modelu Porsche do historiku a cestaku..nechce se mi kupovat na kazde auto pet prevodu,pet x kolecka tri pastorky aby se to nejak rozhybalo,kdyz vse ostatni bude zakazane. Pak uz jen budete nakupovat dily a vymenovat je v aute,nic zadarmo si s autem neudelate. Takze jak jsem napsal tady jinde....... uz je to potom jen obchod,kdo ma vic soucastek od par vyrobcu a dost casu je ruzne kombinovat. To mi potom Pepino nepripada jako snaha o snizeni nakladu na zavodeni v PC
A za dalsi,jak tu nekdo napsal : v dobe internetu se da sehnat VSECHNO co je komercne vyrabene a kdo si nevi rady,muze rici treba Tomovi Zdenickovi a ten to myslim doveze KOMUKOLIV , tak zase nevymyslejte,ze se budou moci jezdit jen motory od toho vyrobce a kola od toho vyrobce.....fakt mi pripada,ze nejde o vyrobce, hlavne jde o PRODEJCE !!!!
Ja navrhoval treba rici ,ze na tento okruh muzou motory do cca 30.000ot +- 10% ,tak uz to radsi ani nenavrhuju,protozer z toho budou zase tri vyjmenovane motorky nasich oblibenych prodejcu. Jako bych predtim nic nerekl zapomente
opt jsem za novka po 30 letech |
|
Autor |
Petr L
Administrtor
Vloeno dne 06-03-2009 17:27 |
|
|
Motory omezovat myslm nem smysl, plastov podvozek tak, jak je v komerkch nen dn zzrak a mnoho vkonnch motor je nad schopnosti tchto podvozk, take tam bych problm nevidl.
|
|
Autor |
HWSlot
len
Pspvk celkem: 401
Bydlit: Thereban
Registrovn od: 20.10.06 |
Vloeno dne 06-03-2009 20:32 |
|
|
Mno, nevm.. nevm jestli opravdu ty podvozky jsou njak limitovan na rychlost
Ale jestli ano, tak brzo nebudou. Co tebas tenhle ????
HWS
http://www.hwslot.estranky.cz/
HWSlot sem pipchnul tento obrzek:
|
|
Autor |
HWSlot
len
Pspvk celkem: 401
Bydlit: Thereban
Registrovn od: 20.10.06 |
Vloeno dne 06-03-2009 20:33 |
|
|
A takhle to vypad z druh strany:
HWS
http://www.hwslot.estranky.cz/
HWSlot sem pipchnul tento obrzek:
Editoval HWSlot dne 06-03-2009 20:34 |
|
Autor |
vitek
len
Vloeno dne 07-03-2009 10:43 |
|
|
Kdy to snese podvozek, jezdec to doke zpevodovat a ukorovat, tak pro limit. U to tady bylo zmiovno X krt. Motor nen ve.
Ale mm jin npad, psal jsem ho Pepinovi do SZ, ale ten se vyjdil zdrenliv a m trochu jinou pedstavu. PC m jen ti kategorie. Po dojet zstv relativn as - v Praze jedou jet dal zvod. Co to takhle doplnit o Ferrari Challenge. Za technicky stejnch podmnek jako PC a se dvma kategoriemi - historik (250, 312, ...) a moderna. ili ne formulov vozy.
Podotkm, e ani jedny vozy (Porsche a Ferrari) nejsou mm lkem aje, ale model je k dispozici docela hodn a den by mohl bt vyuit.
|
Autor |
notes
len
Pspvk celkem: 47
Bydlit: Liberec
Registrovn od: 02.09.08 |
Vloeno dne 07-03-2009 11:54 |
|
|
Vitku ale treba chteji odpoledne spise vyplnit vytrvalostnim zavodem jako to bylo v Podbabe.coz se me jevilo jako dobry napad,ze auta stavena na PC jsou vyuzita i ve vytrvalostnim zavode - i kdyz jsme se do neho s Tomem neklasifikovali Pak by hrozilo,ze si s Ferrari zajedes jen trikrat za rok,coz by se asi lidem taky moc nelibilo. Pokud ale odpoledne vetsinou nebudou "dlouhe" zavody,klidne bych byl pro,jsou to pekne modely :-) Ale zalezi na Pepinovi,on je poradatel
opt jsem za novka po 30 letech |
|
Autor |
Petr L
Administrtor
Vloeno dne 07-03-2009 14:26 |
|
|
No pnov, tak musm konstatovat, e se debata opt dostv zcela mimo rel.
Po kolikt ji.....
|
|
Autor |
vitek
len
Vloeno dne 07-03-2009 18:12 |
|
|
Podstata problmu je objasnna zde
http://autodraha.org/hk/news.php?readmore=103
Tudy se bude ubrat cesta a j s n nemm problm.
A pokud se to pojede jako doplnk k PC, tak mm podle Slot.it i nachystan auto - s ikmm pevodem a Boxerem. Samozejm JAGUAR!!!
|
Autor |
Pepino
Super Administrtor
Pspvk celkem: 1154
Bydlit: Hvozdnice
Registrovn od: 13.09.06 |
Vloeno dne 08-03-2009 20:48 |
|
|
Ano Vtku, je to pesn tak.
Asi ji v Nov Pace bychom na zkouku pidali pro zjemce zvod voz kategorie C dle Slot.it pravidel. Ale ve je teprve v jednn.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
JMS
len
Pspvk celkem: 349
Bydlit: Holeov
Registrovn od: 21.03.07 |
Vloeno dne 09-03-2009 08:25 |
|
|
Pepno napsal:
Napite prosm 1 svj nzor
noo a rozhodn tady vznikla zase rozshl diskuse.
J mm nzor takov- kategorie rozdlit na dv skupiny-origo z krabiky a tuningovan a hodnotit je oddlen podobn jak to mme v Eurocupu.
Tuning bu libovoln, nebo omezit -vyjmenovat motory a hotovka.
JMS |
|
Autor |
Standa
len
Vloeno dne 11-05-2009 14:01 |
|
|
Vzhledem k testm novch pneumatik Slot-it, a nsledn dosaenm jzdnm vkonm interpeluji u Pepna,aby doplnil pravidla na PC o to e:mohou bt pouity pouze pnematiky silikonovho typu bez mikroporznho povrchu u dnes ji klasickch P-cupovch kategorich.Slot -it GC bych neeil,jeliko nap F22 Raptor je v Itlii jedin homologovan guma na ampiont S-i .Pro toto pu,mus bt vem jasn! |
|
Autor |
Standa
len
Vloeno dne 11-05-2009 14:39 |
|
|
Nen,je to tak,Je to vlastn takov tu peen/ne vyseknut/ mechovka.Z toho vyplv i chovn,to je perfektn trakce na dobe namazan drze,Pitom F-15 Eagle jako by z oka vypadla NSR Extreme!Jeliko nen vyseknut,tak pravidlm vyhovuje,m dokonce identifikan npis,pravidla OK, ale..........V sobotu uku. |
|
Autor |
Standa
len
Vloeno dne 11-05-2009 16:55 |
|
|
Je jedno jakej je povrch dole,hlavn e nahoe je "TIRE TRACTION",a na nm to jede.Pozor,ale to jsme SRC! |
|
Autor |
Standa
len
Vloeno dne 11-05-2009 18:16 |
|
|
Absolutn mrtv,m bude drha namazanj,tm pjde do tvrd gumy aby to jelo na rovinkch a lehce uklouzlo v zatkch.Rno odtrnuje, vybere jednu sadu kter jede,ale ne na tuto kategorii dojde ada,mazn se vyjede a se v ...,kdy nasad klasiku,jede pomaleji,ale furt,kdy to tref,se jinde! |
|
Autor |
Pepino
Super Administrtor
Pspvk celkem: 1154
Bydlit: Hvozdnice
Registrovn od: 13.09.06 |
Vloeno dne 11-05-2009 18:43 |
|
|
Diskuze zajmav, jen ji prosm zkuste vloit do nov, teba SLOT.IT PNEU nebo tak nco, a se to tady nemch. Dky.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
Standa
len
Vloeno dne 11-05-2009 18:51 |
|
|
Tak to Pepo od toho mho dnenho prvnho pspvku dej do novho vlkna. |
|
Autor |
Petr L
Administrtor
Vloeno dne 12-05-2009 00:19 |
|
|
Vzhledem k tomu, e nm tu diskusi o pneu Pepino pekoproval do novho vlkna, tak jsem zde smazal pspvky, kter se tohoto tkaj.
Kolegov uite prosm tot
|
|