AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetov� server o autodr�h�ch

ÚvodnĂ­ strĂĄnka ::  ČlĂĄnky ::  Seznam krĂĄtkĂ˝ch zprĂĄv ::  DiskuznĂ­ fĂłrum ::  Fotogalerie ::  Ke staĹženĂ­ ::  Odkazy ::  VyhledĂĄvĂĄnĂ­
December 25 2024 19:15:10 

Kalendář
PoÚtStČtSoNe
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
ZÁVODY

1:32
Porsche Cup
Krušnohorský pohár
Moravská liga
Slovakia Cup

POSLEDNÍ ČLÁNKY
Test Corvette C5R Fl...
Aston Martin DBR9 – ...
Test TATRA T602 Tatr...
Porsche 997 RSR od F...
Test TATRA 607/2 (FA...
VW Golf Gr.2 "KAMEI"...
Jak vznikají modely ...
Slotlandia 2011
Dodge Charger 500 od...
Scaleauto Porsche 91...
Flyslot cars Ferrari...
SCX Volkswagen Touar...
SCX Aston Martin DBR9
SCX Aston Martin - p...
GSLOT - Nová značka ...
KLUBY A KROUŽŽKY
AMC Podbaba 132
Česká Třebová
DDM Hradec Králové
MC SRC Most
Pražský klub SCX
SCRC - Praha 7
SRC Brno
KONTAKTY
MEDIA

View Thread
AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetovďż˝ server o autodrďż˝hďż˝ch | Závody a akce | Různé závody
strana 2 z 3 < 1 2 3 >
Autor RE: Setkání příznivců autodráhy !!!
vitek
člen

Příspěvků celkem: 1642
Registrován od: 07.12.06
Vloženo dne 03-01-2007 10:56
Myslím, že Adminové mají docela přehled o tom kdo chodí na web, kdo dislutuje apod. I na forech, které mají řádově stovky členů obvykle diskutují jedinci.

Setkání bez možnosti si zajezdit asi nemá smysl, ale určitě bych to nehrotil a nezabíhal do technických podrobností. Je nám jasné, že Favorit nemůže soutěžit se speciální konstrukcí. To snad ani nikdo nechce. Ale stvořit něco od "zeleného stolu"? Na to se teda necítím.
Naopak by to měl být prostor k debatě třeba i o soutěžení a kategoriích. A pro mnohé třeba i ukázka toho jak je možné na domácí dráze jezdit a že vývoj aut neskončil u Favoritu. Nic ve zlém. smiley Co je s čím kompatibilní etc.

Já Pepina chápu. Je těžké nesklouznout k závodním src. Na druhou stranu se ale nebavíme o ktegorii drah - hraček. A uzavírat se jen na českou dráhu? To mi v rámci česka připadá jako velmi úzké vymezení.
Když se podíváte na strukturu fora, tak je tu x kategorií zaměřených na strará česká autíčka s nulovou odezvou a pak jedna kategorie, která roste podtématy. A to asi o něčem svědčí.

Abych to zakončil. Setkání ANO, možnost zaježdění ANO, závodění NEMUSÍ BÝT, diskuse ANO.
Arne
člen

Příspěvků celkem: 7
Registrován od: 30.12.06
Vloženo dne 03-01-2007 11:28
Já bych proti SRC nebyl, sám jich pár mám, ale je pravda že jedno jede shruba 60km/h.
A jak by to teda bylo s účastí náctiletých???? Mě je 14...

Arne
405-456-567
esusek
člen

Příspěvků celkem: 35
Registrován od: 05.12.06
Vloženo dne 03-01-2007 12:32
ja se autodraze venuju kratkou dobu ale urcite by nebylo od veci se nekde sejit pokecat, vymenit si zkusenosti, rady a napady. Myslim že je to klub ceske autodrahy takze by se melo jednat o ceskou autodrahu ikdyz chapu ze kdo ma natunene auto tak se chce pochlubyt a poradne zajezdit.
A kdyz uz by se jezdilo tak by se to jednoznacne rozdelilo jak to bylo napsane podle znacek (Ites, Revell, SCX..atd..)
Ale jak bylo recene zadne zavody bych zatim nedelal az po ujasneni nakych pravidel a to neni jen tak to tady spichnout na netu za tejden.

Takze sem jen chtel napsat ze se prijedu klidne osobne zkamaradit, pokecat, popit nebo cokoli jineho, teda krome sexu smiley
216-131-760 http://sweb.cz/esusek/
Ku_e
člen

Příspěvků celkem: 241
Registrován od: 15.12.06
Vloženo dne 03-01-2007 12:32
Taky by mně zajímalo jak to ude ARNE...smiley
195-970-788 Kue.bloger.cz
Mitch
člen

Příspěvků celkem: 1003
Registrován od: 20.09.06
Vloženo dne 03-01-2007 13:18
Já myslil, že je to jen na tobě a Vašich. Jestli jseš aspoň kapku rozumnej, "svéprávnej" a samostatnej, Vaši tě pustěj a dokážeš tam ty dva dny bezproblémů a potíží přežít pak nevidím důvod proč ne. Taky nejsem nejstarší.

Proč tu řešíte SRC? Vždy mezi SRC a modely 1/32 je přeci gigantickej rozdíl. Kdyby chtěl někdo jezdit s SRC modelem tak může, ale ve skupině speciálů.
Podle mě je podstatné aby si vozy zachovali svůj původní tvar, tedy originální podvozek a karoserie. To jaký má kdo motory, uložení, osy, gumy je podle mě jedno, když to nebude zásadně narušovat konstrukci a originální vzhled vozu.
Ku_e
člen

Vloženo dne 03-01-2007 14:19
Já myslím že svéprávnej jsem. A rodiče by taky problém mít neměly. Tím žměněním karoserie se myslí take mračení? jaké mám na mém Favoritu???A co barva???
vitek
člen

Vloženo dne 03-01-2007 14:28
http://www.src.wz.cz/ind.htm

Myslím, že ten odkaz říká docela dost a že nejsou jen src jako neforemné placky.

Taky mám rád pokud auto na dráze vypadá jako auto na trati. A proto je mi "domácí" dráha bližší. A s ježděním na české dráze nemám problémy a ani důvod ji měnit. Jen ta nabídka aut je taková poslabší. Ale to jde mimo téma.

S účastí náctiletých nemám problém. Jak bylo psáno.

Teď už čekám na jen na termín, místo a cenu.
Mitch
člen

Příspěvků celkem: 1003
Registrován od: 20.09.06
Vloženo dne 03-01-2007 14:33
Myslím že to nikdo hrotit nebude. Důležitý je aby to nebylo děravý jak cedník a okřídlený jako raketoplán. Asi bych jsme neměli také tolerovat přehnané rozšíření náprav tak že by kola vylézala z blatníků. Prostě rozměrově i tvarově by to mělo odpovídat originálu podle nějakého existujícího skutečného vozu. V jednom klubu mají pravidlo že musís přinýst fotodokumentaci podle které byl tvůj model postaven aby si prošel do závodu. Samozřejmě mají i nějaká stavební pravidla ale ty se tu určit nedají. Na barvě myslím nesejde, to je každého věc a vkus.
Pepino
Super Administrátor

Příspěvků celkem: 1154
Registrován od: 13.09.06
Vloženo dne 03-01-2007 14:41
Osobně se však musím zastavit nad účastí náctiletých. Jsem rád, že na stránky chodíte a o autodráhu se zajímáte, na druhou stranu, kdo z nás dospělých si nad vámi vezme kontrolu. Jak se tam dostanete apod. Neberte to nijak špatně, ale co když se mi tam "zlejete"? Problémy s tím budu mít pouze a jenom já a na to, že jste zde na diskuzi psali, že s vámi nejsou problémy a rodiče účast povolili, nebude brána vůbec žádná zřetel.

Osobně proti mládeži nic nemám, naopak, ale toto je malinko jiná situace než se starat o synovce či neteř.

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
155143779 www.facebook.com/autodrahaorg/
vitek
člen

Vloženo dne 03-01-2007 14:53
Odpovím za náctileté. Pepinovi naprosto rozumím a dokonce vím něco o právních souvislostech. Jediná možnost jak se ze zodpovědnosti vyvázat je, aby náctiletý dodal prohlášení rodičů, že jsou seznámeni s náplní akce a že s akcí souhlasí a souhlasí s účastí ratolesti a i s tím, že na jejich ratolest nebu nikdo nijak dohlížet.
esusek
člen

Příspěvků celkem: 35
Registrován od: 05.12.06
Vloženo dne 03-01-2007 15:12
vitek napsal:
Odpovím za náctileté. Pepinovi naprosto rozumím a dokonce vím něco o právních souvislostech. Jediná možnost jak se ze zodpovědnosti vyvázat je, aby náctiletý dodal prohlášení rodičů, že jsou seznámeni s náplní akce a že s akcí souhlasí a souhlasí s účastí ratolesti a i s tím, že na jejich ratolest nebu nikdo nijak dohlížet.

no prave a vy se tam pak zlejete a zhulite kdyz na vas nebude nikdo dohlizet smiley
216-131-760 http://sweb.cz/esusek/
vitek
člen

Vloženo dne 03-01-2007 16:51
"Zlít" se může i nenáctiletý. Ale myslím, že rozhodnutí jestli náctiletí ano nebo ne bych nechal na svolavateli.
Ku_e
člen

Vloženo dne 03-01-2007 20:08
Třeba by se dala vyřešit tato debata---že by některý z členů za mně(možná roman-jsem jeho synovec ale ještě jsem se nedomlouval)by mohl převzít částečnou zodpovědnost...a pokud vím je mi 15 tak jsem za sebe právně zodpovědný ne???smiley
Pecan
člen

Příspěvků celkem: 185
Registrován od: 23.10.06
Vloženo dne 03-01-2007 20:36
Lidi pod 18 by museli mít papír o zodpovědnosti od zákonnýho zástupce nebo dozor.
Ku_e
člen

Vloženo dne 03-01-2007 21:06
Lidi pod 18 by museli mít papír o zodpovědnosti od zákonnýho zástupce nebo dozor ....................SOUHLASsmiley
Dan
člen

Příspěvků celkem: 26
Registrován od: 22.09.06
Vloženo dne 05-01-2007 20:48
Jsem pro a líbí se mi to.Koukněte na odkaz SAAB F1,tam nějaké závody pořádají a mají s tím určitě nějaké zkušenosti.Byl bych pro kategorii originálních (netůněných) aut ,extra se starými 9V motory a extra s 12V motory a podle výrobce (Česká autodráha.Ninco,Carrera...). a pak kategorii upravených vozů.Samozřejmě to nijak nedramatizovat.V jednoduchosti je síla a poprvé budem rádi,když se tam slezem a trochu zajezdíme.smiley
Pecan
člen

Příspěvků celkem: 185
Registrován od: 23.10.06
Vloženo dne 05-01-2007 20:54
já osobně bych kategorie závodů vůbec nehrotil. budeme šastný, když se tam vůbec sejdeme
vitek
člen

Vloženo dne 05-01-2007 22:07
Tak, tak. Svatá pravda.
Pepino
Super Administrátor

Příspěvků celkem: 1154
Registrován od: 13.09.06
Vloženo dne 07-01-2007 09:02
tom59herder: budu jen malinko oponovat.
Ano, setkání má smysl i pro 12 - 15 účastníků, ale:
- ne dvoudenní
- ne na velké chatě v horách
- bude-li takto malý počet nebude jistě pro žádného zástupce firmy zajímavé, se s nabídkou takovéto akce zúčastnit (psal jsem, že bych je chtěl pozvat)

Jinak myslím, že kategorie pro závody jsou vážně to naprosto poslední.

P.S.: s termínem se dá samozřejmě hnout

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
155143779 www.facebook.com/autodrahaorg/
Autor RE: setkání
HWSlot
člen

Příspěvků celkem: 401
Registrován od: 20.10.06
Vloženo dne 07-01-2007 10:02
OOPS - to je ale zajímavý témasmileysmiley
Možná by nebylo od věci, trochu to rozdělit a udělat třebas pro "Pravidla závodu" nové vlákno.
Tady v tom bohužel některý podstatný názory dost zanikaj. Třebas ten Honzův- nejde jen o kategorie aut,ale i o ovladače !!!!
tom59herder: proč jsi vynechal ostatní výrobce v kategoriích? Ninco, Slot.it.........?smiley

Znám pár lidiček, který jezdili, jak se tu vžilo označení, SRC. (To mi někdo musí vysvětlit, jakej je rozdíl mezi SRC modelářem a mnou - třebas). A protože jim začala vadit pravidla, tak se na závodění vyprdli, koupili si nějakou umělohmotnou autošku. Čas od času se přes víkend sejdou - tak 4 -6 lidiček - popijou, zajezdej,pokecaj. Ale pravidla NEŘEŠEJ !!!smiley

HWS
http://www.hwslot.estranky.cz/
http://www.hwslot.estranky.cz/
strana 2 z 3 < 1 2 3 >
Přeskoč do fóra:
INFORMACE
PRAVIDLA WEBU
Copyright, autorská práva
Administrátoři

TOPlist

DDM HRADEC KRÁLOVÉ

Seznam novinek