AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetov� server o autodr�h�ch

ÚvodnĂ­ strĂĄnka ::  ČlĂĄnky ::  Seznam krĂĄtkĂ˝ch zprĂĄv ::  DiskuznĂ­ fĂłrum ::  Fotogalerie ::  Ke staĹženĂ­ ::  Odkazy ::  VyhledĂĄvĂĄnĂ­
December 25 2024 20:21:56 

Kalendář
PoÚtStČtSoNe
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
ZÁVODY

1:32
Porsche Cup
Krušnohorský pohár
Moravská liga
Slovakia Cup

POSLEDNÍ ČLÁNKY
Test Corvette C5R Fl...
Aston Martin DBR9 – ...
Test TATRA T602 Tatr...
Porsche 997 RSR od F...
Test TATRA 607/2 (FA...
VW Golf Gr.2 "KAMEI"...
Jak vznikají modely ...
Slotlandia 2011
Dodge Charger 500 od...
Scaleauto Porsche 91...
Flyslot cars Ferrari...
SCX Volkswagen Touar...
SCX Aston Martin DBR9
SCX Aston Martin - p...
GSLOT - Nová značka ...
KLUBY A KROUŽŽKY
AMC Podbaba 132
Česká Třebová
DDM Hradec Králové
MC SRC Most
Pražský klub SCX
SCRC - Praha 7
SRC Brno
KONTAKTY
MEDIA

View Thread
AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetovďż˝ server o autodrďż˝hďż˝ch | Závody a akce | Různé závody
Autor Závody
Pepino
Super Administrátor

Příspěvků celkem: 1154
Registrován od: 13.09.06
Vloženo dne 03-11-2006 08:42
Prvně se chci zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s provozem klasických autíček na SRC autodráhách?

Za druhé, rád bych během listopadu vyzkoušel právě provoz na autodráze v Pardubicích a za třetí, pokud by autíčka jezdila, rád bych během zimy tuto autodráhu na 1 den pronajal v některou sobotu a mohlo by se uskutečnit nějaké malé závodní klání. Teda pokud byste měli zájem.

Vše je ale zatím jen v hlavě. Sice by se nejelo na klasické české autodráze, ale závody na osmi dráze by nemusely být k zahození.

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
155143779 www.facebook.com/autodrahaorg/
Autor RE: Závody
Mitch
člen

Příspěvků celkem: 1003
Registrován od: 20.09.06
Vloženo dne 03-11-2006 10:38
Já jsem to zkoušel a musím tě upozornit na pár věcí:
Vodítko na českou autodráhu má oproti SRC velmi nízkou vodící část. Záleží také na SRC dráze jak je vyfrézovaná, jak širokou a jak hlubokou má drážku. Je možné, že to bude jezdit bez problémů, ale spíš bych řekl že to bude vypadávat. Co se dýče rozteče vodiču na vodítku by něměl být problém ikdyž SRC jsou jako i u ostatních autodráh hned vedle vodící plochy. Jelikož však mají SRC dráhy široké vodiče tak by to problém být nemněl. Ale CAHOZA je prodává za pár korun, najdeš v odkazech. Jak už jsem někomu psal doporučoval bych to plastové. Je pevnější než to uhlíkové. Ve zbytku by něměl být problém. Hlavně a Vám nedrhne podvozek nebo jen převody o dráhu, na to jsou majitelé dráh dost hákliví. Určitě zapomeňte na nějaké magnety pač ty Vám na SRC dráze budou k ničemu. Většinou bývají vodící plochy z měděné pásky nebo výpletu a zbytek je jen dřevo a lak. Řekl bych že první meating bude spíš dost zkušební než závodní, ale na druhém už budete vědět co kde a jak se muselo upravit a začne se závodit. hodně štěstí.smiley
Editoval Mitch dne 03-11-2006 10:42
Autor RE: závody
jarek
člen

Příspěvků celkem: 17
Registrován od: 03.10.06
Vloženo dne 03-11-2006 13:19
Byl bych pro závody,ale spíš na plastové dráze.Začal jsem na dřevěné a teprve před rokem jsem postavil Ninco.Ve Zlíně se takové závody jeli,taky měli dráhu pronajatou,ale nevím jak se to zůčastněným líbilo,pokusím se zeptat.Slyšel jsem
jen názor provozovatele dráhy,moc se mu to nelíbilo,ale to je pochopilné,je zvyklí
na časy u pomalejších kategorií do 6sec/kolo,rychlejších do 4 a nej kolem 2sec/kolo.Auta z obchodu šacuji tak na 13-15 sec/ kolo.Hodně aut jsem předělával
z dřevěné na plastovou dráhu,tak si myslím,že nejvíc potíží by bylo s předními koly.Oni ty vodiče mají často utopené,aby je podvozky netrhali,tak by asi kupované auto jelo po předních kolech,kartáčky by neměli kontakt a vodítko by vyjíždělo z drážky.Vodítko by muselo asi níž,jinak velikost drážek je velká dost.
S motorem Falcon,jsem jel ve Zlíně nejlépe za 7sec/kolo.Převod tuším 8/28z.
Nějaké takové závody s kupovanými auty se jezdí jako Krušnohorský pohár,ale
pravidla neumožňjí použít jiný materiál než oficielně koupený,takže ty co tam vyhrávají,kupují setap díly a auto je pak stojí taky 5000kč.

jarek
Autor RE: A co třeba tohle?????????
Ku_e
člen

Příspěvků celkem: 241
Registrován od: 15.12.06
Vloženo dne 19-12-2006 14:41
Že by se udělal jeden věrtší sraz a třeba všichni kdo jsou tady prhlásení, tak by si mohly spolu zajezdit. Dráha by se vytvořila z našich autodráh---myslím že by byla dost velká kdyby se to poskládalo dohromady ne???.A akorád by se muselo zaplatit nějake startovné a neco přispět na pronájem nějaké haly...
Myslím že by se našlo hodně lidí kdo by přijely na nějaké ty závody ne???
Řekněte mi názor co si o tom myslíte??????????????smiley ,Byla by to příležitost podívat a prohlédnout si zbírky ostatních sběratelů nejen na fotkách...
195-970-788 Kue.bloger.cz
Jirka
člen

Příspěvků celkem: 417
Registrován od: 04.04.07
Vloženo dne 26-09-2007 23:06
Informace hlavně pro zájemce z Prahy a okolí.Po dohodě s vedením DDM Praha 6 Podbaba jsme založili kroužek dvaatřicetin na autodráze v tomto objektu. Kroužek probíhá každé úterý od 16.oo hodin.V souvislosti s tím jsou ve středu 3. října v rámci Pražského poháru vypsány dvě kategorie závodů komerčních autíček 1/32 a to kat. formulových vozů a kat. ostatních vozů se zakrytými koly. Jedná se o pokusný závod, který by se v případě kladné odezvy dále rozšířil a přesněji určili další kategorie a pravidla. Start je v 17.oo hodin, takže je třeba přijít s předstihem. Případné dotazy na tel.723 577 484.
tel. 723577484
Mitch
člen

Příspěvků celkem: 1003
Registrován od: 20.09.06
Vloženo dne 27-09-2007 11:43
Pánové to je zpráva na titul a ne do vlákna. Kdyžtak Jirko písni i pepinovi a o tom ví, třeba to dá jako jednu z hlavních zpráv, podle mě si to zasloží více pozornisti. Praha je přeci veliká.
JMS
člen

Příspěvků celkem: 349
Registrován od: 21.03.07
Vloženo dne 15-10-2007 10:28
Včera jsem se dostal domů ze Slovenska z MS.
Závody to byly perfektní, ale první dvě kategorie se českým závodníkům moc nevyvedly.
Zato dvě nejrychlejší byly plně v režii čechů.
SP/32 ve finéle bylo z osmi lidí 6 čechů a v Eurosportech 5.
Výsledky a pár fotek najdete na stránkách, co jsem tady před MS zveřejnil.
Mě osobně se moc nedařilo, ale to je závod a všichni nemůžou vyhrát.
Teď musím stíhat udělat to co jsem za minulý týden zameškal a ve středu, nebo ve čtvrtek pojedu do Děčína nainstalovat počítání kol, aby jsme v sobotu mohli odjet závod Hondacupu.
Další víkend jedeme v Pardubicích Eurocup, tak potom snad budu mít více času napsat něco o MS.smiley

JMS
www.blueking.cz
JMS
člen

Vloženo dne 22-10-2007 19:12
Na stránky www.src.sophics.cz dal Kamil fotky z MS v Revůci, které nafotila Sandra Karlíková.
Klikněte News a potom pictures by Sanra

JMS
www.blueking.cz
vitek
člen

Příspěvků celkem: 1642
Registrován od: 07.12.06
Vloženo dne 24-10-2007 13:46
Přes JMS zdravím do Zlína Kamila smiley
JMS
člen

Vloženo dne 07-01-2008 20:24
O víkendu jsme byli se synem Lukášem v německé Gothě na tradičním Novoročním závodě, který má již tradičně perfektní organizaci.
Mají tam pěknou šestiproudou technickou dráhu a bývá tam dobrá konkurence.
V pátek se trénuje, v sobotu se jede závod dvojic (6x12 minut)kategorie PR/24.
V neděli závod jednotlivců kategorie ESG12.
Letos sice nikdo krom nás dvou z českých závodníků nepřijel, ale i tak byla pěkná účast.
V PR/24 jelo 20 týmů a jednotlivců jelo 33.
Je vidět, že se v Německu prolomily ledy a zase se začíná SRC probouzet.smiley

JMS
www.blueking.cz
JMS
člen

Vloženo dne 10-01-2008 11:28
No vypadá to, že tam bude kolem 40 závodníků, což by bylo dobře.

JMS
www.blueking.cz
Jirka
člen

Vloženo dne 18-01-2008 15:50
Dne 12.1.2008 se jel první závod KŠP v letošním roce. Mohu říci, že na tak krásné trati jsem se ještě nesvezl. Je zde vellké převýšení, rychlé úseky se střídají s technickými pasážemi. Udělali jsme ze synem nějaké video, které jsem však museli dost ostříhat a zmenšit, takže omluvte technickou kvalitu. Výsledky ze závodu naleznete na stránkách Toma Zedníčka. Video zde:
http://www.youtube.com/watch?v=NUg5kG4YK7A&feature=PlayList&p=11D1341146
DE27A7&index=0&playnext=1

Závod je život, to co je před či po něm je jen čekání.
Editoval Pepino dne 21-01-2008 08:27
tel. 723577484
JMS
člen

Vloženo dne 20-01-2008 00:44
Před chvílí jsme se vrátili z Plzně z prvního závodu Hondacupu.
Závody skončily až po 21 hodině večer, protože přijelo neuvěřitelných 51 závodníků.
Opravdový maraton, kdy závod spočívá v jízdě na osmiproudé dráze na 8x7,5 minuty.
Je to v podstatě hodinovka, takže jedna skupina je u dráhy včetně pauz na výměnu dráhy a nutných vypnutí dráhy rozhodčím při kolizi většího počtu aut, nebo namátkové kontroly světlosti modelů kolem 1,5 hodiny.
Nakonec jelo 7 skupin, ta to bylo na celý den.

JMS
www.blueking.cz
Honza65
člen

Příspěvků celkem: 164
Registrován od: 05.04.07
Vloženo dne 21-01-2008 08:24
Včera jsem sestavil fotky z krušnohorského poháru 2007 a udělal z toho video.je uložený na http://www.stream.cz/video/29797-krusnohor-2007.smiley
Jirka
člen

Vloženo dne 21-01-2008 23:13
Bezva Honzo, ale jak jsme se dohodli minule, na tento rok budou ty bikini ve žluté. Z každých závodů mám doma jenom červený.smiley

Závod je život, to co je před či po něm je jen čekání.
tel. 723577484
sutor
člen

Příspěvků celkem: 359
Registrován od: 10.04.07
Vloženo dne 22-01-2008 08:06
Netušili jsme, že vám Jirka na Krušnohoru dělá předtančení v bikinkách. Nám v Podbabě vždycky tvrdí, že jede závodit a teď najednou tohle...smiley Musíme říct Danymu, aby na tátu dával větší pozor - když se ocitne poblíž autodráhy, nikdo neví, čeho je schopen.smiley
Ale je fakt, že na letošní rok byste mu mohli tu garderobu změnit, takhle to vypadá jak na pionýrském sletu.

Honza
JMS
člen

Vloženo dne 31-03-2008 08:01
Tento víkend se jel první závod letošního ročníku Eurocupu v německé Gothě.
Účast perfektní, organizace jak je zvykem taky.
Výsledky asi nejsou až tak důležité pro čtenáře tohoto webu, ale počet 52 lidí ! stojí za zmínku.

JMS
www.blueking.cz
Přeskoč do fóra:
INFORMACE
PRAVIDLA WEBU
Copyright, autorská práva
Administrátoři

TOPlist

DDM HRADEC KRÁLOVÉ

Seznam novinek
Kalendář
BPA Gallardo + Výsledky