Autor |
Závody |
Pepino
Super Administrátor
Příspěvků celkem: 1154
Bydlitě: Hvozdnice
Registrován od: 13.09.06 |
Vloeno dne 03-11-2006 08:42 |
|
|
Prvně se chci zeptat, zda nemáte někdo zkuenost s provozem klasických autíček na SRC autodráhách?
Za druhé, rád bych během listopadu vyzkouel právě provoz na autodráze v Pardubicích a za třetí, pokud by autíčka jezdila, rád bych během zimy tuto autodráhu na 1 den pronajal v některou sobotu a mohlo by se uskutečnit nějaké malé závodní klání. Teda pokud byste měli zájem.
Ve je ale zatím jen v hlavě. Sice by se nejelo na klasické české autodráze, ale závody na osmi dráze by nemusely být k zahození.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
RE: Závody |
Mitch
člen
Příspěvků celkem: 1003
Bydlitě: New Bor City
Registrován od: 20.09.06 |
Vloeno dne 03-11-2006 10:38 |
|
|
Já jsem to zkouel a musím tě upozornit na pár věcí:
Vodítko na českou autodráhu má oproti SRC velmi nízkou vodící část. Záleí také na SRC dráze jak je vyfrézovaná, jak irokou a jak hlubokou má dráku. Je moné, e to bude jezdit bez problémů, ale spí bych řekl e to bude vypadávat. Co se dýče rozteče vodiču na vodítku by něměl být problém ikdy SRC jsou jako i u ostatních autodráh hned vedle vodící plochy. Jeliko vak mají SRC dráhy iroké vodiče tak by to problém být nemněl. Ale CAHOZA je prodává za pár korun, najde v odkazech. Jak u jsem někomu psal doporučoval bych to plastové. Je pevnějí ne to uhlíkové. Ve zbytku by něměl být problém. Hlavně a Vám nedrhne podvozek nebo jen převody o dráhu, na to jsou majitelé dráh dost hákliví. Určitě zapomeňte na nějaké magnety pač ty Vám na SRC dráze budou k ničemu. Větinou bývají vodící plochy z měděné pásky nebo výpletu a zbytek je jen dřevo a lak. Řekl bych e první meating bude spí dost zkuební ne závodní, ale na druhém u budete vědět co kde a jak se muselo upravit a začne se závodit. hodně těstí.
Editoval Mitch dne 03-11-2006 10:42 |
|
Autor |
RE: závody |
jarek
člen
Příspěvků celkem: 17
Bydlitě: Bělov okr. Zlín
Registrován od: 03.10.06 |
Vloeno dne 03-11-2006 13:19 |
|
|
Byl bych pro závody,ale spí na plastové dráze.Začal jsem na dřevěné a teprve před rokem jsem postavil Ninco.Ve Zlíně se takové závody jeli,taky měli dráhu pronajatou,ale nevím jak se to zůčastněným líbilo,pokusím se zeptat.Slyel jsem
jen názor provozovatele dráhy,moc se mu to nelíbilo,ale to je pochopilné,je zvyklí
na časy u pomalejích kategorií do 6sec/kolo,rychlejích do 4 a nej kolem 2sec/kolo.Auta z obchodu acuji tak na 13-15 sec/ kolo.Hodně aut jsem předělával
z dřevěné na plastovou dráhu,tak si myslím,e nejvíc potíí by bylo s předními koly.Oni ty vodiče mají často utopené,aby je podvozky netrhali,tak by asi kupované auto jelo po předních kolech,kartáčky by neměli kontakt a vodítko by vyjídělo z dráky.Vodítko by muselo asi ní,jinak velikost dráek je velká dost.
S motorem Falcon,jsem jel ve Zlíně nejlépe za 7sec/kolo.Převod tuím 8/28z.
Nějaké takové závody s kupovanými auty se jezdí jako Krunohorský pohár,ale
pravidla neumoňjí pouít jiný materiál ne oficielně koupený,take ty co tam vyhrávají,kupují setap díly a auto je pak stojí taky 5000kč.
jarek |
|
Autor |
RE: A co třeba tohle????????? |
Ku_e
člen
Příspěvků celkem: 241
Bydlitě: Havířov
Registrován od: 15.12.06 |
Vloeno dne 19-12-2006 14:41 |
|
|
e by se udělal jeden věrtí sraz a třeba vichni kdo jsou tady prhlásení, tak by si mohly spolu zajezdit. Dráha by se vytvořila z naich autodráh---myslím e by byla dost velká kdyby se to poskládalo dohromady ne???.A akorád by se muselo zaplatit nějake startovné a neco přispět na pronájem nějaké haly...
Myslím e by se nalo hodně lidí kdo by přijely na nějaké ty závody ne???
Řekněte mi názor co si o tom myslíte?????????????? ,Byla by to příleitost podívat a prohlédnout si zbírky ostatních sběratelů nejen na fotkách... |
|
Autor |
Jirka
člen
Příspěvků celkem: 417
Bydlitě: Holubice, Praha-západ
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 26-09-2007 23:06 |
|
|
Informace hlavně pro zájemce z Prahy a okolí.Po dohodě s vedením DDM Praha 6 Podbaba jsme zaloili krouek dvaatřicetin na autodráze v tomto objektu. Krouek probíhá kadé úterý od 16.oo hodin.V souvislosti s tím jsou ve středu 3. října v rámci Praského poháru vypsány dvě kategorie závodů komerčních autíček 1/32 a to kat. formulových vozů a kat. ostatních vozů se zakrytými koly. Jedná se o pokusný závod, který by se v případě kladné odezvy dále rozířil a přesněji určili dalí kategorie a pravidla. Start je v 17.oo hodin, take je třeba přijít s předstihem. Případné dotazy na tel.723 577 484. |
|
Autor |
Mitch
člen
Příspěvků celkem: 1003
Bydlitě: New Bor City
Registrován od: 20.09.06 |
Vloeno dne 27-09-2007 11:43 |
|
|
Pánové to je zpráva na titul a ne do vlákna. Kdytak Jirko písni i pepinovi a o tom ví, třeba to dá jako jednu z hlavních zpráv, podle mě si to zasloí více pozornisti. Praha je přeci veliká. |
|
Autor |
JMS
člen
Příspěvků celkem: 349
Bydlitě: Holeov
Registrován od: 21.03.07 |
Vloeno dne 15-10-2007 10:28 |
|
|
Včera jsem se dostal domů ze Slovenska z MS.
Závody to byly perfektní, ale první dvě kategorie se českým závodníkům moc nevyvedly.
Zato dvě nejrychlejí byly plně v reii čechů.
SP/32 ve finéle bylo z osmi lidí 6 čechů a v Eurosportech 5.
Výsledky a pár fotek najdete na stránkách, co jsem tady před MS zveřejnil.
Mě osobně se moc nedařilo, ale to je závod a vichni nemůou vyhrát.
Teď musím stíhat udělat to co jsem za minulý týden zamekal a ve středu, nebo ve čtvrtek pojedu do Děčína nainstalovat počítání kol, aby jsme v sobotu mohli odjet závod Hondacupu.
Dalí víkend jedeme v Pardubicích Eurocup, tak potom snad budu mít více času napsat něco o MS.
JMS |
|
Autor |
JMS
člen
Vloeno dne 22-10-2007 19:12 |
|
|
Na stránky www.src.sophics.cz dal Kamil fotky z MS v Revůci, které nafotila Sandra Karlíková.
Klikněte News a potom pictures by Sanra
JMS |
|
Autor |
vitek
člen
Příspěvků celkem: 1642
Bydlitě: Zlín
Registrován od: 07.12.06 |
Vloeno dne 24-10-2007 13:46 |
|
|
Přes JMS zdravím do Zlína Kamila |
|
Autor |
JMS
člen
Vloeno dne 07-01-2008 20:24 |
|
|
O víkendu jsme byli se synem Lukáem v německé Gothě na tradičním Novoročním závodě, který má ji tradičně perfektní organizaci.
Mají tam pěknou estiproudou technickou dráhu a bývá tam dobrá konkurence.
V pátek se trénuje, v sobotu se jede závod dvojic (6x12 minut)kategorie PR/24.
V neděli závod jednotlivců kategorie ESG12.
Letos sice nikdo krom nás dvou z českých závodníků nepřijel, ale i tak byla pěkná účast.
V PR/24 jelo 20 týmů a jednotlivců jelo 33.
Je vidět, e se v Německu prolomily ledy a zase se začíná SRC probouzet.
JMS |
|
Autor |
JMS
člen
Vloeno dne 10-01-2008 11:28 |
|
|
No vypadá to, e tam bude kolem 40 závodníků, co by bylo dobře.
JMS |
|
Autor |
Jirka
člen
Vloeno dne 18-01-2008 15:50 |
|
|
Dne 12.1.2008 se jel první závod KP v letoním roce. Mohu říci, e na tak krásné trati jsem se jetě nesvezl. Je zde vellké převýení, rychlé úseky se střídají s technickými pasáemi. Udělali jsme ze synem nějaké video, které jsem vak museli dost ostříhat a zmenit, take omluvte technickou kvalitu. Výsledky ze závodu naleznete na stránkách Toma Zedníčka. Video zde:
http://www.youtube.com/watch?v=NUg5kG4YK7A&feature=PlayList&p=11D1341146
DE27A7&index=0&playnext=1
Závod je ivot, to co je před či po něm je jen čekání.
Editoval Pepino dne 21-01-2008 08:27 |
|
Autor |
JMS
člen
Vloeno dne 20-01-2008 00:44 |
|
|
Před chvílí jsme se vrátili z Plzně z prvního závodu Hondacupu.
Závody skončily a po 21 hodině večer, protoe přijelo neuvěřitelných 51 závodníků.
Opravdový maraton, kdy závod spočívá v jízdě na osmiproudé dráze na 8x7,5 minuty.
Je to v podstatě hodinovka, take jedna skupina je u dráhy včetně pauz na výměnu dráhy a nutných vypnutí dráhy rozhodčím při kolizi větího počtu aut, nebo namátkové kontroly světlosti modelů kolem 1,5 hodiny.
Nakonec jelo 7 skupin, ta to bylo na celý den.
JMS |
|
Autor |
Honza65
člen
Příspěvků celkem: 164
Bydlitě: Most
Registrován od: 05.04.07 |
Vloeno dne 21-01-2008 08:24 |
|
|
Včera jsem sestavil fotky z krunohorského poháru 2007 a udělal z toho video.je uloený na http://www.stream.cz/video/29797-krusnohor-2007. |
|
Autor |
Jirka
člen
Vloeno dne 21-01-2008 23:13 |
|
|
Bezva Honzo, ale jak jsme se dohodli minule, na tento rok budou ty bikini ve luté. Z kadých závodů mám doma jenom červený.
Závod je ivot, to co je před či po něm je jen čekání. |
|
Autor |
sutor
člen
Příspěvků celkem: 359
Bydlitě: Praha
Registrován od: 10.04.07 |
Vloeno dne 22-01-2008 08:06 |
|
|
Netuili jsme, e vám Jirka na Krunohoru dělá předtančení v bikinkách. Nám v Podbabě vdycky tvrdí, e jede závodit a teď najednou tohle... Musíme říct Danymu, aby na tátu dával větí pozor - kdy se ocitne poblí autodráhy, nikdo neví, čeho je schopen.
Ale je fakt, e na letoní rok byste mu mohli tu garderobu změnit, takhle to vypadá jak na pionýrském sletu.
Honza |
|
Autor |
JMS
člen
Vloeno dne 31-03-2008 08:01 |
|
|
Tento víkend se jel první závod letoního ročníku Eurocupu v německé Gothě.
Účast perfektní, organizace jak je zvykem taky.
Výsledky asi nejsou a tak důleité pro čtenáře tohoto webu, ale počet 52 lidí ! stojí za zmínku.
JMS |
|