Autor |
Praský Pohár? |
HWSlot
člen
Příspěvků celkem: 401
Bydlitě: Thereban
Registrován od: 20.10.06 |
Vloeno dne 04-10-2007 10:13 |
|
|
Včera jsme jeli první závod komerčních autíček v rámci Praského poháru AMC Podbaba .
Více u mě na webu
HWS
http://www.hwslot.estranky.cz/ |
|
Autor |
RE: Praský Pohár? |
JMS
člen
Příspěvků celkem: 349
Bydlitě: Holeov
Registrován od: 21.03.07 |
Vloeno dne 04-10-2007 11:00 |
|
|
A je to tady,
Věřil jsem, e se určitě dá dohodnout, aby si i lidi s komerčním autem mohli zajezdit na pořádné dráze, bez toho, aby je sestřeloval nějaký lexaňák.
Je to moc dobře, e jste se dohodli a e to funguje.
Přeju hodně zdaru
JMS |
|
Autor |
Mitch
člen
Příspěvků celkem: 1003
Bydlitě: New Bor City
Registrován od: 20.09.06 |
Vloeno dne 04-10-2007 12:31 |
|
|
No vida, to se nám ty regionální kluby pěkně roujíděj. Jako kdybych to před rokem netvrdil, e to bude trvat tak rok dva ne se ty správny lidi sejdou a začnou ve svém okolí něco podnikat. |
|
Autor |
Ku_e
člen
Příspěvků celkem: 241
Bydlitě: Havířov
Registrován od: 15.12.06 |
Vloeno dne 04-10-2007 13:25 |
|
|
No jo Praha. Akorá v Ostravě furt krom nás 3 (Já, Honza a Roman) nikdo není...
Ale přesto fandím |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Příspěvků celkem: 2145
Bydlitě: Praha
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 04-10-2007 13:31 |
|
|
Ku_e: v Praze jsme se seli, ale, HWSlot přijel z Třebáně, Jirka s klukem z Holubic, já z Hostivice...........
|
|
Autor |
Jirka
člen
Příspěvků celkem: 417
Bydlitě: Holubice, Praha-západ
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 20-10-2007 12:42 |
|
|
Tak moná bych Vás mohl trochu informovat jak pokračujeme v AMC Podbaba. Schází se nás na úterky 6 či 7 nadenců, bohuel stále jenom jeden ák. Řekl bych, e ti co neměli zkuenosti se závoděním na dřevě tomu nyní přichází pořádně na chu. Je to o něčem jiném, ne si doma maximálně ve dvou krouit na plastu. Zde máte stále co zlepovat nebo ostatní jezdci nespí a zjistíte jaké nedostatky má vae doma oblíbené vozidlo kdy ho pořádně vytočíte na dlouhé rovince na maximální rychlost a pak se musíte správně trefit do brzdy. Dělíme se navzájem o své poznatky a také materiál, kteří někteří z nás různě seenou. Také se chystáme na nejblií závody tedy PS a KP take pravděpodobně rozíříme startovní listiny těchto ji zaběhlých závodů. Ná Praský pohár je zatím v nedbalkách protoe větině by spíe vyhovovaly závody o víkendu a ne ve vední den. To se ale časem vyřeí, hlavně,e se utváří správná parta lidí, které to baví. |
|