AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetov� server o autodr�h�ch

Úvodní stránka ::  Články ::  Seznam krátkých zpráv ::  Diskuzní fórum ::  Fotogalerie ::  Ke stažení ::  Odkazy ::  Vyhledávání
December 25 2024 20:26:37 

Kalend
PotSttPSoNe
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
ZVODY

1:32
Porsche Cup
Krunohorsk pohr
Moravsk liga
Slovakia Cup

POSLEDN LNKY
Test Corvette C5R Fl...
Aston Martin DBR9 ...
Test TATRA T602 Tatr...
Porsche 997 RSR od F...
Test TATRA 607/2 (FA...
VW Golf Gr.2 "KAMEI"...
Jak vznikaj modely ...
Slotlandia 2011
Dodge Charger 500 od...
Scaleauto Porsche 91...
Flyslot cars Ferrari...
SCX Volkswagen Touar...
SCX Aston Martin DBR9
SCX Aston Martin - p...
GSLOT - Nov znaka ...
KLUBY A KROUKY
AMC Podbaba 132
esk Tebov
DDM Hradec Krlov
MC SRC Most
Prask klub SCX
SCRC - Praha 7
SRC Brno
KONTAKTY
MEDIA

View Thread
AUTODRÁHA ON-LINE / SLOTCARSWORLD.CZ - Internetov� server o autodr�h�ch | Zvody a akce | Rzn zvody
strana 1 z 4 1 2 3 4 >
Autor PODBABA PORSCHE CUP
Pepino
Super Administrtor

Pspvk celkem: 1154
Bydlit: Hvozdnice
Registrovn od: 13.09.06
Vloeno dne 15-09-2008 11:24
Sutor zde psal o monosti dalho zvodu PORSCHE CUP, tentokrt na Praze 6 dne 4. 10. 2008.

Odjeli bychom stejn kategorie P7, PK, a PP + by byla speciln kategorie vytrvalostnho zvodu dvojic (typ vozu bychom upesnili a jela by se kvalifikace).

Asi by se muselo jet od rna, abychom to stihli, na druhou stranu je na Praze estiproud. Jde te hlavn o to, zda by byl zjem.

Dky za odpovdi

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
155143779 www.facebook.com/autodrahaorg/
Autor RE: PODBABA PORSCHE CUP
sutor
len

Pspvk celkem: 359
Bydlit: Praha
Registrovn od: 10.04.07
Vloeno dne 15-09-2008 13:33
Organizan schma by bylo piblin nsledujc:

Jednalo by se o jednodenn vzjemn nezvisl dvoudln zvod s asovm lennm:
1) Dopoledne - odjet t standardnch kategori PC

2) Odpoledne (po obd smiley) - 90 minutov (6 x 15 min.) vytrvalostn zvod dvoulennch tm, v rmci kterho by kad z dvojice odjel celkem 3x15 minut, kadch 15 minut povinn vdy s autem jin kategorie PC (tj. 1x15 min. s P7, 1x15 min. s PP a 1x15 min. s PK) - nasazen jezdc na jednotliv drky libovoln, poad vbru aut dtto podle vlastn taktiky.
Vytrvalostn zvod by byl uren pouze pro 6 tm, kter by do vlastnho zvodu postupovaly na zklad vsledk pedchoz kvalifikace (6x3 min).

Stavebn pravidla stejn jako v Hradci, zbytek by byl upesnn do 10 dn ped konnm zvodu.

Pro ty, kdo by snad mli strach z neznmho prosted - drha v Podbab je jzdn jednodu ne v Hradci a opravdu nevyaduje zvltn trnink. Vce o n viz nap. v reportch z leton dvouhodinovky Nascar. Jinak zachzen poadatel vldn a zzem slun, lokalizace msta konn bezproblmov.

Honza
Editoval sutor dne 15-09-2008 13:34
Pepino
Super Administrtor

Pspvk celkem: 1154
Bydlit: Hvozdnice
Registrovn od: 13.09.06
Vloeno dne 15-09-2008 13:42
... lokalizace msta konn bezproblmov...

Snad nco naznauje, Honzo? smiley

P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
155143779 www.facebook.com/autodrahaorg/
sutor
len

Vloeno dne 15-09-2008 14:32
Naznaovat je slab vraz...smiley.
Mon je to tm, e jen j osobn prost nemm v Hradci tst - minul tden jsem to dlouho marn hledal a nakonec jsem musel potupn rezignovat a brnknout ti, abys mi ekl, v kter ze spleti suternnch uliek se nachzte. Pedevrem zase klekl baterka v synov aut - jet, e se m klukm podailo roztlait, jinak bych tam byl snad jet dnes.
Ale vn - posledn pr lid kalo, e maj obavy z hledn drhy v tak velkm mst, tak jsem jen chtl pro neznal zdraznit, e je to opravdu, ale opravdu jednoduch.

Honza
Editoval sutor dne 15-09-2008 14:35
notes
len

Pspvk celkem: 47
Bydlit: Liberec
Registrovn od: 02.09.08
Vloeno dne 15-09-2008 15:27
uvidim co povinnosti,ale kdyz uz jsem ty Porsche poridil,tak byych se prijeel povozitsmiley vzhledem k vysledkum z minula na kvavilikaci na vytrvalostni zavod byych asi ani necekal smiley Ostatne Porschee do tee kategorie starecku zadne nemam smiley

opt jsem za novka po 30 letech
334424673
Marian
len

Pspvk celkem: 248
Bydlit: Libcany u Hradce Kralove
Registrovn od: 05.02.08
Vloeno dne 15-09-2008 16:21
Jeden dotaz k typu - co model Porsche 936? Ten neni zminen ve specifikaci pro HK, je po roce 1974, tedy asi kategorie placek? Model vyrabi Spirit.
sutor
len

Vloeno dne 15-09-2008 16:34
J si osobn myslm, e by ml s ohledem na velmi pbuzn tvar karoserie patit jet k tm historikm (P7) bez ohledu na pesah let. Ale je to na domluv s Pepinem, ten je tvrcem a autorizovanm vykladaem pvodnch kategori - co kam zaad, tam taky budesmiley. Ve srovnn s auty od slot.it by spirit v rmci povolench prav neml nejmen anci uspt, v historicch ano.

To Notes: celkem pestr vbr aut do P7 a PK nap. od FLY, SCX i Scalextric m Tom Zednek, kter bude v tuto sobotu opt na Pohru Scalextric v Hradci. Ppadn taky Rebas v Praze nebo ILPE v Brn. Byla by koda nejet tmov zvod - smench dvojic se zase tak moc nevidsmiley...

Honza
Marian
len

Pspvk celkem: 248
Bydlit: Libcany u Hradce Kralove
Registrovn od: 05.02.08
Vloeno dne 15-09-2008 18:03
Znamena to tedy, ze v PP maji sanci na dobry vysledek pouze 956 a 962 od Slot.it? Co RS Spyder?

sutor
len

Vloeno dne 15-09-2008 19:30
Ne, ale vytunit RS Spyder (Carrera i Scalextric) ke konkurenceschopnosti bude v rmci povolench prav dle PC podstatn t잚 prce (a taky podtstan dra). Zato kdy se ti to poda, bude se mt m chlubit.
Mon, e na to ale bude mt nkdo jin nhled. Zn to, co lovk, to nzor...

Honza
Editoval sutor dne 15-09-2008 19:37
Petr L
Administrtor

Pspvk celkem: 2145
Registrovn od: 04.04.07
Vloeno dne 17-09-2008 15:16
Po zral vaze jsem pokus o "rozjedn" RS Spider Carrera tak, aby se veel do pravidel porsche Cupu vzdal a do podvozku vlom klec Slot.It - snad to pome.smiley

http://132slotcars.blogspot.com/
vitek
len

Pspvk celkem: 1642
Bydlit: Zln
Registrovn od: 07.12.06
Vloeno dne 17-09-2008 15:46
To PetrL V HK jsem Ti kal o poit podvozku z Audi R8 od SCX - prodv se samostatn. Tady s nm upravili Bentley od Carrery.
http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fslotbrownbrothers.blogspot.com%2F&langpair=es%7Cen&hl=es&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools
Rebas by ho ml mt skladem take me pemit. Ale i tak to bude "nepouiteln" hybrid.

ASTON MARTIN - 100 Years of Power, Beauty, Soul.
http://www.youtube.com/watch?v=BGj6x7AE4Rk
sutor
len

Vloeno dne 17-09-2008 18:21
Pete, na Krunohor a na doma dobr, pro Porsche Cup a PS k niemu - peti si pravidla...smiley

Honza
HWSlot
len

Pspvk celkem: 401
Bydlit: Thereban
Registrovn od: 20.10.06
Vloeno dne 17-09-2008 19:24
Jeniku - a na Podbabu taky dobrsmiley

HWS
http://www.hwslot.estranky.cz/
http://www.hwslot.estranky.cz/
Petr L
Administrtor

Pspvk celkem: 2145
Vloeno dne 17-09-2008 19:47
To Sutor: j je etl a takto upraven jsem ho projel v sobotu v Hradci. Vsledek mne jasn dovedl tomu zmnnmu zvru, e tudy cesta nevede. Do Krunohoru se vejdu, to bude OK.

To Vtek: j si to pamatuji, ale pouit dl Slot.It je pro mne daleko praktitj a nemusm je kupovat - mm je domasmiley

http://132slotcars.blogspot.com/
sutor
len

Vloeno dne 18-09-2008 08:54
To HWS:
Podbaba je pece doma, ne?smileysmileysmiley
Tedy doufm...

Honza
Jirka
len

Pspvk celkem: 417
Bydlit: Holubice, Praha-zpad
Vloeno dne 18-09-2008 17:20
Tak kdy u jste naali ty pravidla. Pipad mi neastn mt dal rozdln pravidla. To u mme Krunohor, Scalextric a te i Porsche cup. V kategorich P7 a PK neeknu ale v PP jsou pouiteln jen Sloti.ity tedy pokud se hodlte umstit co nejlpe a kdo by nechtl, e . Jene vbr je omezen a tak vichni budeme jezdit jen ve dvojm i trojm barevnm vyveden. Ptal jsem se ped zvodem Pepina zda bych si mohl postavit karoserii od Fly na podvozek slot.itu. Pepino ekl, e pokud pro to budou i ostatn tak proti tomu nic nem. Na to sam jsem se v Hradci ptal Sutora a ten byl zsadn proti. Myslm, e v tto kategorii se uvolnnm pravidel smrem ke Krunohoru nezskaj dn vhody a jen by to prosplo oiven startovnho pole. Pro m opravdu nem smysl kupovat dv stejn auta, jedno pro syna a druh pro m. Kdy u lovk do naeho konka dv nemal penze , tak chce aby to bylo taky trochu o vkusu a modelaen. Vm se snad lbilo,kdy jsme v jedn rozjdce ti ze ty jeli s Jgemaistry?

Zvod je ivot, to co je ped i po nm je jen ekn.
tel. 723577484
notes
len

Pspvk celkem: 47
Bydlit: Liberec
Registrovn od: 02.09.08
Vloeno dne 18-09-2008 18:20
smileyjsem sice v drahovkach novacek,nejake to auto jsem si uz poridil a mam objednana dalsi,ale souhlasim s Jirkou,ze postupne priblizeni technickych predpisu a pote klidne pridani nejakych kategorii bych rozhodne privitalsmiley Nevadi mi jet 100 km na zavod i kdyz vim,ze se jedu jen zucastnit,ale kdyz se mi do toho celkeem zblbla cela rodina,jsem na tom jeste hur nez Jirka-musel bych mit nekolik Porsche do kazde kategorie a nebo nadale zebrat,aby nas nedali do stejnych rozjizdek. Pokud bych mohl kombinovaat podvozky a boudy,docela by to zjeednodusilo zivot a poradatel by taky nebyl skodny,kdyz pojede jeeste vice lidi v jeednotlivejch tridach. Chapu i duvody proti-jeden vytuneny podvozek do vsech trid-to se samo nabizi,ale vy jste kluci sikovny,vy by jste naa neco prisli urcite :-) Takze takovym minimem by bylo priblizit nebo sjednotit technicka pravidla Porsche cup s Krusnohorem.... to by prece neemel byt problem. Se Scal. je jasne,ze to asi nejde,to uz by nebyl pohar vyrobce. pokud by se ale Porsche cup sjednotil s Krusnohorem,clovek by mezi zavody nemusel porad predelavat auta ale jen ladit a ladit. Stejne clovek porad dokupuje dalssi a dalsi takze se to myslim i na draze bude postupne lisit- u Porsche cup je to holt s tema boudama malinko slozitejsi ..hele ale jsem jen zelenac,tak to co jsem napsal klidne smazte smiley

opt jsem za novka po 30 letech
334424673
kmasita
len

Pspvk celkem: 213
Bydlit: Dobichovice
Registrovn od: 11.03.08
Vloeno dne 18-09-2008 20:07
Ahoj souhlasm e v kategorii "placek" by se mohlo startovat s libovolnm plastovm podvozkem, v praxi aby platily pravidla jako na krunohoru. Myslm e to nepinese dnou vhodu jeliko v kategorii startuj auta od slot.itu. Jin vc je ale v ostatnch kategorich kde by to posunulo auta na vy rove a mohlo by to odstartovat zase zvody v tuningu..... Stejn bych bral vechno trochu rozumn, vdy se jel u 1. zvod smiley a nikdo nev jestli bude pokraovn, i kdy musm ct e se mi to setkn v Hradci moc lbilo, hlavn pro takovou pohodovou a ptelskou atmosfru.
sutor
len

Vloeno dne 18-09-2008 22:02
Jirko, obvm se, e jsi to ponkud zkreslil - mj nzor byl stejn, jako to ped chvl napsal Kvta. Tzn. e u placek je to vcemn jedno, protoe tam je slot.it kvalitativn zklad. U ostatnch kategori by tuning ala Krunohor pln potlail jejich pvodn smysl - jednalo by se pak jen zase o pevleen slot.it (nap. pouit kompletn asi) s maximlnm tuningem a njakou co nejleh karoseri. Vsledkem by byly 3 prakticky technicky toton auta s rznmi nzvy kategorie a to asi nebylo smyslem Porsche Cupu.
Odjel se zatm 1. zvod a u je tu zase dohadovn se nad pravidly, je to pod stejn. Podstatn je to, e pravidla jsou v tomto ppad dlem poadatele (Pepina) a ten a si rozhodne, zda je na zklad nkterch pipomnek zmn nebo ne. A pak bych chtl zdraznit jet to, e co jsem ekl, byl pedevm jen mj osobn nzor, stejn jako to, co pu te.
Jestlie se asem objev njak dal seril, kter bude mt jet volnj nebo revolunj stavebn pravidla ne Krunohor, bude se mu Krunohor taky hned automaticky pizpsobovat nebo si kluci ponechaj sv pravidla, kter maj njakou evolun logiku? Szm sp na druhou monost...

Honza
Editoval sutor dne 18-09-2008 22:06
Jirka
len

Pspvk celkem: 417
Bydlit: Holubice, Praha-zpad
Vloeno dne 18-09-2008 22:05
To Notes. Asi jsem to patn vysvtlil pro ne pln zasvcen do pravidel komerek. Neme pouvat jeden dl do vech kategori a pouze je pehazovat po kadm odjetm zvod. Kad zvodnk mus odjet se svm jednm autem a nemli by si je navzjem pjovat. Z tchto dvod nechci mt dva stejn modely v jedn kategorii protoe vbr novch aut Porsche od slot itu, kter si nyn me u ns podit je velmi omezen a myslm, e vtina z ns si musela njak ty Porky teprve koupit. Vdycky m nejvc bavilo si z potencionlnho outsidera vytunit konkurence schopn voztko a proto rd jezdm Krunohor. Kvta m ovem pravdu, e pipustit neomezen tunn do ostatnch dvou kategori ve kterch je dostaten vbr aut je nesmysl. V tchto kategorich nem slot it dn zastoupen, take anci na vtzstv maj jin znaky narozdl od placek ve kterch auta od slot itu dominuj.l

Zvod je ivot, to co je ped i po nm je jen ekn.
tel. 723577484
strana 1 z 4 1 2 3 4 >
Pesko do fra:
INFORMACE
PRAVIDLA WEBU
Copyright, autorsk prva
Administrtoi

TOPlist

DDM HRADEC KRLOV

Seznam novinek
Kalend
BPA Gallardo + Vsledky