Autor |
Krunohorský pohár; Most Velebudice 8.10. |
Pavel 128
člen
Příspěvků celkem: 318
Bydlitě: Praha
Registrován od: 06.01.09 |
Vloeno dne 10-10-2011 11:35 |
|
|
Díky pořadatelům za pěkné závody a hezky proitou sobotu. Po sportovní stránce se mi moc nedařilo, nějak jsem se s Velebudickou tratí nedokázal srovnat a nastavit na ni regel, přitom "doma" na Podbabě auta fungovala super. Na tra jsem si zvykl a ke konci o čem svěčí nakonec i to, e nejlépe jsem dopadl v NASCARech a to ne jen v pořadí ale dokonce jsem měl s tímto teoreticky nejpomalejím autem nejlepí nájezd kol za celý den. |
|
Autor |
RE: Krunohorský pohár; Most Velebudice 8.10. |
Ivan
člen
Příspěvků celkem: 461
Registrován od: 19.01.07 |
Vloeno dne 11-10-2011 17:30 |
|
|
Přidávám se k pochvale pořadatelů. Já byl se svým výsledkem spokojen jen na 50%, ale to bylo mojí vinou. |
|
Autor |
Honza65
člen
Příspěvků celkem: 164
Bydlitě: Most
Registrován od: 05.04.07 |
Vloeno dne 01-11-2011 19:58 |
|
|
Dalí kolo závodů Poháru KP.Tentokrát ve Slaném na tzv.Salzringu v nové budově DDM.
Kategorie: Závod je vypsán pro komerční plastové modely v měřítku 1:32 dle platných propozic a technických pravidel Krunohorského poháru (KP).
Organizace závodu:
Dvoudenní závod. Pořadí startu jednotlivých kategorií a nasazení účastníků do jízd se řídí platnými pravidly KP.
Systém závodu: 4 x 2 minuty (kadá kategorie)
Startovné: 20,- Kč za kadou kategorii, které se soutěící zúčastní.
Časový rozvrh závodu:
Pátek 4. 11. 2011:
17,00H.otevření autodráhy
17,30 22,00H. volný trénink / v průběhu závod A5 /
Sobota 5. 11. 2011:
7,30 8,25H.otevření autodráhy, trénink
8,30H.začátek závodu (v pořadí GTLM/32,C/32,H/32,F/32,N/32,K/32)
Časový harmonogram závodu můe být upraven dle aktuálního počtu závodníků.
Upozornění: autodráha je přestěhována do nového objektu, který se nachází přes ulici oproti předcházejícímu sídlu, a to v budově SOU. Nyní je v budově přestěhován celý Dům dětí. Sama autodráha se nachází ve druhém patře. Přespání bude zajitěno v objektu, pravděpodobně na zapůjčených matracích (bude jetě upřesněno).
Stravování nebude zajitěno. Jako obvykle je v těsné blízkosti večerka abka a restaurace Hamburk, kde bude rezervován stůl.
Pozn.:
Vzhledem k úpravám na starém hlavním parkoviti, kde se ji nedá parkovat bude trochu problém s parkovacími místy. Doporučuji si věci vyloit před budovou DDM kde vám je pohlídá spolujezdec a pak zaparkovat někde v přilehlých ulicích.
Přihláky s uvedením zájmu o přespání zasílejte do středy 2.11.2011 na emailovou adresu:hametik@seznam.cz nebo telefonicky na 723 577 484. |
|
Autor |
kmasita
člen
Příspěvků celkem: 213
Bydlitě: Dobřichovice
Registrován od: 11.03.08 |
Vloeno dne 07-11-2011 13:59 |
|
|
Chtel jsem pro ty co se zavodu ve Slanem nezucastnily poreferovat o novych prostorech. Byl jsem moc mile prekvapeny... Draha byla prestehovana do novych a podstatne vetsich prostor DDM. Naproti pres ulici. Vse je nove udelane a k dispozici je nekolik dalsich mistnosti, zarizena kuchyne,depo, nebo luxusni nocleharna s kobercem a moznosti vypujceni az 80 ks madraci na spani. Doufam jen ze ddm na modelare nezanevre nebo jim nekdo prostory zase nevezme tak jak to bohuzel zname z ruznych koutu republiky a zustane vse tak jak to bylo ted... Moc drzim palce !!! |
|
Autor |
Ivan
člen
Příspěvků celkem: 461
Registrován od: 19.01.07 |
Vloeno dne 09-11-2011 09:20 |
|
|
Připojuji se k předchozímu příspěvku K. Maity. Přidávám, e kuchyňka je vybavena i nádobím.
Jinak závody, a na malou technickou poruchu, probíhaly plynule asvině. I mazání bylo v pohodě, jedině já jsem spálil u GT modelu motor. Natěstí jsem měl náhradní od Pavla a tak můj start nebyl ohroen. |
|
Autor |
RE: Krunohorský pohár Most 21. 1. 2012 |
Pavel 128
člen
Vloeno dne 23-01-2012 12:25 |
|
|
Díky pořadatelům za super závody, perfektní bylo urychlování a popohánění Vládi Basáka díky kterému ve odsejpalo. Krásně strávená sobota.
Co se týče vlastního sportu, tak první dvě kategorie se mi povedly perfektně, v GTLM jsme svedli krásný souboj, tři auta se honila v jednom kole a celkové 9. místo povauji za velký úspěch, kdy navíc na osmé chybělo půl kola. V cesácích jsem poprvé protlačil Punu do top 10, skončil také devátý, take super.
Ostatní kategorie pro mne naopak skončily propadákem, v historikách se Alfa drela kolem 11.-12., pak se ale svlékla guma a rozřízla o kastli, nakonec se dobelhala 16. Formule neuvěřitelně klouzala, e se s tím nedalo jet, přitom v tréninku fungovala skvěle, klouzání mne tak rozhodilo, e jsem si při výměně dráky přepóloval regel, tak jsem si u v klidu doel pro novou pojistku, natěstí pak regel fungoval a formule pomalu dokrouila 17. Těil jsem se na NASCAR, kde se mi obyčejně daří... auto které jde větinou při chybě přes budku, klouzalo, začala se svlékat guma, po několika zastávkách kdy jsem ji nasazoval nakonec na rovince opustila disk úplně a předjela auto..., tak to mne alespoň pobavilo, do poslední dráky jsem u nenastoupil a tak předpokládám, e jsem se neveel ani do top 20 .
Aber das ist Motorsport...
Editoval Pavel 128 dne 23-01-2012 12:44 |
|
Autor |
JK
člen
Příspěvků celkem: 226
Registrován od: 09.09.09 |
Vloeno dne 23-01-2012 13:01 |
|
|
Das macht nichts, die Übung macht den Meister.... koda, e jsi nepouil na historiky Standovo Porsche, to je na podobné tratě úplně ideální. |
|
Autor |
Pavel 128
člen
Vloeno dne 23-01-2012 13:05 |
|
|
etřím ho na PC, tedy doufám, e se na nějaký PC letos dostanu... Standovo 917/10 by určitě mělo velké ance, protoe v prosinci jsem s ním na stejné trati skončil 11. a to jsem ho měl poprvé v ruce.
Editoval Pavel 128 dne 23-01-2012 17:32 |
|