Autor |
Hledají se autodráhoví nadenci z okolí Rakovníka |
janpour
člen
Příspěvků celkem: 12
Bydlitě: Rakovník
Registrován od: 05.07.10 |
Vloeno dne 09-07-2010 19:44 |
|
|
Ahoj vichni,
jeliko jsem tu nový zkusím sehnat nějaké podobné nadence z mého okolí tj. ze středních Čech z okolí Rakovníka?
Dejte vědět kdo jste z těchto končin.
Rád bych se zůčastnil nějaké místní akce nebo i nějakou uspořádal
Podmínky k tomu mám docela ideální cca. 20-30m autodráhy ITES 90mm to ve mono zrealizovat v "pergole" s pevnou střechou cca. 8x3,5m (pergola je otevřená jen na jedno stranu malá nepřízeň počasí nevadí)
Tak dejte echo kdo by měl zájem.
A kadopádně Vy co jste od Rakovníka dejte info a o sobě víme!
janpour sem připíchnul tento obrázek:
Editoval Pepino dne 13-07-2010 08:25 |
|
Autor |
RE: HLEDAJÍ SE AUTODRÁHOVÝ NADENCI Z OKOLÍ RAKOVNÍKA |
Jirka
člen
Příspěvků celkem: 417
Bydlitě: Holubice, Praha-západ
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 10-07-2010 08:01 |
|
|
Myslím, e to nemá daleko do Slaného, tak se někdy můe zajet podívat k nám a omrknout, jak jezdí komerčky na dřevě. Začátkem září se tam jede závod Krunohorského poháru.
Závod je ivot, to co je před či po něm je jen čekání. |
|
Autor |
Ivan
člen
Příspěvků celkem: 461
Registrován od: 19.01.07 |
Vloeno dne 10-07-2010 09:15 |
|
|
Dráha na foto je pěkná, ale je to trochu mimo čas. Sám jsem měl více jak 30 metrů ites dráhy a to jak 74mm tak i 90mm z velmi zachovalých dílů, nepopraskaných , minimálně prohnutých a s velmi malým počtem ulámaných růků. Přesto jsem se začal této dráhy zbavovat nebo uitnost je minimální. Dalo se na ní jezdit jen s Ites auty. Výrobce a dovozce Faro doporučuje na českou dráhu i auta z dovozu s tím, e stačí roztáhnout jen kartáčky. Nevím jak to funguje na dílech od Faro, ale na dílech Ites mi to zcela nefungovalo. Auta od Carrery mi objela tři kola a pak dolo k vytrení sběračů a v jednom případě celého vodítka z podvozku. Auta s vodítky od Ites i od Fara jezdila dobře. A tak mám zatím jen cca 12 metrů dráhy Carrera a na té mi jezdí ve a mohu se stejným autem bez problému jezdit na dráze této i na drahách dřevěných. Teď bylo na Aukru k dostání dost nových setů od Carrery a docela za hubičku.
Návtěvu autodráhy ve Slaném doporučuji. Dráha je pěkná, sám na ní jezdím i kdy to mám přes 100 km daleko a cesta trvé více jak 2 hodiny. Jezdím na závody zmiňovaného krunohorského poháru.
Editoval Ivan dne 10-07-2010 11:58 |
|
Autor |
JMS
člen
Příspěvků celkem: 349
Bydlitě: Holeov
Registrován od: 21.03.07 |
Vloeno dne 10-07-2010 12:00 |
|
|
to janpour-
určitě se spoj s Jirkou a do Slaného se zajeď alespoň podívat.
Ono je to o něčem jiném, ne si doma myslet, jak to frčí.
JMS |
|
Autor |
Ivan
člen
Příspěvků celkem: 461
Registrován od: 19.01.07 |
Vloeno dne 10-07-2010 14:17 |
|
|
Ano, frčí-li to na Itesu, nemusí to frčet na dřevě. I tady lze najít přirovnání. Sveze-li se na kole po cyklostzce, určitě nebude napoprvé zvládat jízdu na betonovém oválu. I kolo bude mít pokadé raději jiné. A to samé platí o dřevu a plastové dráze. |
|
Autor |
JK
člen
Příspěvků celkem: 226
Registrován od: 09.09.09 |
Vloeno dne 12-07-2010 09:17 |
|
|
Skoro stejně daleko má taky osmiproud v Litni u Jardy Kalfeřta. Ten by taky stál za vyskouení. A vo moc dál to nemá ani do Prahy do Podbaby nebo na Letnou.
Editoval JK dne 12-07-2010 09:24 |
|
Autor |
JMS
člen
Příspěvků celkem: 349
Bydlitě: Holeov
Registrován od: 21.03.07 |
Vloeno dne 12-07-2010 10:12 |
|
|
JK-nemá čerstvé zprávy,
Dráha z Litně je u v Hlinsku
JMS |
|
Autor |
JK
člen
Příspěvků celkem: 226
Registrován od: 09.09.09 |
Vloeno dne 12-07-2010 10:31 |
|
|
Tak to Jarda neustál . Je mi to líto kdy si vzpomenu co ho to vechno stálo i v osobním ivotě.
|
|
Autor |
SaVec
člen
Příspěvků celkem: 97
Bydlitě: Boskovice
Registrován od: 17.06.10 |
Vloeno dne 13-07-2010 06:25 |
|
|
Janpour, doporučuji jetě koupit univerzální počitadlo kol Carrera cca 1200,- Kč. Výborná věcička na takovéto domácí jedění. Vak víme |
|