Autor |
RE: prosím o radu při nákupu autodráhy |
Rebas
člen
Příspěvků celkem: 326
Bydlitě: Praha
Registrován od: 18.01.07 |
Vloeno dne 07-12-2011 21:51 |
|
|
Na aukru se objevilo pár autodráh od SCX za zajímavý ceny...
http://aukro.cz/listing.php/search?string=autodr%C3%A1ha+scx&category=0&sg=0
Rebas |
|
Autor |
DavidG
člen
Příspěvků celkem: 25
Bydlitě: Ostrava
Registrován od: 19.12.11 |
Vloeno dne 27-12-2011 11:56 |
|
|
Dobrý den.
Rád bych koupil autodrahu Carrera Digital 132. Nejlépe PRO GT, která má bezdrátové ovladače, nebo nějaký podobný set. Určitě né Streamline, formule, nebo D124. Chtěl bych si jí uít jetě letos, mám dovolenou, tak se koukám po eshopech, jestli ji mají skladem. Větinou skladem není, nebo by mohla být k dostání a někdy za 14 dní. Neznáte někdo nějaký eshop, kde by byla skladem, popřipadě kamenný obchod na severní moravě, slovensku, polsku, tak do 100 km od Ostravy.
Předem dík za odpovědi
Editoval DavidG dne 27-12-2011 11:58 |
|
Autor |
renis
člen
Příspěvků celkem: 37
Bydlitě: ostrava
Registrován od: 26.08.10 |
Vloeno dne 27-12-2011 12:36 |
|
|
DavidG napsal:
Dobrý den.
Rád bych koupil autodrahu Carrera Digital 132. Nejlépe PRO GT, která má bezdrátové ovladače, nebo nějaký podobný set. Určitě né Streamline, formule, nebo D124. Chtěl bych si jí uít jetě letos, mám dovolenou, tak se koukám po eshopech, jestli ji mají skladem. Větinou skladem není, nebo by mohla být k dostání a někdy za 14 dní. Neznáte někdo nějaký eshop, kde by byla skladem, popřipadě kamenný obchod na severní moravě, slovensku, polsku, tak do 100 km od Ostravy.
Předem dík za odpovědi
Tak k tomu neporadím, ale malá pozvánka na sobotu 31.12.2011, jestli si nechce přijít zajezdit na digital scalextric od 10 hodiny tra dlouhá cca 35 m dvou,tří a čtyřdráhová
http://www.scalextrichornilhota.estranky.cz/ |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Příspěvků celkem: 2145
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 27-12-2011 14:04 |
|
|
Pokud má někoho, komu by to poslali v Rakousku, nebo Německu, můe pouít přímo E-shop výrobce.
https://shop.carrera-toys.com/startseite/?shp=4
Jinak nic moc
|
|
Autor |
DavidG
člen
Vloeno dne 28-12-2011 16:06 |
|
|
Vypadá to, e dříve ne za týden bych to z ČR neměl. Louskat němčinu se mi nechce Tak jsem objednal Carrera Digital 132 PRO GT + policejní Porsche. Dodání píou do týdne. |
|
Autor |
Honza
člen
Příspěvků celkem: 432
Registrován od: 30.11.06 |
Vloeno dne 29-12-2011 15:10 |
|
|
Já vím, e je to s kříkem po funuse, ale já se domnívám, e na doma (pokud nemám halu 8 x 6 m) jakákoliv 1/43 je nejlepí |
|
Autor |
vitek
člen
Příspěvků celkem: 1642
Bydlitě: Zlín
Registrován od: 07.12.06 |
Vloeno dne 29-12-2011 20:29 |
|
|
8x6 není hala ale větí obývák.
U 1:43 je největím a asi jediným plus úspora místa. Zeptej se JirkyB, který jako jediný se tady tomu měřítku systematicky věnuje, jak je to s díly, cenami atd. Asi něco ve smyslu - nechci měřítko zadarmo
ASTON MARTIN - 100 Years of Power, Beauty, Soul.
http://www.youtube.com/watch?v=BGj6x7AE4Rk |
|
Autor |
DavidG
člen
Vloeno dne 30-12-2011 01:55 |
|
|
Koupil jsem na vánoce Carreru GO 1:43. Formule, dráha 9 metrů. Dříve jsme měli NoName autodráhu a ta byla děsná. Kabely k ovladačům byly krátké, mostní konstrukce se lehce prolamovala, napájení bylo patné. Opravdu hrozné chvíle jsme s ni zaili.
GO je výborná. Nemá chyby. Koupil jsem jí, tak trochu na zkouku. Kdy se osvědčí, tak dokoupím digitál. Digitál mě láká. Jene zábava s ní moc není. Díky tomu, e auta na dráze sedí jak přibitá, tak lze ovladač dret na maximum a myslím si, e digitální díly by neměly smysl. Auto přelétne dráhu za 5-6 sekund a kolikrát v té rychlosti ho ani nejde sledovat, které je vlastně moje. U D132 jsem četl, e lze nastavovat maximální rychlost aut, take by to u mohly být závody. Klukovi i mě se líbí, kdy auta svítí, co u GO je mínus. Místo pro D132 u nás v rodinném domě, není problém. Do budoucna plánuju i Pit Stop, libí se mi to, tak uvidíme. Z obchodu jetě nedorazila.
Z prvu jsem GO kupoval, abych uetřil místo, ale nakonec to asi vyhraje D132. Mám i podporu manelky, která asi netuí, jaký rozdíl to bude
Editoval DavidG dne 30-12-2011 02:00 |
|
Autor |
renis
člen
Vloeno dne 30-12-2011 07:47 |
|
|
DavidG napsal:
Koupil jsem na vánoce Carreru GO 1:43. Formule, dráha 9 metrů. Dříve jsme měli NoName autodráhu a ta byla děsná. Kabely k ovladačům byly krátké, mostní konstrukce se lehce prolamovala, napájení bylo patné. Opravdu hrozné chvíle jsme s ni zaili.
GO je výborná. Nemá chyby. Koupil jsem jí, tak trochu na zkouku. Kdy se osvědčí, tak dokoupím digitál. Digitál mě láká. Jene zábava s ní moc není. Díky tomu, e auta na dráze sedí jak přibitá, tak lze ovladač dret na maximum a myslím si, e digitální díly by neměly smysl. Auto přelétne dráhu za 5-6 sekund a kolikrát v té rychlosti ho ani nejde sledovat, které je vlastně moje. U D132 jsem četl, e lze nastavovat maximální rychlost aut, take by to u mohly být závody. Klukovi i mě se líbí, kdy auta svítí, co u GO je mínus. Místo pro D132 u nás v rodinném domě, není problém. Do budoucna plánuju i Pit Stop, libí se mi to, tak uvidíme. Z obchodu jetě nedorazila.
Z prvu jsem GO kupoval, abych uetřil místo, ale nakonec to asi vyhraje D132. Mám i podporu manelky, která asi netuí, jaký rozdíl to bude
Buď zdráv, dle tvého nicku asi bude David, tak teda ve nej ku svátku a ta pozvánka stále platí na 31.12. sobota vem kluka a přijeďte se podívat na digital je to sice scalextric, ale princip bude podobný jako u jiných značek |
|
Autor |
DavidG
člen
Vloeno dne 30-12-2011 14:44 |
|
|
Dík za nabídku. Budeme mít doma návtěvu, tak nevím. Pokud by to bylo dopoledne, tak to jetě zváím. Je to v Horní Lhotě? |
|
Autor |
RE: RE:prosím o radu při nákupu autodráhy. |
Jirka B
člen
Příspěvků celkem: 209
Bydlitě: Brno
Registrován od: 02.05.09 |
Vloeno dne 30-12-2011 15:00 |
|
|
Co se týče autodráhy Go,je spíe pro toho,kdo má problém s místem. Pokud jste trochu zručný není problém namontovat osvětlení do autíček Go.Pokud by jste měl zájem,napite mi.Dělal jsem osvětlení do vech autíček Go,co vnuci mají.A jak píe Vítek,vyřeil jsem ji i díly na auta 1/43.Dá se sehnat ve ,pokud si budete autíčka vyrábět sám.Já spí modelařím,ne e bych kupoval autíčka hotové.Mrkněte do mého fotoalba a do fora 1/43. Jirka B
Jirka B |
|
Autor |
renis
člen
Vloeno dne 30-12-2011 16:21 |
|
|
DavidG napsal:
Dík za nabídku. Budeme mít doma návtěvu, tak nevím. Pokud by to bylo dopoledne, tak to jetě zváím. Je to v Horní Lhotě?
Jj, je to Horní Lhota u Ovy a jezdíme u od desáté, tak jestli to vyjde určitě se zastavte podívat... |
|
Autor |
DavidG
člen
Vloeno dne 31-12-2011 15:52 |
|
|
Zajezdili jsme si pěkně, ale moc dlouho jsme nevydreli. Syn je jetě takový, e pokud v něčem nevyhrává, tak ho to moc nebavi. Take jsme pobyli jen hodinku. Ale i tak díky za pozvání. Teď jsem zvědav na to, a příjde D132. |
|
Autor |
fido-dido
člen
Příspěvků celkem: 131
Registrován od: 18.10.10 |
Vloeno dne 31-12-2011 17:18 |
|
|
par fotek z SCALEXTRIC DIGITAL
http://fido-dido.rajce.idnes.cz/31.12.2011_scalextric_digital_pro_verejnost/
http://www.scalextrichornilhota.estranky.cz |
|
Autor |
renis
člen
Vloeno dne 31-12-2011 17:22 |
|
|
DavidG napsal:
Zajezdili jsme si pěkně, ale moc dlouho jsme nevydreli. Syn je jetě takový, e pokud v něčem nevyhrává, tak ho to moc nebavi. Take jsme pobyli jen hodinku. Ale i tak díky za pozvání. Teď jsem zvědav na to, a příjde D132.
No super tak jsme konečně doma, pořád nám nebylo jasné ke komu vás máme zařadit, tak jsem si myslel jestli to náhodou nebudete vy a fakt, jsem rád, e se líbilo bylo to spíe takove představeni pro děti, závodit s něma moc nejde a taky nám bohuel nefungoval softwer take vyuití pit boxu taky nemělo smysl... |
|
Autor |
fido-dido
člen
Příspěvků celkem: 131
Registrován od: 18.10.10 |
Vloeno dne 01-01-2012 15:48 |
|
|
jeste jedno video
http://www.youtube.com/watch?v=MPoyaX1pykA
http://www.scalextrichornilhota.estranky.cz |
|
Autor |
DavidG
člen
Vloeno dne 05-01-2012 12:54 |
|
|
Nael jsem video, je to směsice reklam na Carreru, ale od minuty 3:30, je krásné představení digitální autodráhy Carrera D132.
http://www.youtube.com/watch?v=TMK3LDZR4ik
Editoval DavidG dne 05-01-2012 12:57 |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Příspěvků celkem: 2145
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 05-01-2012 14:09 |
|
|
Jo jo, to od 3:30 je jejich nejčastěji pouívaný klip k D132. Je to ale jetě s BB, take u není moc aktuální.
Tady si můe pokoukat oficiální TV spoty.
http://www.carrera-toys.com/en/world/carrera-tv-spots/
|
|
Autor |
mikael235
člen
Příspěvků celkem: 18
Bydlitě: Čejkovice
Registrován od: 06.01.12 |
Vloeno dne 07-01-2012 13:15 |
|
|
Zdravím, dá se nějak zhruba vyčíslit přechod z analogu na digital? dejme tomu na Carrera 132? Díky |
|
Autor |
Rebas
člen
Příspěvků celkem: 326
Registrován od: 18.01.07 |
Vloeno dne 07-01-2012 13:31 |
|
|
Dobrý den,
je potřeba koupit black box, jiné trafo, jiné ovladače, nějaké výhybky, potřebný počet čipů do aut.
Kdy si to tak vezmete, tak je pro Vás levnějí si zakoupit celý nový digitální set (třeba i ten nejmení). Tím prodlouíte vaí stávající dráhu a budete mít ve potřebné. Jde o to, e celé sety jsou výrobcem dotovány, kdeto na jednotlivých dílech výrobce "rejuje".
Platí to tak u kadé značky autodráh.
Rebas |
|