Autor |
RE: Nákup autodráhy |
tomr
člen
Příspěvků celkem: 44
Bydlitě: CZ - Brno
Registrován od: 27.01.08 |
Vloeno dne 19-03-2008 20:59 |
|
|
OK - to se dá někde stáhnout - PC Lap Counter.? lo mi o to e jsem chtěl mít monost nastavení pit stopů - resp. spotřeby paliva - vím e tady někdo psal e to lze softwarově nastavit - jen nevím co k tomu potřebuji a jak si potom ten notebook připojím? |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Příspěvků celkem: 2145
Bydlitě: Praha
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 19-03-2008 21:36 |
|
|
http://users.skynet.be/bk274532/
|
|
Autor |
tomr
člen
Vloeno dne 19-03-2008 21:46 |
|
|
OK, díky.
Je to asi jen demo na 10 kol? Dá se pak někde stáhnout plná verze, nebo existuje nějaký klíč ? |
|
Autor |
Rebas
člen
Příspěvků celkem: 326
Registrován od: 18.01.07 |
Vloeno dne 19-03-2008 22:40 |
|
|
Sport Word u Scalextric neprodává... na veletrhu v Norimberku mi bylo řečeno, e se to neuchytilo...
Angláni vdy nejříve novou technologii vyzkouejí na svém ostrovu, aby si neudělali ve světě ostudu, a buď se to chytne, nebo ne. Bohuel se tato vymoenost nechytla
Rebas |
|
Autor |
tomr
člen
Vloeno dne 24-03-2008 20:50 |
|
|
Zdravím vechny, take nakonec zvítězil set od Scalextricu. Koupil jsem digitální set A1 GP. Přítí týden má synek narozeniny, take u jsme oba netrpělivý Doufám, e to bude super V kadém případě, pánové, dík za rady a tipy..... |
|
Autor |
kaj
člen
Příspěvků celkem: 8
Bydlitě: Zlín
Registrován od: 01.03.08 |
Vloeno dne 25-03-2008 08:32 |
|
|
tomr napsal:
Zdravím vechny, take nakonec zvítězil set od Scalextricu. Koupil jsem digitální set A1 GP. Přítí týden má synek narozeniny, take u jsme oba netrpělivý Doufám, e to bude super V kadém případě, pánové, dík za rady a tipy.....
Kdy tak napi jak si spokojený s digitálem.Koupil jsem sobě:-)a synovi analog Ultimate endurance a rozmýlím o doplnění o A1 digi.Já jsem zatím velmi spokojen:-)akorát ten pokojíček máme nějak malý... |
|
Autor |
tomr
člen
Vloeno dne 29-03-2008 22:03 |
|
|
Zdravím, tak 2.den jedění na Scalextric A1 digital. Dráha je super , syn (5) zvládá jízdu úplně perfektně, vč. předjíděcích manévrů z pruhu do pruhu. Jen dráha je krátká - uvídím jak to bude vypadat po napojení jetě jedné A1.
Bohuel 2 den jedění přinesl i sklamání - jedno autíčko zasmrdělo a je zjevně po něm. Předpokládám e shořel motorek - take jdeme reklamovat. Doufám, e to není pravidlo a je to jen vyjímka - nerad bych řeil takovéto problémy. Formule najela tak 3 hodiny během 2 dní !!! |
|
Autor |
kmasita
člen
Příspěvků celkem: 213
Bydlitě: Dobřichovice
Registrován od: 11.03.08 |
Vloeno dne 30-03-2008 00:16 |
|
|
Ahoj drím palce aby to byla u Scalextricu jenom náhoda, jezdím s SCX a tam je to na denním pořádku, neodchází motory ale řídící chipy. Výrobce to asi zná, reklamace probíhají bez problémů...
kmasita sem připíchnul tento obrázek:
|
|
Autor |
tomr
člen
Vloeno dne 30-03-2008 20:55 |
|
|
Tak to je pěkný. Já doufal e to bude krapet spolehlivějí - co jsem měl starý Ites,k tak sice pořád odcházeli ovladače, ale autíčka měli výdr..... Tak nevím jestli mám zkouet je-li to motorek, nebo to rovnou poslat na reklamaci. Spálené motorky jsou prý z reklamace vyloučené.... I kdy se mi to moc nezdá - formule sice ráno jezdila hoďku, ale večer odeal tak po 15 minutové jízdě
Nevíte někdo jaká jek tak minutová výdr těchto nových autíček ne se přehřejí při jízdě v kuse? |
|
Autor |
Vajda
člen
Příspěvků celkem: 3
Bydlitě: Havířov
Registrován od: 10.04.08 |
Vloeno dne 11-04-2008 10:23 |
|
|
Zdravím vechny,
Pročítám ve o autodráhách hlavně toto vlákno no a začalo to tak e jsem koupil synovy a sobě potamo digitální set A1 GP od Scalextricu. Doufám, e pro začátek nám to bude stačit a poruch se nám budou vyhíbat. Teď jetě dokoupím třetí ovladač a nějaké autíčka, u kterých nebudu mít strach e je hned v začátku očeu.
|
|
Autor |
kaj
člen
Příspěvků celkem: 8
Bydlitě: Zlín
Registrován od: 01.03.08 |
Vloeno dne 11-04-2008 10:37 |
|
|
Vajda napsal:
Zdravím vechny,
Pročítám ve o autodráhách hlavně toto vlákno no a začalo to tak e jsem koupil synovy a sobě potamo digitální set A1 GP od Scalextricu. Doufám, e pro začátek nám to bude stačit a poruch se nám budou vyhíbat. Teď jetě dokoupím třetí ovladač a nějaké autíčka, u kterých nebudu mít strach e je hned v začátku očeu.
Jsem zvědav jak dlouho Ti vydrí stávající okruh...Já pořád přikupuji a přikupuji:-) |
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Příspěvků celkem: 1154
Bydlitě: Hvozdnice
Registrován od: 13.09.06 |
Vloeno dne 11-04-2008 12:29 |
|
|
Pánové, na digitál to prostě chce min. 4 dráhu a alespoň tak 25 m, jinak si jízdu neuijete. Na běný výkon Scalextric autíček prostě malá dráha nestačí. U nás jsem dráhu pojali jako spíe prezentační a navíc jsme sníili výkon, aby se vůbec dalo trochu závodit s pouíváním výhybek.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE
Pepino sem připíchnul tento obrázek:
|
|
Autor |
Rebas
člen
Příspěvků celkem: 326
Registrován od: 18.01.07 |
Vloeno dne 11-04-2008 12:42 |
|
|
V naí prodejně utratí průměrný zákazník za digi dráhu tak 40 tisíc.
Rebas |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 11-04-2008 13:52 |
|
|
Zajímalo by mne, kolik takových "průměrných zákazníků" co utratí 40 000 Kč za digi dráhu v ČR ije...............
|
|
Autor |
Pepino
Super Administrátor
Příspěvků celkem: 1154
Bydlitě: Hvozdnice
Registrován od: 13.09.06 |
Vloeno dne 11-04-2008 14:30 |
|
|
Toto bych Petře asi neřeil. Uvědom si, e set SCX, ve kterém má alespoň trochu delí dráhu a 6 aut, stojí 28 tisíc. Kdy k tomu vezme nějakou tu rovinku, olejovou zatáčku, most, jsi na těch 40 tisících. Ačkoliv jsi také z Prahy, sám ví, e tamní kupní síla na to, abys mohl utratit takovou částku, existuje.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 11-04-2008 15:08 |
|
|
Mne trochu chytila za oči ta formulace " průměrný zákazník" ke které se váe cca 40 000,- útrata.
Moná jsme ji poměrně bohatá společnost, ale pořád je těch, kteří vydělají za měsíc víc, ne utratí "průměrný zákazník" za digi autodráhu, jenom pár procent. A tak by mne zajímalo, kolik se z těch pár procent astných rekrutuje těch průměrných zákazníků ............. Hovoříme tady o nákupu, jestli se nepletu ve výi cca 1500 Euro e?
|
|
Autor |
Marian
člen
Příspěvků celkem: 248
Bydlitě: Libcany u Hradce Kralove
Registrován od: 05.02.08 |
Vloeno dne 11-04-2008 17:10 |
|
|
Tipoval bych tedy, ze podprumerny zakaznik "digi" setu si koupi napriklad pit stop a zdroj a vyhybku a pouzije zbytek drahy ze Scalextric Sport, t.j. co uz ma a upgraduje pouze. T.j. naklady do 20 tis, vcetne chipu na starsi auticka.
Neumim si predstavit co kupuje nadprumerny zakaznik. |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 11-04-2008 17:45 |
|
|
Tak to se neodvauji hádat, ale vypadá to, e by Rebasovi mohli tak velkorysé zákazníky závidět i obchodníci podstatně víc na západ, ne je Plzeň.....
|
|
Autor |
Vajda
člen
Příspěvků celkem: 3
Bydlitě: Havířov
Registrován od: 10.04.08 |
Vloeno dne 11-04-2008 18:13 |
|
|
Tak hoi dík já myslel e jsem průměrně vydělečný člověk, ale nejspí ne protoe mám 25tis. Po zdanění ale 40tis nemohu synovy dát na koníčky ani kdybych se rozkrájel a to manelka tvrdí e ho rozmazluji, tak asi půjdu na socku e nedosahuji ani na průměr obyvatelstva. |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Vloeno dne 11-04-2008 19:41 |
|
|
Poděkuj Rebasovi....
Jinak ale na sociálku nechoď. Průměrná mzda by měla být 23 435 Kč a dosáhne na ní cca 1/3 občanů ČR.
Editoval Petr L dne 12-04-2008 10:58 |
|