Autor |
alternativa za digital svítící most SCX? |
foi
člen
Příspěvků celkem: 2
Bydlitě: České Budějovice
Registrován od: 14.08.09 |
Vloeno dne 14-08-2009 15:59 |
|
|
chci se zeptat, zda na vybudování dráhy ve tvaru osmičky v digitálu od SCX je třeba kupovat originál svítící most nebo půjde dráhu postupně zvednout podlokami? Viděl jsem e Carrera tak most řeí, ale SCX má přímo zprohybaný díl...na rovinu nechce se mi dávat skoro 3k za jeden most, to si raději připlatím a koupím si startset a budu mít 5 m dráhy a jetě 2 autíčka :-)
předem děkuji za onfo jak kříení řeíte ;-) |
|
Autor |
RE: alternativa za digital svítící most SCX? |
vitek
člen
Příspěvků celkem: 1642
Bydlitě: Zlín
Registrován od: 07.12.06 |
Vloeno dne 14-08-2009 16:37 |
|
|
Carrera má své mostní díly s prohnutím. Ale do setů dává díly rovné a s nimi i podstavečky. Abych pravdu řekl, tak se snaím most nestavět. A pokud u mne děti přesvědčí, tak nepodkládám originálními podlokami, ale jen dvěmi prázdnými krabičkami od "Ramy" - podélně těsně vedle spodního dílu dráhy. Pro auta v 1:32 takto vysoký most v pohodě stačí a není nutné dalí podkládání. Na kamiony a 1:24 je to málo..
Čím vý most zvedněe, tím delí a plynulejí by měl být samotný nájezd a sjezd.
ASTON MARTIN - 100 Years of Power, Beauty, Soul.
http://www.youtube.com/watch?v=BGj6x7AE4Rk |
|
Autor |
foi
člen
Příspěvků celkem: 2
Bydlitě: České Budějovice
Registrován od: 14.08.09 |
Vloeno dne 14-08-2009 17:32 |
|
|
díky za info,to jsem si tak nějak myslel, e by to mohlo fungovat :-) |
|
Autor |
Petr L
Administrátor
Příspěvků celkem: 2145
Bydlitě: Praha
Registrován od: 04.04.07 |
Vloeno dne 17-08-2009 11:03 |
|
|
Nejlepí je zhotovit v místě mostu a radi i o kousek dál, např. ze Sololitu podloku přesně podle dílů dráhy. Místo originál nohou se dají pouít i nařezané a nabarvené násady od kotětě, které se do podloky přiroubují. Celý ůsek se pěkně po poloení dílů dráhy natvaruje a díly dráhy se ve spojích nelámou a nenamáhají.
|
|