Autor |
RE: Modelový panel z Carrery Evolution |
jena
člen
Příspěvků celkem: 13
Bydlitě: Třebíč
Registrován od: 14.10.12 |
Vloeno dne 03-11-2012 13:07 |
|
|
Chlapi kdeby se dala sehnat taková ta látka na zakrytí okolo panelu mám namysli takovou co mají na bocích drah.Nebo dejte vědět co tam máte vy. |
|
Autor |
RE: RE:Modelový panel z Carrery Evolution |
Jirka B
člen
Příspěvků celkem: 209
Bydlitě: Brno
Registrován od: 02.05.09 |
Vloeno dne 04-11-2012 17:40 |
|
|
To jena-pokud jsem se dobře díval,má dráhu na pevno na panelu. Pokud myslí
zakrytí prostoru pod stolem,tak tam můe dát jakoukoliv látku.A pokud myslí zakrytí boků dráhy. /ty části dráhy,které jsou ve vzduchu na sloupcích/ pouil bych něco lehkého,jako je třeba polystyren. Mrkni na forum,do sekce fotoalbum.Tam si najdi Carrera Go.Má tam obrázky jak jsem to řeil já.Na dráze která leí na stole jsem udělal krajinu z pěněného polysterenu/ve spreji-pouívá se na těsnění při usazování oken atd.Na vyvyené dráze jsem boky zakryl normálním bílým polystyrenem a na ten jsem namaloval zeď. atd.můe pouít libovolný motiv.A navíc při demontái je jednoduí odstranění.Jo ten polystyren jsem pouil tl.cca 5mm.Barvy na to musí pouít např.latexové vodové atd , aby ti to nerozeralo ten polystyren.A navíc u toho můe zaměstnat syna.A nebo mrkni
sem:http://www.homeracingworld.com/readersroads.htm. Jirka B
Jirka B |
|
Autor |
RE: Modelový panel z Carrery Evolution |
jena
člen
Příspěvků celkem: 13
Bydlitě: Třebíč
Registrován od: 14.10.12 |
Vloeno dne 04-11-2012 18:19 |
|
|
Jo jo Jirka B přesně to jsem měl na mysly to zakrytí stolu .Chystám se na krajinu a nějakej ten lesík.Dík za stránky dobrá inspirace. |
|