Autor |
RE: Low-end podvozek |
Mitch
len
Pspvk celkem: 1003
Bydlit: New Bor City
Registrovn od: 20.09.06 |
Vloeno dne 25-07-2008 11:59 |
|
|
Pln se piklnm na Petrovu stranu. M pravdu, e univerzl by mon el udlat, ale stlo by za to? Podle m ne.
eenm by bylo dret si sklad pr vodtek od kadho vrobce a zakzku dokompletovat podle zkaznka a nebo prodvat podvozek prost bez vodtka a je o starost m.
J jsem nad tm tak uvaoval a nakonec jsem si ujasnil pojmy a dojmy. Chci levn podvozek na to aby jezdil po levn esk drze a abych se s nm mohl ppadn projet po devu. Take jsem si vymodeloval jak star ites vodtko tak i ty novj a pak klasiku od Cahozy a k nim jsem i zohlednil prostor pro oten a tvar podvozku vetn drku. Jestli chce nkdo nco jinho bude si muset poradit po svm a drk pizpsobyt. Vlastn o nic moc nejde jen o prmry ep a zpsob uchycen. Vtina zahraninch vrobc m vodtka podstatn men, take msta by mli mt na oten habadj. |
|
Autor |
ALSracing
len
Pspvk celkem: 49
Bydlit: Vska
Registrovn od: 25.06.08 |
Vloeno dne 25-07-2008 13:19 |
|
|
Mitch napsal:
Pln se piklnm na Petrovu stranu. M pravdu, e univerzl by mon el udlat, ale stlo by za to? Podle m ne.
eenm by bylo dret si sklad pr vodtek od kadho vrobce a zakzku dokompletovat podle zkaznka a nebo prodvat podvozek prost bez vodtka a je o starost m.
J jsem nad tm tak uvaoval a nakonec jsem si ujasnil pojmy a dojmy. Chci levn podvozek na to aby jezdil po levn esk drze a abych se s nm mohl ppadn projet po devu. Take jsem si vymodeloval jak star ites vodtko tak i ty novj a pak klasiku od Cahozy a k nim jsem i zohlednil prostor pro oten a tvar podvozku vetn drku. Jestli chce nkdo nco jinho bude si muset poradit po svm a drk pizpsobyt. Vlastn o nic moc nejde jen o prmry ep a zpsob uchycen. Vtina zahraninch vrobc m vodtka podstatn men, take msta by mli mt na oten habadj.
Tak tohle bylo een kter mne napadlo jako prvn a jsem celkem rd, e jej povaujete za rozumn. Vzhledem k tomu, e ale chci uivatelm prci ulehit, bude mon vyrobit drky vodtka vmnn s odlinmi prmry kter se dodaj podle objednvky. Tm pdem bych celkem uvtal njak informace o tom jak prmr epu ten kter vrobce (pochopiteln z tch populrnch) pouv, pop. njak obrzky vodtek pro sna orientaci pi nvrhu toho drku. Cahozu a Faro tu mm doma.
|
|
Autor |
Mitch
len
Pspvk celkem: 1003
Bydlit: New Bor City
Registrovn od: 20.09.06 |
Vloeno dne 25-07-2008 14:25 |
|
|
Jet bych t rd upozornil na to e nkte vrobci pouvaj nkolik druh vodtek. Take bych se z ist praktickho hlediska asi orientoval na to nejpouvanj nebo nejbytelnj u danho vrobce. |
|
Autor |
ALSracing
len
Pspvk celkem: 49
Bydlit: Vska
Registrovn od: 25.06.08 |
Vloeno dne 25-07-2008 15:26 |
|
|
Mitch napsal:
Jet bych t rd upozornil na to e nkte vrobci pouvaj nkolik druh vodtek. Take bych se z ist praktickho hlediska asi orientoval na to nejpouvanj nebo nejbytelnj u danho vrobce.
Rd se nechm inspirovat???
|
|
Autor |
Petr L
Administrtor
Pspvk celkem: 2145
Bydlit: Praha
Registrovn od: 04.04.07 |
Vloeno dne 25-07-2008 22:45 |
|
|
O prmrech jsem psal nkolik reakc zpt. Pokud bude dra na 1:32 vodtko mt prmr okolo 4 mm a vku do 5 mm tak bude vyhovovat vtin 1:32 vodtek.
Co se tk univerzlnho vodtka, tak mi vylo nejlpe : Slot.It SICH10 ( Pick-up universal screw mount )
No a na devo pekvapiv :Slot.It SICH07 ( Pick-up for wooden track )
Nen to v obou ppadech zrovna lowcost, ale....
Najt nejpouvanj a nejbytelnj vodtko se obvm, e asi tko pjde, nebo jde o subjektivn hodnocen. Vtina vrobc pokud pouv rzn vodtka, tak sp podle druhu modelu, jak se kter kam hod. Bytelnost, protoe se jedn o 1:32, tedy o hraky, bude asi u vech podobn a na kadm vodtku se d najt nco, co vad.
Editoval Petr L dne 26-07-2008 01:38 |
|
Autor |
RE: Mouckachassis ??? |
HWSlot
len
Pspvk celkem: 401
Bydlit: Thereban
Registrovn od: 20.10.06 |
Vloeno dne 07-02-2010 20:50 |
|
|
Tak jsem narazil v fotogalerii z norimberku na toto sko. A Tak jsem prohledel tudlencto forum a trefil jsem se do vlkna? Nebo to je vlastn podvoze?
HWS
http://www.hwslot.estranky.cz/
HWSlot sem pipchnul tento obrzek:
|
|
Autor |
HWSlot
len
Vloeno dne 07-02-2010 20:53 |
|
|
a jet jedna foteka
HWS
http://www.hwslot.estranky.cz/
HWSlot sem pipchnul tento obrzek:
|
|
Autor |
vitek
len
Pspvk celkem: 1642
Bydlit: Zln
Registrovn od: 07.12.06 |
Vloeno dne 08-02-2010 09:10 |
|
|
Taky jsem to zahldnul a psali tam precizn z eska. Podle tvaru disk bych tipoval, e vtr fouk z HTM
http://www.autodraha.org/forum/viewthread.php?forum_id=21&thread_id=518
ASTON MARTIN - 100 Years of Power, Beauty, Soul.
http://www.youtube.com/watch?v=BGj6x7AE4Rk |
|
Autor |
Pepino
Super Administrtor
Pspvk celkem: 1154
Bydlit: Hvozdnice
Registrovn od: 13.09.06 |
Vloeno dne 08-02-2010 10:04 |
|
|
Samozejm, e je to od Miloe Mouky, mte to napsan na t vizitce u disk na hornm obrzku.
P.
Admin Team
AUTODRAHA ON-LINE |
|
Autor |
Petr L
Administrtor
Pspvk celkem: 2145
Registrovn od: 04.04.07 |
Vloeno dne 08-02-2010 11:00 |
|
|
Se nm njak roztrhnul pytel s dly, ALSR s disky a nadm, Milan s podvozky a disky, Ilpe s dly.
Mon by stlo za to, kdyby do toho nkdo vnesl trochu jasno abychom vdli: kdo, co, kde, na co a zakolik
|
|
Autor |
JK
len
Pspvk celkem: 226
Registrovn od: 09.09.09 |
Vloeno dne 08-02-2010 14:01 |
|
|
Ten podvozek podle provedeni nen vbec lowend. Kam se na nj hrabe frzovnm teba plafit . Jzdn to urit nebude jako formulka od Jury to je jin kategorie. Ale jinak hodn slun prce. |
|
Autor |
vitek
len
Pspvk celkem: 1642
Bydlit: Zln
Registrovn od: 07.12.06 |
Vloeno dne 08-02-2010 17:23 |
|
|
To zaazen do Low - endu bylo asi jen vyuit vlkna - nic osobnho Taky se tm na dal info - parametry, dostupnost, cena.
ASTON MARTIN - 100 Years of Power, Beauty, Soul.
http://www.youtube.com/watch?v=BGj6x7AE4Rk |
|
Autor |
HWSlot
len
Vloeno dne 08-02-2010 18:55 |
|
|
Vtku, trefils ebik na hlavu !
A cedulku jsem si taky peetl - lo mi o ty reakce tady a nechtl jsem zakldat nov vlkno.
HWS
http://www.hwslot.estranky.cz/ |
|
Autor |
Rebas
len
Pspvk celkem: 326
Registrovn od: 18.01.07 |
Vloeno dne 09-02-2010 12:00 |
|
|
No j ten podvozek ml u prkrt v ruce, kdy mi ho milo ukazoval, v rmci toho jak na nm pracuje a nevypad vbec patn!
Rebas |
|