Příspěvků celkem: 318 Bydlitě: Praha Registrován od: 06.01.09
Vloeno dne 06-01-2009 18:00
Ahoj, dnes jsem se registroval na vae stránky, jsou super a hned mám jeden dotaz. Autodráhu jsem dosal od manelky k vánocům (NINCO PRO TRAC bez autíček), protoe jí bylo jasné e si musím alespoň trochu vynahradit to, e u nemáme, po narození dcerky, čas a ani odvahu jezdit rallye. Jezdili jsme historiky s Fiatem 128 Rally 1973 a tak teď na dráze proháním hlavně rallyová auta ze 70-tých let a samozřejmě hlavně italské stroje Fiat 124, 131, Seat 1430, Abarth 1000 TC (SCX); Alfa Romeo GTV, Lancia 037 (FLY) a nějakou jejich soudobou konkurenci...
Ale k dotazu, nevíte o dráhovém modelu Fiatu 128, s mylenkou vytvořit repliku naeho stroje na autodráhu si ji dlouho, ale pouze teoreticky pohrávám. Měl jsem dokonce takový nápad pouít podvozek Focuse WRC od Scalextrixu, který má motorek vepředu a hnané obě nápravy, kdybych zadní náhon odpojil, získal bych autíčko s předním náhonem, stejně jako má skutečný Fiat 128, otázkou ovem je, zda by takový výtvor vůbec na dráze fungoval, nevím, e by to vůbec kdy nějaký výrobce zkouel, jízdní vlastnosti by asi byly nevalné...???
Nevíte případně o někom, kdo by byl schopen vytvořit model na zakázku a kolik by taková sranda stála? Díky za odpovědi, Pavel 128.
Editoval Pavel 128 dne 06-01-2009 18:11
Koukni se na ebay( http://toys.shop.ebay.com/items/_W0QQ_dmptZSlotQ5fCars?_nkw=fiat&_sacat=2616&_fromfsb=&_trksid=m270.l1313&_odkw=&_osacat=2616)tam se čas od času najdou zajímavý modely.